Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
válasz cskamacska #62799 üzenetére
Ja most nézem...
TRUCK*
-
Arcképgyáros
Euro Track Simulator 2-t nem árul véletlen valaki ár alatt?
-
PeL
addikt
Az mi hogy vásárolgatok Steam piacon és vonja le a tételekért a pénzt de az inventorymban nem jelennek meg a vásárolt tételek?
-
djculture
félisten
Lehetne pár ilyet alapiteni pl az anoním steam játék sor gyűjtő csoport. Egy időben én is megvettem minden nyavaját csak mert olcsó és sort ad. De már meguntam csak azt veszem meg amiröl megnézve egy játékmenet videot vagy ajánlást ugy gondolom hogy egyszer az életben netán még játszani is akarok majd vele.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Legyen az nem izgat, sajnos mindannyiunknak keményen megkell dolgozni a pénzért nem magától repül be az ablakon és sok kicsi sokkra szokott menni. Elég megnézni kinek kinek magának a havi számla elszámolását hogy mennyit költött erre a filléres bundle dolgokra.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz djculture #62787 üzenetére
http://steamcommunity.com/groups/groupbuys
Nekünk is itt a Steam Trade topik, és a Steamtrades tele van kulcsbarterelőkkel. De Kelet-Mongúziából venni a bundle kulcsot, nna, az az igazi.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
djculture
félisten
Én akkor se fogok venni olyan budle csomagot amiből 1-2 játék kell a többi meg elveszik a fenébe mert már rég megvan. Manapság már mióta kulcsot se adnak felajánlani se tudom. Nem 1 dolláros bundle-röl beszélek mert annál kb lesz.. Hanem mikor 6 dollárért vagy 3-4 euroért hirdetnek egy bundle-t, szerintem ott már mindenki meggondolja hogy fizessen e ennyit egy darab játékért, ami nem biztos hogy ér annyit.
Amúgy a g2playröl ami a cikkben van a legviccesebb a jótékonyságról beszélni mert vagy 5 jótékonysági akció volt most egymás után ahol gyerekeket támogattak.
Tehát ez is kipipálva egykét ilyen csúnya nyavaja kereskedőnél is, ahonnan szerintem mi burzsuj kelet európaiak vásárolunk mivel nem szeretjük a steam-es öt tizszeres árat kifizetni valamiért miközben a fizetésünk a béka alsó felén tanyázik.
Szerintem a kutya se veszegetne semmit ilyen helyekröl itt ha pl a mi régiónkat nem a burzsuj árazáshoz mérték volna.
Megjelenéskor eleve érdemesebb dobozosan venni mindent mert a steam-en nekünk aranyáron van minden, mert úgy vannak vele európai vagy akkor burzsuj vagy fizess.[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz djculture #62784 üzenetére
Pedig eléggé egyszerű, hogy mi bajuk, szerintem Te sem örülnél, ha a hátad mögött újraértékesítenék (illegálisan) a termékeidet, melyből Te egy centet sem látsz viszont. Ráadásul az újraértékesítők sem szentek, nem arról van szó, hogy ők bundle áron adják a kulcsokat..az esetek nagy részében durva haszonkulccsal dolgoznak, és még csak jótékonysági célokra sem fordítják a hasznuk 1%-át sem, nem úgy mint a bundle oldal/játék készítő.
És ha még az olyan finomságokat is hozzávesszük, hogy pl. az EAteljes egészében lemondott a bevételről a jótékonyság javára, aztán jött a botrány az újraforgalmazott kulcsok miatt..
Az lesz a vége, hogy még szigorúbb feltételekhez lesz kötve a beváltás, szóval hosszú távon Te sem fogsz ezzel jól járni (pl. mindig csak egy kulcs lesz/csomag, aztán lehet sírni, hogy nekem ez meg az már megvan)
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
djculture
félisten
válasz Bluerainbow #62786 üzenetére
Akkor ebben megegyeztünk hogy nekünk ez csak jó.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz djculture #62784 üzenetére
Én is jártam ugy hogy egy bundléból ami 5€ volt , csak 1 játék kelett volna. Nem vettem meg , aztán nemrég megtaláltam a g2a-n 1 €-ért a játékot. Gondolom bundle kulcs volt. Igy nem kellett megvegyem az egész pakkot , csak azt ami nekem kellett.
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
alratar
addikt
Más se tud kapcsolódni steam hálózatához, vagy bennem van a hiba?
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
djculture
félisten
válasz Bluerainbow #62782 üzenetére
Ja az lehet. Amúgy nemtudom mit fáj nekik a dolog.
Én voltam ugy is hogy régebbi bundle dolgokat vásároltam a fats2play-en pl a thq bundle-t mert nem volt annak idején paypalra jó bankkártyám.. Én örültem neki akkor is ha éppen nem 1 dollárba került de éppenséggel még igy is tizede volt az ár a steam-es árának.
Ők szerintem azt hiszik hogyha kinyomnak x ezer darabot egy játékból bundle csomagban 2 dollárért akkor ha lejár a budnle aki lemaradt az ujra vegye már meg 40 dolláros euro-s steam-es árán. Az ember viszont nhem hülye emlékszik hogy volt bundle töltelék egy játék és utána néz hogy esetleg ne kelljen a teljesen árán megvennie ha már lemaradt..[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz petisubaru #62780 üzenetére
Akkor hibásan adod meg. Kérj másikat, erre a legtöbb captcha-rendszerben van gomb.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
djculture
félisten
válasz Bluerainbow #62775 üzenetére
De már egy ideje nem is ad kulcsot a humble...
-
törölt tag
Ez akkor lenne erdekes ha pl. GMG, GetGames oldalakrol lenne szo de ameddig ilyen Fast2Play, G2Play oldalakrol van szo addig ez meg csak a jeghegy csucsa.
-
Ebben nincs semmi újdonság.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
NyMRooD
őstag
Igen, így volt, azóta hagytam is a fenébe, csak mint akkor is írtam az első vásárlás és gift küldés sikerült, na ma reggel törölték azt a játékot és ez a piros értesítő sáv (amivel jelezték, hogy törölték) beragadt mivel nem tudom jelezni, hogy olvastam az üzenetet, azt szeretném eltüntetni.
Steam supportnak írhatok magyarul is vagy csak az angolt preferálják?
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
válasz djculture #62770 üzenetére
Na most rám ijesztettél rendesen, ez volt az első ilyen vásárlásom illetve mind két fiókkal be voltam jelentkezve, az egyikkel Ukrajnában a másikkal meg Magyarországon és nem volt VPN használva. Egyiket én használtam másikat meg tesóm (képernyő megosztással irányítottam).
Illetve köszönöm mindenkinek a tanácsokat.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
djculture
félisten
Ha az amire én gondolok hogy volt egy orosz régiós fiókja ott megvett egy játékot rubelbe és utána saját europai fiókjával lebótolta akkor nem ritka az ilyenkor hogy mindkét fiókja megy a levesbe, de jobb esetben az orosz régiós biztosan..
A steam az ilyenre ugrik.[ Szerkesztve ]
-
eami
Topikgazda
válasz FollowTheORI #62762 üzenetére
lehet, mondjuk tegnap meg egy ilyesmi formátumot regeltem steamen:
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXaztán mégis megette
-
csaba951
veterán
válasz NyMRooD #62765 üzenetére
Szerintem a fő fiókodnak nem lesz semmi baja. Az ukrán fiókodnak viszont annyi, se vásárolni, aktiválni, Marketezni, Tradelni nem lehet rajta soha többet. A játék árát nem fogod visszakapni.
A bezárhatatlan ablakkal más fórumtárs is találkozott, sajnos nem sikerült megoldani a problémáját. Fordulj a Steam Supporthoz, hogy valahogy szedjék le, mert elolvastad már párszor.
Tesód nézze meg, hogy az ukrán Steam Storeban lehet-e PayPallal vásárolni. Ha igen akkor PayPalon küld át neki a pénzt, vegye meg ő a játékodat és tradedel küldje át (akár 1-2 nappal később) neked. Arra azért vigyáz, hogy az így megvett játékok ára ne haladja meg a 15000 RUB-elt (tudom UAH, de ebből nem vagyok felkészülve) 180 napon belül.
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz FollowTheORI #62764 üzenetére
Teljesen maguktól, ma reggel fogadott a látvány, este megkérem a tesóm nézzen rá a másik accountra, de a tranzakció már 2 hetes van egy olyan érzésem, hogy nem sztornózták hanem csak benyelték a pénzt. Mondjuk az már annyira nem érdekel, mert nem nagy pénz csak ezt az accomat ne zargassák (már mint amelyikről törölték a játékot).
-
nagyúr
válasz NyMRooD #62755 üzenetére
Ez érdekes... viszont elvileg akkor a pénzt vissza kéne kapnod nem?
Mert a tranzakciókat is sztornózni illik... (már ha igaz a fizetési problémás dolog).
Mert szerintem olyan nincs hogy elveszem a játékod és a pénzed megtartom.Visszakérted a pénzt amugy vagy ezt maguktól csinálták?
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
De vettem, a Contracts onnan van... így már értem.
De oda csak az offline vásárolt nem steam-es és az ott vásárolt játékok regisztrálhatóak.
Nyilván azért mert a náluk költött pénz miatt akcióznának csak rájuk.Világos.
Na de oda nem fog megintcsak beregisztrálni semmilyen steam-es játékot akárhol is vette, szerintem, mert ilyeneket eszik csak meg:
Choose code type:
XXXXXX - 000 - XXXXXX - 000 (6 letters + 3 digits + 6 letters + 3 digits)
XXXXXXXX - 0000 (8 letters + 4 digits)Egyik sem steam formátum.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
addikt
válasz prtvlogan #62757 üzenetére
Az egész Steam mappát másold (ha oda is ment a játék, akkor az sem a steamapps-ba kerül), és mellé még a Dokumentumokat is, mert rengeteg játék oda ment. Nem minden mentés lesz a Steam mappádban.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
prtvlogan
aktív tag
Sziasztok!
Egy biztonsági kérdés: windows telepítés után, ha nem szeretném újra letölteni a játékaimat, akkor először csinálom kell egy biztonsági mentést, majd a windows telepítése után állítsam vissza a fájlokat, vagy másoljam ki a steamapps mappát, és másoljam vissza a telepítés végeztével, remélve, hogy a mentések is megmaradnak?
Egyszer már benyeltem, egy sima steam uninstalnál törölt mindent a kedves... -
Źşë'
addikt
válasz FoxiestFox #62743 üzenetére
nem emlékszem h ez mikor volt stabil, szvsz mindig voltak betöltési problémái - max a több ficsőr miatt most több a szívás
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
NyMRooD
őstag
válasz Assimilator #62754 üzenetére
Ez egy picit hosszú történet, a lényege, hogy 2 országban élek és 2 accountom van az egyikben megvettem giftként és átküldtem a másikra (ez volt az első ilyen vásárlásom, a másik accomat le is tiltották, legalább is azt hiszem mivel most Magyarországon vagyok).
-
NyMRooD
őstag
Egy kapott ajándék eltávolításra került a fiókodról.
Prince of Persia: Warrior Within™
Egy "***" által nemrég küldött ajándékod visszavonásra került, mivel probléma lépett fel a fizetéskor. Ezért az ajándékban foglalt játékokkal a továbbiakban nem lehet játszani. Ha meg szeretnéd vásárolni ezt a tételt, látogass el a Steam áruházba. Egyébként törölheted az ajándékhoz kapcsolódó helyi tartalmat.További információért látogasd meg a Steam Támogatást.
-
NyMRooD
őstag
Kaptam értesítést a steam-től, hogy egy játék eltávolításra került a könyvtáramból, mert akitől szereztem annál gondok voltak a fizetéssel, de hiába pipálom be, hogy láttam az értesítést az ablak bezárása gomb disable marad és a nagy piros értesítő is ott marad a steam kliensemen. Az lenne a kérdésem, hogy ezt a nagy piros értesítőt, hogy tudom eltávolítani?
-
djculture
félisten
válasz Kareszovics #62747 üzenetére
Ja tegnap irták többen is ezt itt... Valaki átállitotta az avatarját és a kliens is lefagyott. Nem kell állitgatni most semmit csak ha szereted magadat szívatni..
[ Szerkesztve ]
-
Kareszovics
addikt
válasz FoxiestFox #62748 üzenetére
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy mind böngésző (FF; Chrome), mind kliens alatt sz@r.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
félisten
válasz Kareszovics #62747 üzenetére
ctrl+f5, ha az nem, próbáld másik böngésző alatt.. de az is elképzelhető, hogy épp megint döglődik
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Más is tapasztalt már olyat, hogy amikor szerkeszteni akarom a Profile-t, akkor a Badge, illetve Background menüben nem működik a gördítősáv, csak a háttérbe húzgálja lefele a szerkesztés menüt?
Ismert bug, vagy fícsör?
A válaszokat előre is köszi!
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Anonymus23
veterán
Pontosan ezt szerettem volna.
Pl a Hitman Absolution indító képernyőn van egy opció, hogy Registration. Oda kattintottam rá, és írta, hogy regisztráljak, mert mindenféle plusz elemeket kaphatok, akár ingyen, vagy az akciók miatt érdemesnek tűnt, de Humble Store-ból vettem (nem akciós volt, hanem "áruházi"), és azonnal hozzáadta a kapcsolt Steam accounthboz.;) - The Power of the Light Side
-
eami
Topikgazda
válasz FollowTheORI #62744 üzenetére
látom még te sem vettél semmit Square Enixtől direktbe... ott is van egy saját accod, és ott is listázza a megvásárolt/regisztrált játékaidat + ahhoz kapcsolódóan néha akciókat is nyom.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #62739 üzenetére
Nem tudom mit akarsz regisztrálni, de ezeknél a játékon belül tudsz létrehozni Square accot... szerintem arra gondolsz nem?
Ahhoz meg nem kell semmi kulcs, ha jól emlékszem, vagy ha kell is bármi azt elintézi a steam/program maga... más regisztráció meg mi lenne?Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
félisten
-
Wolverine
félisten
válasz petisubaru #62726 üzenetére
A Steam Support oldalán nem jó a Steam accountod, oda külön kell regisztrálni és utána tudsz nekik írni. Mi a baj a regisztrációnál kiírt captchával, nem jelenik meg?
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Edorn
senior tag
válasz Anonymus23 #62739 üzenetére
Nekem pár ilyen régebbi játéknál van jobb oldalt a listában olyan, hogy: "CD-kulcs".
(A "Hivatkozások" listában)
Egyébként én meg a legújabb Thief-et nem tudom beregisztrálni a fejlesztő honlapján, mert nem annyi karakter van ott, mint amennyi a steam kulcs...AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
addikt
válasz Anonymus23 #62734 üzenetére
Ha van külön CD/DVD kód, akkor azt megpróbálhatod, de ha nincs akkor nem tudod kinyerni a beregisztrált Steam kódot utólag sehogy.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
scope2007
addikt
válasz Ryder62 #62733 üzenetére
én kb egy évig nem is használtam a steamet, most egy hete kezdtem el újra kb a payday2 learazas, megvétele után, de folyton gáz van vele.. azok a régi jó emlékek
sztem a steamet is túl akarják varialni, minek
ez a piactér, raktár is mind új nekem
ettől csak rosszabb lesz/lettCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #62734 üzenetére
Megtudhatjuk a játékok neveit ?
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Egy kérdésem lenne, van pár játék (steames) amit be szeretnék regelni a fejlesztő honlapján is.
Mivel digitálisa verzió vettem szinte mindig, ezért a legtöbbnek nincs külön CD/DVD kódja, de a fejlesztői honlap meg kulcsot kér, hogy beregisztrálja a nevem alá a játékokat.
A Steamen belül hogyan tudom megnézni egy adott játék kódját? A legtöbb Humbles mondjuk, de ott meg hozzá van kötve azonnal a Steam accounthoz, így ott sem látom...;) - The Power of the Light Side
-
Ryder62
őstag
válasz ViharVadász #62730 üzenetére
-.-"
No comment, komolyan. Szánalmas már ez a gőz.
-
wikings2
őstag
Nem tudom volt-e már, de még 24 órán át Gothic bundle (1-2gold-3) csak 5 euró. Istenem mióta vadásztam rájuk
[ Szerkesztve ]
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Ryder62
őstag
Nektek is szétesik a kép háttér választásnál?
Nem lehet görgetni és társai. -
petisubaru
tag
válasz csaba951 #62703 üzenetére
Elsőre ment a tranzakció mind a két esetben probléma mentesen, azelőtt egyszer sem volt rákattintva vásárlásra, kosárba tesz-re stb. Amikor megvettem vonták a pénzt, jött az sms, megvolt a termék. Ghosts DLC-t nem tudtam sehonnan venni csak a steam-ről, mert régió kódos, elég körül szoktam járni az ilyen dolgokat. Köszönöm a segítségeteket.
-
petisubaru
tag
válasz Anonymus X #62701 üzenetére
A megadott linken próbáltam jelezni a problémát de mivel belépési account kér és azt nem tudom, és új regisztrációt se tudok csinálni amiről ugyebár beszéltem ezért nem tudom jelezni feléjük. Magyarul nem tudok steam supportot csinálni, mert állandóan a kép kóddal szarakodik !!!!!!! Másik gépen is lett próbálva ott se működik. Holnap megyek a bankba. OTP bank-ról van szó.
-
SRII
őstag
az , nagy ötlet
regeltem originre,,,hmmm nem elég ,hogy nem értek hozzá annyira de még nincs is magyar nyelv?hát a steam sokkal jobb és tetszetősebb ..sőt
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
SRII
őstag
válasz FoxiestFox #62718 üzenetére
Így már értem , köszönöm.
szarházi EA!Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
félisten
-
SRII
őstag
nem voltam tisztában azzal a ténnyel ,hogy nincs steamon ezen játékok, nem értem akkor minek áruház..szart sem ér így a szememben már elnézést, most akkor legyen 2-3 accom mert egyik nem árulja. LoL
mekkora hülyeség már...ekkora játék nincs steamon...még szerencse játékokkal foglakozik.Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
Anonymus X
tag
Lehet adott kiadó termékei között is böngészni, akkor egyértelművé vált volna a kérdés
Kérlek ne vedd magadra, de ez a mém most pont ide passzol
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
SRII
őstag
sziasztok!
Nagy nehezen elértem oda ,hogy vettem egy játékot, tényleg kényelmes így meg gyorsabb is..
Van egy gondom lehet én vagyok láma ezért elnézést kérek...
Áruház katt - jobb oldalt kereső (keresés az áruházban) beírom Titanfall semmit nem talál..na módom faxa..
Ugyan ez a Battlefield 4 el, nem találja meg, vagy olyanokat ad ki hogy juj, ráadásul alul az oldalak ugrása sem működik.. lol
ugyan ez a bf 3 nál semmi...hát milyen áruház ez kérem tisztelettel?
Most nekem nem jó (az elejétől fogva játszik velem, vagy nálatok sincs találat a két termékre...?[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
őstag
Ide , a kedvenc topicomba is beírom , mindenki okulására hogy mihez vezet ugyanazon jelszó több helyen való használata, és ki tudja lehet hogy egyszer Steam account lopásra is használják majd.
Nagy hiba volt, most folyik a nagygenerál jelszóupdate. Szal ez már annyira nem vicces hogy 50usd -t szedne le a semmire.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
csaba951
veterán
válasz petisubaru #62700 üzenetére
Ez azért lehet, mert:
1) A Steam mostanában kritikán aluli szolgáltatást nyújt. Elképzelhető, hogy pont akkor döglött le megint amikor éppen vásároltál. Ekkor lehetséges, hogy a vásárlási folyamatban hiba keletkezett. Az összeget kétszer zárolták a számládon. Ilyenkor nem kell aggódnod, mert a hiba kibogozása után csak egyszer fogják ténylegesen leemelni az összeget. A zárolt részt pedig 15 napon belül automatikusan visszakapod, amikor feloldják a zárlatot. Neked nincs semmi tennivalód az ügyben.
és/vagy
2) A vásárlási folyamán hiba lépett fel, te meg többször egymás után megpróbáltad a vásárlást. Na ilyet nem szabad, mert a hibák kijavítása után lesz több darab érvényes vásárlásod! Vagyis ténylegesen ki kell fizetned amiket megrendeltél.
Ilyenkor szokott jönni az isteni szikra, hogy akkor a bankunknál tiltjuk le az adott kifizetést! Na, ekkor a Steam azonnal és véglegesen lekorlátozza a Steam fiókodat! Ilyenkor a már meglévő játékaid megmaradnak, de új játékot nem vehetsz, új játékot nem aktiválhatsz, nem tradelhetsz, nem használhatod a Marketet!!!
A helyes módszer az, hogyha a vásárlási folyamatban hiba lép fel, akkor 2-3 órán keresztül nem próbálod meg megvásárolni újra az adott játékot. Szép türelmesen ki kell várni, hogy mi lett az első rendelés eredménye! Ha idegbeteg módjára újra és újra próbálkozol, akkor jó eséllyel többször is megvásárolod ugyanazt a terméket. Ez a Steamnek jó, neked nem annyira.
Egyébként anyagi szempontból nem volt annyira jó ötlet a vásárlásod! 4500 Ft-ért nem 1 db, hanem legalább 2 db dlc-t tudtál volna vásárolni ha kicsit körülnézel!
-
horvathd
senior tag
Ha közvetlenül bankkártyával fizettél, akkor a terhelés megjegyzésében szerepelnie kell, hogy devizában mennyit terheltek, illetve az átváltási árfolyamnak. Te ott mit látsz?
"The Kid just rages for a while."
-
Anonymus X
tag
Kicsit érthetőbben is megfogalmazhatnád itt-ott a mondandódat, szörnyű olvasni.
"Nem tudok belépni a steam-be böngészőn keresztül, csak a programba, és ami a legdurvább még regisztrálni se, hogy tudnám jelezni a problémát!!!!"
A problémát itt lehet jelezni, nem a Steam fiókodba kell belépned. Egy Steam Support fiókot kell létrehoznod, ami független Steames fiókodtól. Ha ide nem sikerül regisztrálnod, akkor passzolom a kérdést, de érdemes lenne kiderítened, hogy böngészőből miért nem megy (vírus?).
"Utána néztem a bankba de ott is azt mondták 15 euro lett levonva ennek ellenére mégis 9.000 Ft hiányzik hogy lehet ez?????"
Amennyiben a bank azt mondja, hogy 15 euró vontak le a Steam részéről és mégis többet vontak le, akkor én azt gondolnám, hogy a bank terhelt meg valami extra költséggel (bár ez elég durva mértékű extra költség lenne). Vagy egyáltalán köze van-e a kettőnek egymáshoz.
"Vagy van valami egyéb költség amit nem tudatnak?"
Steamen nincs, banknál lehet olyan, amiről Te nem tudsz, de az benne van a hirdetményükben.
Érdekességképpen elárulhatnád melyik bankról van szó.
Amúgy ilyen esetekben jön jól a virtuális bankkártya, azon épp annyi lehet, amennyi a következő vásárláshoz kell. Virtuális bankkártya + paypal és mindenhol jó vagy[ Szerkesztve ]
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Reklámblokkolók topikja
- Ukrajnai háború
- Apple notebookok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok