Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assimilator
őstag
válasz FollowTheORI #63598 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy amikor még Steam sem volt, vagy még kb. senki nem ismerte. Már akkor a dobozos verziós játékokat is pontosan ugyanannyiért kaptuk mint a németek, norvégok stb. Az angolok már akkor általában olcsóbban kapták, és az amcsik pofátlan módon olcsóbban, az oroszokat már inkább meg se említem, ja de, na mindegy. A lényeg, hogy már akkor is ez volt a világ rendje, sajnos.
-
félisten
Most komoly, hogy ezen megy a mentálmaszturbálás?
Csak két pontot kellene megjegyezni.1, Store-ban, Amazon-on, Bundli oldalon, GMG-n, stb. veszed a játékot --> aktiválod + játszódol + örülsz.
2, Garázswebshop-ban, trade-oldalon, aprón szerzed a játékot --> aktivál(ni próbál)od + játszódol + örülsz ... vagy nem, de vállaltad a kockázatot. Ha megszívtad, akkor legközelebb válaszd az egyes pontot, vagy szidd Gabe-et, és csinálj magadból hisztis hülyegyereket.
Ennyi.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
nagyúr
válasz Csapoati #63588 üzenetére
Tartsunk róla népszavazást mi is és nyújtsuk át a Valve-nek meg az összes kiadónak!
Egybként énis egyetértek, már írtam valamikor régebben is hogy kéne egy "keleteurópa" régió hivatalosan is... és ha nem is az orosz 50-60%-al kisebb áron... de egy 30-40%-al már elviselhető lenne, az EU1-2 régióhoz képest.
De ez csak álom... talán ha Orbán egyik gyereke kocka lenne, akkor harcolna érte...[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Assimilator
őstag
-
csaba951
veterán
Érdekes módon az első 30 napban megvan erre a Steam módszerre, utána meg kikapcsolják!
Egyébként figyelmen kívül hagyod, hogy az egész rendszert a Steam felügyeli/üzemelteti. Más ebbe nem nyúlhat bele. Az ég világon semmi mentség nincs arra, hogy "nem megfelelő" giftek/itemek vannak a rendszerben. Ha ezt nem tudják megoldani, akkor kapcsolják le, oszt jónapot!
[ Szerkesztve ]
-
válasz Pocok256 #63592 üzenetére
Ne vicceljünk már. Miért kéne egy üzletnek minden tranzakciót automatikusan ellenőriznie? Tudod mivel járna az? Megvennél valamit, és valószínűleg csak napok után kapnád meg az accountodra. Ráadásul rengeteg pénzbe kerülne, és a Steamnek nincs jogosultsága arra, hogy ilyen ellenőrzéseket végezzen, azt csak hatóság teheti meg.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Pocok256
veterán
releváns mert itt a steam felel az ellenőrzésért és a bank, nem pedig te. Te megbízol ezekben a rendszerekben és emiatt szívod meg ... Ők meg mossák kezeiket és téged átvernek. Ugyanis a bank jóváhagyta ezeket az üzleteket a steam leszignózta ezeket az üzleteket szóval oldják meg ők ketten ne pedig téged cseszegessenek akinek semmi köze nicns ehhez az egészhez mert jól láthatóan az ő hibájuk
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
djculture
félisten
válasz Assimilator #63587 üzenetére
Minden estre jó kis híre van a steam-nek már. Markecolós kulcs maffiák, lopott kártyákkal játékokkal csencselők meg folyamatos leállások erröl szól 1 éve a steam nem arról hogy milyen jó szolgáltatásokat ad vagy jó irányba fejlődik.
[ Szerkesztve ]
-
Assimilator
őstag
Szóval akkor ha egy kártyát/TF2 itemet vagy akármilyen hulladékot adok a játékért, akkor az hivatalos pénznek minősül, mert rögzítve van a trade számszerűleg? Ez elég vicces hozzáállás.
Adott egy rendszer amit rohadt sokan nem arra használnak amire ki lett találva. De a Valve nem alkalmazhat 12.000 fős supportot sem akik realtime monitorozzák, hogy ki mit tradel/seftel.
Azzal, hogy valahonnan összeseftel az ember pár kulcsot majd azt elsefteli egy játékra, azzal nem fizet semmit a Steamnek, mégis milyen alapon lehetne az hivatalos fizetőeszköz?
Egy másik embert gazdagítasz egy harmadik fél rendszerén keresztül. (amit nem ezért hoztak létre) Milyen alapon várod vissza a kulcsot? (csak gondolatfuttatás)
Az, hogy valami nincs szarrákorlátozva és nem áll mögötted valaki tarkóncsapásra készen, az még nem jelenti azt, hogy hivatalos és teljesen természetes. -
-
eami
Topikgazda
válasz csaba951 #63571 üzenetére
szerintem meg meg kell nézni hogy mi okozza valójában a problémát. Nem az, hogy lopott kártyával vett giftek átkúsznak több tucat kézen majd a végén valaki becumizza. A probléma valójában az hogy megéri seftelni, azaz hatalmas különbségek vannak bizonyos régiók között, és itt nem csak az áfára gondolok. Ha a világon mindenhol az orosz árakon lehetne vásárolni, akkor senkinek sem jutna eszébe hogy kétes eredeti gifteket csereberéljen. Nem mondom hogy nem fordulhatna elő ilyen eset akkor sem, de lényegesen kevesebb mint most. Erről amúgy elsősorban nem a steam tehet, hanem azok a kiadók akik hagyják hogy ez menjen. Akik megkülönböztetik a régiókat, és érdekes módon nem kérnek full lockot a giftekre...
-
Ghostface
senior tag
-
Hauptmann
addikt
-
Hauptmann
addikt
Sziasztok,
Teljesen új rendszer van a gépemen, most telepítettem a Steam klienst. Játék még nincs telepítve. A kliens a D partíción van, de a játékokat egy másik HDD-re telepíteném. Hogy lehet ezt megoldani? Volt rá valami trükk, de már nem emlékszem, mi volt az.
-
csaba951
veterán
Simán megoldható! Ha azonnal küldhető giftre/itemre van szükséged akkor veszel egyet a rendszerben már bent lévő, biztonságos giftek/itemek közül! Mondjuk Store aktuális ár plusz 5%-10% felárért. Ha olcsó változat kell, akkor meg vársz!
#63573 Csapoati
Te egyszerűen nem érted a problémát![ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz csaba951 #63571 üzenetére
Azért várni 30napot hogy havernak vagy ismerősnek átküldeni egy vásárolt játékot hát
4pack esetén csak 30nap múlva lehetne átküldeni a feles példányokat
Pár nap még csak csak beleférne( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
csaba951
veterán
válasz Csapoati #63568 üzenetére
Én Źşë'-vel értek egyet! Szerintem teljesen felháborító, hogy a teljes mértékben Steam által felügyelt és üzemeltetett rendszerben lopott giftek/itemek fordulnak elő! És ez bizony a Steam sara! Új fiókok esetén kötelezően él egy korlátozás, hogy a megvásárolt gifteket/itemeket nem lehet tradelni/Marketra feltenni 30 napig. Ennyi idő bőségesen elég ahhoz, hogy kiderüljön hogy lopott pénzből volt-e vásárolva a gift/item. Ezt a biztonsági lépcsőt azután a Steam tudatosan kikapcsolja a 30 nap letelte után. És ezek után még nem a Steam a hibás? WTF?
-
bul07
nagyúr
válasz Pocok256 #63569 üzenetére
Lopott autó vételénél is elkobozzák a kocsit a pénzt meg lehet visszaperelni az eladón
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
Csapoati
nagyúr
Mondjuk elmesz egy Sparba es pakolas kozben odajon egy mukso, aki elcserel veled egy rekesz sort egy tusfurdore. 1 perc mulva jon a biztonsagi ember es elveszi a sorodet, mert a csavo lopta. Szerinted ilyenkor mi lett volna a helyes eljaras? Te kifizetett cuccal csereltel, de a koma lopasa miatt toled veszik el a cuccot. Szerintem nagyjabol helytallo a hasonlat, ez a csere kockazata.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Ryder62
őstag
A "nemrég játszott" listában meddig van egy játék? 1 hónap?
Mert olyan is szerepel amivel több mint 2 hete nem játszottam.
-
Źşë'
addikt
válasz #57919488 #63558 üzenetére
ami a hátuk mögött történik az a max bizonytalan humble bundle kódok tranzakciója után-ra érvényes, ill. arra hogy te mit adsz azért a bizonyos gift-ért (de ez logikus is, hogy bizonyítod be azt hogy egy zsák krumplival fizettél?! a kulcsnak van nyoma, és igen is "elfogadott fizető eszköz", mivel regisztrált a csere, ezáltal visszaigényelhető az a mennyiség amit egy giftért cserébe adtál), mivel ahogy írtad felelősséget vállalnak minden vásárlás után, steamen játékot csak cserélhető gift-ként tudsz vásárolni, azaz rajtad múlik mit mire cserélsz, és a saját felelősséged hogy az accountodat a vásárra viszed vagy sem
amúgy ez amit írtál ez totál igaz arra ha van valamilyen gondod egy adott a humble pakkal, írod a tranzakció számát meg a problémád és megoldja a humble support (a steam az picit más)
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
nagyúr
Azigen... nem húzták sokáig a januári akció óta... már megint.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
-
Ryder62
őstag
A Company of Heroes 2-ből (free weekend) kitudom szedni a kártyákat?
-
törölt tag
Minden ami Steam-en lett vasarolva azert felelosseget vallalnak mivel minden vasarlas utan jon egy mail amiben benne van a vasarlo kod ami a vasarlast igazolja.
Es van az ami a hatuk mogott tortenik egy adok-veszek szobaban amiert nem vallanak garanciat. Ezt csinalja mindenki sajat felelossegere es vagy jol jar vagy nem.
En eleve azt nem ertem, hogy a Support miert ilyen lassu. Biztos nincs semmi prioritas a biznisz emberek es a rendes vasarlok kozott pedig illene kulonbseget tenniuk! -
Csapoati
nagyúr
Azért bátorkodtam megemlíteni, mert napokig ment itt, meg a logoutos bejegyzésben a fejtegetés és én úgy emlékeztem, hogy te is hozzászóltál. A fórumtársunktól ugye elvették a már aktivált játékát, mert lopott bankkártyával lett vásárolva. Tehát még olyankor is elvehetik, ha már nem gift formájában van nálad a cucc. Assimilator meg arra gondolhat, hogy nem hivatalos forrásból (mert egy trade-es koma nem hivatalos játékeladó) származik a dolog, így a supportnak nem is igazán dolga, hogy foglalkozzon ezzel. Meg már annyiszor el lett mondva az is, hogy trade csak saját felelősségre megy. Vagy megér ennyi kockázatot az ócsítás, vagy nem.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Źşë'
addikt
válasz Assimilator #63552 üzenetére
hogy érted hogy nem hivatalos? valve játék egyik alap tárgyát képezi, épp ezért fogadják el a reklamációt steam supporton... am és a kulcs miből lett?! csak befektettél valamit, nem adják ingyen minden tf2 idle szerveren ^^) mint mikor egy 10 éves bepötyögi hogy "please give me tf2 keys"....
(#63555) Csapoati nem tudom milyen témázásra gondolsz, az Arma 3 botrányról halottam, de légyszi ne általánosíts és írogass ilyet h ki lett tárgyalva, nem mindenki látogatja munkaidőben az oldalt és ér rá minden postot elolvasni
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Csapoati
nagyúr
Akkor jol emlekeztem.
Zse: Ne kezdjuk ezt mar megint, az Arma 3 ugynel ki lett beszelve teljesen. Szemet Valve nem hagy okositott cuccokat szerezni stb stb.
[ Szerkesztve ]
-
x_o_n
veterán
válasz cskamacska #63553 üzenetére
az activityben látszik ,a sajátotban hogy kivel lettél barát,vissza lehet nézni
-
cskamacska
addikt
Nem. Azt sem hogy ki mindta fel a barátságot. Sőt már azt sem, hogy mióta barátod a barátod. Úgy érzem a Steam barátlista visszafejlődik kellő konkurencia nélkül.
És ha már sírás:
Az új Community fórum részében ki lehet listázni egy-egy felhasználó hozzászólásait. Csak épp nem lehet azokat időrendben(vagy akárhogyan) rendezni, így teljesen értelmetlen a funkció.A játékok keresése/böngészése borzasztó. 2009 óta nem lett ehhez nyúltak(de ha jól emlékszem 2006-ban is így nézett ki), és ami pár száz játéknál még elment, az 11000 játékhoz már nem biztos hogy megfelelő. Indie fejlesztők pl sírnak már egy ideje, hogy ha megjelenés után lecsúszik a listán a játékuk pl egy nagy rakás ősöreg kiadói játék Steamre vitele miatt, akkor azt már ember nem találja meg, ha csak nem név szerint rákeres.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
djculture
félisten
válasz wjbhbdux #63549 üzenetére
Annyiba igazad van hogy bárkinek a fiókján lévő játék egyike se az övé csak felhasználati jogot szerzett rá. Bármikor megtehetik hogy ezt a jogot korlátozzák, mindenféle okra hivatkozva.
De ez minden nyavaja játéknál igy van dobozosra is rávan irva hogy korlátozott jogokra jogosít csak a megvásárlása.
Steam az meg külön világ meg a többi online fiókos nyavaja is. Már rég működni kellene annak amit az eu biróság hozott miszerint ezen jogokat tovább lehet értékesíteni. Működik? Nem..[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz wjbhbdux #63549 üzenetére
akkor megszakíthatják ha a ászf bármelyikét megszeged... na de ami neked a tárolódban van az a te tulajdonodat képezi, és nem ingyen vándorolt bele hanem úgy hogy fizettél érte... és jogod van ahhoz is hogy értesítést kapj arról hogy szabályzatba ütköző tevékenység történt az accuntodon! és eltávolításra került xy tárgy
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
mondjuk ezt rohadtul én sem értem mivel a te pénzed van benne nem a steamé, most tegyük fel h van kb 187 giftem, nem tudom pl. követni, erre az 537 community item+187 gift közül rohadtul nem fogom észrevenni h eltűnt 3 játék gift... egy pert simán a nyakukba lehetne akasztani és jogosan!
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
Uplayen épp le van árazva az injustice, és úgy néz ki innen is megvehető.
elvileg steam kulcsot ad, vajon használható?/s
-
BioNiCMaN
addikt
válasz FollowTheORI #63498 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
x_o_n
veterán
vissza lehet nézni hogy pld ma kik vettek fel barátnak?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz csaba951 #63542 üzenetére
Jah, láttam a kulcsáraidat.
ui: érts, jo dragan méritek most.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
csaba951
veterán
válasz K.ichigo #63531 üzenetére
freeroam12 se látta viszont a giftjét, te se fogod! Teljesen felesleges várnod erre! Írjál szépen a Supportnak, hogy hogyan jártál, nézzenek utána mi történt!
Egyébként a 3 db Dayz-t bármikor el lehet sózni 3x20 €-ért! Miért cserélte volna el veled egy 45 €-s itemre? Így simán a zsebedbe rakna 15 €-t. Csere-berénél ez fordítva szokott lenni! Vagy legalábbis a nagy többség ezt szeretné!
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Mondjuk azt sem igazán értem, hogy ilyen esetekben miért nem tud a rendszer egy automatikus üzenetet küldeni, hogy "hallo, töröltük a giftjeidet, mert" ..
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz K.ichigo #63538 üzenetére
Support, leirod hogy eltunt 3 gifted amit par napja cserélted a bélával - WTF?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
nagyúr
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #63533 üzenetére
Mindenkinek adnak aki az eddigieket elosztogatta már..
-
nagyúr
-
K.ichigo
csendes tag
válasz Joe Swanson #63155 üzenetére
nekem is ugyan ez van csak nekem 3 dayz -ből 2 tűnt el de sokan írtak hogy a steam szarakodik és pár óra vagy 1 nap és újra ott lesz
-
csaba951
veterán
válasz maross #63529 üzenetére
Nagyrészt igazat adok neked, hogy a minden régióban hasonló árba kerülő játékokkal érdemes óvatosnak lenni!
>ha bolti ar 80%-a alatt vetted, akkor garantalhatom neked hogy lopott volt.
Ez azoknál a igaz, akik "igazi" pénzért szerzik be a játékot. Ők tényleg nem tudják a bolti ár alatt adni. Sokan viszont -mint én is- Marketes kereskedésből származó Wallet pénzzel fizetnek. Ezek az emberek gyakorlatilag bármeddig le tudnak menni az árral, mert mindig nyereségesek lesznek. Hiszen a játékért kapott "igazi" pénz mégis csak többet ér mint a Walleten lévő szép nagy számok!
-
válasz K.ichigo #63527 üzenetére
dayz gift csak rosszul hangozhat, mivel minden regioban kb ugyanannyiba kerul, ha bolti ar 80%-a alatt vetted, akkor garantalhatom neked hogy lopott volt. Steam support, es ha makotok van es idoben lekapcsoltak a gyereket (ertsd lockoltak az inventoryjat, es tf2-ben fizettetek, nem paypallel), akkor visszakaphatjatok. Ha paypal, akkor paypal dispute gombra lassan ra is tenyerelhetsz.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
csaba951
veterán
válasz K.ichigo #63527 üzenetére
Már több mint 9 óra telt el, így szerintem fordulj a Steam Supporthoz, hogy nézzenek utána a dolognak!
Nemrég #63155 freeroam12 fórumtárs járt hasonlóképpen. Nem kapott semmi üzenetet, csak eltűnt a giftje. Cserélte valakivel pár kulcsért. Support szerint valami visszaélés volt a vásárlásnál és visszacsinálták a cserét, visszakapta a kulcsait.
Te is csere-berével jutottál a giftekhez?
[ Szerkesztve ]
-
K.ichigo
csendes tag
helló kellene egy kis segítség be léptem steamen és hiányzik 2 db dayz giftem, nem adtam senkinek nem cseréltem a raktár előzményekben sincs hogy oda adtam volna valakinek . mit lehet tenni ?
-
csecso22
tag
Köszi
"Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot"
-
csecso22
tag
Sziasztok
Most ugye ingyenes a Red Orchestra 2 elég ha bele kezdek a telepítésbe vagy teljesen fel kell telepítenem ?"Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot"
-
Mate
nagyúr
válasz ViharVadász #63514 üzenetére
Csak nekem rémlik úgy, hogy ez korábban bundle volt, amit aktiválva adott még vagy 3 giftet és ingyen se vitték?
[ Szerkesztve ]
-
Hokunda
senior tag
válasz ViharVadász #63514 üzenetére
Elég hozzáadni a game listhez mint a L4D2őt vagy telepíteni is kell? Ahogy nézem külön single/multi telepítős.
-
ViharVadász
őstag
-
SenorGrande
senior tag
válasz Agyzuzo #63511 üzenetére
Én nem tudok "betiltásról". Én azt hallottam, hogy ez a kiadó döntése volt, az esetlegesen adódó problémák megelőzése miatt.
Vagy csak szimplán nem akartak utánajárni alaposan, mert annyit nem ér nekik az itthoni piac.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Agyzuzo
addikt
válasz #41133696 #63510 üzenetére
Ezért nem értem miért tiltották be nálunk az Injustice-t... Csak mert egy DLC-ben ott figyel a Red Son egyből kukázták nálunk, kész vicc... Bezzeg ha Superman felpattintott volna egy doboz Heineken-t, az mehetett volna.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
törölt tag
válasz Agyzuzo #63496 üzenetére
Gondolom a Heineken esetében a vörös csillagra gondolták, nos ezért:
Megsemmisítette a vörös csillag-tilalmat az AB
de előtte is kapható volt a Heineken. Egyébként az eredendően kapitalista EU illetékes bírósága is ezen a véleményen van. A tiltott gyümölcs amúgyis mindig édesebb...A korábbi tiltás leginkább magánszemélyek vegzálására szolgált, nemzetközi nagy vállalatnak már nem mertek neki menni, lásd Heineken. Kettős mérce ?
Amerikában sem tiltják, és Európa nyugatibb felében sem.
Gondolj bele, mennyi játékot érintene: COD, COH, Red Orchestra stb.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Blackwell Deception kártyás lett
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
törölt tag
Kaptam négy darab ilyet: Dead Island: Epidemic Beta Gift
Mire haza értem ez fogadott :
-
Agyzuzo
addikt
"több barátod lehet"
Én hiába léptem túl a huszadik szintet, így se lett egy barátom se, hüpp hüpp.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
csaba951
veterán
Ez és sok más ezzel kapcsolatos dolog részletesen le van írva a Steam Trading Cards Téma összefoglalójában!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest