Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
válasz s7evcsenko #106363 üzenetére
Szerintem nem kifejezetten ezért találták ezt ki. Azt még megérteném, ha csak 1-2 alkalommal történt volna ezt. De itt már arról van szó, hogy tucatszámra megy a refund igénylés ami nem normális.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
batman91
őstag
válasz Shadowguard #104276 üzenetére
Én viszont soha nem gyűjtök be kismillió játékot, amivel nem is játszok. Mindig megválogatom és végigjátszom azokat amiket megveszek. Nem szoktak ott csücsülni a fiókomon fölöslegesen, mert olcsó volt és beszereztem. Kis sem bírnám.
-
batman91
őstag
Nekem tetszik ez az új felület, csak egyetlen egy dologra nem jöttem még rá. Hova a fenébe tűnnek azok a játékok, amiket berakok a hidden kategóriába? Mert én az Istenér nem találom őket.
-
batman91
őstag
Sziasztok.
Van valami módszer arra, hogy ezt a sok japán anime retket eltüntessem steam store-ból? Minden héten vagy 10 ilyen hulladék jelenik meg, jó lenne ha nekem még látnom sem kellene azokat.Tárgytalan, megtaláltam ezt az opciót.
[ Szerkesztve ]
-
batman91
őstag
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy mi van olyankor ha a telefonom meghalt és a steam guard mobile authenticatort használom rajta. Belépnék én csak nem tudok, mert oda küldi a kódot amit használnom kéne. Ezzel most mit tudok kezdeni?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
batman91
őstag
Helló!
Steam Supportos fiókba hogyan lehet bejelentkezni? Mert nem is olyan régen még külön fiók volt hozzá, de ez most összevonásra került? Folyamatosan csak arra dobál, hogy lépjek be a Steam fiókomba és majd azon keresztül kapok segítséget. Mikor lett ez megváltoztatva?
-
batman91
őstag
Helló!
Az volna a nagy kérdésem, hogy van ez a Dishonored nevű game. Azt írja, hogy a te régiódban nem ajándékozható. Mekkora egy baromság ez amúgy, nem is láttam még ilyet steamen. Na de nem is ez a lényeg. Ha én nem ajándékként küldöm el neki, hanem cserére hívom akkor ez lehetséges vagy ez is ilyenkor tiltva van? A választ előre is köszi!
-
batman91
őstag
Nekem is azt írta, hogy a vásárlás nem jött létre forduljak a steam supporthoz. De pénzt nem vont le a számlámról és a kosárban is ott vannak a termékek. Akkor ez most azt jelenti, hogy próbáljam újra? Nem fog duplán levonni tőlem?
-
batman91
őstag
Én bent vagyok a Payday 1 áruházi oldalán, de nem tudom hozzáadni a fiókomhoz, egyszerűen eltűnt az a gomb onnan.
-
batman91
őstag
válasz BomiBoogie #69485 üzenetére
Nem is lenne gond, csak már órák óta ezzel szórakozok, kicsit idegesít már.
-
batman91
őstag
válasz Anonymus X #69482 üzenetére
Na ez még eszembe sem jutott. Kösz, hogy mondtad, mindjárt megpróbálom.
Na most már jön, végre. Még egyszer kösz!
[ Szerkesztve ]
-
batman91
őstag
Nem is baj, mert ahogy nézem az első rész teljesítményei nincsenek benne a kettőbe, ez már nekem elég arra, hogy az második részt is megvegyem. Szóval akkor majd következő akciónál jöhet a kettő is.
Szerintem zárjuk ezt a témát, fölösleges tovább húzni.
-
batman91
őstag
válasz FollowTheORI #67772 üzenetére
Én ezt teljes mértékben értem, amit mondanak. De akkor is furcsa ez a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
batman91
őstag
válasz genndy #67767 üzenetére
Hogyan kérdeztem volna itt meg, ha nem is volt fogalmam erről, hogy a kettő tartalmazza az első rész pályáit? Szóval én erről egyáltalán nem tehetek, mert ki a franc gondol erre?
marcusa: Félreértettél, én nem is arról beszéltem, hogy megkapom a left 4 dead 2 mellé az első részt, hanem, hogy tartalmazza az első rész pályáit.
-
batman91
őstag
Helló!
Az volna a kérdésem, hogy a napokban akciós volt a Left 4 Dead és én megvettem rokonnak. Erre azt hallom, hogy a Left 4 Dead 2 tartalmazza az első részt is. Csakhogy ez sehol sem volt feltüntetve a játék áruházi oldalán és ezt mégis honnan kellene tudnia egy vásárlónak, mert szerintem erre senki sem gondol. Szóval ha én írok supportnak, hogy kérem vissza a pénzemet, mert átvertek akkor van esélyem visszakapni vagy hagyjam a fenébe? Mondjuk nem küld padlóra az a 3,75 euró, de azért szerintem ez nem kicsit szemétség és akkor még van pofájuk egy áron adni mind a két részt.
-
batman91
őstag
A mai nap letöltöttem a BioShock demot, mivel ki akartam próbálni megvétel előtt. Na most, teszt után töröltem, de nem tűnt el a játékkönyvtárból, aztán amikor megvettem a teljes gamet a demo bejegyzés eltűnt. Kíváncsiságból belenéztem a fiók részleteibe és ott az licenceknél ott volt a demo és engedte hogy megszüntessem a licencét, ezt semelyik másik programnál nem engedélyezte a steam. Az áruházi tranzakcióknál is megtalálható volt, ingyenes programként. Szóval ez egy eléggé érdekes dolog volt, soha nem tapasztaltam hasonlót.
-
batman91
őstag
válasz FoxiestFox #64324 üzenetére
Szintén visszakaptam mindent.
-
batman91
őstag
válasz Assimilator #64271 üzenetére
Akkor így már érthető. Meg kellene mondani Gabe Newell bácsinak, hogy a szervereket nem napalmal kell karbantartani.
[ Szerkesztve ]
-
batman91
őstag
Emberek mitől lehet az, hogy a profilom lenullázódott? Eltűntek a kitűzőim és nullás szintű vagyok. Mi ez már megint.
-
batman91
őstag
Veletek volt már olyan, hogy game update közbe fogta magát a steam és kilépett magából? Meg is lepődtem amikor néztem, hogy nem vagyok belépve, holott éppen szedtem le az updatet. De még szerencse, hogy 500 megás volt nem 8 gigás, mert kezdhettem elölről.
-
batman91
őstag
Halleluja!!!!!
-
batman91
őstag
Pont téged, ez egyik legmegbízhatóbb embert.
-
batman91
őstag
Köszönöm a gyors választ.
[ Szerkesztve ]
-
batman91
őstag
Helló!
Két különböző Steam accon lehet ugyan azzal a bankkártyával vásárolni? Később nem lesz belőle probléma?
-
batman91
őstag
Helló!
Az lenne a kérdésem hogy, ha most megveszem Steamen a Crysis 1-et, akkor ahhoz nem kell EA Origines acc ugye? Mert akkor inkább kihagyom.
-
batman91
őstag
Most elég rendesen meg van halva Steam.
-
batman91
őstag
Üdv!
Steam supportnak lehet magyarul írni vagy english only? Ez egy gyönyörű mondat volt.
[ Szerkesztve ]
-
batman91
őstag
Na most már jó. De utálom az ilyet, pont ügyködés közben kell elszállnia?
-
batman91
őstag
Kész ennyi volt, most teljesen meghalt.
-
batman91
őstag
Steam megint meghalt? Menet közben elszállt, azóta nem tudok bejelentkezni.
Most meg beengedett, de nem lehet szinte semmit sem csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
batman91
őstag
válasz wwenigma #59271 üzenetére
Ezt igazából én sem értem. Már sokaknál láttam ezt a jelenséget. Össze vásárolnak minden játékot, de azt sem tudják, hogy minek. Legtöbben 1 percet sem játszanak vele, vagy csak elenyésző időt. Főleg csak azért veszik meg, mert éppen megjelent. Erre is volt már bőven példa.
Dr. Bat el is nevezte ezt a jelenséget: Steam Játékgyűjtő Szindróma. Rövidítve: SJGYSZ. Tünetei: kóros digitális játékgyűjtés amit az alany képtelen megmagyarázni.
[ Szerkesztve ]
-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
Helló!
Az lenne a kérdésem, hogy a Steamben lévő játékokat hogyan lehet átköltöztetni egy másik meghajtóra. És majd az oda telepített Steam felismerje azokat. Nincsen kedvem megint leszedni több 10 gigát letölteni.
-
batman91
őstag
-
batman91
őstag
Már kezd döglődni a Steam. Pedig még el sem kezdődött a sale.
-
batman91
őstag
Életre kelt!!!!
-
batman91
őstag
Azért én sűrűn próbálkozok hátha előbb megjavul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest