Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
A mai Füst,villám detonáció adás főszereplője az akkor 70-80 Forintokért vett Expansys usb adapter. Ahogy szokták mondani Paksig levert mindent. Élt két évet. A xiaomi adapternek szerencsére semmi baja.
-
pokers
senior tag
MEECOOL M8S PRO W 2.4G Voice Version TV BOX Android tv S905W 2G16G Android 7.1 Network Set
- $15.59Ennyiért megéri?
-
-
-
sysrq
őstag
Üdv! Liitokala Lii - PD4 töltőt rendelt már valaki? Jól látom hogy adapter nélkül közvetlen 220-ról működik? Miben más mint a Lii-500?
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Múltkor linkelte itt valaki ezt a lámpát:
XANES 1517B XPE+COB
Mivel Banggood-on nem vagyok regisztrálva, így rákerestem Ali-n.
Ez ugyanaz lehet?: CLAITE XPE+COB LED
Meg olcsóbb is lenne.Igazából nincs rá szükségem, de beépített akkuval jön, tölthető, meg elemlámpából sosem elég.
Szóval szerintetek? -
vittorio7
őstag
Helló!
Ezek közül melyik az ajánlott?
i8 Mini Backlight Wireless Keyboard Touchpad Mouse - BLACK - BLACK
2.4GHz Wireless QWERTY Keyboard with Touchpad Mouse - ENGLISH BLACK - BLACK 1PC
V8S 2.4GHz Wireless Air Mouse Mini Keyboard Touchpad Russian Version - BLACK 2 Ebben mi az orosz?
Elég hasonló árban vannak, és mindegyik pontozható is. Melyik tud többet, és melyik a megbízhatóbb?
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
elso rendelesem alirol nem jart sikerel 2 honap varakozas utan sem erkezet meg
igaz vegul full refund voltde ha nem tudtok jo egeret mas oldalrol akkor berednelem ezt vegul azzal is szokom az ottani rendszert mert kicsit massab mint a paypalos rendeles es hatha ez sikeres lesz es meg erkezik
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
oAcido
aktív tag
Sziasztok!
Banggood-ról augusztus 19.-én rendelt Astrolux C8-am még nem érkezett meg. Szintén akkor rendelt két másik csomagom már 2 hete megjött. Kb egy árban volt mindhárom termék.
Mikor érdemes refundot kérni?
-
DeFranco
nagyúr
válasz zeon.hu #135652 üzenetére
én ilyenből rendeltem már kettőt, baromi jó.
900 Ft körül volt mindkét rendelés
két nagy zseb van, abban is belül egy-egy osztás a magasság felénél (inkább egy kis zseb), plusz a külső kapcsos zseb és még egy tolltartó.
hátul a szokásos "tactical" csíkok plusz két patentos pánt
-
jjeahh
nagyúr
válasz Ciccuka #135674 üzenetére
Egy ilyent $2.59-ért berendeltem, kíváncsi vagyok mennyire vállalható egy egér ennyiért, mostanáig csak olcsó logitech egereket használtam. Amúgy szerintem ez Tecknet M016 átcímkézve.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
andrisms
aktív tag
-
Ciccuka
veterán
válasz spileraaa #135666 üzenetére
Alfawise WM01 2.4G Wireless Mouse
olcsó egérnek jó lehetCicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
bazsimano
őstag
akcios krimpelot es utp kabelt tud valakit kinrtol? vagy itthon?
udv -
kenand
veterán
Xiaomi Bluetooth/+ vevője is van egér 10 USD szokott lenni akcióban a gearbesten, jó fajta
Olyn strapabíró nem lesz, mint a Ms netbook mouse 5000, amit 8 éve használok, de az akkoriban is 8000Ft volt (ami mostani árfolyamot számolva vagy 20 000Ft lenne)
[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
-
spileraaa
senior tag
valaki ajánlotta ezt az egeret hogy menyire jó
[link]de alirol nem akarnék rendelni
tud valaki hasonló jó egeret ahol van paypal lehetőség is?ez az egér HXSJ X20 kb 1 honapot bírt csak [link]
a középső tekerő gombot ha lenyomom vagy duplán érzékeli vagy nem érzékeli egyáltalánigaz elég gyakran használom ezt a gombot de akkor is
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Ciccuka
veterán
válasz gyulazsolti #135656 üzenetére
Ezekkel az olcsó 2in1 Jack elosztókkal érdemes vigyázni, mert össze vissza vannak kötve általában. A jobb oldal áthallatszik a balba meg ilyenek.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
dugesz77
őstag
Pont így vagyok én is a sandisk-el. Volt ami elvitte a nyaralásról készült képek felét (a többi előző nap éppen mentettem notebookra) Androidos boxok már 2 darabot megöltek plusz egy nemrég a telefonomban állt meg.
Szemben a mixza 4 darab kártyámból megy mind, három transcend-el és a 2 darab samsungal sem volt még problémám. -
Zola007
veterán
válasz dugesz77 #135659 üzenetére
nem az árakkal van baj, hanem 15% spórolásért nem biztos, hogy érdemes rizikózni a nobrand kártyákkal.
Linkeld nyugodtan, amíg nincs benne reflink.
Elvégre minden, topikot olvasó fórumtárs arra költi a pénzét, amire akarja és felnőtt, tudatos emberek.
Bár ez utóbbiban néha nem vagyok biztos.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
8
senior tag
válasz Zola007 #135657 üzenetére
Így van.
(ez egyéni probléma, de én sandisket nem veszek, többször nagyon-nagyon megszívtam már ezzel a márkával - 100% eredeti kártyákkal - minden esetben kaptam új kártyát de semmit sem ér a lifetime gari ha az adatok kellenének róla, úgyhogy minden sandisk tiltólistán van nálam)
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
dugesz77
őstag
Ez már egy picit jobb SD kártya a U3 128-as Samsung Evo+ a ACDLSAM1 kupont használva 21,88$.
Na mindegy látom sok a gond a Dresslily árakkal többet nem linkelek
[ Szerkesztve ]
-
-
gyulazsolti
senior tag
Ha esetleg valaki 3.5 Jack Y elosztót keres, APP-ból 1.04$, 2db.
-
dugesz77
őstag
Oclean SE fogkeféhez nem tud valaki pótfejet akciósan? Régebben a 2db-ot adták 5$-ért most csak darabját látom ennyiért.
-
zeon.hu
nagyúr
Övre akasztható oldaltáska van ajánlott?
Bőr vagy egyéb tartós anyagból, 2 telefon és egyéb cuccok tárolására.#?*@&!
-
8
senior tag
válasz dugesz77 #135644 üzenetére
Mondjuk jobban meggondolva tök felesleges ezt innen rendelni, aliról bármikor találni $11-$12 értékben 64GB microsd kártyát, sokezer rendeléses 4.9 értékelésű kártyából, felesleges innen kockáztatni ennyiért.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
GIJoe
addikt
Milwaukee 12pc Shockwave Impact Duty Drive Guide Screwdriver Bit Set £13
kéne, de csak ez persze... -
8
senior tag
válasz dugesz77 #135640 üzenetére
A dressily 64GB-os kártya $9.99-ért auto flat rate $0 shippingel regisztrált postával jön?
vagy ajánlott hozzá megvenni a shipping insurance-t $1.44-ért?52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
dugesz77
őstag
Dresslily-nél a DLDEAL099 kupon ezekre használható:
OTG kártyaolvasó, Miband2 szíj, orrszörnyíró, kis ledes szekrény lámpa, kukorica "kés"
A kupont használva 0,99$ lesz az ára.A DLDEAL999 kupon 9,9$-ra módosítja az árakat.
Mixza 64GB mSD kártya, 2 darab ledes éjszakai falilámpa, Ledes éjszakai lámpa.Rosegal-nál a ZAPO RTL8188 USB WiFi 150-as adapter a XSCPRG03 kupont használva 2,5$
Nem olyan veszett jó árak de hátha kell valakinek valami.
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
válasz chatran #135635 üzenetére
Dresslily-ről megjött nektek már a gyurma?
Most néztem refunded a státusz
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
YxVs
senior tag
válasz csucsotke #135624 üzenetére
Szívesen. Én is rendeltem ugyanilyet aliról, 35 dodóért. Meg is jött. De asszony nem engedte kipróbálni mondván milyen az ha a gyerek meglátja karácsonykor, hogy már bontott... ezek után el sem mertem neki mondani, hogy igazából ezt magamnak rendeltem
Egyébként igen ez abszolút kintre való, sőt terepre. Majd karácsonykor csapatunk vele a fagyott földön[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nekem egy ilyenem van. Tökéletesen működik, csak ajánlani tudom
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
csucsotke
aktív tag
talpbetét Munkásbakancsba tettem. Fél év teszt után(munkanapokon, meglepően hasznosnak bizonyult. Nem hittem volna hogy van ilyen,de vagy húsz év után eltűnt a lábujjamról a bőrkeményedés, talán a saroknál is csökkent a mértéke. A zselések nekem nem jönnek be, nagyon szigetelnek(volt hogy szétrohadt, vagy szétesett, persze a láb ebben is izzad. 42-es lábra a 29,5cm-est a legkisebbre kell vágni, a 26,5cm-es pedig határeset, túracipőbe, épphogy rövid, de akár jó is lehet.
7mm csőkulcs- pont mint a képen.
villáskulcs tartó- anyaga megfelelő, összecsavarva ebben tartom a szerszámtáskában a kulcsaimat, szépen el lehet rakni.Nem akarok ódát költeni róla, de imádom.[ Szerkesztve ]
-
FNZ
őstag
sziasztok!
egy 128-as vagy 256 GB-os pendrive kellene, de félek, hogy a nagyon olcsó cuccok szoftveresen vannak megtuningolva és jó ha a felét tudják a ráírt kapacitásnak.
tudtok esetleg megbízható cuccot vagy érdemes egyáltalán pendrájvot venni kínából? -
csucsotke
aktív tag
Kösz a tippet, én is vettem egy hs18311-et. Akkor 36 dollárra volt akciózva.
Nem rc-autózok, csak játszani lesz. Első benyomások, kézbefogva (műanyag)szerkezetnek tűnik, nem gagyinak. Kipróbáltam csak, de szoba , garázs kevés volt neki, nagyon gyorsul, mindennek nekimentem vele. Gyerekeknek szobában nehéz megtanulni a kezelését mert nagyon sebes, inkább kintre való. 2db összefóliázott 18650(li ion) akku van benne, úgyhogy esetleges cseréje könnyen megoldható. Az elemtartót ki kell nyitni a töltéshez, gondolkodok majd valami kivezetésen. Ajánlásába nem bocsátkoznék, esetleg 1 év múlva.[ Szerkesztve ]
-
Sanyesz.
őstag
válasz WestBam #135622 üzenetére
Én annyira nem vagyok "lámpaguru", (még) csak három kínai lámpám van.
Viszont mostanában akkora a süninvázió, hogy szinte minden éjjel telepítem át őket a szomszéd kertjébe, mert a kutya nem hagy aludni. Ilyenkor jól jön egy megfelelő lámpa.[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
WestBam
senior tag
válasz chatran #135614 üzenetére
Minden C8-ast három felé lehet szedni.
Convoy C8:
Astrolux C8 (sokszorosát tudja a Convoy C8-nak 20$-ért):
Ezekkel viszont gyertek át az elemlámpa topikba, ha érdekel a téma.
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
qfm
őstag
Tegnap írtam be, hogy a csomagomról ez volt az utolsó bejegyzés a posta oldalán:
2018.10.05. | 22:20 Célországban feldolgozva / Processed in the destination country
Budapest 1005És azóta semmi információ nem volt róla. Mára már azt írja a posta nyomkövető oldala, hogy: "A megadott küldeményre vonatkozóan a rendszer sajnos nem talált adatot." Kezdjek aggódni? Ellopták? Mi lett vele? A 17track még ugyanazt hozza, amit tegnap is.
-
Truman
senior tag
Gocomma USB3.0 to SATA / IDE Hard Disk Adapter Converter
Kupon: GBYTBXX231
Ár: 12.99$Aki sokat ment adatokat döglött gépekről, annak hasznos lehet. A külső adapter tartozék. 2,5"/3,5" -os IDE/SATA vinyókhoz.
[ Szerkesztve ]
Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
Met
nagyúr
Azt a szilikon cipőfűzőt milyen néven keressem?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
pokers
senior tag
Srácok,
Hírlevélbe most kaptam ezt:De a [linken] valahogy nem az az ár jelenik meg.
Lejárt volna a flash sale, vagy még el se kezdődött?
-
IMGM6
tag
válasz Pubi78 #135600 üzenetére
Electronic information,receive--10-Sep-2018 11:53 AM
Small package Center, receive--10-Sep-2018 01:53 PM
Parcel centre,sealing--10-Sep-2018 04:53 PM
Small package Center, left--10-Sep-2018 06:26 PM
Exchange Bureau, have been exported to open--12-Sep-2018 02:26 AM
Exchange Bureau, have been exported directly--12-Sep-2018 08:29 PM
Transit Center,left hand navigation--13-Sep-2018 02:03 AM
HUNGARY, Arrived --25-Sep-2018 02:03 AM
HUNGARY, the transfer of customs-- 25-Sep-2018 05:43 AM
"És kit szeretsz jobban? Aput vagy anyut? A leges-leges-legjobban Orbán elvtársat!”
-
cidalain
veterán
válasz erdey_a #135583 üzenetére
Van egy masikfajta Gearbesten 6.77-ert, ami nem akcios, igy pontozhato. 2 db eseten mar van ingyen posta, igy a 2 db 9.48, ami a lelektani hatarod alatt van. Vagy ha az akciosbol veszel egyszerre tobbet, ott nem megy el a postakoltseg?
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
1stVikman
senior tag
válasz w.miki #135510 üzenetére
Behúztam egy microSD-t. Köszönöm.
Amúgy már hetek óta követem a topikot, de rengeteg hozzászólás születik minden nap. Alig győzöm olvasni.
Jó pár hasznos dolgot találtam már így nektek köszönhetően, de a fenti sd kártya volt az első, amit meg is rendeltem kedvezményesen. Köszönöm nektek. -
tag
Sziasztok, mennyi most a 2018 októberi vám- és áfamentes felső limit? Dollárban? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Anime filmek és sorozatok
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest