Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaby9
tag
válasz tillatrilla #134898 üzenetére
Ahogy előttem is írták elég közel kell tartani pl a panelhoz, ezért forrasztani már nem lehet odaférni viszont hibakereséshez tökéletes.
Nekem az általad linkelt első van én hibakereséshez használom.Oneplus 6t / LG Nexus 5
-
nagyúr
válasz tillatrilla #134898 üzenetére
nagyon közel kell hajolnod a forrasztáshoz ezekkel, mert jellemzően olyan 10-15cm-es távolságra van az élességük a 2× - 3,5× nagyításúaknak.
Pont úgy, ahogy az órások a monoklijukkal szoktak.
Ahogy ezen a képen is látod a 15× -23× nagyításhoz már 2-3cm-re kell megközelíteni:inkább nagyítós forrasztó állványt keress:
hibakereséshez elég az amit linkeltél
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!
A szemem már nem a legjobb,és egy hasonló nagyítós szemüvegre gondoltam,csak nem tudom,melyik a használhatóbb. Valaki használ hasonlót? Elektronikai panelek forrasztási hibáihoz lenne rá szükségem.Várom a válaszokat! [link], és egy hasonló :[link], vagy ez : [link]
[ Szerkesztve ]
Üdv: Attila
-
farkas-j
őstag
válasz EXIEZ #134879 üzenetére
Én Brodit tartót használok. Autó és készülékspecifikus, ezért sajnos nem olcsó. Viszont vérprofi.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
w.miki
veterán
válasz quailstorm #134892 üzenetére
Tronsmart 1,8m nálam bevált. Geekbuying-ról packban rendelve.
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
tobias40
veterán
válasz quailstorm #134892 üzenetére
Sajnos ilyet még nem vettem de majd jönnek a többiek!
-
tobias40
veterán
válasz EXIEZ #134889 üzenetére
Hasonló csak olcsóbb ilyen is van,nem látok sok különbséget,ez is jó!
[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
Hasonló, bútorokhoz való gyerekzárat nem látott valaki olcsóbban?
Ilyennel is próbálkozunk, de ez nem túl esztétikus."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
bazsimano
őstag
válasz EXIEZ #134873 üzenetére
ez nem reg volt akcios nezd meg kollega hozzaszolasat!
elozo napokban volt valmi nagyon pici drive valami W betus marka keress vissza...volt kep is rola
(#134887) Zeki : koszi megkerdezem ott is...de ugy ertettem, hogy valahol mashol vagy valaki em tud.e valami olcsosito kuponrol..nem kell kotelezoen gb legyen...csak mondtam, hogy ott ennyiert lattam...azaz ennel olcsobban jo lenne
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz Silεncε #134884 üzenetére
Igen a hardkerner oldaláról rendeltem. 16$ a szállítás így 48$-ra jön ki. Tudtommal Dél-Koreából küldik és a Fedex, a DHL vagy az EMS hozza majd követhető TN-el. Azért remélem átjön a vámon fennakadás nélkül. Én Pihez amit néztem készleteket az 60-100 $ között volt ahoz képest olcsó. És látom,hogy elég nagy tábor van most ez mögött is, jönnek a fimrware-k kiegészítő kütyük stb folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
-
bazsimano
őstag
sziasztok! roidmi 3s-re van valami olcsosito kupon vagy hol talalhato legolcsobban? gb 14 usdert lattam...
elore is koszonom! -
dugesz77
őstag
válasz DarkByte #134835 üzenetére
Na ez az ODROID-GO berendelve. Már régebb óta szerettem volna egy kis kézi konzolt de igazából az itthon elfekvő RPI zero/RPI2-ből szerettem volna csak mire mindent összevesz hozzá az ember elmegy tőle a kedve meg azért jóval melósabb azt összerakni (sudomod-ot néztem ott van pár féle) A komplett készletek szerintem meg drágák.
-
vittorio7
őstag
Eredeti Xiaomi Mi WiFi Router 3G Szállítással: US $34.96. 10.000Ft körül
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Pont én is erre jutottam és SJ4-et vettem . Pedig nagyon elégedett vagyok a Blitzwolf/Xiaomi cuccokkal egy plusz mély sokat hozzá tud tenni a hanghoz. A BW-SDB2 2.1-es rendszer már biztos jobb csak az ára is beérte itthon kapható "márkásnak" mondott soundbar-okét.
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz enginev3.0 #134871 üzenetére
Az amerikai szállítással. Ez a vámmentes!
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
EXIEZ
senior tag
Üdv. Valami olcsó pendrive kéne autóba. Lehetőleg az a baromi mini változat, ami kb 0,5-1 centit van kinn a portból. ha van még abból a gigalassúból ócón jöhet
-
Breki
veterán
válasz enginev3.0 #134868 üzenetére
-
YxVs
senior tag
-
sphe
senior tag
válasz retesz147 #134802 üzenetére
Nemrég adtam el egy alirol vásárolt UcomX U6H Bluetooth headsetet, a vevő ezt írta róla teszt után:
"Megkaptam már reggel. Be is fogtam egy kis kocogáshoz és tornához. Ügy ült a fülemben, mintha kalapáccsal verték volna bele😂 Amire gondoltam, meglepően jó. Kíváncsi is voltam, ennyi pénzért használható-e? Egy 30000ft-os Samsung Gear Circle-t vált le. Abba sokkal több lett volna az aksi csere mint ez a kütyü. Ami meglepő, hogy számomra jobban is szól, mint a samu. Ami a samuból hiányzott, ebben pont megvan. Az értelmezhető és domináns, széles középtartomány. Sokkal kellemesebb, beszélgetéseket hallgatni rajta. Természetesebb. Kipróbáltam zenével is és meglepően jól követhető volt Myung gyors és határozott basszus játéka. Ezt a harmincezres samu, elkente és lustán kezelte. A magasak az gáz👍 Szóval ezért a p3nzért, szerintem meglepően jó. Kb négy órát használtam eddig, nem töltöttem és még nem sír miatta. Próbáltam filmel is. Nem nagy gáz, pici késés van, de nem feltűnő."
Hozzá kell tegyem, hogy sztem a magasak az olcsóbb 15usd-s headsetekhez képest szerintem jobbak, de a basszus visszafogottabb, viszont tiszta.
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz enginev3.0 #134862 üzenetére
SDB2020 ez jó most próbáltam
-
Janusz001
őstag
válasz enginev3.0 #134862 üzenetére
Érdekes, én is most találtam a kupont a rendeljkinait oldalon, ahol tesztelték a kütyüt. Ráadásul máj.6 -ai cikk, én sem fűztem hozzá sok reményt, de elfogadta a kedvezményes kupont.
-
Breki
veterán
válasz Jarod1 #134856 üzenetére
Ez nincs így!
Bangoodon a
European Direct Mail
European Railway Direct Mail a vámmentes.Illetve lehet kérni vámbiztosítást.
Nekem pl. a telefonom ingyenes szállítással vámmentesen jött pár hét alatt.
A kérdezett termékre facebook-on lehet még kérni kupont is! De érdemesebb a 2-es továbbfejlesztett verziót rendelni inkább.
-
Janusz001
őstag
válasz KamuMazsola #134859 üzenetére
BlitzWolf® BW-SDB1 60W 36-inch Smart Soundbar 2.0 [link]
kupon : BWSDB19
-
Janusz001
őstag
válasz KamuMazsola #134854 üzenetére
Van kupon, így cakli pakli 23k -ba fájt.
-
Jarod1
veterán
Jò ez duma hogy áfamentes szállîtás, csak dupla áron mint ami Kínából érkezik...
-
8
senior tag
válasz V.Stryker #134850 üzenetére
Értékelések alapján megvehető.
Szerintem ugyanolyan mint a baseus csak más "márkanév" van rászitázva.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Janusz001
őstag
válasz KamuMazsola #134851 üzenetére
Tényleg van, csak kiverte a szemem, de én sem tudom, hogy tréfamentes e valamelyik. European direct mail és ems express mail service van.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Ilyen Morui power bank- ot lehet rendelni? Kábellel együtt is olcsóbb 3 dollárral, mint egy Baseus.
-
-
gyulazsolti
senior tag
válasz KamuMazsola #134846 üzenetére
Szia!
Igen én kerestem, csak 1 m hosszú kellene minimum. Lelátóra akarom leállítani.
Köszönöm. -
Janusz001
őstag
Ezt a terméket valahogy be lehet tréfamentesen varázsolni?
[link]Csak us international shipping van felkínálva.
-
havri1
félisten
válasz ANOka #134845 üzenetére
Eszméletlenül felületesek a tesztek, túl egyoldalú, sokszor nem releváns. Tolják folyamatosan az érdeküknek megfelelőt, nem feltétlenül a vevő lehetőségeit nézve.
Ha valami olcsóbb, és linkelik, törlésre kerül. Viszont vannak néha jó kuponok, párszor rendeltem már rajtuk keresztül.[ Szerkesztve ]
havri
-
KamuMazsola
őstag
Úgy emlékszem valaki ilyet
keresett. Ez ma jött velem szembe, ha még aktuális neki.[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
emre
veterán
válasz DarkByte #134835 üzenetére
Köszi!
Asszem igaz, azért hogy egy kacattal több legyen kicsit drága.(#134838) fraba
Nem próbáltam, az asszony twingója csinál néha fura dolgokat, az miatt vettem, mert kíváncsi voltam mit mutat de valszeg tök feleslegesen. Plusz egy kacat ugye......
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Beni2360
félisten
-
fradi81
veterán
Bonusway app nem az ali appot nyitja meg hanem böngészőben akarja, ötlet hogy miért?
moto g72, Ninebot d28e
-
fraba
aktív tag
2003-as Fiat Puntoval esetleg próbáltad? Azzal működik jól?
Gondolkodom én is egy ilyen ODB adapteren, csak elvileg nem mindegy, hogy melyiket veszed.[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Jó lenne tudni mennyi ROM van ezekre. Vagy hogy egyáltalán lehet-e cserélgetni valahogyan. Tippre ezek mind a NES-On-A-Chip (NOAC) kütyük táborát erősítik, és valamennyi feltört játék van rajtuk alapból, de amúgy nem lehet bővíteni.
Többször szembe jött már ilyesmi, de valahogy úgy vagyok vele, hogy ha már áldozok ilyesmire, akkor kicsit hozzáteszek még, és majd veszek egy ODROID-GO-t vagy Clockwork Pi Gameshell-t, vagy esetleg egy GPD XD+-t, mert azokkal több mindent is lehet csinálni, nem csak NES játékokat játszani. Persze többe is kerülnek, de csak azért hogy még egy kacattal többem legyen, nem igazán szeretek impulzus vásárolni. -
Zsoleszhun
addikt
Én még aznap nyomtam a refound-ot. Most azt kéri, hogy állítsuk át "véletlenül vásároltra" és visszafizeti az árát?
¯\_(ツ)_/¯
-
Beni2360
félisten
válasz ivana #134830 üzenetére
Csakhogy itt már valaki szóvá tette a sok pendrives bejegyzést azért tettem off-ba.
Majd Hétfőn elindítok egy disputet.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz snpetit #134826 üzenetére
Nek 2 hónapja volt egy rossz TN miatt afférom az Alin és elkérte a Paypay e-mail és szó nélkül utalt. Igaz a jutalékot tőlem vonták le. De semmiféle árut nem kaptam és ennyi. Ma is ott áll a megrendelés átvételre várva. Kizárta az Alit és én mivel válaszoltam segítettem evvel.
Elküldenéd priviben kinek és mit kell írni? Nem tudok csak fordítóval levelezni velük.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
snpetit
aktív tag
válasz Beni2360 #134825 üzenetére
Dear friend,
Sorry for the unpleasant thing
our product all purchased from manufacturer directly,
I will response this problem to our supplier
Considering our long term business relationship
could you please cancel the dispute and make a new one with the reason ”I ordered the product by mistake” or ”personal reason”? We will reject the return of the goods
please do as the attached.
then we can accept it and refund you.
is that ok for you?
Sincerely -
Beni2360
félisten
válasz ztibor #134824 üzenetére
Hát nekem lefutott egy 32 GB teszt itt olvasható.
Én is refundolom. Én is rühelem.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
ztibor
senior tag
válasz Beni2360 #134803 üzenetére
Szerintem dobd ki, vagy próbálj rá keresni firmware-t, lentebb írták, volt hogy sikerült megoldani.
Nekem pont ma írt az eladó hogyha átváltoztatom a dispute-t hogy én hibáztam, akkor rögtön refundol, én viszont azt hiszem végigviszem az ügyet, és megvárom az ali döntését, rühellem ha átvernek. -
patomi
őstag
Sziasztok,,, a Casahood nevű oldallal van valakinek tapasztalata? Válaszokat előre is köszi.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
veterán
válasz dugesz77 #134820 üzenetére
Annyira nem vagyok vele megelégedve. A lézeres néha totál hülyeséget mér, pedig nincs az útjába semmi, és a felület sem olyan. A görgető része hasznos tud lenni. A sima centi, háát... van hogy visszaengedem, és nullázni kell, mert ott marad a mért érték. Lehet csak hozzá kell szokni, de nekem nem érte meg.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
dugesz77
őstag
Ezt a fajta három az egyben centit próbálta már valaki? Okos kis kütyü sokszor jól jött volna itt van róla bemutató videó mit is tud.
(#134815) Ra3 örülök, ha beválik jó kis box az.
[ Szerkesztve ]
-
gyulazsolti
senior tag
válasz Beni2360 #134794 üzenetére
Köszönöm.
Mivel ma volt meccs, az egyik apukánál láttam olyat ami egy egyenes rúd, és alul ki lehet hajtani 3 tappancsot és azon meg áll. Neki kamera volt.
Én csak egy telefonnal használnám.
Még megpróbálok olyat keresni.Ha esetleg valaki, rábukkanna, akkor megköszönöm ha belinkeli.
-
retesz147
addikt
-
Beni2360
félisten
válasz Sanki #134781 üzenetére
Na valami ilyenre gondoltam.
Meg is találtam.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Ra3
őstag
válasz dugesz77 #133082 üzenetére
Tegnap megjött, elég jó időt futott ez az x96 tv-box a dresslily-től, a távirányító a szokásos, jól használható darab, a csomagban van hdmi kábel is, az infraport nincs előre kivezetve, a dobozban van hozzá külön egy kivezető.
Az androidra ránéztem, de sokat nem foglalkoztam vele, felment a 8.2 LE, elsőre indult, úgy néz ki hogy nincs vele semmi gond, de majd még tesztelem, ennyi pénzért elég jó vétel volt.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
-
zeon.hu
nagyúr
Mi most a best buy kávés termosz, ami meg is tartja jópár órán át a meleg italt?
4-5 dl-es kéne, autós pohártartóba való.#?*@&!
-
Beni2360
félisten
válasz zolmesz #134806 üzenetére
Köszi de ilyenek vannak csak nem maradnak a fülembe, azért rendeltem aztán meglátom mennyire elég.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
DeFranco
nagyúr
köszönöm a tippeket, a festékbolt meg a kertészeti bolt jó ötlet, megpróbálom
[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
-
Digitalpimp
senior tag
válasz DeFranco #134795 üzenetére
Hálót kertészáruházból, szerintem ott vágnak annyit amennyit kérsz.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
retesz147
addikt
válasz Breki #134799 üzenetére
Megér ez ennyit?
Karácsonyra kellene egy szülőkhöz vidékre.
3-an használnánk, így alapból kellene a 3 fej mellé, amik valamilyen szinten megkülönböztethetőek(színkarikka). Fontos, hogy fehér legyen!
Nem napi használatra kell, havonta 1-2 hétvégére, mikor hazamegyünk vidékre.Ami a kalapban van:
Alfawise RST2056
Alfawise SG - 949
SEAGO SG - 507
Alfawise s100A Seago SG 507-es az ára miatt tetszik?
Többi megéri a felárat?Jelenleg a legalapabb szónikus Philipset használom mindennapokban, nekem tetszik.
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
zolmesz
aktív tag
válasz Beni2360 #134743 üzenetére
Ezek a puha habszivacsos füldugók nem valók úszásra, inkább csak zaj ellen jók, mert némileg "lélegzősek", ott meg egy idő után azért bemegy a víz a füledbe.
Ha konkrétan úszáshoz kell, akkor valami ilyesmit keress: [link], vagy ilyet: [link]
Ezek már alváshoz nem annyira kényelmesek, hiába is írják rá, de víz ellen hatásosabbak. -
quart
csendes tag
Nem akarom tovább hergelni a nagyérdeműt pendrive-okkal, de használt/vásárolt már valaki ilyet? A képek magukért beszélnek, hogy miért kérdezem. (Legalább is, remélem.)
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz cidalain #134790 üzenetére
Megértem az aggodalmad de mit kezdjünk a rossz penekkel?
Valaki már reklamált és refundolták neki?
Mit kell mellékelni a panasz mellé?
Vagy nem kaptam meg opció és úgy refund?
Én feleztem egy progival és 1 db életképes mindkét fele, a másiknak csak az első 32 Gb életképes a másodikat csak nagy nehezen törölni tudtam, hogy ne kiabáljon formázásért minden alkalommal a win.
-------------------------------------
#134795) DeFranco - Nálunk a festékes bolt is árul mivel a vályogháznál vakolat alá szokták rakni. Ott méterre kapsz meg vaskereskedésekben is van.[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
Megérkezett a TWS-i7s earpods bluetooth fülhallgató.
Nem ajánlom!!!
Én 5.5$-ért vettem, na talán-talán annyit megér, a táskába bedobható, de csak azért éri meg, mert "kicsi" és tényleg vezeték nélküli, cserébe gondolom üzemidő 0 lesz.
Hibái:
- basszus kínában maradt,
- hangszín lapos mint az alföld,
- lassú : elindítom a zenét, majd 1 másodperccel később indul a fülben, megállítom, pont ennyivel később áll meg. Ergó videózáshoz még annál is használhatatlanabb mint zenehallgatáshoz.Tesztelve win10, MI A1-el, jelenség azonos.
Kérdés: A 20$ (i9) vagy a 40-60$-os társai (Usams, stb) használhatóbbak? Mert tetszik a stílus, pici, kompakt, nincs vezeték.
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Androidos tablet topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Micro Four Thirds
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest