Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabifotos
senior tag
Hová tűntek sincerity barátunk termékei? Minden account-ja üres...
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Mr.Csizmás #133398 üzenetére
Rendben, köszi.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Mr.Csizmás
titán
válasz pocokxx #133393 üzenetére
az olcsó mesh és láncos fémszíjasok donornak jók mindenképp a szíj miatt a bőrutánzatok egy pislantásra se érdemesek.
btw google képkereső megtalálja az eredetijeit alin meg ebayen, ott se kerülnek relatíve sokkal többe (jó, 3$ helyett 6$ az +100% drágulás )
múltkor ezt rendeltem, a szíj elfogadható, a tok és egyebek meg....amíg megy benne az elem, addig oké (vagy össze nem töröd melóban, meg ilyenek, melós viseletre jó)
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
dugesz77
őstag
válasz Benhill #133395 üzenetére
Érdemes beleolvasni ilyenkor az értékelésekbe. Tehát a 10 darab együtt 6000mAh. De egy kép :
Ha tutira akarsz menni akkor a Fasttech-et ajánlom. De tudtommal megbízható a magyar eladó is bár még nem vásároltam tőle.
[ Szerkesztve ]
-
Benhill
senior tag
Üdv.
18650-es akksikat vennék legalább kettőt. Tapasztalatok érdekelnek, honnan vegyek és milyet?
EZ gondolom, 6000mah közelébe sincs.
Jofogason találtam valakit, samsung 18650-es hirdetése van, elég olcsó. Megbízható a tag?
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
Ezek közül érdemes szemezgetni, vagy inkább hanyagolandó? [link]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #133325 üzenetére
Újabb szállítmány érkezett a 3 Ft-os cuccokból:
kukoricaizzó
Digoo időjárás állomás (vagy ébresztőóra, még nem néztem meg) - érdekes módon ez nem szerepel a rendeléseim menüpontban
Digoo bluetooth hangfal[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Degeczi #133388 üzenetére
Mennyi ilyen felesleges dolgot fognak meg...
Ez inkább a gond. Olyat kellene kiválasztani eljárásra ami 99% hogy legalább áfa köteles. Egy ilyesmi fejhallgatónál rendes áron sem valószínű.
Aztán ott van hogy egyszerre sokan rendelnek. Elsőnél kiderült hogy átjön,. Ennek egy hónapja, de még mindig várnak rá egyesek.
Idióta a működés az baj. -
dugesz77
őstag
Éjszakai világításnak is jó ébresztő órás bigyó 1,11$ Aliról.
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #132279 üzenetére
Megjött (miután egy hónapig vámolták a semmiért): nem gyerekméret! (ugyan egy egész hangyányit éppen lehetne nagyobb is, de az csak az én nyűgöm, átlagosnál nagyobb a fejem, és így is használható)
Amúgy az első próba alapján semmi különös (bár a munka közben használt Sennheiseremnek a nyomába sem ér - de persze árban sem), de legalább nem is rossz, az árát megéri. -
w.miki
veterán
Xiaomi Xumei Turbine Electric Shaver Three Blades IPX7 Water Resistant USB Charging 4500 rpm High-Speed Motor - Black
Ár: 39.99 USD
Kupon: UUDVFMUK (200 db)Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Dzsedáj
tag
Látod erre nem is gondoltam. Bár nem járok arra sűrűn, de majd benézek vmikor. Köszi. Viszont ha ott van, akkor a korábban említett oldalak valamelyikén is előfordulhatna. A márkajelzés nekem m1, a minőséget tudja amit a jelenlegi tárca képvisel, mert az viszont átlagon felüli
fradi81: [link] itt esetleg?
[ Szerkesztve ]
''Az én akarásom nem bolondság,hanem tövig kalászos táblája a tibennetek még csak csirázó búzaszemeknek!''
-
fradi81
veterán
xiaomi borotvát lehet venni Magyarországon? 2 hónapot bírt, de vennék újra ha lenne rá gari. Joybuyról jött, nem lehet visszakérni ilyenkor egy kis aprót?
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
8
senior tag
válasz Dr.Zoo #133367 üzenetére
Ja a swiss tech kulcs nagyon jo, allando szereploje lett az autos kulcscsomomnak pedig en igazan ruhellek barmilyen kulcstartot vagy nehez felesleges cuccot a kulcsok mellett
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
8
senior tag
válasz Dzsedáj #133374 üzenetére
Sztem azsia centerben talalsz ilyet valasztasod szerinti markajelzessel
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
asdasdasd
tag
Megjött a Bluedio BS6-os hangszóróm.
11 nap alatt ért MO.-ba, onnan 32 nap alatt hozzám. postavámmentes...
Rádugtam a mellékelt 3,5 jackkekl a laptopra, istentelen szarul szólt, kicsit megijedtem.
De BT-n szól rendesen, úgy látszik lineon passzív-ként szól csak, vagy csak bénáztam a beállítással.
Azért nem egy komoly darab, de ez a méretéből adódik. -
Ciccuka
veterán
fidget spinner rubik kocka egyben
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
retesz147
addikt
válasz pulutodurumo #133375 üzenetére
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
Dzsedáj
tag
válasz pulutodurumo #133375 üzenetére
Szerencsére standard kártyákra van tervezve az a személyi inkább a nőknek kedvez, ők járnak mindig nagy bukszával
''Az én akarásom nem bolondság,hanem tövig kalászos táblája a tibennetek még csak csirázó búzaszemeknek!''
-
Dzsedáj
tag
Sziasztok!
Anno kb. 8-10 évvel ezelőtt rendeltem pénztárcát az ebayről. Annyira bevált, hogy a mai napig használom, viszont eléggé kopott már szegény. Azóta se találok ugyan ilyen fajtát. Sokszor feladtam már a keresést, lehet már nem is gyártanak ilyet sehol, de hátha mégis. Aki esetleg találkozna vele bármilyen rendelős oldalon ne legyen rest megosztani velem (ebay, ali, banggood amikről én is szoktam rendelgetni, de ott nem láttam sajnos). Erről van szó (az oldal vége felé vannak): [link] Előre is köszi
Azért tettem offba mert ez mégse az a "kis pénzes" fajta bár nézőpont kérdése ( asszem 7k volt postával Peruból )
-
Degeczi
nagyúr
válasz zoltan6 #133369 üzenetére
De az mire jó?
Úgysem azon az árfolyamon számol mint a bankod, így pontos összehasonlításra alkalmatlanAmúgy amelyik kínai oldalon lehet Ft-ban fizetni, ott általában érdemes is, mert jobb árfolyamon adják a dollárt mint a hazai bankok (vagy pláne a Paypal, ami veszett drága, azzal nem szabad konvertáltatni) - de egészen a vásárlásig inkább USD-n hagyom a beállítást, így tudom jól viszonyítani az árat (akár más oldalakhoz, akár korábbi időponthoz képest)
-
őstag
válasz Real_Necro #133365 üzenetére
Mértékegységek nélkül adódik a kérdés: hány éves a kapitány?
-
Armagedown
őstag
13 nap alatt megérezett Kínából az 5 darab microsdkártya olvasó
Kell vigyázni rá, mert nagyon törékeny, de megérte az árát.[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Real_Necro
veterán
válasz #92006144 #133362 üzenetére
Kérdés, hogy melyikkel járunk jobban.
Egyébként azt gondoltam kuponkód... persze, hogy nem fogadta el...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
A214
aktív tag
válasz Real_Necro #133358 üzenetére
Ciccuka az árát írta oda. igaz nem számoltam utána.
Ciccukanak tanácsolom ,hogy ha lehet usd$ adja meg az árakat.Szerintem nem lenne zavaró.
[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
válasz Real_Necro #133361 üzenetére
Banoltassuk Ciccukát!
-
törölt tag
válasz Real_Necro #133361 üzenetére
Ha forintra van állítva gearbest-en, akkor nincs konverzió. Paypal is forintot ír, és nincs lehetőség kiválasztani, hogy a bank vagy pp váltson.
-
beg
veterán
Az ára forintban mert az úgy menő csak úgy csupaszon számokat beszórni a dollár árak közé renegát módon
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
törölt tag
Forintos árat szokott a képek alá írni.
-
Ghard
őstag
válasz w.miki #133351 üzenetére
Other payment methods-t választod majd confirm&pay. Ezután fent rányomsz az aliexpress lógóra és megszakad a fizetés, de a rendelés aktív és az eladó tudja állítani az árat.
Nekem is pozitív a tapasztalatom alival, írtam róla a Lepin topikban. -
Ciccuka
veterán
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #133341 üzenetére
Ez mindig ennyi, nem?
-
dugesz77
őstag
Bluedio T6-nál is érdekesen oldják meg hibajavításként felajánlott ingyenes aux kábelt(már aki elfogadja ezt a megoldást ahogy én tettem). Ott küldenek egy linket 5$ értékű plusz szállítási megrendelésről. Arra rá kell nyomni és a megjegyzésbe beírni a fejhallgató rendelési azonosítóját de nem kell kifizetni (én kicsit lütyő voltam ,mert kifizettem ,de semmi probléma kérdezte visszautalja vagy következő vásárlásnál keressem őket és akkor levonják majd az új fejes árából)
-
w.miki
veterán
válasz Real_Necro #133345 üzenetére
te az akció elején rendeltél.
én kb. a közepén.... szerintem... a többiek nem tudom mikor.(#133349) ANOka: hogyan lehet úgy rendelni, hogy nem fizeted ki?
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
őstag
Kb. fél év után tönkre ment egy Ali-n vásárolt ~12 USD-s ORICO CSL-4U töltő. Írtam az eladónak és mellékeltem hozzá egy képet is - amin az látszik, hogy rádugva egy USB tesztert és mű terhelést az előbbi "sötét" marad -, hogy tud-e segíteni. Kért egy videót is róla, amit szintén megkapott.
Utána felajánlott 3 USD jóváírást a köv rendelésből. Én ezt "feltornásztam" 6 USD-re arra hivatkozva, hogy ez kb. a meghibásodott termék vételárának a felel és a termék csak fél évig működött. Elfogadta.A tönkrement töltő helyett már kinéztem egy másikat (Orico DUB-4P-BK), de az akkor csak a "konkurenciánál" volt csak kapható. Rákérdeztem, hogy náluk ez mikor lesz elérhető, mert ezt szeretném. A kérésem után pár órával elérhetővé is tették a terméket. Tegnap megrendeltem, de nem fizettem ki azonnal. A rendelési számra hivatkozva ismét írtam az eladónak, hogy erre állítsa be az előzőleg megbeszélt kedvezményt. Ez megtörtént, ma d.e. ki is fizettem. (Én lettem annál az eladónál e termék első vásárlója. )
Csak azért írtam le ezt a sztorit, mert
szófosásom voltkorrekt eladókkal is lehet találkozni, akik a vásárlás után ~fél évvel is segítenek az elérhető lehetősége(i)ken belül ilyen "kis összegű" termék esetén is.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz w.miki #133344 üzenetére
Nálam a kamerák, bt hangszóró, digoo óra még mindig shipped... csak a bőröndök meg a sátor lett cancelled. Az RC távcsik meg már meg is jöttek.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
-
DrBubo77
veterán
válasz Mr.Csizmás #133341 üzenetére
És USB csati is van rajta?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
8
senior tag
[AliExpress]
Filléres ajánlatok, árak az ali appban értendőek
Mini USB LED 1.2W random color, max 1 darabot lehet rendelni
$0.39 = 108.-FtUSB LED strip 50cm 30 LED warm white
$0.55 = 152.-Ft
(tegnap még $0.45 volt de valamiért nem töltődött be a fórum ma reggelig, úgyhogy arról lecsúsztatok)Automatic plant waterer
$0.89 = 245.-Ft52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
oszy
veterán
A Bangood-ról ha nem jön meg a termék, akkor hogyan kell reklamálni ért? Mert már lassan két hónapja nincs meg a csomag. Elképzelhető, hogy a posta a ludas ebben is!
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Thrawn
félisten
válasz Mr.Csizmás #133333 üzenetére
Ja, a kettő közül pedig a Li-ion a kigyulladós/robbanós változat, ezért is értetlenkedek.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
8
senior tag
válasz Real_Necro #133323 üzenetére
Ááá ahhoz már ipad tartó kéne...
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Ilyet se láttam még eddig tracking infók közt:
Item detained (unfit for Airmail delivery). Please contact the company you made this purchase from.
Valahogy nehezen hiszem el, hogy ezeket nem engedték fel a repülőre, a sima 18650-es akksikat meg igen
Írtam nekik, hátha más úton el tudják juttatni.Tegnap viszont megjött tőlük ez a Mantistek egérpad (vagyis inkább lepedő ). Jó anyaga van, az egér könnyen siklik rajta, tudom ajánlani annak aki ilyesmit keres. Most talán egy árban van a hasonló méretű, de noname alátétekkel (bár nem tudom a Mantistek mennyire márka ).
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
retesz147
addikt
válasz Vagany #133282 üzenetére
Bluedio T6
Juhú... Talán a héten ide is érhet....
2018.09.19. | 03:57 Szállítás Feldolgozás/szállítás alatt Budapest xxx posta
Ma már 61 napnál járok
2018.08.19-én érkezett be Magyarországra, kerek 30 napot kóválygott.
Gratulálok!Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
peestike
őstag
2 darab banggood-os 3 forintos dolgot vettem, hangszóró, óra. az óra törölve, refundot nyomtak. a hangszórót másnap feladták, elvileg. szeptember 10-én a feladott hangszórót is törölték, pontok visszajöttek. refund még nincs, paypal egyenleg is egyértelmű. lehet nyitok rá egy case-t.
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
-
petipetya
nagyúr
Látom téma: a napokban érkezett 2 db a hírhedt 3 Ft-os bangood rendelésekből:
túlfolyó takaró
csavarhúzófej készlet - ehhez mondjuk valami krovakulcs szerűség (vagy éppen ez?), vagy egy elektromos csavarozó gépezet biztosan kell, mert önmagában kézbe fogva még a jóistenke sem tud vele behajtani vele egy csavarta többi is úton van, amit meghagytak, érkezéskor majd beírom
DJ. Ru$y köszi
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
pook20
aktív tag
válasz Real_Necro #133323 üzenetére
A telefontarto részén egy kissebb Powerbank is elfér, és emiatt sokáig lehett a főn.........
asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
-
dugesz77
őstag
válasz bul07 #133321 üzenetére
Az 0,01$+10 pontos usb-s óra az shipped lett egész hamar a xiaomi bőröndöt szinte aznap visszamondták.
Az ébresztőóra 3452 forint volt akkor + adják hozzá ezt a másikat ajándékba most is.
Az asztali óra egész jó lenne a kijelzője szép este sem zavaró, csak a rádió hangja elég gyenge sajnos + még nem jöttem rá ,hogy kell 24 órás kijelzésre állítani -
bul07
nagyúr
válasz dugesz77 #133320 üzenetére
Az óráért te 4$ pontokat fizettél?
Mert nekem sokáig shipped volt majd refundDe jó lenne ha megjönne
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
dugesz77
őstag
Hozzám a 3 forintos Digoo usb töltős óra érkezett ma meg (0,9A tud leadni az usb része)
Illetve a plusz ajándékos ébresztőóra. Most sem drága de az ajándék cuccos az elég gyenge eresztés.[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
Megjött a biciklis telótartó, most csak 6.99$ így néz ki felszerelve, elég fixen áll, a hozzá adott betétekkel több féle vastagságú kormányra is fel lehet rakni.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
MrDerekas
addikt
válasz maestro87 #133303 üzenetére
Nekem visszautalták az összes 3 forintot, meg a 866-okat is. Pontokat a wc papír tartó csoda és egy digoo után nem kaptam vissza. Ja, a hűtőtáskák két hétig voltak shipped.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
Beni2360
félisten
válasz NyMRooD #133304 üzenetére
Egyszerűen levágod a zsinór végiről a dugót és veszel egy szerelhető földelt dugót és rászereled.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
8
senior tag
[amazon.es]
60W forrasztópáka készlet 200 - 450°C
€20.54 = 6.650.-Ft áfával és szállítással52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Lenovo watchra nincs valami kupon?
-
tonyrulez
őstag
válasz Ghard #133293 üzenetére
Én úgy tudom hogy 4-5 nap után 10%-ra esik az előrejelzés beválási valószínűsége, utána meg közelít a 0-hoz. 30 nap, de még a 15 is vicc kategória. 2 napra még meg tudják nagyjából mondani. Érdemes OMSZ-en is ránézni az adatokra, 4 nap után azt tudták megmondani hogy kb 15 és 30 fok között lesz, legalsó borultsági ábra meg elég vicces, 4 nap után vagy 0% vagy 100% borultság várható. Kb. Gálvölgyi szint Nem is nézek ilyen oldalakat, van a Klara alkalmazás a telefonomon ami 2 napra előrejelez és vége.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
BB9000
senior tag
A Joybuy mai "kedvessége":
"Regarding your order: xxxxxx, we feel sorry to inform you that the package cannot pass the security check and customs inspection successfully, which caused the package was sent back by the carrier. As the carrier does not have other shipping method and in order to save your valued time, we would like to issue the refund to your payment account and the refund will show in your account shortly after the order shows "cancelled".
Ez egy MI Xiaomi COOWOO U1 LED Desk Lamp lett volna. 19,99$-t fizettem a semmiért . Biztos vagyok benne, hogy totál kamu a szöveg és eszük ágában se volt feladni. Már törölték is a kínálatukból a terméket.
-
őstag
Tudnátok ajánlani jó minőségű USB3-mas dokkolót 3,5-ös HDD-hez "kis" pénzért?
-
NyMRooD
őstag
Szerintetek ha ezt megrendelem EU adapterrel, a hozzá csomagolt adaptert mennyire javasolt használni? Ha nem javasolt, honnan tudok megbízható CN -> EU adaptert vásárolni?
u.i. Ez az ár mennyire jó? Esetleg valaki tud valami jobb vételt? (lehetőleg valami ilyesmit szeretnék, mindeképp legyen rajta usb port és tetszenek az univerzálisak bemenetek is)
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
woodworm
veterán
válasz shaddy1027 #133301 üzenetére
Többeknek is, csak rá két hétre törölték a rendelést. Közben eszükbe jutott, hogy mégse adták fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest