Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sphe
senior tag
válasz retesz147 #134802 üzenetére
Nemrég adtam el egy alirol vásárolt UcomX U6H Bluetooth headsetet, a vevő ezt írta róla teszt után:
"Megkaptam már reggel. Be is fogtam egy kis kocogáshoz és tornához. Ügy ült a fülemben, mintha kalapáccsal verték volna bele😂 Amire gondoltam, meglepően jó. Kíváncsi is voltam, ennyi pénzért használható-e? Egy 30000ft-os Samsung Gear Circle-t vált le. Abba sokkal több lett volna az aksi csere mint ez a kütyü. Ami meglepő, hogy számomra jobban is szól, mint a samu. Ami a samuból hiányzott, ebben pont megvan. Az értelmezhető és domináns, széles középtartomány. Sokkal kellemesebb, beszélgetéseket hallgatni rajta. Természetesebb. Kipróbáltam zenével is és meglepően jól követhető volt Myung gyors és határozott basszus játéka. Ezt a harmincezres samu, elkente és lustán kezelte. A magasak az gáz👍 Szóval ezért a p3nzért, szerintem meglepően jó. Kb négy órát használtam eddig, nem töltöttem és még nem sír miatta. Próbáltam filmel is. Nem nagy gáz, pici késés van, de nem feltűnő."
Hozzá kell tegyem, hogy sztem a magasak az olcsóbb 15usd-s headsetekhez képest szerintem jobbak, de a basszus visszafogottabb, viszont tiszta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Path of Exile 2
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Akvarisztika
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest