Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sphe

senior tag

válasz retesz147 #134802 üzenetére

Nemrég adtam el egy alirol vásárolt UcomX U6H Bluetooth headsetet, a vevő ezt írta róla teszt után:

"Megkaptam már reggel. Be is fogtam egy kis kocogáshoz és tornához. Ügy ült a fülemben, mintha kalapáccsal verték volna bele😂 Amire gondoltam, meglepően jó. Kíváncsi is voltam, ennyi pénzért használható-e? Egy 30000ft-os Samsung Gear Circle-t vált le. Abba sokkal több lett volna az aksi csere mint ez a kütyü. Ami meglepő, hogy számomra jobban is szól, mint a samu. Ami a samuból hiányzott, ebben pont megvan. Az értelmezhető és domináns, széles középtartomány. Sokkal kellemesebb, beszélgetéseket hallgatni rajta. Természetesebb. Kipróbáltam zenével is és meglepően jól követhető volt Myung gyors és határozott basszus játéka. Ezt a harmincezres samu, elkente és lustán kezelte. A magasak az gáz👍 Szóval ezért a p3nzért, szerintem meglepően jó. Kb négy órát használtam eddig, nem töltöttem és még nem sír miatta. Próbáltam filmel is. Nem nagy gáz, pici késés van, de nem feltűnő."

Hozzá kell tegyem, hogy sztem a magasak az olcsóbb 15usd-s headsetekhez képest szerintem jobbak, de a basszus visszafogottabb, viszont tiszta.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés