Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pajszer91
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy Naviforce karórát az Aliexpressről, honnan veszi, hogy már megérkezett a célországba (még emailt is küldött), amikor a posta oldala még csak "Célországba elküldve" státuszt mutat? [kép][ Szerkesztve ]
-
digitalentum
csendes tag
Ilyen (vagy hasonló) konnektoros jeltovábbítót keresek.
A kínai "piacon" hozzá lehet jutni valami hasonlóhoz, olcsóbban?[ Szerkesztve ]
Nagyon vonzónak találom a gravitációt. Elfogadom a sütiket, de krémtorta is jöhet!
-
daniel2121
senior tag
Sziasztok a 11.11.-i akció hogyan működik?
-
fecus
őstag
Valaki használ ilyen poe adaptert? Tényleg megy a gigabites háló rajta és a táp is? Lehet azt passzívan?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Beni2360
félisten
-
MODERÁTOR
válasz Terentius #137190 üzenetére
Telefon keresztül tudod beállítani. Appal. Ott a kiterjeszteni kívánt hálózat kap egy plus toldalékot, amihez ugyan azzal a jelszóval tudsz csatlakozni mint ami routeré. Az MI appban a szerver legyen kínaira állítva.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
fecus
őstag
Kínai utazó adapter.
Tudom már volt szó róla, de olyan siralmas és veszélyes, hogy megerősítem:
Szétszedtem, ha már szóba került.
Tényleg kuka.
- Nincs bekötve a védőföld.
- A két másik pólus is csak az összepattintott műanyagház összetartó erejét felhasználva, két lemez összeérintésével továbbítódik.
Ez nem 10 hanem 1 ampert sem tud biztonságban továbbítani![ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Terentius
őstag
Sziasztok!
Xiaomi Wifi repeater 2-t hogy lehet működésre bírni pc-n?OnePlus 12 16/512
-
Dr.Zoo
őstag
válasz tillatrilla #137153 üzenetére
Szia!
Nem sajnos, maga a router. Szétszedtem, egy kristály zizeg benne, persze semmilyen azonosítója nincs. Kinyomtam ragasztó pisztollyal, ugyanúgy hallom.
Nekem igazából elég lenne egy teljesen no name, a legolcsóbb wifis router. Esetleg van valakinek tapasztalata ilyesmivel? Milyen márkát keressek?"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Zola007
veterán
válasz Elemental #137185 üzenetére
bérbe kell adni
tripla haszon, bérleti díj +nem nálad ég + kifizetteted az árát
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
MODERÁTOR
válasz UberMutant #137180 üzenetére
Ezt most miért is nekem?
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Saccco
nagyúr
válasz UberMutant #137180 üzenetére
Majd nem otthon használja.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Valaki tud ajánlani jó/bestbuy balancer töltőt (Li-Po-hoz), lehetőleg EU raktárból?
-
dugesz77
őstag
válasz MADcat #137163 üzenetére
Éppen tegnap nézelődtem én is Rolton fronton ,mert faternak kéne egy karácsonyra a konyhába is. A W405 azóta is tökéletesen működik neki ,imádja.
Közben kijöttek új szériával is. T50 és a T60 ahogy nézem azt tudják mint az elődök csak BT nélkül. T60 pl. elég jó árban van akinek nem kell a BT az E500-ra a T50 meg 3 sávos rádióval van már szerelve. Illetve a nagy kijelzős W505 is ki kéne próbálni. Az mp3-azni jobbnak tűnik. A gombok nem tudom,hogy csirkelábasak-e mindegyiken.[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz Janaboy #137173 üzenetére
Megy, legalábbis egy valaki akinek rendeltem nem vette le a védőt az aksiról, majd panaszkodott, hogy ha kihúzza nem szól. 😏🤣😁
Úgy emlékszem korábban valakinek teszteltem is itt.
Egyébként most kellett, hogy rendeljek két újabbat, egy hifi ismerősöm meghallotta, hogy szól szabadtéren egyből rendelettel meg neki. Másik meg Hi-fi hangfalat épít meg hangrendszereket tuningolt milliomosok a Pesten az is kért, lehet az övét még jobban feltuningoljuk.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Janaboy
veterán
válasz UberMutant #137171 üzenetére
Azt annyira nem akarnám
@Breki: az l-288 as megy csak taprol? Akku nelkul.
Janaboy
-
Beni2360
félisten
válasz UberMutant #137168 üzenetére
Nekem van egy henger alakú kis sztereó-nak mondott rádióm. A két oldalában vannak a hangszórók és amikor szétszedtem látom egy azon helyről jönnek a vezetékek a jobb és bal oldalra. Vagyis fake sztereó.
Na de 10-15 cm-n nem nagyon lehet érzékelni a sztereó adás szvsz.
Nem rég én ilyet vettem a fülhallgató kimenet nem müxik, majd szétszedem, de nagyon praktikus a benne levő nagy aksi mert áramszünet esetén is müxik.
És ez is müxi aku nélkül de elveszti a programozott csatornákat.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Degeczi
nagyúr
válasz UberMutant #137168 üzenetére
Ha csak az nem, valóban
-
Degeczi
nagyúr
válasz Janaboy #137144 üzenetére
A Lidiben időnként kaphatókat nagyon tudom ajánlani, utoljára februárban volt 6e Ft ez a típus, hátha rövidesen ismét lesz.
-
NORBl
aktív tag
válasz Jarod1 #137030 üzenetére
Nekem is van, de nem tudom csatizni wifihez. Smart Lifeot feldobtam, de nem jó. Második emelet szeretném használni, kb 3 méterre van routertől, (Telekom) de van közvetlenül a socket mellett egy xiaomi amplifier, más készülékekkel jobb lett a jelerősség, lehet valamiért a socket nem tud csatizni a jelerósítőre?
-
tillatrilla
senior tag
válasz Randomized #137148 üzenetére
Szia.
Én az stn 13-at vettem,és igen,ha a vezetéket bedugom,akkor mint egy drótos füles,úgy működik.
Hihetelen,de nagyon hangosan tud szólni,és a mélyeket is nyomja becsülettel.
Nemrég jófogáson is összefutottam ilyen fülessel. Nem fogod megbánni,tutira mondom.Üdv: Attila
-
Dr.Zoo
őstag
Sziasztok!
Nem találkozott valaki mostanában wifis asztali routerrel? Sajnos az eddig használt Netgear elkezdett sípolni.
Köszönöm szépen előre is.
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
őstag
válasz ztibor #137136 üzenetére
Nekem is a Proficook vk1080 van. Ennél olcsóbban nehéz lesz találni, ami jó a sous vide-hoz, mert még ez sem jó hozzá. Hiába van olyan funkciója, ami folyadékkal pácolt húst is tud fóliázni, arra nem jó, mert kiszivja sajnos a folyadékot. Erre csak a vákuumozó tartályok jók, de az 200k körül van. Sajnos én is erre jöttem rá, csak utólag, így leírtam neked előre. Szóval vegyél bármilyet, ami elég erősen szív (azaz összeroppant egy félliteres műanyag palackot) mert az jó lesz, felesleges hajtani erre a plusz funkcióra, majd olvass utána a megoldásnak a többire.
-
Randomized
csendes tag
válasz Whitealert #137135 üzenetére
(+ mindenki aki javasolta):
Köszi, nem tűnik rossznak. Viszont mielőtt egyből ezt venném, azért megnézném, hogy mások esetleg mit javasolnak.(#137140) tillatrilla:
Ez is tetszik. Pontosan melyiket vetted a két "stílus" közül (S460 vagy STN-13)? Vezetékkel akkor is működik, ha le van merülve (mintha sima vezetékes fejhallgató lenne)? -
erdey_a
addikt
micro usb kábel és min. 2 amperes tőttő, akár szettben, akár külön van most valahol ingyérolcsón?
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
vittorio7
őstag
A Micro SD drágább, a zokni olcsóbb lett.
[link] -
PainKiller13
őstag
Sziasztok.
Lenovo Watch X-re van vhol kupon? GB-n 53 dolcsi az jó ár?
-
Janaboy
veterán
Konyhaba tudtok vmi egyszerűen kezelhető rádiót?
Ha memóriás az csak előny, ha egyáltalán megeri Kínából venni..
Nem akkus kellene, hanem ami taprol megy.[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Benhill
senior tag
Szalvéta tartót, valami minőségit tudtok mondani ami jó?
Ezt találtam, de ez szerintem könnyen felborul.
-
tillatrilla
senior tag
válasz Randomized #137123 üzenetére
Szia!
Én ilyet rendeltem a lányomnak telefonhoz. [link] Van hozzá a dobozban 3.5mm sztereo jack kábel is. Közel egy éve használja hibátlanul működik. Kipróbáltam én is,ledöbbentem,milyen jól szól. Aksi idő is jó,nagyon ajánlott fejhallgató részemről!
Üdv: Attila
-
anadroid
senior tag
válasz Saccco #137130 üzenetére
Az iránya fordított, mint amit írtál.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
ztibor
senior tag
Megbízható Best Buy vákuumos fóliahegesztőt tudtok ajánlani, ami sous vide-hoz is használható?
Nem baj ha nem aranyáron mérik hozzá a fóliát. -
Whitealert
tag
+1 a HD2000-re. Az egyik legjobb amit valaha használtam. (5 éve azt használom)
Viszont: A párnái nem túl nagyok szóval nem over ear.
Itt találsz rengeteg tapasztalatot róla, vagy hasonló árban más típusokat. -
M@rdel
őstag
+1 a Takstar -ra
Itthon Invotone HD2000 néven találod, például itt. -
Sanki
addikt
Takstar HD2000, amit 7k körül itthon is meg tudsz venni, de van ali-n is hasonló árkategóriában.
-
Beni2360
félisten
válasz spileraaa #137131 üzenetére
Nézzél itt körbe heti akciók vannak. Én évekig onnan vásároltam. Meg most néha BD lemezeket.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
spileraaa
senior tag
eddig dvd-t (4.7 gb) a kauflandbol vásároltam de kb fél éve csak saját márkásuk van ellőtte vebatimot vettem onnan
van aki szokott rendelni ilyesmit külföldről?Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Saccco
nagyúr
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Black&White
addikt
Tölthető, 1,5V-os AA akksit szeretnék rendelni.
Keresgéltem és ennél a ZNTER típusnál kötöttem ki.
Ezekből még mindig nem létezik olyan fajta, amit lekezel egy Opus töltő? -
dugesz77
őstag
Ugreen store-ban elég jó akciók lesznek. A mágneses kábelüket ki kéne próbálni..
[ Szerkesztve ]
-
Randomized
csendes tag
Sziasztok!
Olcsó, de használható minőségű FEJhallgatót szeretnék bátyámnak, mit javasoltok ~20-25$ körül?
Telefonhoz is használná, ezért olyan kellene, amin Jack csatlakozó van. -
Elemental
addikt
Gyermek napszemüvegből is van valami ajánlott márka?
-
Zola007
veterán
normális kijelzős tolatóradarra van most valami bestbuy cucc?
vagy inkább megéri itthonról venni?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
-
Jarod1
veterán
10 000 res Xiaomi jóárasított powerbankot tudtok ajánlani? az se baj ha kuponos..
-
bul07
nagyúr
válasz petipetya #137108 üzenetére
9nap múlva majd 2 lehet venni egy áráért
1.8 helyett 1.03 lesz( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #137083 üzenetére
A paracord megrendelve innen, nem tudtam dönteni a bal alsó sarokban látható k12068 (zöldes keverék) és k12070 (fekete) színek között, úgyhogy mindkettő úton van. Érdemes megnézni a kínálatot, mert hatféle (!) rózsaszin-lilás-unikornisos is kapható, aminek biztosan örülnek majd a családban lévő gyerekek, ha vannak (remélhetőleg a lányok).
"nincs rá lezsóidő"
-
L4mie
veterán
Sziasztok, látott valaki jó áron xiaomi Kékfény szűrős szemüveget? Kb. 18 dolcsi itthon
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
őstag
Bár nem kis pénzért, de a Gearbest cseh raktárában akciósak a Yeelight mennyezeti lámpák. Így azért már eléggé jó az áruk. 45 dollár felett lejön még 5 az árból, a szállítás 1 darabnál 5,5, így ingyen hozza a DHL szinte és 2-3 nap alatt. Több darabnál csak egyszer vonja le a kedvezményt, de a szállítás olcsóbb lett (2,2), így mindenki eldőntheti mi éri meg jobban éppen.
Már régóta nézegettem őket, ezért az árért szerintem jók. Kariajinak pl. kiváló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest