Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsu10
aktív tag
Én nem hasonlítgattam, ha megnézed a konzolos topikban is én kérdeztem, hogyan voltak akkoriban ezek a dolgok, mert abban az időben nekem csak pc-m volt. S ők azt mondták, hogy a konzol akkoriban olyan szinten volt megjelenéskor, amit pc-n sem volt elérhető. Én ezt nem tudom, csak azt az információt adtam tovább amit ott kaptam. Hidd el nagyon is tisztában vagyok azzal amit írtál, pláne Last of us rajongóként.
Azt, hogy a ps6 fogja tudni arra értettem, hogy natív 4k60 és Rt. A pc ma már tudja ezt. Én mindössze erre gondoltam, semmit nem szerettem volna hasonlítgatni, nálam is tökéletesen megfér egymás mellett a kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Apple TV eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest