-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz light1994012 #75250 üzenetére
Talaltam vegul 2020 ps4 verziot hasonlo aron, levadasztam inkabb azt, a 2021-es playlist igy a yt alapjan ugyis fortelmes, tele van ilyen pin@hajlitgatos seggrazos valamikkel, amiket igy hetero csavokent annyira nem eroltetnek szerintem.
Sokkal inkabb a fitness+fun egyszerre resze izgat a dolognak, a sok ugralos zenevel, asszony is inkabb azokat szereti, szoval nem hiszem, hogy sokat vesztettunk, hogy 2020-as verzio, nem a 2021-es.
Az addonos streaminges sok zenes valamit meg ugyis meg lehet venni a 2020-as verziohoz is ha jol tevedek, es ugyis arra lovunk elsosorban."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Új Steam Deck OLED 512GB + Samsung 512GB SD kártya + Spigen tok + üvegfólia + hordozó tok
- Ps3 Játékok
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival