Hirdetés
- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
-
GAMEPOD
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
válasz
spleenszuru #169180 üzenetére
Ha egyszerűen akarnék válaszolni, akkor azt mondanám, hogy azért, mert nem emlékszem semmire belőle, csak arra, hogy untam. ha ettől valamilyen bonyolultabban, akkor azért, mert a NIOH-kkal(meg korábban a Ninja Gaiden sorozattal) olyan magasra tette a TN a lécet, hogy azután nekem (és szerintem sokaknak) alapvető volt, hogy legalább olyanokat fogunk tőlük látni, viszont ami azóta ott történik ezzel a Wo Longgal, meg a Roninnal az egy vicc. Egy szomorú és rossz vicc. Sem technikailag nem képesek már követni a mai elvárásokat, sem a korábbi minőségükhöz nem képesek már felnőni sem komplexitásban, sem ötletekben, semmiben. És ami igazán szomorú, hogy már magukat sem képesek másolni akkora lemaradásba kerültek mindenhez, és mindkihez képest. Ide értve a stúdió korábbi önmagát is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest