Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yayoh
aktív tag
Származott valami kára neki belőle? Nem.
Oké hogy épít autót, oké hogy elutazik, x összeget rákölt, de ez még mindig csak hobbi.Én ha pálya autóznék akkor csak is az élvezetért csinálnám, nem az óra ellen mennék, mert fölösleges.Amúgy is 17km-en nem várhatja el senki hogy nem fog forgalomba kerülni, a Nord az ilyen. -
Aztán megmutattam neki az indexet, hogy hol van, igaz olyan tempóban akart eltűnni, hogy az autópályán sem előzték volna le.
Mivel ismerem mennyire kukacoskodóak vagytok, ment az indexem, csak a kromó tönkretette a műanyagot, még azt sem látom ha elszáll az olajnyomás.
Ha ez nincs mire a bicajos odaér én már rég a sávomban vagyok. Joggal integetett.
[link]2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
biker
nagyúr
válasz tibcsiworld #38796 üzenetére
nem, csak volt már pár élettapasztalatom. sokszor ügyvéd sem tudott segíteni (pl DAS) amit utána mégis megoldottunk
Ok, lehet, csak nem akartak, mert túl macerás lett volna az ügyElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz philoxenia #38794 üzenetére
ó, dehogynem, csak jó ügyvéd kell hozzá.
Tegyük fel, alszom a szekéren. Jön valaki, és szól a lónak, induljon el.
Engem ébresztenek a rend éber őrei az útonÁlmomban hogy járjak el felelősségteljesen?
A fekete doboz kimutatja, hogy be volt-e húzva a kézifék?
Nem a vezető ülésben ült, aludt a csomagtérben Tehát nem ő volt a sofőr. Ő egy szegény áldozat, akit megmentettek a rendőrök a vezető nélkül elszabadult szekérenElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz philoxenia #38792 üzenetére
Amennyiben a tulaj észleli a kiszabadulást
De épp egyéb okok miatt nem észlrlhetteElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
philoxenia
MODERÁTOR
"Amennyiben a lovak mégis kiszabadulnak a karámból és a közlekedés biztonságát veszélyeztetik, a lótartónak értesítenie kell a rendőrséget, akik segítséget tudnak nyújtani az állatok biztonságos befogásához."
Erre a részre gondoltam.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
8th
addikt
Semmi tétje nincs az egésznek? Viccelsz? A pályanap arról szól, hogy ahelyett, hogy az utcán jaszkarizzál mint random hülye gyerek időt és pénzt nem számolva építesz magadnak egy autót és ellátogatsz vele egy zárt pályára, hogy megmérettesd magad és az autódat. A videón szereplő srác olasz. Odatrélerezi a kocsiját 800km távolságról Olaszországból, befizeti a kétnapos jegyet megköti a biztosítást és felmegy a pályára az autójával amibe valószínűleg sok száz (sok ezer?) óra munkát és több ezer eurót fektetett. Megy egy szuper jó kört valami csoda folytán nem kerül forgalomba nem hibázik bele igazán sehol erre a kör végén ott kergetőzik egymással két motoros 'gyökkettővel' feltartva ezzel mindenki mást. Ilyen kört összerakni amit a videón látsz nem könnyű. Harmincból egyszer ha összejön. 17kilóméteren keresztül folyamatosan a határon autózott hiba nélkül és beleköpnek a levesébe. Ezért autózott 1600km-t. Én sem lettem volna nyugodtabb a helyében, sőt...
tibcsiworld: Mentek azok ahogy tudtak, ennyit tudtak menni. Az autóval is nyomasztóan gyors pálya ráadásul nem is egy Hungaroring minőség. Kanyargós hepehupás hatalmas szintkülönbséggel bukkanókkal. Azon a pályán amúgy sincs sok esélye egy pályázásra épített autóval szemben egy széria utcai sportmotornak még ha ügyes a motoros akkor sem.
-
biker
nagyúr
válasz philoxenia #38789 üzenetére
Kérdés, hogy az adott személy utas vagy vezető?
Hiszen ő békésen aludt, tehát nem ő vezetettElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
tibcsiworld
aktív tag
A két motoros veszélyeztette a saját életét! Egyértelműen látni, hogy a motorosok nem akartak gyorsan menni! Csak döcögtek! Különben hogy érte utol őket autóval? Idegbeteg akkor lett, amikor kielőzték 2x is a motorosok, holott a kanyart nem tudják bevenni úgysem normális sebességgel, mert amatőrök! Ellenben az autós ...
-
Yayoh
aktív tag
Na de nem mindegy hogy pályanapon milyen időt megy? Semmi tétje nincs az egésznek..Nagy kaland hogy nem tud tökéletes időt menni, rajta kívül senkit nem érdekel az ideje. Én az ilyet fel se engedném a pályára, ha valaki ilyen idegbeteg nem durván veszélyezteti más életét.
-
titán
válasz Gépötty #38783 üzenetére
Borzalmasan fel van gyorsitva. 19-nel nezd meg a feher fiat indexet, utana ahogy helyezkedik jobbra-balra, 44-nel megint ott az astras indexe, ezeket leszamitva is az egeszen latszik, hogy gyorsitott, szerintem meg kozben is valtozik hol jobban, hol kevesbe van valtoztatva a sebessege.
-
Gépötty
senior tag
Végignéztem még egyszer, így sem látom, hogy gyorsítva lenne. Ellenberger a konvertálás miatt eshetnek ki képkockák, ami az általad leírt tünetekkel jár, szerintem inkább erről van szó. A végén még a Traffic féklámpája is láthatóan elhalványodik, mikor elengedi a pedált (indexelést viszont nem láttam közben).
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
8th
addikt
válasz tibcsiworld #38780 üzenetére
Milyen szépen végigfűzte a pályát erre a végén két balfasz motoros miatt ment az egész a kukába. Hozzáteszem a nyolc és fél perc még így is kegyetlen jó idő de egy jó 5-6 másodperc még bőven benne maradt a körben. Nem tudom miért kell minden pályanapon a lassú motorosokat összerakni az autósokkal.
Gépötty: Hogy ne lenne már felgyorsítva nézd az autók mozgását a rugózásukat ahogy az úton pattognak nézd az indexüket milyen gyorsan villog, mindegyiké. A felső videó 100%, hogy fel van gyorsítva. Ez akkor látszik a legjobban amikor 0:28-nál halad egy kicsit egy Passat mögött. Egy betonkemény WRC nem pattog így az úton mint az a puha utcai autó.
-
Gépötty
senior tag
Nem hinném, hogy fel van gyorsítva. A saját felvételeimet visszanézve tapasztalom, hogy sokkal gyorsabbnak - néha kifejezetten veszélyesen gyorsnak - tűnik, ahogy vezetek. Ilyen a nagylátó. Viszont ez az ember egy fckn retard.
-
TaaT
nagyúr
válasz tibcsiworld #38776 üzenetére
A kommentekben van aki azt írja TTS Mk2, nem gondoltam volna hogy ilyen jól megyeget, bár lehet kicsit tekerve van a felvétel
Give them hell Ukraine!
-
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Zozzant
addikt
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
Yayoh
aktív tag
-
AMD Power
titán
válasz parandroid #38770 üzenetére
Ezt én csak megerősíteni tudom. Egy költözés alkalmával egy ilyennel jártam a várost. Tény ,hogy csak egy napig vezettem ,de baromi sok km belement. 20 perc után észre sem vettem ,hogy "más" mint a sima gépem.
-
parandroid
félisten
válasz Gépötty #38758 üzenetére
Pár alkalom egy kisáruszállítóban, vagy kisebb furgonban, és hamar megszokod, hogy a külső tükröket használd (belső vagy nincs, vagy csak a rakteret látod, mert a hátsó ablak nincs,, vagy fóliázott). Nem sokat vezettem ilyet, de teljesen át lehet állni, én a középső tükröt már nagyon régóta csak arra használom, hogy nagy vonalakban lássam, jönnek-e mögöttem, de nem releváns információ. Oldalsó tükrök nélkül viszont nagyon komoly hiányérzetem lenne.
Ezzel együtt jártam már úgy, hogy menet közben vettem észre, hogy valaki behajtotta a jobboldali tükrömet a parkolóban, különösebben az sem para, ahogy adódott, megálltam, kihajtottam, de nyilván óvatosabban hajt addig is az ember fia.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Sotho
őstag
válasz tibcsiworld #38767 üzenetére
Soha nem lesz már semmi olyan mint régen... itt óránként ha elment egy autó földút volt 2 sáv egy oda egy vissza. Messziről láttuk hallottuk és kb 10-el ha jött.
-
tibcsiworld
aktív tag
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Chris Kiki #38762 üzenetére
Sima negysavos autouton.
-
szebe
addikt
Az elmúlt pár napban jópárszor meg kellett tennem a Szfvár-Bp XI. ker útvonalat.
A 3 sávos részen már egészen kevés a "külső sáv a kamionoké" sofőr, úgy néz ki hatott a sok kirakott "Tartson jobbra" tábla (Pár embernek ez sem segített, csak meredtek maguk elé, szorítva a kormányt, mintha az életük függne tőle. Az ilyet azonnal küldeném szigorított KRESZ-re).
Viszont van most ez az elválasztó-felújítás az M0 elágazásnál, terelés . Itt, belső lezárva, viszont ki van írva jó nagy táblákkal, meg felfestéssel, hogy az M0 fel-lehajtó is használható. Erre mindenki szorongva megy az eredeti külsőben. Néhánynál már azt hittem, feldolgozta az agya, hogy jobbra is ugyanarra fog kikötni, de nem, utolsó pillanatban satu, a forgalomtól elzárt területen megáll, és szeretne visszasorolni a folyamatosan 80-100 között érkező kocsisorba. Ennyire figyelmetlenek lennének az emberek, hogy egy táblát/felfestést ne tudjanak értelmezni?[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Solad
addikt
válasz Chris Kiki #38762 üzenetére
Nem autópályán, hisz ritkán látni női sofőrös román kamiont
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
Chris Kiki
senior tag
válasz philoxenia #38761 üzenetére
A belső sávban 89-el haladó meg szinte mind...
Városban vagy autópályán, mert nagyon nem mindegy?
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
philoxenia
MODERÁTOR
Tükörre visszatérve. Még nem hajtotta ki, mert nem indult el, vagy már behajtotta mert megállt például...
Ne szidjátok a női sofőröket a fele szembejövő már az....A belső sávban 89-el haladó meg szinte mind...
-
TaaT
nagyúr
Igen, később írták nekem is hogy filmből van.
Give them hell Ukraine!
-
tibcsiworld
aktív tag
Szerintem nem sarkítás! Sőt!
Tükröm van, soha nem volt balesetem, de:
A városba beérve tök egyenes út, előttem kocsi 5-10m-re, feleségem az anyósülésen! Rápillantok, megfogom a kezét, és rám szól, hogy előre nézzek! Előttem talán 2., 3. autó kanyarodott jobbra, és szinte megállt a forgalom! Mindez szabályos 50-nél!!! Satu! Igaz, csak 30-ig fékeztem vissza, mert más gyorsított is, és a mögöttem levő messze volt. Vagy csak figyelt!
De ha a feleségem nem szól, ...
és ez 2-3 másodperc volt!
Úgy tudom, 2 visszapillató tükör kell. Bal oldali +Hogy az hol helyezkedik el a másik, mindegy!
-
Gépötty
senior tag
Én nagyon utálnám, ha bármelyik tükröm hiányozna. Az a vicc, hogy magam sem hittem volna, aztán egyszer ki kellett szednem a tetőkárpitot, és míg át nem lett húzva, a tükröt sem tettem a helyére. Akkor jöttem rá, mennyit nézem (nézném) a tükröt úgy, hogy észre sem veszem. De festettem a tükörburkolatokat, és a jobb oldalra nem tettem vissza a tükörlapot, na ott is állandóan a mozgatómotoron volt a szemem
-
8th
addikt
Mert teszem fel megy a csaj a Hungárián a középső sávban és jobbos tükör nélkül nem látja mi zajlik mellette/mögötte jobbra. Amíg ő forgatja a fejét, hogy információt szerezzen addig vakon megy előre ami balesetveszélyes. Ha csak két másodpercre veszi le a tekintetét az útról és fordul hátra szabályos 70-es tempóval haladva közel 39métert autózik előre teljesen vakon. Ha ez nem veszélyes akkor mi az?
-
-
Solad
addikt
Tudomasom szerint a mai napig nem kotelezo a jobbos tukor.
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
8th
addikt
[link] Ne azért hajtsa ki mert megbünteti a rendőr hanem azért mert kib@cott balesetveszélyes így kocsikázni. Eme felelősségteljes anyuka a légzsákot vajon kikapcsolta-e?
[ Szerkesztve ]
-
-
szebe
addikt
-
Gépötty
senior tag
válasz kriszpontaz #38740 üzenetére
Meg is jegyezte az egyik riporter, hogy nem érti, ha ralizni akar, miért Monzába jött
-
Gépötty
senior tag
Mostantól nem csodálkozom az oroszok vezetési stílusán, a versenyzőik sem sokkal jobbak.
-
bitpork
nagyúr
válasz #48525824 #38734 üzenetére
A gyalogos is a közlekedés résztvevője. Nem lehet csak állni és várni hogy egy megcsúszó (v bármi miatt feléjük tartó) autó majd arczulpisálja a fizikát és kikerüli. A felelősség mindig a kisebb, könnyebben mozgóé. Pont azért mert agyatlan módon elvárja a nehézkes lassútól hogy majd az megoldja helyette.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
törölt tag
válasz bitpork #38732 üzenetére
mióta trollkodás, hogy szerintem nem indokolt a felelősség áthárítása? mindig ez van, esett az eső, minek állt a leállósávon, veszélyes kereszteződés... mindig csak a felelősség áthárítása megy.
mitől logikátlan az a megközelítés, a gépjármű vezetése veszélyes üzem, az azt vezetőnek éppen ezért jobban kell figyelnie. ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
Ez szörnyű dolog. De ilyen sebességnél szerintem minimum 3x ekkora féktávot kellett volna tartania. Sok ilyen esetben azt látom, ha a vétlen kicsit jobban reagál, akkor nem lenne tragédia.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bitpork #38729 üzenetére
pont mivel nagyobb vagy, azért kellene kellő óvatossággal közlekedni, figyelembe venni a nagyobb holteret stb. én azzal nem értek egyet, hogy áttoljuk a felelősséget a gyengébbekre. egy rolleres figyelmetlenségből nem fog letarolni egy buszmegállónyi embert, autósoknál már gyakrabban előfordul. akkor ezek szerint a megállóban lévők miért nem ugrottak el gyorsabban az autó elől?
-
bitpork
nagyúr
válasz #48525824 #38728 üzenetére
Ez igaz. De csak azért nem ülni vonatra mert rázuhanhat egy repülőgép nevetséges. Maga a létezés is veszélyes, bármilyen közlekedés pedig fokozottan. Aki ezzel nem tud megbarátkozni, annak nincs forgalomban helye. Még gyalogosként sem.
Személy szerint nagyon nem értek egyet a nagyobb figyeljen elvvel. A nagyobb rosszabbul belátható. Lassabban tud reagálni. De azért hibáztassuk és tegyük felelőssé mindené.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
bitpork
nagyúr
Csak azt nem értem , hogy mindenki jól felfogott érdeke, hogy magát védje. Nem az hogy mástól elvárja hogy vigyázzon rá, hanem hogy magát védje. Tehát ha nyom a jogom hogy nekem ezt lehet, akkor feltétlenül mást kell ennek a nyomásnak terhelni? 17 évig bringáztam, utána kismotoroztam. Soha nem kerültem semmilyen helyzetbe, ami rám nézve veszélyes volt.( Na jó egyszer a biciklimen a kontra nem akart működni és egy fa fogott meg)
-
-
törölt tag
válasz philoxenia #38673 üzenetére
Visit www.csibapeter.hu
-
bitpork
nagyúr
válasz Chris Kiki #38720 üzenetére
A linkelt anyag hivatkozásában - persze csak ha elolvassa az ember - bűnügyben történő állásfoglalás -még csak nem is jogegységi nyilatkozat- van. PAnak van 2005-s állásfoglalása is, ugyanerre hivatkozva nem azonos tartalommal. Így -bocsássa meg nekem az ég, de- az Ő állásfoglalását nem tekintem semminek.
Amit írtam , megírtam: nincs a mindenáron igazság az itthoni környezetben. A nem zárt rendszerű képfelvételek felhasználhatósága kérdéses, és megfelelő jogi képviselővel hárítható. Ez alól csak a közérdekből történő felhasználás talán a kivétel.
Ugyanakkor a citált állásfoglalásban is az van leírva hogy volt példa arra hogy elfogadták. Remélem nem kell segítenem mit jelent ez.Valóban befejeztem.
[ Szerkesztve ]
-
Chris Kiki
senior tag
Ez az ember elvárná, hogy senki ne előzze meg őt, hanem szépen vegye fel mindenki az ő tempóját
Viszont a piroson simán áthajtott...Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
Chris Kiki
senior tag
válasz bitpork #38719 üzenetére
Kicsit kutyulod a dolgokat.
Ezt írod a 37815-ben: Egy olyan kamera, amely nem zárt és hitelesített a piszkálás ellen, alapvetően nem tekinthető hiteles bizonyítéknak. Bíró dönti el, de mint mondtam, csak akarni kell és muszáj neki eltekinteni tőle.
philoxenia erre belinkelt egy határozatot, amiben egyértelműen le van írva, hogy el lehet fogadni bizonyítékként.
Erre Te továbbra is kötöd az ebet a karóhoz, csak már kihagyod a csak akarni kell és muszáj neki eltekinteni tőle szakaszt.
Igen, a bíró döntheti el, hogy felhasználja-e a felvételt, viszont akarhatod Te, hogy tekintsen el ettől a bizonyítéktól, magasról fog tenni rád. Törvényesen.
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
bitpork
nagyúr
válasz Chris Kiki #38718 üzenetére
Maradj ebben akkor
A Fiat iustitia, perdat mundus! nem alapja a magyar jogrendszernek. Utoljára írom, bírói mérlegelés kérdése. Részemről lezárva, mert értelmetlennek látom az egyoldalú vitát.
-
bitpork
nagyúr
válasz philoxenia #38716 üzenetére
Így van. A bíró megítélése szerinti. És mivel a srác ( ha jól láttam feltöltöget ) megszeg egy marék szabályt, így sok mindenről nincs szó
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
bitpork
nagyúr
válasz Bati0501 #38709 üzenetére
Magyarországon per pillanat nem megengedett személyes adat engedély nélküli kezelése. Egy olyan kamera, amely nem zárt és hitelesített a piszkálás ellen, alapvetően nem tekinthető hiteles bizonyítéknak. Bíró dönti el, de mint mondtam, csak akarni kell és muszáj neki eltekinteni tőle. Az meg hogy posztolgatja a személyes adatokat tartalmazó anyagot, önmagában minősített eset.
-
Kísérgettél már bicajost volvo csuklossal? Itt a dunakanyarban ez egy jooo dolog. Motorral én is előre pörgetem hol fog feltartani a platós teher és már ott ahol nem zavar megelőzöm. Ma épp aszódon nem tudtam, végig gyök2-vel kellett kísérni. A buszos dettó ez. Bocsi, de én ezzel a szemmel látom a vidit. Van buszos ismi. Van menetred van minden. Tötymörögni nem szabad.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Byk01
őstag
válasz Kolondrum #38692 üzenetére
Az nem érdekes, hogy a busz jön hátulról, tehát ELŐTTE volt a biciklis hosszú métereken keresztül?
Ha megelőzök valakit, az nem hipp-hopp eltűnik, hanem egy ideig még ott van mellettem, és nekem kell figyelnem rá, hogy hol van."Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Bati0501
őstag
válasz bitpork #38705 üzenetére
Hogy miért kell a trafikat bemérni?
Mert egy hivatalos szerv használja őket pénzbüntetések kiosztása céljából.Más kategória,mint az autókban/motorokon/bicajokon stb. használt kamerák rendeltetése.
Ezt meg nem is igazán tudom értelmezni: hitelesítés jegyzőkönyve a felvételt készített eszközhöz.Ez nem mérőműszer,ez egy kamera.Én nem hallottam még olyan kameráról,ami nem a valóságot veszi fel.
Ha Mo.-n itt tart a jog,h egy egyszerű kamera felvételét - legyen az kínai vagy bármilyen milliós eszköz - elutasít a bíró,és akár felmenti a tettest,hiába látja a felvételen az igazságot,mert nincs hozzá vmi értelmetlen papír,akkor az mindennek a legalja.
-
törölt tag
válasz bitpork #38705 üzenetére
közúti veszélyeztetésnél pl. minden további nélkül figyelmbe fogják venni a felvételt, de piroson áthaladásnál, buszsáv használatnál nem, mivel oda hitelesitett kamera felvétele kell. egy szimpla veszélyeztetésnél a szabsért. előadó nem fogja elutasítani a videót, bíró elé nem is kerül az ügy, kapja a szépreményű a csekket és a pontot.
-
bitpork
nagyúr
válasz Bati0501 #38697 üzenetére
A bíró mérlegelhet. Ha az alperesnek csak kicsi esze van, kéri a hitelesítés jegyzőkönyvét a felvételt készített eszközhöz, és máris kizárható. Szerinted, a trafikat, miért kell a mérésügyi hivatallal jóváhagyatni? Volt már komámnak kamerás autós felvétele ami alapján aszonta az első fok, hogy persze vétle, másod fogkon meg kizárták a bizonyítékok közül mert kínai eu-típusengedély nélküli cuccal rögzített. Arról nem is beszélve, hogy pl tanúként beidéznek a felvétel alapján vkit, aki ezt kifogásolja még a felvétel készítőjét is meg fogják pedzeni.
Pl a csóka postolgatja a felvételeket, véletlenül kiszúrom a parkoló kocsim rendszámát meg magamat, olyan pert akaszthatok a nyakába hogy élete végéig fizeti a büntit.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
törölt tag
évi 10 ezer km-t bringázok pesten, csakis úttesten, rengeteg baj van az autósokkal (is), de én valahogy túlléptem ezeken és max. kurvaanyázok egyet hangosan, mert soha nem fog változni a helyzet.
régen simán verekedtem kopaszbmw-sel, meg késsel is próbálkoztak már, csodás dolgok vannak az utakon amúgy, ha az ember kicsit beleszagol ebbe az oldalába is -
8th
addikt
válasz #48525824 #38701 üzenetére
Nekem ne mondd, napi szinten bringázom sőt többet biciklizem mint autózom de azt leszámítva, hogy néhány éve egy dobozos furgon takarása mögül kitolatottak elém és le kellett ugranom a bringáról részben az én hibámból mert a padon ülő csajokat skubiztam és későn vettem észre a kiálló autót (ő meg eleve nem is láthatott engem) azt leszámítva soha semmi bajom nem volt az autósokkal. Ez meg... ennek semmi sem jó. Azt hiszi ő a világ közepe és övé az út.
-
törölt tag
azt azért tudni kell, hogy sok szituáció videón nézve annyira nem is tűnik neccesnek, élőben meg azért teljesen más, főleg mikor van fél másodperced dönteni, hogy mit tegyél.
a ma reggeli videómon, mikor a bringasávra ráfordult az idióta és csak akkor kezdett indexelni, mikor már fordította el a kormányt, az nem is tűnik a videón parának, pedig a hátsó kerekemet megütötte a lökhárítója...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest