Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én biztos nem lassítottam volna. Már csak ezért sem. De megint a semmin megy a vita. Bár nem vita, mert innentől erről egy betűt sem.
Az első vidin meg ráhúzta bukóval fejeltem volna le ha fel tudok állni.
Valahogy 10-ből 9 emberben valami feszt generálok és kvra unom. Mosoly mosoly mosoly. Mi más lenne, hát árad belőlem a kedvesség.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
[ Szerkesztve ]
-
[link] - Ilyen is csak ott fordulhat elő. A fékkel nem szórakozunk. Az akkor is előírt értékel nélkül állítja meg a járművel ha részben hibás. Nem hogy még totál hatástalan.
-
[link] - Nem fért el!
-
válasz Zozzant #39275 üzenetére
Nagyon sok a csúnya eset újabban. Nekem is ebben a megváltozott időjárásban történtek. Ma is voltam kint és 3.-ig tiltáson lehet váltani mert elmegy a segge. Kellett a bukfenc azóta tisztelem a távolságokat meg úgy mindent. Ma pl nem lehetett 50 fölé kergetni.
-
válasz philoxenia #39256 üzenetére
Ne fizikázzunk, hanem a jelentését nézzük meg. Engem azonnal megfogott, mert pontosan ez történik minden egyes alkalommal amikor felülök a vasra. Egy időben orosz rulettnek hívtam.
-
A gyertya mely kétszer olyan fényesen ég, csak fele addig ég.
-
Azt mondták 50 méterrel azelőtt észlelte, hogy odaért és kb 95Km/h-val ment, azaz mire odanyúlt, hogy fékez kb nem lassul semmit. Telibeverte.
-
válasz tibcsiworld #39236 üzenetére
A kisbusz utóbbi volt. Korábban indulva korán ott vagyok, épp ebben az időszakban kell mennem amikor ez van. Első alkalommal majdnem elkéstem.
-
Ismét iskolába járok , pestre. Minden áldott reggel (amikor menni kell) ez van, sőt. Enélkül nem érnék be csak ha hajnalba indulok el. Naivan mondom tartalék 100km és a teljes út 80km, hát már csak benzin gőz volt mire tankoltam annyira megtolja a fogyit.
Viszont nem tagadom nagyon élvezem, odafele és visszafele (ha már ott elalszok) nagyon nagyon élek. Töredék az az autós aki akadályoz, ő aszt hiszi komoly akadályt képez, pedig amint mozgásba vagyunk nálam a labda.
Azzal a busszal sokat szenvedtem, a vidin nincs rajta, de látványosan ki is néz utána az ablakon.
A teljes kb 1 órás útból olyan felet ilyen szituban töltök el, ez a publikusabb része, mert ugye mozgó kocsisorban nem megyünk a kettő között. Nincs rá megoldás csak ha beállsz, az meg durva menetidőt eredményezne.
[link]2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
válasz philoxenia #38960 üzenetére
Mint ma bakkerd dettó a pesti dugóban. Mert csinált miután elment. Nem értettem miért volt ez jó nékik
-
Bocsi, hogy belevau, de ha én tartom a nekem megnyugtató követésit akkor 10-ből 9x valaki oda bemegy mert befér. Nem barátom, az nem rés, az a követési távom, mert nekem tenyérnyi felületem van az aszfalttal neked meg nem. És akkor ott játszok, hogy nem barátom nem rés. Ha meg valaminek a seggébe vagyok, húzódjon le.
-
A barom idióta azt hitte két autó között el akarok menni és húz a záró felé... pedig nem. Csak szóltam a nőnek, hogy defektet kapott. Már a felnin ment 60-al.
-
Picit gyorsan ment. [link]
-
válasz amargo #38924 üzenetére
Vannak olyanok akik évente 1x mennek bicajozni kb, vagy ha a család több tagú az igen drága bicajozás lehet. Nem védem csak ez lenne. Aki tisztában van a szabályokkal annak már a felszerelés is néha olyan mint egy nató katonának. Régen volt a pista bácsi meg a gyök2-vel haladó bicaja, mára ez megváltozott.
Mindig mondom soha nem lesz igazság! Sem ebben sem a motoros-autós témában. Jajj ha már ez a téma mutatok egy 3-as együttállást. Pár perc és kész2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Az sztem is abszurd, hogy minden embernek legyen biztosítása. Az, hogy a forgalomba résztvevőknek legyen oké, bár megbukott ott, hogy a zebrán már-már részt vesz a forgalomba, vagy ha átmegy az úton. Igen kényes téma. A biciklit is megölné a biztosítás és a KRESZ vizsga ötlete.
Minden esetre gyalogossal és bicajossal nem szeretnék találkozni, mert sok példa van rá, hogy hosszú szövevényes a behajtás, ha egyáltalán be lehet hajtani.
Én több biciklist ismerek aki nem teszi le télen sem, max ha masszív hó van mert csúszik. Ők olyan bicajjal járnak amiknek az árából egy jobb használt kisautó kijön és még a melóba a zuhanyzó előtt is lakatolva van. De azt mondom nem tőlük kell félni. Félni én a családoktól félek ahol rossz nézni, hogy az 5 éves gyerek kacsázik apuka meg anyuka között.
A részeg meg na... Nekem amikor balesetem volt igen hamar lezavarta a biztosító a dolgot, csak hát addig a másik fél autó nélkül volt, de legalább 1-2 héten belül megoldódott.[ Szerkesztve ]
-
válasz tibcsiworld #38914 üzenetére
Hát kb igen. Elég szar helyzet, mert a kis pénzű ember nem úgy van, hogy na akkor még ezt lezavarom megcsináltatom a vasat, valakinek meg kell várni még hozzájut a pénzhez, mert nem tud előrántani ennyit hirtelen.
-
-
Tudjátok mi van ha egy részeget elüttök motorral és elismeri h hibás volt? Semmi! Polgári peres eljárással be lehet hajtani a kárt! Dettó mintha bicajos lenne! Felháborító, hogy ez ma így megy! Szaladj a pénzed után.
-
[link] - Motor Vs. vonat. 18+
-
válasz tibcsiworld #38877 üzenetére
Akkor úgy mondom a videó legelején az első 1 percben.
Én sem török tükröt, pedig gyakran úgy áll meg, hogy ne tudjak elmenni. Az utolsó kormánymozdulat. Az 10000%, hogy ha nekem jönne direkt vagy valami akkor a bukóval nekimennék. 1-2x mentem autós után, a legutóbbit láttátok. Robogóval is volt 1x. Jellemzően próbálok eltűnni, nem akadályozni senkit. Ha látom, hogy elenged elmegyek és megköszönöm az erre megalkotott gombbal.
2x szóltam autósnak, hogy baj van az autójával, mindkettő eleinte megijedt, de végül csak leengedte az ablakot.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
válasz tibcsiworld #38823 üzenetére
Ott nagyon sok nem volt renden, de az elején az autós volt a fasz.
-
válasz tibcsiworld #38866 üzenetére
Mindennek két oldala van. Jelen esetben ha elüti a vita után az kemény. Kezét lábát és felgyújtani a taxit.
-
válasz #48525824 #38863 üzenetére
MO-n ez nem jellemző esemény. Valamivel felhúzhatta a taxist. Sajnos a saját példámról is mondom, hogy szezon végén nagyobb az esély balesetre.
Ott ahol történt amúgy is rossz az út. Annyira rossz, hogy felkoppanok ha nem lassan 30-40-el megyek amit nem 1x nehezen viseletek az autósok. Sajnos a japán motort nem a magyar utakra tervezték.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
A rohammentő vitte el. Eddig ennyit tudni. Robert karoly krt.
[ Szerkesztve ]
-
raczger! Nem tudod kit ütöttek el a hídnál motorral? Bár a mondat nem helyes, mert részeg volt a fazon és kilépett a 3 mázsás motor elé. Még nem tudja lehet, de alaphangon 60 rongyos kárt csinált, ha csak a plexit nézzük.
[ Szerkesztve ]
-
Ott az is jó olyan nagy a tér. Én is random ott állok meg ahol épp megáll. Azt nézem kilátok e vagy sem. Még hogy vonal meg csorgás előre.
Azt kivették aki 200-al lassítás nélkül jött ki, ott cumizott a fazon.FPSTunker! Ilyet szól szeretem azokat akik ott laknak ahol ön. Nem írom mit mondott, de lenne röhögés.
[ Szerkesztve ]
-
Ember, ~1m-el korábban állt meg! Ezért felmerülni sem szabad a büntinek. Ott sztráda széles az út! Min lovaglt? Alig van aki megáll, épp anyum basztatja aki gyök 2-vel halad? Vicc!
Godlike79! Aham. Hát akkor velem csodák történnek, hogy még nem vettek ki. Apróság ez a vonal téma. Kevés helyen van meg a vonal amúgy. Faluban is kopott, p.majoron is kopott.
Endren a spar mellett állt már meg valaki azon kívül amikor volt forgalom?[ Szerkesztve ]
-
Hát a pofám leszakad. Anyum mesélte, hogy megállította a rendőr és nem értette mi a baj elvitte a jogsiját majd ilyet szól neki, csak figyelmeztetem. Kérdi, hogy ugyan miért? Most figyeljetek! Mert nem állt meg a stoptáblánál a VONALON. Kicsit előbb. Hát gyerekek ez alapján én 1métert nem mehetnék szabályosan. Ezek nem normálisak!
-
[link] - Ha nincs cím akkor is vagy állatra vagy sima elesésre tippelek.
[ Szerkesztve ]
-
Még csak 0:13-ig néztem meg, de már ott le tudtam volna lőni.[link]
2:26 körül meg elkapta a harctéri ideg a motorost. Óvod véded azt dirr, hát ő így reagálta le, jól meg fogják cseszni.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Aztán megmutattam neki az indexet, hogy hol van, igaz olyan tempóban akart eltűnni, hogy az autópályán sem előzték volna le.
Mivel ismerem mennyire kukacoskodóak vagytok, ment az indexem, csak a kromó tönkretette a műanyagot, még azt sem látom ha elszáll az olajnyomás.
Ha ez nincs mire a bicajos odaér én már rég a sávomban vagyok. Joggal integetett.
[link]2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
Kísérgettél már bicajost volvo csuklossal? Itt a dunakanyarban ez egy jooo dolog. Motorral én is előre pörgetem hol fog feltartani a platós teher és már ott ahol nem zavar megelőzöm. Ma épp aszódon nem tudtam, végig gyök2-vel kellett kísérni. A buszos dettó ez. Bocsi, de én ezzel a szemmel látom a vidit. Van buszos ismi. Van menetred van minden. Tötymörögni nem szabad.
-
válasz bitpork #38691 üzenetére
Hát sztem nem épp a buszos a hibás. Megmondom miért. Tiszteljük a busz méretét illetve nagy nem láthat mindent. Ezt mondom úgy mint aki néha vonatot is vezet. Persze kicsit olyan mint aki ráhúzta, de ha nem ennyire rámenős akkor most ez nincs. Nem teperünk egy sok tonnás hosszú busszal szemben.
-
[link] - Volt már?
-
válasz Avicularia #38434 üzenetére
Ha jól sejtem akkor nem írhatom ki, mert kidobnak. Nagy orr!
-
válasz Avicularia #38424 üzenetére
Jah ez durva lenne.
-
válasz philoxenia #38412 üzenetére
Kifogásnak jó, csak nem mindig azon múlik. Ma 5 perccel korábban elindulok, de csak, mert meleg van és több a figyelmetlen. Belefér a tötymörgés. Szeretek hatékonyan folytonosan "lendületesen" haladni. Nagyjából tudom hova mikor fogok odaérni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz philoxenia #38408 üzenetére
Tipikus esete annak amivel naponta találkozok. Mennél, de nem megy. Csak a pillanatot várom mikor van hely.
-
-
Tegnap ledudáltak és hallottam, hogy ordítanak rám! Fuu a fazon, de ideg volt! Dugó, csorgó autók. Index kint balra, én meg egy másik motoros csorgunk a kocsik mellett olyan 20-al. Semmi gond aha persze. Szembe jöttek, de eddig is simán élfértünk, csakhogy az út másik szélén autó műszaki hibásan és a tükre belógott az aszfalt fölé. Mert tényleg nem volt útba. Na egyszerre értünk oda! Simán el lehetett férni, de lakotton kívül azért jött és felém húzódott a szaggatott felé. Én amúgy a sávomba araszoltam. Olyan közel ment el bakker... megalltam megfordultam és láttam, hogy rengeteg hely volt a műszaki hibás kocsi meg az autó között. Senki nem akadt fenn senkivel sehol nem volt gond km-eken át csak ez. Fosott, nem érezte hol fér el.
-
Eleve a szitu nem jó. A motor be van szorítva nem tud leszállni sem és kitámasztani. Mindig ilyen helyzetben az autó erősebb, ő 4 keréken áll.
Tegnap történtek érdekes dolgok az biztos, gyogyósok voltak az emberek. Nem, nem motorral voltam. Maga lehülyézett? 3x mondtam el a számot! Pénztáros vs. vevő.
3 percet késett a vonat, kérem a panaszkönyvet és ki vezette! Halkan megkérdeztem, mit okozott 3 perc? Elment a buszom!!! Felhívtam a volánt, mert láttam, hogy késik, de nem várt meg! Mondom értem én, de előttem szakadt le a felsővezeték, késett minden, nem tehet róla. Nem érdekelte!
Akkor volt utas vs. kaller fight!
Híradóba volt, hogy ez várható, koncentráció zavar, ingerlékenység. Hajrá sziget![ Szerkesztve ]
-
Az megvan ahol a fazon megverte a 17 éves gyereket mert megelőzte? Mi az már ide is begyűrűzik a road rage? Orosz módra.
-
[link] Jól felhúzta magát a fazon, aztán megérte?
-
-
Mindenre gondoltam, de erre nem, azért nem, mert ez lufac ahhoz képest amik vannak.
Visszaélések miatt tűnik el idővel. Sok a barát ebben az országban.
Okké!Byk01! Ja értem, az alapokat kell tudni mindenképp. Volt aminek én is utána néztem már.
[ Szerkesztve ]
-
Te tényleg ezen vagy fennakadva? Ezen a kis semmiségen? Ezen a kis említést sem érdemlő dolgon? Ha értesz.
Lauda! Mint mondtam nem szoktam ennyire menni. Normál esetben besoroltam volna mögéjük és gyök 2-vel eljutunk valameddig ahol végre lehet menni. 2 óra anyagának részleteit láttátok.
Gyakorlatilag ha papír szerint járok elveszti értelmét a motor már bocsi. Annyi erővel rollerrel is mehetnék. Sőt, elég lenne az 50-es robogó is. Nem, hogy még 1000-es V2-es túramotor esetleg.
Megsütött a nap OFF!
[ Szerkesztve ]
-
No uraim! Ez mennyire veri ki a biztit nálatok? [link] Életben nem mentem még ennyire haladósan. 1 óra volt a Bécsi út - Vecsés Béke tér kombó odafele és 1 óra vissza a dunakanyarig. Nagyon sokat araszoltam aztán valahol korábban a vidin meguntam. Eskü nem szoktam brüngetni, de most mondom szét! Az nem audió hiba, hanem nem oda illő szöveg.
Stadnál volt is baleset.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Ment már valaki az üllői vs. róbert karcsin estefelé? Hát az összes hajam kihullott. Be is vágok egy vidit amikor elkezdett nőni, mert elegem lett. Meg azt ahol majdnem.. MERT indexelt és nem mertem megelőzni és ebből lett a baj.
[ Szerkesztve ]
-
Ma voltam túrázni és tapasztaltam egysmást.
-
-
Macera megállni és leszállni, egyszerűbb fent maradni és menni. Ennyire egyszerű.
-
-
11-es út, lenti spar papsziget előtt, taxi vs. motor. Motor felismerhetetlen lett. Kijött a korzorol a taxi, motoros meg jött a 11-esen pismany abc felől. Telibe kapta. Mentő kint.
-
Ígértem egy kátyút. Forgalom meg késés miatt nem kaptam le, de az mond valamit, hogy alig jöttem ki belőle? Sebességbe tettem, de előbb nyomta koppra a teleszkópot mint, hogy elindult volna. A társa tőle pár méterre van, egyik nap megmutatom. Helyismeret nélkül tuti a felni törés.
-
válasz mephi666 #37830 üzenetére
Jaaah az úgy más. Nem jött össze.
Jaja vannak érdekes szakaszok. Óceánárok út egyes méterei érdekesek, de az 1-es villamos teljes útvonala ilyen. Jaaaj nektek ígértem egy kátyút amiben már növényt lehet nevelni. Na majd júli 10 után lenézek oda.Amúgy mi van ha nekem anyagi károm van kátyú miatt? Mondjuk tavaly volt, hogy kifolyt az olaj a teleszkópból olyat ütött a gyűrődés. Japók nem ide tervezték a motort.
[ Szerkesztve ]
-
Benne is volt a híradóban. Nem gondoltam volna, hogy ennyire rossz az út széle, meglepett. Elég egy kavics amin megáll a kerék, mert nincs ABS és megvan a baj. Persze ez akkor él igazán ha határon motorozik valaki. Nincs lehetőség javítani. Ahogy néztem elég tötymörgősen ment a forgalom, gondolom elege lett.
-
[link]
Nem szállt le=ott sem volt.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- ÚJ 4K Core I5 12400 Gamer MAX PC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 1.0TB NVME SSD ÚJ RTX 4060 TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Apple magic keyboard
- Eladó vagy telefonra cserélhető egy Samsung Tab A9 8/128 Lte tablet
- ÚJ MSI 4K CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.6GHz 16Gb 512Gb SSD MSI GAMING TRIO RX 6800 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- Fortnite cobalt star
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest