Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yayoh
aktív tag
Származott valami kára neki belőle? Nem.
Oké hogy épít autót, oké hogy elutazik, x összeget rákölt, de ez még mindig csak hobbi.Én ha pálya autóznék akkor csak is az élvezetért csinálnám, nem az óra ellen mennék, mert fölösleges.Amúgy is 17km-en nem várhatja el senki hogy nem fog forgalomba kerülni, a Nord az ilyen. -
Yayoh
aktív tag
Na de nem mindegy hogy pályanapon milyen időt megy? Semmi tétje nincs az egésznek..Nagy kaland hogy nem tud tökéletes időt menni, rajta kívül senkit nem érdekel az ideje. Én az ilyet fel se engedném a pályára, ha valaki ilyen idegbeteg nem durván veszélyezteti más életét.
-
Yayoh
aktív tag
-
Yayoh
aktív tag
Mostanában reggel 8-ra járok ,pont a legnagyobb forgalomban , és hihetetlen hogy mindennap van vagy 2 barom aki majdnem belém jön.. Ma is megyek, már bent voltam a körforgalomba ,amikor egy nő nézelődik, gondolkozik hogy elinduljon ,és amikor befért volna akkor nem indult amikor előtte voltam 5m-re meg elindult...Szerencsére széles volt a körforgalom meg amikor már a fél autó bent volt észhez kapott a nő és fékezett de ha nem kapom balra lehet belém jön...
-
Yayoh
aktív tag
-
Yayoh
aktív tag
-
Yayoh
aktív tag
-
Yayoh
aktív tag
-
Yayoh
aktív tag
Ha már autópálya : [link]
Nem tudom az ilyen mit érdemelne..
-
Yayoh
aktív tag
Megoldotta...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest