Új hozzászólás Aktív témák
-
Solad
addikt
válasz negroo #37196 üzenetére
Tudod az a gáz, hogy rossz célcsoportot lőttél be. Itt a fórumon többnyire azok az emberek vannak a bringás topikban is akik valóban bringáznak, sport vagy rendszeres közlekedési célzattal, nem pedig azok, akik nem tudnak egyenesen menni az úton. Mamut hozzáállása számomra odaát is sokszor bicskanyitogató, de még mindig értelmesebben és biztonságosabban közlekedik mint a hétvégi bringások (vagy vezetők).
Olyan ez mintha minden autóst ahhoz a 70 éves nénikéhez mérten kezelnék aki kéthavonta veszi elő a kocsit a garázsból, és nem is lát már rendesen, az meg hogy esetleg a körforgalomba behajtva nem neki van elsőbbsége, eszébe sem jut.
Valóban rengeteg barom van az úton mind autóban mint kerékpáron, mind motoron (sőt, ez utóbbiak külön megérnek egy misét), de mi lenne ha csak az utálnánk (esetleg senkit, ez még jobb lenne ) aki valóban ökör, és nem mindenkit aki alatt annyi kerék van. Nemrégiben pl. a híradóban nyilatkozta az autósklub elnöke, hogy ha valaki bringára ül, elfelejti a kreszt. Konkrétan ott helyben b@sztam volna tarkón szívlapáttal, mert egyrészt az igazságot nélkülöző demagóg duma, másrészt meg szítja is a feszültséget.
Próbáljunk már meg együtt élni azon a nyamvadt úton, nem egymásra mutogatni...
(#37198) Dio111: valóban, pont ezen megfontolásból szokás magyarországon olyan minőségben elkészíteni a szeparált kerékpárutat, hogy körülbelül fél évig van használható állapotban.
[ Szerkesztve ]
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
mephi666
nagyúr
válasz Dio111 #37198 üzenetére
félegyházán szépen megoldották, kaptak helyet a bringások, ami csak az övék volt, gyalogosok elfértek a járdán mindkét oldalon, autósok meg sem próbálkoztak elvenni a helyet tőlük... meg építettek szép nagy fekvőrendőröket is, amik az éjjeli racsingolók kedvét tépázták meg
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Dio111
tag
válasz #48525824 #37197 üzenetére
Ez nagyon nagy tévedés!
Az út amin autós teherautós buszos forgalom van sokkal többe kerül mint akármilyen kerékpárút tehát mindenféleképp az a megoldás mint anyagi mint biztonsági megfontolásból ( na meg még a biciglisnek sem kellene szivni a kipufogogázt közvetlen) az elszeparált utak. -
törölt tag
válasz negroo #37196 üzenetére
ismerem a cikket már régről, igazából csak annyit tennék hozzá, hogy a normálisan megoldott, az úton vezetett kerékpársávokat tudnám támogatni. Jelentősen kisebb befektetés, mint elszeparált infrát csinálni, emellett biztonságosabb a használata. Marhák minden közlekedési eszközön vannak, úgyhogy azért hiszem, hogy együtt tudna közlekedni mindenki normálisan.
-
negroo
aktív tag
Mamut bringások olvassak el http://totalcar.hu/magazin/velemeny/2014/06/10/miert_oletitek_meg_magatokat_biciklisek/
-
titán
Na az ilyen vadallat modon kozlekedo kereket jol megbuntetnem.
[ Szerkesztve ]
-
Zozzant
addikt
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
törölt tag
Jo, de o ott mire alapozott, mert nehezzen lathato a combino, mivan ha nem all, hanem elindult? Amugy utana megfogta a rakoczi pirosa, ugyhogy sok ertelme nincs itt pirosozni. En egy ilyen "nem jott senki" atcsuszasert kaptam 50 ezres birsagot, pedig ott aztan senki sehol. Ilyen a pech.
-
titán
Bizony. Az ilyet egyebkent sosem ertettem, hogy mi tortenik, ha nem megy at ezen a zoldon? Hat semmi, mert nem sokara megint zold lesz. Meg sokszor ugy is atmennek mar pirosba csuszva, hogy elotte all a sor, szoval nulla ertelme volt.
maummamut Valoban ott allt a combino, azert is irtam, hogy nem jott semmi keresztben.
-
törölt tag
ott állt jobbra a combino, ilyenkor szokott ráfordulni a nagykörtére, illetve utána a ráfordítónak már zöld van ilyenkor. amúgy nem védem a böszme bringásokat, találkozok épp eléggel hidd el. Ebből a szempontból jobban szeretem a telet, mert kevesebb a kamikáze bringás.
-
Solad
addikt
válasz #48525824 #37183 üzenetére
Na ezen most felröhögtem
(#37187) Lauda:
Alapvetően mindkét oldalon (szomorú hogy lehet egyáltalán oldalról beszélni) vannak barmok, vannak megúszott pirosozások és koccanással végződők is. Egy hangyaf@szányival több türelem a közlekedésben résztvevők kilencven százalékénak épülésére várna. A toleranciáról inkább nem is beszélek.
[ Szerkesztve ]
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
-
Sotho
őstag
Hány évente kell cserélni a kocsiban az akkut?
-
mephi666
nagyúr
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
törölt tag
remélem ezt nem veszitek trollkodásnak, nem annak szánom
-
hobbyone
aktív tag
-
-
mephi666
nagyúr
amikor géniuszok találkoznak ...mondjuk bukóban könnyű fejelni... egyszer poénból megfejeltem egyik ismerőst, amikor már kellő töltés volt bennem, csak akkor épp rajta volt a bukó nem is kötözködött utána többet velem még annyira se, mint előtte
-
mephi666
nagyúr
...vagy kígyóvá, mint a kamionsofőr... nagyonkígyó volt a mozgása
itt meg megint baleset volt nagykőrös és kecskemét közt... elmúlt hetekben a közelben vagy 5en meghaltak az utakon szerintem az itteni baleseti/halálozási statisztika elég elkeserítő lesz
ui: pár éve jöttem kecskemétre szombat hajnal 2 felé itt a 441-es melletti bicikliúton becefrézve, bicajjal, villogó lámpával... vicces volt, tökömig nem láttam, csak a villanások ideje alatt... mentem amerre éreztem magam alatt az utat és egyszer csak eljutottam a városig senkivel nem találkoztam, főúton is néhány autó volt egész idő alatt... akkor móka volt, de mostanában ilyenre se vállalkoznék
[ Szerkesztve ]
-
-
titán
Neztem multkor valamelyik oldalon. Az is eszembe jutott, hogy miert nem fektettek ki szoges cuccot eleje, ha kidurrannak az elso gumik, az eletben nem kormanyozza tovabb a gepet, meg amugy sem ment volna sehova felnin. Bar azt nem tudom, letezik-e ilyen teherautokra is, azokon joval erosebb gumiabroncsok vannak.
-
mephi666
nagyúr
szuperhőst akart játszani és segíteni akarta a rendőrök munkáját? nem is tudom miért nincsenek rendszeresítve "speciális elfogófegyverek", ami bekerülhetne minden rendőrautóba? pl. szöges csapda, amit pillanatok alatt beélesíthetnek és kődobálás helyett alányithatnak? (láttam videókat ilyenekről, kis doboz az egész, távirányítható, pillanat alatt kinyílik és mire észreveszi az üldözött, már el sem tudja kerülni) nem jó buli egy ilyen ámokfutót km-eken keresztül üldözni, közben tartva attól, hogy hány ártatlan civilt gyalul le
ezt nézegettem, hogy elég hasznos cucc és végtelenül egyszerű a működése
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
ez komoly, mondjuk relatív kevés lövést adtak le
a kő helyett azt hittem, kézigránátot dobnak neki
De az az idióta, aki eléfékezett, hát örüljön ha még élElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Elemental
addikt
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Avicularia #37152 üzenetére
párszor nekem is megfordul a fejemben, hogy milyen jó lenne, ha egy többtonnás death race-es gép lenne alattam és szívbaj nélkül visszanyomhatnám a pofáját annak, aki köcsögmód kitolja féktávon belül elém nagykörúton a kocsija orrát... látja, hogy érkezek balról 50-nel, mellékutcából tökéletesen belátható az út, erre amikor kezdek közelíteni, jó méterre begurul a sávomba mákom, hogy eddig minden esetben szabad volt a belső és volt hova menekülni, de történt a közelmúltban, hogy a buszsofőr nem volt szívbajos és inkább begyalulta az ilyen kocsijának elejét... (utasok miatt sem akart hirtelen manővereket végezni, nehogy boruljanak mindenfele meg jöttek is mellette a belsőben)
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Avicularia #37152 üzenetére
Én ZIL 131-en voltam ami szintén nem kicsi de ehhez képest még az is csak matchbox.
Ha már oroszok meg teherautók meg amúgy is a topik témájába vág: [link]
[ Szerkesztve ]
Analóg vén majom egy digitális világban
-
-
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
föccer
nagyúr
válasz AMD Power #37146 üzenetére
Általában nem ők hallnak meg, hanem a fillérek papírautóban utazók, akinek nekicsapódnak. Mert ugye a sokpénzből telik rendes karosszériára, energiaelnyelőkre, meg minden féle csili-vili biztonsági berendezésre. De az 500e-ért, vért hugyozva megvett 1,2-es corsa nem bírja a gyűrődést. Sajnos szó szerint.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
mephi666
nagyúr
itt kecskeméten könnyen megoldották a rendőrök lehetne ilyen csodatraffi több helyen is (kiskörút majdnem végig 40es, múltkor figyeltük, hogy péntek este 8 felé már köröztek ott a száguldozó barmok rendesen)
-
-
mephi666
nagyúr
"jó kocsi jó sofőr mi baj lehet" ...ja, csak ehhez megfelelő környezet is kellene... hepehupás sz@r úton, ahol nincs folyamatos tapadás, könnyű elszállni... meg tegyük fel valaki kanyarodna ki, látja jön valaki, de messze van és kimegy elé? nem mindegy, hogy az 1 másodperc alatt megtesz 60métert 200km/h fölötti tempóval, vagy a megengedett 50-el 14et... nekem is van, hogy 30as zónában hezitálok kikanyarodásnál, mert látom, hogy nem 30al érkezik valaki, hanem vagy 80al... az ilyenek, akik feszegetni akarják a saját maguk és gépük korlátait, menjenek épített pályára, nem közútra, forgalomba... ha ott elszállnak, maximum kidaruzzák őket a kavicságyból, nem veszélyeztetik a környezetükben közlekedők életét... jócskán szigorítani kellene a büntetéseken, hogy az ilyenek kedvét örök életre elvegyék a közúti randalírózástól...
nem akarok képmutató lenni, én is szeretném kipróbálni, mit tudok és mit bír alattam a technika, de türelmesen várok és egyszer befizetek majd a hungaroringre, ahol feszegethetem a határokat meg álmom egyszer eljutni a nürburgringre is és ott menni pár kört... mindezt profi asszisztálással, teljesen biztonságosan, megfelelő körülmények közt... addig meg közúton, csak ésszel"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
válasz Zozzant #37140 üzenetére
+ AMD Power
Volt pillanat amikor 241km/h-t mutatott a sebességmérő. 241-et, városban. A sötétben a fos karcos plexije mögé bújva mit vesz észre az esetleges úthibákból? Legyen ott egy kátyú ami a múlt héten még nem volt ott vagy egy rozoga IFA fossa össze az utat olajjal ő meg 150-el nyélgázon szaladjon rá. Ha eldobja a motort és puhatestűként seggen csúszva 150-el elkap egy villanyoszlopot hirdetőtáblát útpadkát korlátoszlopot akármit vagy pont becsúszik egy szembe jövő autó alá az nem lesz túl szép látvány. A néhai mentalzero-n voltak ilyen motoros horror crash videók pl. valami távolkeleti helyen 140-el taknyolt a motoros lefekve nekicsúszott az autópálya szalagkorlátját tartó oszlopnak amin szó szerint darabokra szakadt. Külön volt a felsőteste amiről hiányzott az egyik karja, külön volt az alteste amiről térből hiányzott az egyik lába a feje meg bukósisakostól jó ötven méterrel arrébb állt meg az út széli susnyásban. Köszi, szép halál.
Vagy nézzük az autókat. Az EVO sofőrrel megvan 1.5 tonna a GT-R 1.7 tonna felett van. Ha valamelyiket eldobja a sofőr és eltalál vele egy átlag 1-1.2 tonnás autót abból mi marad? Ha beléd száll és szerencséd van azonnal meghalsz ha nem akkor csak lenyomorodsz. Az állam szarik rád rokkant ellátással segget lehet törölni dolgozni már nem nagyon tudsz ergo nélkülözve nyomoroghatsz egy életen át mert pár seggfejnek éppen száguldozni volt kedve aznap csak pont nem adta ki. Pereskedhetsz évekig aztán megítélnek majd egy nevetséges kártérítést amit vagy be tudnak hajtani az illetőn vagy nem. Ha esetleg ő elpatkol a balesetben szintén hoppon maradsz. Erre mondtam én feljebb, hogy igenis követendő példa lehetne az autó bezúzás. Akit ilyesmin rajtakapnak bizonyítékként a helyszínen foglalják le és záros határidőn belül zúzzák be a szarját és pont. Végtelenül felháborít ez a viselkedés! Ezek jellemzően 40év alatti emberek de van köztük akinek családja gyereke van és egy pillanatig nem gondolnak bele, hogy akkor mi lesz ha nem adja ki. Gondolom ők is mint általában az összes szervdonor a jó kocsi jó sofőr mi baj lehet típusú szar dumával nyugtatgatják magukat legbelül aztán ha esetleg megijesztenek valakit aki pánikszerűen kimenekül előlük a szélső sávba ők meg pont ott akarták kikerülni és 100+ km/h sebesség különbséggel telibe verik akkor az lesz mint nemrég az M5 bevezetőn. link[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
A második videó itt volt nálunk a Szentendrei úton. Ahol én ,tesóm stb nap mint autózunk. Ha egy ilyen elpatkolok egy ilyen köcsö* miatt majd a haverja fogja a kölykömet felnevelni és anyagilag szponzorálni egy életen át?! Az ilyen hülye gyerekek elé miért nem tud ilyenkor "beesni" egy nyerges vontató?
-
-
-
Én meg kezdeném a sok füstölő,agyonhúzott dízelracer autójával.
Pontosan erre gondoltam. Meg a sok hülye gyerekre aki oszolj után nem bír magával és nekiáll oda vissza száguldozni a városban mert az milyen poén...
[ Szerkesztve ]
-
Nem kell ott is támadást vélni ahol nincs. A Lurdyba meg VAGosok is szoktak járni. Japántól kezdve Kanadáig sok helyen a büntetés része hogy elkobozzák és bezúzzák az autót amit illegális módosításon kapnak. A videó abból a szempontból szerencsétlen hogy csak japán kocsik látszanak, de szerintem simán vannak ott dízel monsterek is.
-
m3tr0
őstag
Mert miért a Lurdyban kéne kezdeni? Mert aki odajár mindenki felhajt a járdára és ledudálva a gyalogosokat közlekedik? Vagy hogyan jött a párhuzam?
Én meg kezdeném a sok füstölő,agyonhúzott dízelracer autójával...Mellesleg azokat az autókat azért semmisítik meg,mert versenyeztek velük, és/vagy lopott motorok voltak bennük, és/vagy további alkatrészeik is lopottak voltak.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Dio111 #37130 üzenetére
...a duna is jó mély, elfér benne
ja, tegnap volt egy tornábóbiciklis banya is, aki jobbról kapun úgy jött ki elém, hogy azt se nézte, közlekedik-e valaki az úttesten... az ilyenek is szép kamikazemutatványt tudnak bemutatni időnként
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Dio111
tag
Na nagy az istn állatkertje :9
A mai agybaj, jövök kisrakpartról a komjáti felé ott a kis mellékutcából ami korlátokkal van elválasztva merci lazán fel a járdára ki a zebrán végig majd halálos nyugalommal visszafordulva a meghőkkent gyalogosora még dudálve elszáguld.
A helyszinen venném el a jogsiát autóját mindent. -
mephi666
nagyúr
válasz Elemental #37124 üzenetére
biciklizik ő is, vezet is, ismeri mindkét oldalt, tudja mennyire sz@r, ha kitekernek az ember elé és Ő sem csinál ilyet... lassan tényleg kap egy vízipuskát az anyósülésen utazó, hogy az ilyeneket megpróbálja gondolkodásra késztetni
ui: amúgy nyugtató a jelenléte: 1-2 ilyen anyázása után valahogy én is higgadtabban vezetek tovább, nem cseszem fel az agyam annyira a hülyéken
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz bitpork #37120 üzenetére
Tudod jol, hogy itt bekesen elbeszelgetunk mar hosszu evek ota kerekparosokkal, autosokkal, mindenkinek van vaj a fule mogott. De amit az utobbi idoben muveltek itt a kollegak, az szerintem kritikan aluli.
Avicularia O irta korabban, hogy nem kell hozza esz, csak emlekeztettem ra, mert latszolag azt mar elfelejtette.
-
mephi666
nagyúr
tegnap is volt zebrán áttekerő bringás, aki áteshetett volna a motorháztetőn jobbra telizöld, kanyarodok kis ívben, látom hogy érkezik a köcsög, gurulok azért fékkészenlétben, hogy ne üssem el, viszont ha leszáll jobb kedvvel adhassak neki elsőbbséget... ez meg halálos nyugalommal teker át a zebrán, lassítás nélkül... nyitott ablaknál asszony el is küldte a jó anyjába, de erre se reagált... se hall-se lát dömötör majdnem mind...
ez meg tegnap történt itt a közelben ...nem értem, hogy hozták ezt össze... nincs nagy rutinom: 3éve van jogsim és bő 1 éve volt, hogy jöttem az 52esen solt irányából kecskemétre, egyik pillanatról másikra akkora eső kapott el, hogy megteltek a nyomvájúk és az addig biztonságos 90ről lelassítottam 70-re, mert éreztem, ahogy felúszkál a kocsi a vízre és nem éreztem biztonságosnak... ki is álltam az első parkolóhelyre, amíg el nem ment a zivatar nagyja... de ugyanígy lassítok hibás, sz@r utakon is, ahol érzem, hogy dobálja a kocsit, mert "a sebességet mindig az útviszonyoknak megfelelően kell megválasztani"
ui: annyira nem ismerem a dajhaccsukat, de hogy a fenében utaztak ebben 6an? igaz, nem ez okozta a balesetet, de ránézésre ez nem 6személyes gép
[ Szerkesztve ]
-
Nem hiszek a véletlenekben. Ugyanakkor mint írottam volt, ez a topic minden közlekedőre vonatkozik. Amennyiben trollnak érkeznek, előbb utóbb senki nem szól hozzájuk és mint ilyen éhen hal. Ugyanakkor a vadon szabályai alapján ( Kamion/Busz -> Autós -> Motoros/Biciklis -> Gyalogos -> Galamb ) mindenkinek meg van az oka a panaszra. És természetesen emberek lévén mindenkinek maga felé hajlik a keze ( akár mit is jelentsen ez )
-
-
Elemental
addikt
válasz philoxenia #37116 üzenetére
És gondolom mindezt nagyon körültekintően teszi
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Elemental #37115 üzenetére
Ezert nem szabad jobbrol elozni csak meghatarozott esetekben. Ma Szolnokon a bicikli hajt a kanyarodosavban szelen, majd a lampanal nem megy el a zoldben, hanem beall az egyenes sav szelere a pirosnal...
[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Elemental
addikt
Tipikus példája a lehet és a szabad közötti különbségnek. Nem lett volna szabad ott mennie a teherautónak, de lehet. És ami lehet az be is következik.
Ezt nem látják át sokan.
Múltkor haver ült mellettem, jobbra mentünk kanyarodósávban, nekem zöld. Én reflexből elnéztem balra. Kérdi, mi a francért nézek el balra, amikor onnan nem jöhet semmi... Szabad vs lehet.
Másik, amikor mentünk át gyalog az úton. Egyirányú út én elnéztem mindkét irányba, mondja a cimbi, minek nézek mindkét irányba egyirányú úton... Szabad vs lehet.
Én pl olyan sávváltáskor is belenézek a tükörbe és elnézek oldalra, amikor forgalomtól elzárt terület, vagy járdasziget után váltok sávot. Na, itt baszta el a bicajos a videóban. -
törölt tag
Megkérném a kerékpárosokat, hogy fáradjanak vissza a saját topicjukba, ne itt trollkodjanak! Már csak azért sem, mert semmivel sem jobbak, mint bármelyik más közlekedő.
Egyelőre csak figyelmeztetés. Ezután viszont szankcionálva is lesz!
-
negroo
aktív tag
válasz lsebestyen #37096 üzenetére
Te csak általánosítasz, de a bringás nagyobb része kész akarva életveszélyesen teker. Át megy összes piroson. 1x meg is fenyegettek a kis rohadék. Mondtam neki hogy itt baj lesz másik hónapra rá mar a fekete zacskót tekertek. Ilyenek vagytok sajnos. Hiába a sok kerékpár út sav nem ott mentek. És mi legyünk türelmesek?
[ Szerkesztve ]
-
MaciG
addikt
Miből gondolod, hogy direkt rádhúzzák előzés közben? Azért történik ez, mert haladni akarnak, mint amikor a bringás átteker a zebrán. Azt meg tényleg nem értem ha én busszal jönnék ki a buszöbölből a bringás meg nem lassít hanem inkább rágyorsít, aztán meg be van xarva, mert előz egy busz...
BANZAII
-
válasz #48525824 #37081 üzenetére
Tudnek meg millio videot linkelni videókat bárki tud linkelni. Én is tudnék saját videókat mutogatni ha hozzáférnék mert mindkét 3.5t céges kocsi amibe néhanap beleülök be van kamerázva. Többször találkoztam olyan forgalomban cikázó bringással aki feltartott két! forgalmi sávot mert a sávokat elválasztó szaggatott vonalon tekert és jobbról balról kerülgették az autósok. Legutóbb kollégával egy biciklis futár nyakán mentünk keresztül majdnem mert pont előttünk vágódott be hátranézés nélkül a felező vonalra úgy, hogy csak lendített egyet a kezén és már indult is. Hátranézni? Minek azt van azon fék! Mindez a nem éppen gyér forgalmú Kispesti Határ úton történt. Azt is imádom amikor lassítás és szétnézés nélkül kivágódnak a zajvédőfal vagy a sövény takarásából a semmiből a biciklisek és satufékkel kell miattuk megállni. Ha meg szóvá teszi az ember rögtön jön a mit száguldozol lemez. Biciklisek 99%-a leszarja de szerintem nem is ismeri a jobbkéz szabályt (kerékpáros kresz oktatás teljes hiánya ugyebár... ) és szó nélkül betekernek az ember elé. Még akinek jogsija van az is teljesen meghülyül ha biciklire ül mert "ez csak bicikli ezzel lehet". Szóval nem kell itt démonizálni az egyik felet (autós) amikor másik fél (bringás) is pont ugyanolyan hülye vagy még rosszabb mert pofátlanul visszaél a helyzetével mert van azon fék meg úgyis kikerül úgysem fog elütni nekem van elsőbbségem stb...Mint a viccben a sírkő felirat: nekem elsőbbségem volt neki kamionja. Akkor van elsőbbséged ha megadják. A legtöbb biciklis nem partner a közlekedésben. Nem figyeli a forgalmat nem figyeli mi történik körülötte csak csőlátással mint a lovak a környezetét teljesen kizárva nem ritkán agyba dugós fülessel a fülében teker előre mert megteheti, mert ő a biciklis és mindenki takarodjon mert ő jön. Pff...
Különben meg annyira bírom amikor néhány biciklis magára ölti az önjelölt igazságosztó szerepét és felraknak mindenféle (számukra) felháborító videókat irgalmatlan súlyos szabálysértésekről (ami egyébként néha nem is az szóval pár embernél teljes a sötétség) a youtube-ra ahol aztán a többi hasonszőrűvel (például a SanskritFritz néven fröcsögő vezér-idiótával az élen) jól kifröcsöghetik magukat és fényesre sz**6ják egymás cerkáját. Lehet, hogy kicsit magatokba kéne nézni nem? Több tízezer autó közt ott estek keltek biciklivel, lihegve zihálva szívjátok az utca porát meg a szmogot (bravó, taps ) miközben feltartotok mindenkit és ha valaki esetleg a kelleténél közelebb megy el azt jófajta kommunista rögtönítélő bíróságok mintájára máris felkoncolva felhúznátok az első lámpavasra mert mit képzel a rohadt szemét. Nem kell az autók között tekerni vagy ha már tekersz vágjál mindehhez jó pofát mert a helyzet a későbbiekben sem fog változni. Ez van.a jogsihoz sajnos nem kell ész. A bringázáshoz még annyi sem sőt már józannak sem kell lenni. Kis pityókázás aztán lehet hazafelé artistát játszani. Alanyi jogon tekerhet bárki az autók között aki fizikailag képes rá mert csak és senki nem nézi, hogy vajon mekkora retardált is az illető. Na? Ilyenkor mi van?
[ Szerkesztve ]
-
-
Ez volt a cél és én magamra nem veszem mert én így közlekedek Domival (3 liter tdi automata állandó összkerék és 1900kg+ utas, csomag és sallang ):
Így fogalmazta meg jeles fórumtársunk:
(#61823) MunezXBK válasza ßrainiac (#61821) üzenetére ÚjVálaszPrivát2014-02-26 05:00:55
MunezXBK
(PH! kedvence)
Nem szeret hajtani...
Amikor először vitt Gazsival 2 biciklis is megelőzött. De a sírás akkor kapott el, amikor egy komplett nyugdíjas csoport is, járókerettel!
TDI powa.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
titán
válasz lsebestyen #37104 üzenetére
Nem vettem magamra semmit. Nem az enyem a topik.
A kerdes meg mindig: Miert nem maradtok sajat terfelen?
De en itt be is fejeztem. Jar ide illetekes, majd ha ugy iteli meg, akkor rendezkedik.
szerk: ket mondatbol leri, hogy kotekedni jottok. Nalad is.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Csináljunk egy miért nem figyelnek a kamionosokra az autósok topikot is? Mióta a fiam vezet, azóta pár dolgot másképp látok én is. Lehet pár óra szimulátor jót tenne az autósok többségének....
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
lsebestyen
addikt
Szia! Tőled nem is vártam semmi értelmes kontentet! Én sem bántottam senkit, de ha magadra vetted, akkor lehet, hogy magadra ismertél az egyik példánál? Látod, máris volt értelme leírnom! Mellesleg tiéd a topik? A bicót is vezetni kell tudtommal, de lehet én vagyok a hülye.
-
válasz lsebestyen #37101 üzenetére
És ha tudnád h engem meg a kamionos és a buszok vadásznak...
-
titán
Udv! Szolj a a tobbieknek is! Mi nem megyunk oda bantani senkit, de ti csak gyertek tomegesen!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- EAFC 25
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest