Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solad
addikt
-
Solad
addikt
Ez eddig nem volt magától értetődő?
Nekem tegnap két afférom volt női vezetőkkel (nem általánosítás, csak tegnap épp így jött ki)
Sztori 1: mellékutca, mellette párhuzamosan parkoló autók. Egyik indexel hogy kiállna, és jófej módon villogok hogy kiengedjem. Látom, a nő nézi a tükröt, semmi. Villogok még egyszer, 1-2 másodperc, semmi. Jó akkor megyek és ha te nem akarsz.. Szép óvatosan elindulok, nehogy gebasz legyen. Persze hogy akkor indul el amikor melléérek, majd magyaráz. A kocsija 4-5 helyen meghúzva, gondolom nem véletlenül.
Sztori 2: jövök itt, balra kanyarodnék, a lámpa piros, a kiegészítő lámpa egyenesen zöld. Megállok, mögöttem a csaj elkezdi nyomni a dudát veszettül és kiabál kifele hogy mi az anyámé' állok meg
Szeretek közlekedni
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
Solad
addikt
A vicc az, hogy kb negyed órát töltöttem ott, és amikor megkérdeztem, hogy ugyan szeretett volna-e kiállni ebben az időben, az volt a válasz, hogy nem, de akarhatott volna... A szomszédok elbeszéléséből tudom, hogy nem egy autónak törte be a szélvédőjét ugyanezért
-
Solad
addikt
Nekem anno használt sütőolajjal öntötte végig egy faszi a szélvédőmet mert a garázsa előtt* álltam meg
*a garázzsal szemben, attól kb. 8 méterre a másik oldalon.
Amikor takarítottam, odajött magyarázni, de nem igazán akartam tettlegességig engedni a dolgokat így öblítettem és bementem mosakodni, mire megyek vissza, mindkét tükröm előre fordítva. Letörni nem törte őket, mert bolondbiztosak, de lehet megérdemelte volna a pali hogy a garázsajtó szellőzőjén furcsa körülmények között kromofág spricceljen be. Szerencséjére nem vagyok kicsinyes f@szkalap.
-
Solad
addikt
válasz mephi666 #39426 üzenetére
Itt nyilvan nem te vagy a hibas, amikor fektavon belul sorolnak eled. Nehezsege a dolognak, hogy ha a masik fel fereg, es nincs fedelzeti kamerad, az eletben nem bizonyitod a dolgot egy esetleges utkozesben.
-
Solad
addikt
válasz tibcsiworld #39400 üzenetére
Tőlem aztán dudálhat, meg besorolhat, akkor újra lemaradok.10-15m plusz baromi sokat tud jelenteni.
Négyszer műtötték a térdemet, mert megbíztam a közlekedés egy másik résztvevőjében, soha többet nem követek el ilyen hibát.
-
Solad
addikt
-
Solad
addikt
Miskolc Plaza és a buszvégállomás között, itt pedig másik szögből is hogy látszódjon, halmozzák az élvezeteket . Elég forgalmas mind gyalogos mind pedig gépjárműközlekedés szempontjából. Itt a jobbra kanyarodókat egyszerre engedik a gyalogosokkal (a buszok nagy része is arra megy). Kifejezetten örömteli.
[ Szerkesztve ]
-
Solad
addikt
válasz Cathfaern #39079 üzenetére
Emlékeim szerint az elsőbbségadásra kötelezett nem kényszerítheti hirtelen sebesség- illetve irányváltoztatásra az elsőbbségi joggal bíró járművet. Ezen analógiát a gyalogosra alklmazva bőven belefér amit MaciG irt. Megjegyzem, engem nem húztak meg miatta anno a forgalmi vizsgán, kb 3 méterrel mehettem el a zebrán lévő gyalogos előtt.
-
Solad
addikt
válasz tibcsiworld #39044 üzenetére
Vedd ugy a figyelmeztetest, hogy nem kerekparut hanem kerekparos forgalom van keresztben
-
Solad
addikt
Tegnapi remek történésem:
Jövök itt autóval, a zöld épület előtt behajtón áll egy fehér furgon ami belógott valamennyire az útra (talán Ducato, de ez lényegtelen). Kb 20 méterre járhattam, amikor a furgon mögül takarásból egy szürke Suzuki kivágódik és szembe be a zöld kapun. Konkrétan észre sem vette a benne ülő 70 körüli úr hogy iszonyat vészfékezéssel is centiken múlt hogy telibe trafálom.
Nem is értem mit gondolt? Hogy balról nincs forgalom?
[ Szerkesztve ]
-
Solad
addikt
Az első "érvre" már reagáltak, egyetértek, elnevezésen lovagolni hülyeség.
A másodikra: ezek szerint nem szabad az úton megfordulni autóval? Hisz az nem a menetirány szerinti jobb oldalon történő közlekedés. (ne mondd hogy kivétel, hisz a rendőrségi állásfoglalásban, amiből ezt az ökörséget vették, nincs felsorolva kivételként).
Abban a pillanatban hogy a kreszbe belekerül a zebrán való kerépározás egyértelmű tiltása, azonnal le fogok szállni, és áttolom. Addig viszont elsőbbségadás mellett (amiről amúgy az esetek 90 százalékában lemond az autós) átgurulok.
-
Solad
addikt
Nagyon sok esetben a kerékpárút is simán rá van vezetve a zebrára, illetve ha az úttestről le van tiltva a bringás, akkor a járdán kell mennie, így ismét találkozhat gyylogátkelőhellyel.
A zebrán kerékpározást igen erőteljesen kibeszéltül Laudával párszáz hozzászólással ezelőtt, ha érdekel keress vissza.
[ Szerkesztve ]
-
Solad
addikt
válasz Cathfaern #38968 üzenetére
Pontosan, én is így latom a helyzetet.
Az hogy a robogós előresorol-e, abszolút egyéni belátásán múlik, szerintem életemben egyszer csináltam ilyet, amikor dugó volt.
(#38969) Lauda: két éve még 100 fölött volt az éves díjam, éljen az első autó a nevemen
[ Szerkesztve ]
-
Solad
addikt
válasz philoxenia #38965 üzenetére
Neki lehetőséget ad a kresz hogy az álló kocsisor mellett előresoroljon HA ezt biztonságosan megteheti, neked viszont nem ad lehetőséget arra hogy megelőzd ha nem tudod ezt megtenni biztonságos oldaltávolság mellett. Kellemetlen, de ilyen.
Persze azt megteheted, hogy úgy helyezkedsz a lámpánál, hogy ne férjenek el melletted, de az szerintem még nagyobb surmóság mint amit ő tesz, mert szándékosan akadályozod.No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
Solad
addikt
válasz philoxenia #38960 üzenetére
Sajnálatos módon szabályos szerintem, sajnos a tuloksággal nem lehet mit kezdeni.
-
Solad
addikt
válasz Kolondrum #38909 üzenetére
Bocsánat félreértettelek. Azt hittem, hogy autóval ütöttél el részeg motorost.
Ebben a formában ciki, sajnos ez ilyen.
Annak idején amikor elütöttek (én robogóval, a srác kocsival) egyértelműen a másik fél volt a hibás, nekem fizettek is rendesen.
Nemsokára felhívott a vétkes anyja, hogy elkérje melyik biztosítónál vagyok. Mondom miért? Válasz: hát miért, az ő kárukat az én biztosítóm fizetni, nem?No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
-
Solad
addikt
válasz Kolondrum #38820 üzenetére
A 6:50-nél nem érzem jogosnak a hisztit. Megy millióval (a forgalom ritmusából ítélve a megengedettnél jóval gyorsabban) és az autós nem számít rá, erre ő kiabál hogy majdnem megölte?
Persze, tudom hogy körültekintő közlekedés, de egy ilyen esetben sokkal inkább a motoros a hunyó nálam.
(#38821) m3tr0: gyanítom az autóst, bár tegyük hozzá, hogy azért én nem látom olyan szabályosnak, simán ráált a gyalogátkelőre.
[ Szerkesztve ]
-
Solad
addikt
Itt jöttem ma bringával, mentem tovább egyenesen. Balról a macisajt alól slisszolt ki a csuklósbusz a szembeforgalom előtt úgy, hogy rám magasról szart, a kereke kb 10 centire volt az útpadkától, én meg bőven lementem a fűbe, hogy ne pusztuljak ott. Remélem a gyereke mellett is így meg majd el...
[ Szerkesztve ]
-
Solad
addikt
válasz Chris Kiki #38762 üzenetére
Nem autópályán, hisz ritkán látni női sofőrös román kamiont
-
Solad
addikt
Tudomasom szerint a mai napig nem kotelezo a jobbos tukor.
-
Solad
addikt
-
Solad
addikt
válasz Pickit3 #38533 üzenetére
Pont az ilyen vezetők miatt húzódik sok bringás egy 50 centivel beljebb országúton, hogy meg se forduljon a fejében senkinek a centizés (nem beszélve arról, hogy akkor az úttest széle felé is tud kerülni süökség esetén ami szintén jóval biztonságosabb).
-
Solad
addikt
válasz bitpork #38507 üzenetére
Ami jelenleg a lakosság 80%-át sújtja? Ja nem, az az olvasatlanság.
A diszlexiát még értem is, de a diszgráfia hogy jönne ide?
Függetlenül az általad említett kórképektől tartom a véleményem, hogy mások képességeit addig senki ne méltassa negatívan és a delikvens által prezentált formában amíg önmaga nem makulátlan azon a téren.[ Szerkesztve ]
-
Solad
addikt
-
Solad
addikt
válasz deicide #38463 üzenetére
Ma Egerbe tartottam kocsival, odafelé kanyargós, dimbes-dombos út, megérkezik mögém egy fehér BMW csillióval. Kb. 15 métert láttunk be az útból, ő nekikezd előzni, lett is nagy fékcsikorgás a végén
Hazafele bringával jöttem, városon belül kétszer fordult elő, hogy az úttal párhuzamos parkolóhelyről úgy állt ki az autós (az egyik index nélkül), hogy ha nem rántom félre a bringát, belemegyek. Mind a két alkalommal én kaptam középső ujjat Annyira nehéz lenne belesasolni abba a kva tükörbe mielőtt megindul?
-
Solad
addikt
válasz philoxenia #38410 üzenetére
Ezzel teljes mertekben egyetertek, itt viszont a majom eddig nem ezt szajkozta.
Ahogy a korabban linkelt videon is, a bringas ment ra valamire ami megdobta, levegoben meg a kraz sem fekez
[ Szerkesztve ]
-
Solad
addikt
válasz philoxenia #38408 üzenetére
Ebbe autóval is belement volna, lenézett
-
Solad
addikt
te állítottál valamit alap nélkül, kértem indoklást, ezek után tőlem várnád azt? Jópofa
Ritka irritáló, kötözködő ember vagy, aki bizonyára túlkompenzál az autójával, sok boldogságot kívánok az életben, ignorelistára kerültél nálam. És tudod, egyeseknek jól áll a technikai öltözet, nem homárnak néznek ki benne, mint akik annyira fújolnak rá
(#38399) peterkeT: sajnos idióták vannak, ez tény
[ Szerkesztve ]
-
Solad
addikt
Álltam meg nyolcvanról erőset fékező teherautó mögött, úgy hogy a fékhatásomnak nem voltam a végén erre te bemondod, hogy ő 120-nál elég ha lelép a gázról és kb halott is a bringás Akkor beszélj a gyakorlatról, ha van róla bármi infód vagy tapasztalatod, ne csak kitaláld a kis fejedben, hogy hogy működnek a dolgok. Napjában több tízezer bringás stéherezik, már csak statisztikai alapon több balesetnek kellene lennie napi szinten, amik minden bizonnyal eljutnának hozzánk a magadfajta vérben forgó szemű "mindenbringáshülye" embereknek köszönhetően.
Nem tökmindegy milyen fék van egy csilliárdokért vett biciklin? Az úttal csupán egy talpára fordított gyufásdoboznyi felületen érintkeznek vagy még annyin sem amin egyszerűen fizikai képtelenség akkora fékhatást elérni mint amit egy kamion tud 14-18darab 25centi széles kerékkel és az, hogy a kamion jóvoltából a bringás légellenállás nélkül halad csak tovább ront a dolgon.
Láthatnám a számításokat figyelembe véve a légellenállást, a járművek tömegét, guminyomást, súrlódási együtthatót és egyéb tényezőket? Addig ez biza fing a fürdőben, függetlenül attól hogy igaz-e vagy sem. Alap nélkül ne okoskodj.
A homárgatyás témába ne menjünk bele, személyeskedés lenne a vége...
A többieknek: nem vagyok mellette az autópályán 120-szal való bringázásnak, még mielőtt bárki nekem esne, de ne közöljünk már tényként légből kapott dolgokat amit
az úriemberkitalál.No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
Solad
addikt
válasz Gépötty #38390 üzenetére
A boltbajárósoké valóban, de ezeknek a bringáknak a fékjei pont ekkora sebességre vannak méretezve Felsőkategóriás outik, amikkel gyakorta 100 környékén ereszkednek a szerpentinen ahol biza gyakran kell lassulni.
-
Solad
addikt
Azért tegyük hozzá, hogy amíg nem vészfékezés van, addig bizony a stéherező bringást nem fenyegeti nagy veszély, amint megváltozik a teherautó hangja, ő már húzza a féket még a féklámpa felvillanása előtt, ráadásul egy technikás bringás megfelelő úton meglepően rövid féktávon meg tud állni. (Nem kell most felhozni a túlméretezett légféket )
Ha meg vészfék van, és felkenődik, akkor így járt.
A horzsolás meg semmiség, magam ötven környékén is estem már görkorival, 1-2 plezúrt még a kislányok is kibírnak
-
Solad
addikt
válasz Gépötty #38372 üzenetére
Tavaly volt egy olyan esetem, hogy megálltam egy úriember garázsával szemben olyan távolságra hogy egy kamion is ki tudott volna fordulni. Na neki ez nem tetszett, és mire visszamentem, az autóm körbe volt locsolva használt sütőolajjal, a visszapillantók pedig előrefordítva, letörni nem tudta. Amikor megkérdeztem, hogy ugyan ezzel könnyebb-e a lelke, az én kurv@anyám volt és esett volna neki a szélvédőnek, ha nem figyelek
-
Solad
addikt
válasz raczger #38361 üzenetére
Tegnap éjjel Szegedről jöttem Miskolcra a Jászságon keresztül. A 32-es útról lekanyarodva beértem egy sötétkék Mondeot, és megelőztem. 1-2 kilométeren belül látom, hogy mögöttem van, ekkor az órám 100-at mutatott. Index nélkül megelőzött, majd 15 kilométeren keresztül a felezővonalon ment előttem hetvennel, míg el nem váltak az útjaink.
Egyeseknek valóban ennyire fáj, hogy megelőzik őket?
[ Szerkesztve ]
-
Solad
addikt
válasz philoxenia #38196 üzenetére
Itthon csak nem venné őket észre és véletlenül nekik menne
-
Solad
addikt
Lakott teruleten belul erre nincs tilalom, de amint latod a hulye leveluket igy is lehet ertelmezni.. A problema megint az, hogy a hianytalan szabalyozast ilyen erdekes es toldozott-foldozott es illogikus kozlemenyekkel es nyilatkozatokkal probaljak meg kiegesziteni/magyarazni/foltozni, amivel magukat teszik nevetseg tartargyava es a kerdeskorre nem nyujtanak erdemi valaszt.
Annyit kellene csinalni, hogy bepakoljak a kreszbe azt az egy mondatot hogy gyalogatkelon kerekparrak kozleledni tilos (most a megfogalmazas nyilvan eltero lehet), vagy azt hogy lehet, de minden jarmu reszere elsobbsegadasi kozelezettseg all fenn, es nem lenne problema. De neem, kavarni kell a sz@rt, meg nyilatkozgatni, de a kreszben tovabbra sem tudja megmutatni egyik rendor sem hogy miert b@szogat.
[ Szerkesztve ]
-
Solad
addikt
Az indoklás szerint igaz ez a bingasáv-átvezetésekre is, ahol kinn van a bringaút vége tábla az úttest előtt. Már megint félmeló. Annyira nehéz lenne integrálniuk a KRESZ-be tisztességesen?
Ellenben kíváncsi lennék akkor egy ORFK-állásfoglalásra a gépjárművel történő megfordulást illetően is akár zebrán akár nem.
Az meg már tényleg kötözködés, hogy a balra kikanyarodás sem a menetirány szerinti jobb oldalon való jobbra tartó közlekedés, és a kivételek között nem szerepel
[ Szerkesztve ]
-
Solad
addikt
válasz philoxenia #37673 üzenetére
Régebben nem 12-as hanem 60-as átlaggal zötyögött le a család a Balatonra, elfogadták, hgy az utazás egy kvázi lassú folyamat amit inkább megélni kell és nem letudni, így jóval türelmesebbek voltak az autósok. Legalábbis ahogy én emlékszem
-
Solad
addikt
Na ilyen helyen pl tuti nem szállnék le, még van is átvezetés. Kinn van a macisajt, de azé' tolni nem fogom
Na de tény, van olyan forgalmi helyzet amire nagy jóindulattal ráhúzható a dolog csak hát na Asszem túltárgyaltuk, jöjjön valami videó egy ökörről
-
Solad
addikt
Csak ugye epp ez a bibi a dologban.
Mivel balra "rafordulasrol" van szo, igy a menetirany szerinti oldalon van elviekben a bringaut. Innen abban az esetben akarhat a bringas "rafordulni" az uttestre, ha azon szandekozik tovabbhaladni. Ehhez viszont nem kell athaladni az uttesten, mert azon az oldalon fog tovabb haladni, csak nem a bringauton hanem az uttesten.
Esetleg ha utana a masik iranyba szandekozna haladni, akkor valoban at kell kelnie az uttest masik oldalara, bar nem hiszem hogy a jogalkotok ilyen esetre kitertek volna. Amennyiben errol lehet szo, akkor mea culpa Bár ennek meg a zebrahoz nincs kozeIgazabol nekem mindegy, hogy lehet zebran menni bringaval vagy nem, csak legyen egyertelmu a szabalyozas. Mert a jelen helyzet a legrosszabb, hogy tilalom nincs, ergo nem csinal rosszat az ember, megis b@szogatnak.
-
Solad
addikt
Az, hogy van olyan helyzet, amikor tilos keresztezni, nem jelenti azt hogy mindig tilos keresztezni
Ráadásul ez a pont semmi ilyesmiről nem szól, nem is értem igazán miről akar szólni Nem szerepel benne úttesten való áthaladás. Párhuzamos útra hogy is jöhet szóba bekanyarodás? A szöveg jelen megfogalmazásában azt mondja, hogy van egy út vele párhuzamos bringaút. A bringaútról tilos az útra felhajtani.
Ha merőleges útról írna, akkor értelmet nyerne az egész.
De ha esetleg az én fejemben van benne a hülye akkor homályosítsatok fel"A gyalogosatkelohely pedig a nevebol is adodoan a gyalogosok kozlekedesere szolgal, nem jarmuvek kozlekedesere"
Elnevezésből eredő következtetést inkább ne tekintsünk érvnek ha lehet, ne kelljen előjönnöm az autópálya és a kamion nevetséges kliséjével
-
Solad
addikt
Na ja, csak 1-2 napja volt linkelve a hajtva szabálytalan (vagy a fene se tudja mi a szövege).
Amúgy meglepő, nálunk itt barcikán a bringaút zebrán van átvezetve, mindig megállok előtte bringával, és az esetek 90 százalékában átengednek az autósok.
-
Solad
addikt
válasz Elemental #37614 üzenetére
Kezeld a bringásokat is ugyanúgy mint a közlekedés összes többi résztvevőjét, miszerint fogalma sincs az adott forgalmi helyzetről, és keresd a tekintetét, figyeld mit csinál. Jobb előzékenynek lenni, mint szélvédőt cserélni.
-
Solad
addikt
válasz mephi666 #37343 üzenetére
Mondjuk én a bringámat nem közlekedni használom, hanem sportolni, így kb majdnem mindegy merre megyek, tudok olyan útvonalat választani ahol nincs gáz (persze így is van akinek kevés a másik sáv hogy megelőzzön nulla szembe forgalom mellett és a dudán fekszik).
-
Solad
addikt
válasz mephi666 #37341 üzenetére
Végülis ebben a kereszteződésben pont a bringaútnak van kinn a macisajt
Alapvetően probléma, hogy ami egyik kerékpárnak elég jó minőség, az lehet hogy egy másiknak instant centrírozás. Sajnos itthon szokás úgy megoldani a bringautas kereszteződéseket hogy beletorkollik a keresztutcába, persze akkora hupli az illesztés hogy öröm nézni. Amíg egy tanyabike-kal, trekkinggel, montival ezeket észre sem veszed, addig egy 16 küllős 8,5 barra fújt országúti keréken ez más érzet.
Félreértés ne essék, nem a szabályok alól bújok ki vagy a szabálykerülést támogatom, de mérlegelek. Mint amikor autóval atomkátyú vs záróvonal kérdéskörben gond nélkül átmegyek a záróvonalon amennyiben a forgalmi viszonyok megengedik
-
Solad
addikt
válasz mephi666 #37313 üzenetére
Ökrök vannak, ezt nem lehet tagadni, múlt héten és is együtt bringáztam egy hatfős társasággal, de az egyik viselkedése miatt én szégyelltem magam. Másik oldal: ahogy látod azon a bringaúton épp futó lézeng, és mernék rá fogadni hogy bedugott füllel. Ha esetleg bringagyalogút akkor még elég erőteljes a sebességkorlátozás is bejátszik, illetve nem tudom milyen a bringaút minősége. Jó esély van rá hogy én is az úton mentem volna. Az meg hogy itt épp pöcspéldányokat sikerült kifogni az pech, ezen tényező járműtől független.
-
Solad
addikt
válasz negroo #37196 üzenetére
Tudod az a gáz, hogy rossz célcsoportot lőttél be. Itt a fórumon többnyire azok az emberek vannak a bringás topikban is akik valóban bringáznak, sport vagy rendszeres közlekedési célzattal, nem pedig azok, akik nem tudnak egyenesen menni az úton. Mamut hozzáállása számomra odaát is sokszor bicskanyitogató, de még mindig értelmesebben és biztonságosabban közlekedik mint a hétvégi bringások (vagy vezetők).
Olyan ez mintha minden autóst ahhoz a 70 éves nénikéhez mérten kezelnék aki kéthavonta veszi elő a kocsit a garázsból, és nem is lát már rendesen, az meg hogy esetleg a körforgalomba behajtva nem neki van elsőbbsége, eszébe sem jut.
Valóban rengeteg barom van az úton mind autóban mint kerékpáron, mind motoron (sőt, ez utóbbiak külön megérnek egy misét), de mi lenne ha csak az utálnánk (esetleg senkit, ez még jobb lenne ) aki valóban ökör, és nem mindenkit aki alatt annyi kerék van. Nemrégiben pl. a híradóban nyilatkozta az autósklub elnöke, hogy ha valaki bringára ül, elfelejti a kreszt. Konkrétan ott helyben b@sztam volna tarkón szívlapáttal, mert egyrészt az igazságot nélkülöző demagóg duma, másrészt meg szítja is a feszültséget.
Próbáljunk már meg együtt élni azon a nyamvadt úton, nem egymásra mutogatni...
(#37198) Dio111: valóban, pont ezen megfontolásból szokás magyarországon olyan minőségben elkészíteni a szeparált kerékpárutat, hogy körülbelül fél évig van használható állapotban.
[ Szerkesztve ]
-
Solad
addikt
válasz #48525824 #37183 üzenetére
Na ezen most felröhögtem
(#37187) Lauda:
Alapvetően mindkét oldalon (szomorú hogy lehet egyáltalán oldalról beszélni) vannak barmok, vannak megúszott pirosozások és koccanással végződők is. Egy hangyaf@szányival több türelem a közlekedésben résztvevők kilencven százalékénak épülésére várna. A toleranciáról inkább nem is beszélek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ukrajnai háború
- Napelem
- CNC topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ventilátorok nélkül érkezik a Lian Li legújabb vízhűtése
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest