Hirdetés
- Steam topic
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 4
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotho
őstag
válasz konci79 #59335 üzenetére
Hát de azt tudod hogy úgy van, hogy amikor utolérnek akkor:
Na hova sietsz te kis buzi, más is közlekedik itt nem csak te, majd én megmutatom neked hogyan kell dekára 50-el menni ( -10%)
Ha te érsz utol valakit akkor:Mennyünk mán baz+ nem hiszem el az a köcsög direkt feltart!
-
Sotho
őstag
Azannya! jól megy ez a gép! [link]
-
Sotho
őstag
[link] jó kis kocsi az esp gondolom felsikított
-
Sotho
őstag
válasz philoxenia #42677 üzenetére
Utcaképet, rámentem oda ahol a gps mutatja de másképp néz ki az utcakép.
-
Sotho
őstag
Rohaggyon meg nem találom a google mapsen ugyanígy meg ezt a helyet, mikori ez a videó?
-
Sotho
őstag
válasz szombatitomi #42674 üzenetére
Aztaq! Aztmondja "elnéztem a táblát" és halál nyugodtan ül mind a 2 .
Nem megrendezett?
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
-
Sotho
őstag
válasz philoxenia #42607 üzenetére
Dehogynem, csak akkor már késő volt...
Sajnos nem tudok tömeg közlekedni mert azonnal elkapok minden szar vírust, bacit ,ezért nekem baromira megéri hogy autóval ingázok a munkába. Ez a korlátozás sem érint szerencsére (euro4) pedig idén 9 éves lesz az autóm.
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
Mifelénk olyan sokan látták a Köd című horrorfilmet, hogy ha van egy kis köd az úton annyira beszarnak hogy 90-helyett 45-el mennek.
mezis
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
Kedves rendőrnénik! Reggel 8 kor nem szeretek 50-el menni Vecsésnél ott ahol 70-el is lehet pláne nem úgy hogy fékezgetni tetszik előttem, ja és jobbra tarts van.
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
válasz Chris Kiki #42507 üzenetére
Nem, a tábla nem térkép, amin rajta van a busz jel az a busz sáv. Pl:
Itt sem a bicikliútból lesz buszsáv a jobbra nyíl után, hanem végig busz+kerékpársáv.
Az tény hogy elbaszott módon történik az ábrázolás de ez van[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
válasz jozefgucci1 #42307 üzenetére
Józsefguccsi! Metró azt kérdezi tőled a maga sajátos módján, hogy szándékosan mentél -e bele az előtted keresztbe álló autóba?
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
válasz jozefgucci1 #42292 üzenetére
Nagyon megy a leszorítósdi meg a letolom az útról dolog sajnos! Nekem még nem volt autóból kiszállós vitás esetem. Tudomásul kell venni hogy a balkánon élünk és a tudatlan kultúrálatlan buta agresszív barmok is kapnak jogosítványt akik csak az erőt és a pénzt tisztelik. Fel kell készülni, dashcam pl.
-
Sotho
őstag
válasz philoxenia #42021 üzenetére
Találkoztam már Maglód környékén évszaktól függetlenül disznóval ,lóval ,őzzel, kivilágítatlan autóval, biciklissel, motorossal, (részeg) sétálgató lányokkal az úton. Innentől kezdve a vakon vezetés számomra nem opció sehol sem.
-
Sotho
őstag
válasz philoxenia #42009 üzenetére
Akkor minek a tompított előre? Egy led is elég lenne hogy a szembejövő lásson.
Pickit3 simán és a fa lesz a hibás, elítélik és máglyára vetik .D
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
4-es ma hazafelé: kamionos meggondolta magát rájött hogy nem fér be az aluljáróba : iszonyú dugó, folytatás : ferihegy 1 és vecsés között rommátörtek egy vagy több autót én csak egy trélert láttam egy totálkáros kocsival. 2 óra alatt értem haza ~35 km 2 idióta gyökér miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
Hasonló volt az M0-án egy kamiont kezdem el előzni ,kimentem a belsőbe amikor is szemre 200-al feltűnt egy s merci a tükörben. Nem számított rá hogy észreveszem és lehúzódok olyan tempóban jött és azt gondolta jobbról kikerül és még visszajön előttem és a kamion mögött. Pechjére elkezdtem lehúzódni, de már elkezdte a manővert és a leállósáv használatával tudta csak véghezvinni a kis tervét. Ami abban a kocsiban elektronika menetstabilizáló satöbbi 3 betűs volt szerintem mind dolgozott, azt a kocsit és a sofőrt a technika mentette meg.
-
Sotho
őstag
Most látom hogy jobbról balról az szalagkorlát. Na ezért pattant vissza a szembejövő autó.
Szívás mert 0:27-nél ki van rakva az előzni tilos amit 1:13-nál felold egy másik tábla pont a kanyar előtt.[ Szerkesztve ]
-
-
Sotho
őstag
Mi ebből a tanulság? [link]
-
Sotho
őstag
Mit találtam az origón haha : [link] Ménem kerülte ki?
MaciG Ilyen jó utak vannak Szegeden?
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
Nem a mamika esetéről írtam semmi konkrét olvass vissza.
Lauda: az a szabályosan közlekedő aki a jegyzőkönyvben a szabályosan közlekedő függetlenül attól hogy mobilozott nem figyelt ezért nem fékezett időben, nem tudta kikerülni stb, soha nem fogja bevallani. Erről beszélek. És nagyon nehezen bizonyítható ha egyáltalán.
-
Sotho
őstag
válasz philoxenia #41665 üzenetére
A baleseti jegyzőkönyvben mégis az lesz...
Bevallom őszintén kereszteződésben az utat nézem.
Nem konkrétan az adott esetről beszélek. De 50-ről megállni nem nagy kunszt ha valaki figyel.[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
válasz Pickit3 #41619 üzenetére
Velem ezt egy platós teherautó játszotta el (autómentő) kicsit rosszabb.
Nálam alapszabály hogy ne pattogj és idegeskedj ha amúgy sem tudsz mit tenni, a bosszú meg hidegen tálalva a legjobb Tehát ha valami szemétséget akarsz tenni azt alaposan tervezd el előtte, tudod az alapos tervezés a jó munka záloga , 2x mérj egyszer vágj. -
Sotho
őstag
-
Sotho
őstag
válasz philoxenia #41592 üzenetére
Az amcsi zászló árnyékára gondolsz?
-
Sotho
őstag
válasz #03969024 #41579 üzenetére
Nyilván egy általad pontosan ismert és sérelmezett helyzet van most a szemed előtt, amit én nem látok , sokan akik rutinosan dinamikusan a lehetőségeket kihasználva közlekednek csak saját maguk érdekeit tartják fontosnak mindenki aki lassabb és a belsőben van , "hülye tötyögős vezetésre alkalmatlan." Ha mindenki kimenne a külsőbe akikről azt gondoljuk adott szituációban hogy lassabb mint én miért nem megy ki akkor a külsőben dugó alakulna ki.
Ha van lehetőségem én a belsőben ragadtat kikerülöm óvatosan jobbról, de ált én is a külsőben megyek mert a szembeforgalom közelsége miatt a belső sáv sokkal veszélyesebb. Egy rutinos vezetőt nem bosszanthat fel valaki aki a belsőben nem a megengedett maxxal megy. Vagy sokkal gyorsabban ügye lásd ferihegy 1- Vecsés. Szóval én még mindig nem találom ezt veszélyesnek. Igazából ami engem személy szerint a legjobban zavar az az ha a mögöttem lévő túl közel jön hozzám. Nem véletlen hogy ha ráfutásos baleset van gyakran 4-5 kocsi is egymásba megy(Bp főutak).
Vannak bizonyos szituációk és szabályok amiket egyszerűen el kell fogadni. Saját magunkkal szúrunk ki ha fel tudnak idegesíteni. Azért mert mások sietnek mögöttem és nyomulnak , nem vagyok felhatalmazva (és nem lehetek kényszerítve) a követési távolság be nem tartására ezzel a gondatlan veszélyeztetés bűncselekményét elkövetve.
Bocs hosszú lett
-
Sotho
őstag
válasz -=RelakS=- #41575 üzenetére
lancerboy: Na igen, de nem mindenki rutinos vagy kapcsol gyorsan esetleg betéve tudja az útvonalat, csukott szemmel tolatva is meg tudja tenni azt, türelem, fegyelem, figyelem!
-
Sotho
őstag
Olyanban ülök, citroen c4. Hozzáteszem számomra nem bír jelentőséggel a renomé. Ha valaki faszagyereknek érzi magát az autójában ám legyen.
noklika #41568: Ködben szokott még előfordulni, bizonytalan és nem akar szem elől téveszteni a közelség biztonágérzetet ad neki.
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
4. és itt be is fejeztem...zéró 0 követési távolság tartása. Volt egyszer (többször) ,hogy így jöttek mögöttem én meg a 3 kölökkel az oviba, de tudta a kutya hogy rosszat csinál mert ugyanott szállt ki a kocsijából és lesunyított fejjel elosont.
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
Adjatok már magyarázatot erre az igen gyakran megfigyelt viselkedés(ek)re:
1.Utolérem. Elkezdem az előzést. Megtalálja a gázpedált és nyomja is neki hogy minél nehezebb dolgom legyen.
2.A mögöttem lévő úgy gondolja túl nagy követési távolságot tartok, megelőz, beáll elém. Ugyanannyival megyünk tovább (jó esetben). :-/
-
Sotho
őstag
-
Sotho
őstag
válasz tibcsiworld #39266 üzenetére
Öö... én csak egy majdnemelütős vonatosvideót linkeltem
Fú a kutya amikor elkapja a torkát. Meg amikor simán hátbalövi a négert, állatok ezek.
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
Hogy menne át rajta is egy kamion[link] figyelni figyelni figyelni, hogy jött ez össze nem mehetett gyorsan...nemértem, megint egy olyan baleset ahol sorozatos hibák szerencsétlen együttállása okozta a tragédiát.
-
Sotho
őstag
Surmó autómentő szándékosan rámhúzta a szarját a négyesen 110-es tempónál, kellemes volt satuféket tolni, gyerekeim meg hátul... mert nem húzódtam le elég gyorsan ügye...miért nem lehet az ilyeneket szimplán az út szélén fejbelőni?
-
Sotho
őstag
Azt értené meg a sok gyökér bringás hogy nem előzzük be a lámpánál álló kocsisort, hogy az Üllőin pl 5x kelljen kikerülni ugyanazt a biciklist, olyat láttam mondom nem hiszem el utolért minket ez a barom és az álló teherautó mellett nem fért el , oldalra döntve a kétkerekűjét átnyomorgott mégis előre. Zöld, indulnánk ez a nyomorék meg 20-al tartja a sort mert a teher sem tudta visszaelőzni. Hogy lehet egyáltalán az Üllőin biciklizni? Nincs életösztön bennük?
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
válasz tibcsiworld #38767 üzenetére
Soha nem lesz már semmi olyan mint régen... itt óránként ha elment egy autó földút volt 2 sáv egy oda egy vissza. Messziről láttuk hallottuk és kb 10-el ha jött.
-
Sotho
őstag
Én meg szétdudáltam egy taxist miközben neki volt elsőbbsége, de nem baj megérdemelte amúgy is.
-
Sotho
őstag
Annyira, hogy előreszaltót dob. A fékező autó eleje is lentebb van ilyenkor szerencsére. Egyébként a dzsippes is nagy hülye aki először beléjük megy , Egy elképesztő szituáció az egész mert ezek előtte megálltak kiszálltak, kinyitották a csomagtartót mindezt a forgalom kellős közepén , erre szoktam mondani hogy ... de most inkább mégsem...
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
Még gyerekként bicóztam és egyszer elém lépett egy kutya, kikerültem, de elestem a murvás úton, mire feleszméltem, a gazdi és az ebek már odébbálltak. Akkor tanultam meg, hogy ha megtörténik a baj simán előfordul, hogy le sem szarnak és egyedül kell kikecmeregni belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
válasz Avicularia #38438 üzenetére
Ja így már ok.
kerxy : sós víz, nyugodtan tolhatják a bontóba.
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
válasz Avicularia #38424 üzenetére
Kapaszkodtak, mi a gond? A svédet hogy érted?
-
Sotho
őstag
-
Sotho
őstag
válasz bitpork #38366 üzenetére
Én eleve nem megyek olyan helyzetbe ahol élesednek a dolgok, többet ésszel mint erővel. De olyant láttam hogy az szinte hihetetlen volt, Egy merdzsó akkorát rajtolt a lámpánál hogy csak néztünk mondom ilyen nincs, de semmi motorbőgetés vagy ilyesmi , áll a földön kategória volt.
amargo : de hát nincs is ott senki!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest