Új hozzászólás Aktív témák

  • yle_greg

    tag

    Tökéletes cucc szerintem nincs, csak, valószínűségekről beszélhet az ember a meghibásodások terén, plusz a már jó ideje kint lévő termékek szériahibái amik biztosak.

    Ilyen jól ismert szériahiba például a Pana GX7 esetében a kijelző egyik csavarja mellett megrepedt keret. Ott olyan kevés az anyag, hogy normál használat után egyszerűen megreped a műanyag, szerencsére baj nincs belőle, csak csúnya.

    Az Oly 9-18 szalagkábele is híres, de én úgy tudom, hogy ez megelőzhető azzal, hogy az ember nem csukja vissza mindenáron utazóállásba, csak ha valóban szükséges a hely spórolás. Nekem volt 9-18 -am, használtan vettem és adtam tovább, nagyon szerettem. Az eladó korrekt volt, ő figyelmeztetett rá, hogy kíméljem, én is ezzel a tanáccsal adtam tovább.

    Egy olyan tanácsot hallottam még amit jónak tartok, hogy a nagy zoomos obikat (14-140, 100-300) ha az ember nem használja, akkor legalább néhány havonta üresen tekerje ki és be, hogy ne gyógyuljon össze benne a műanyag, és érdemes gépre is tenni, hogy a fókusz motor is mozogjon egy kicsit.

    A nyelvtannaciknak uzenem, hogy en trafok, te trafsz, o pedig trafik. Erted? Igen? Akkor ez kiallta a gyakorlat probajat, karoghatsz amit csak akarsz. :-)

Új hozzászólás Aktív témák