Új hozzászólás Aktív témák

  • yle_greg

    tag

    Sziasztok!

    Elnézést az offért, nem MFT téma.

    A 7 éves fiamnak keresek olyan fényképezőgépet, amit majd strandon is használhat, vagyis víz és ütésállót. Nyilván olcsót keresek, de a kínai 20 ezer forintos csodák úgy 36-48 megapixelesek, hogy 5 MP szenzorról extrapolálnak, ezeket kihagynám.
    És nem is GoPro féle akciókamerát keresek, hanem sima kiskompaktot. Jelenleg a régi gépemet, egy Fuji FinePix F70EXR -t nyúzza. Szereti, jól kezeli, de ugye medencébe nem engedem bevinni.
    Két befutó van, az egyik a Ricoh WG-60 cirka 80 ezer forintért (húzom a szám) a másik a Panasonic Lumix FT30 cirka 55 ezerért. Ez alatt nem találtam értelmes modellt, ha tudtok, mondjatok kérlek!
    A Ricoh WG-60 ekv. 28-140, de nincs stabilizátor, a Pana FT30 pedig ekv. 25-100, viszont van optikai stabilizátor, és fényképezőgépnek néz ki, így majd a kislányom is megörökölheti, ha a bátyja már kinőtte.

    Emiatt most a Pana felé hajlok, de érdekelne a véleményetek, hogy van valamilyen szempont szerintetek ami fontos? Van akinek a gyereke használt már ilyen gépet, mi volt az, ami csak használat közben derült ki, hogy jó lett volna gondolni rá?

    A nyelvtannaciknak uzenem, hogy en trafok, te trafsz, o pedig trafik. Erted? Igen? Akkor ez kiallta a gyakorlat probajat, karoghatsz amit csak akarsz. :-)

Új hozzászólás Aktív témák