Hirdetés
-
GAMEPOD
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
Sziasztok
Lenne 1-2 kérdésem a GTAO-nal kapcsolatban
Daily Objectives: hogy lehet nyomon követni, hogy hogyan állok a heti/havi küldetésekkel?
Láttam, hogy ad egyszeri bónuszt, az első 10., 20., 50., 100. feladat után, ennek a státuszát hol lehet megnézni?
Valahogy ki lehet kapcsolni, hogy ne tudjanak állandóan hívogatni az NPC-k? Tony, Lester, Ron, stb... Miután már ezredszerre hallgattam meg őket, elég idegesítő -
-
szTotyy
őstag
válasz
#14121216 #67243 üzenetére
Én a lehető leggyorsabb közlekedést tartom a legfontosabbnak. Jó sok időt meg lehet spórolni, ha gyorsan közlekedsz A-ból B-be. Az idő meg ugye pénz, mint tudjuk.
Ha lenne CEO irodád, akkor én mindenképpen a Buzzardot javasolnám, az egyik, na nem a leghasznosabb gép a játékban. CEO-ból gyorsan lekérhető.
Mivel CEO-d nincs, így az Oppressor MKII-t mondanám, mivel a speed glitch-csel gyorsan tudsz vele közlekedni, és még önvédelemre is jó. -
törölt tag
Sziasztok. Nem régóta onlinozok, ezalatt összeszedtem 2 motort, egy Sentinel-t, egy Kumura-t, egy Sultan-t, van egy MC club, egy koko, egy meth labor, egy High-End apartman.
Szerintetek mire gyűjtsek legközelebb? Az Oppressor-t mindenképp meg akarom mihamarabb venni, de előtte inkább gyűjtsek Night Clubbra, valamint Terrobyte-ra? Vagy az MC clubhoz vegyek még gyárakat?
A lényeg, hogy még az elején vagyok, sokszor a csóróság küszöbén, s még sok lét össze kell szednem, egyenlőre csak olyan dolgokban gondolkodom, ami a pénzszerzésben segít, hasznos.
Ti mit javasoltok?
Ja, és itt külön köszönetet szeretnék mondani jópár Crew tagnak, akik fent a védő szárnyaik alá vettek, ezzel segítve a fejlődésem. Neveket nem írok, nehogy kihagyjak valakit, az érintettek magukra ismernek
-
highness
tag
Redditről az aktuális GTA online kedvezmények:
Warstock:
25% off:
Menacer, $1331250
30% off:Caracara, $1,242,500
Thruster, $1,925,000
Stromberg, $1,676,500
Chernobog, $1,743,000
40% off:FH-1 Hunter, $1,860,000
RM-10 Bombushka, $2,670,000
V-65 Molotok, $2,160,000
Half-Track, $1,017,000
Ramp Buggy, $1,440,000
Phantom Wedge, $1,152,000
Legendary Motorsports:30% off:
Vapid Flash GT, $1,172,500
Overflod Entity XXR $1,613,500
Coil Raiden, $962,500
40% off:Pegassi Infernus Classic, $549,000
Ocelot Penetrator $528,000
Nagasaki Shotaro $1,335,000
Properties:25% off all Night Clubs
40% off all Bunkers
40% off all Hangars
50% off all Offices
50% off all Biker Clubhouses
2x:Sumo Remix
Also 2 new Shirts added upon login. No new liveries for the Futo, though...
n addition to the list above, on sale for me:(might be targeted) Ezek a "targeted", személyre szóló esetleges kedvezmények:
Avenger 30%
Bombushka 40%
Molotok 40%
Ramp Buggy 40%
Phantom Wedge 40%
Half-Track 40% -
gyugyo79
addikt
válasz
Logitech #67233 üzenetére
Én direkt elmentem a hangárba és kitörölgettem azokat a pegasusos gépeket amiket csak beraktam az elején.
A Cargo kivételével (ezt kocsi lopáshoz/eladáshoz használni szoktam) ami lekérhető volt telóról pegasussal azt töröltem a hangárból és csak utána vásároltam.
Rosszat választottál cserére ha lett volna pegasusos azt csak a hangárból törli az ultralight az csak hangárba van meg. -
Logitech
aktív tag
válasz
doktordevil #67235 üzenetére
Biztos hogy több van, de meg akarok venni minden pegasusos járművet, elég sok hiányzik még, legközelebb olyat cserélnék a hangárban, ami attól még lekérhető marad telefonról, max nem tudom hangárban tárolni és tuningolni.
-
Logitech
aktív tag
válasz
Dahkteromar #67234 üzenetére
Azt meg nem mondom hogy beszámította, vagy csak eltűnt, nem egy drága gép, emiatt nem írok az biztos.
-
Logitech
aktív tag
válasz
Dahkteromar #67232 üzenetére
Storage-ban sincs, pegasustól se tudom lekérni. Ultralight volt amit cseréltem, B-11-et vettem most.
-
Dahkteromar
csendes tag
válasz
Logitech #67231 üzenetére
Amit cseréltél, az gondolom bekerült a Storage-ba. Ahol tudod rendezni a placcon a gépeket, ott tudsz hozzáférni (hangár hátulja).
Hangárban tartható járművek listája.
Arról nem találtam listát, ami csak hangárban tartható. -
Logitech
aktív tag
Vettem tegnap egy repülőt, és csak úgy engedte megvenni, hogy hangárba teszem, de ott meg már nem volt hely, le kellett cserélnem valamit. Most nézem hogy az a gép el is tűnt.
Most nézem elitas oldalán írja a gépeknél hogy kötelező hangárban tartani. Van egy lista hogy mik ezek a gépek? Ne kelljen már egyesével végigmennem. -
Kelecar
aktív tag
-
szTotyy
őstag
válasz
RavaszRobert #67224 üzenetére
A szabályzatot olvasd el figyelmesen (a benne lévő feltételeknek felelj meg a jövőben), ha ez megvan, itt tudsz jelentkezni, és majd az illetékes elvtárs dönt hamarosan.
-
Heller2
aktív tag
válasz
RavaszRobert #67224 üzenetére
Te nőtlen vagy, jól sejtem...?!
-
RavaszRobert
újonc
Sziasztok,
RavaszRobert vagyok, ez a nevem is GTA V-ben szeretnék a PHHU-ba jelentkezni, már 2 hónapja aktívan játszom GTA V online-t és nagyon megtetszett. Szerintem sokkal jobb csinálni mindent együtt, mint egyedül. Szép napot mindenkinek! Vagy Estét!
Sziasztok
-
Mike
veterán
A PS4 topikban az emberek bolondok
most az egeresekre haragszanak
-
negyven2
veterán
Ma 5 éve indult el (vagy legalábbis próbált) a GTA Online...
-
Dahkteromar
csendes tag
Én is rengeteget PvP-ztem a kb 1500 óra online időmben. És sok különféle időszak volt, különféle taktikákkal, de a mostani tényleg arról szól, hogy az idő 75%-át Stromberg-ben töltöm, mert tudom, hogy az ellen biztos hogy Opressorral fog jönni.
Nem mondom, hogy nem élvezetes és poén vele kilövöldözni a sok wannabe tryhard-ot, mikor még a 9. sikertelen próbálkozásuk után ismét felszállnak kedvenc replőciklijükre és nem értik, hogy miért megint ők robbantak fel. De azért hosszútávon unalmassá tud válni.
A harci helikopterek és repülők ideje is leáldozott és nem az explo sniper a fő oka (főleg mióta nerfelték, próbálj meg egy B-11-et kilőni exploval...). Az Opressor 2 sokkal jobban a háttérbe szorítja őket, mert képtelenség velük kilőni a kis agilis járgányt.
-
törölt tag
Se hidràm, se robbanó golyók. Jövök a kalaharimmal, és ezek jönnek szembe. Mit teszek?
A: alt+F4
B: előlapon a speciális edition kalapácsot és visszaverték a támadást. 🤔 -
Triathlete
senior tag
válasz
HussarF #67209 üzenetére
Sztem meg nem erről volt szó...
Itt arra gondoltam, hogy GO-zni csak SecuroServben tudsz. Adj el negyed bunkert is abban. Probléma megoldva.Vagyis durván imbalanced volt. Semmi gond azzal, hogy kicsit egyenlítettek az erőviszonyokon.
Ha lennén annyira ügyes akkor kitudnám szedni egy lövéssel a fülkéből.
De ne így kompenzáljanak. Jó hogy nem 1911-es vizipisztolyt tápolják fel ellene! Inkább a Buzzard kapta volna meg azt a rakétát ami most az MK2-nek van.Na mindegy! Meddő vita.
-
válasz
Triathlete #67207 üzenetére
De azért mert a segítőknek úgy több a málna, de itt most arról van szó, hogy teljesen egyedül vagy publicban.
Sztem meg nem erről volt szó, hanem arról amikor igazán meg tudja nehezíteni az életedet. Tipikusan a fentebb leírt helyzetekben. Ha egyedül vagy, akkor is szar, hogy rádszáll úgy valaki, hogy nem tudod hatásosan kivédeni, csak nagy sokára, sok halál után, akkor is, ha csak nem túl ügyes. Semmi más nem volt ennyire védhetetlen.
Tiéd a fair-play díj részemről, de csak akkor ha életedben nem csináltál üres sessiont még progival
Akkor az enyém, mert nem csináltam. Nem fair play miatt, nem mert nem zavartatom ilyennel magam. Elég, ha simán sessiont váltok.Igen nem enyém volt az első kill, de ötből-hatból többnyire megoldottam.
Vagyis durván imbalanced volt. Nem mindig van az embernek kedve minden hülye miatt fél órákat pvp-re pazarolni. Amikor van mondjuk egy órája az egész játékra egy nap. Semmi gond azzal, hogy kicsit egyenlítettek az erőviszonyokon.Az Oppressorokkal is az a baj, hogy azok lettek durván imbák most. A fél játékidőm abból áll, hogy Stromberget hívogatok le.
-
szTotyy
őstag
Az olyan noob-ok, mint én, örülünk az explo snipernek. Így annak idején volt egy kis esélyünk a "háborús hősök" ellen.
Nekem még mindig az a legillúziórombolóbb egy csatában, hogy a minimapon látható az összes játékos.
Számomra így a csata csak lexikai tudásról szól (hogy minek mi az ellenszerere - ezt az előző hozzászólások is igazolják); emellett színtiszta reflexháború. A taktika bőven a háttérbe szorul. Persze az irigység is beszél belőlem, mert balf@sz vagyok, de én inkább a lopakodós harcmodor híve vagyok.
KK - "csak néz mint a gázálarc" !!
-
Triathlete
senior tag
válasz
HussarF #67206 üzenetére
Ráadásul ahhoz, hogy te ghost orgolj meg BST-zz, ahhoz securoserv-ben kell lenned és nem MC-ben, holott a a bunker eladások is MC-ben szoktak menni, a gyáreladások meg ugye csak ott mehetnek.
De azért mert a segítőknek úgy több a málna, de itt most arról van szó, hogy teljesen egyedül vagy publicban.Itt konkrétan egy glitch exploit-ot javasolsz tudatosan használni. Nem nagyon tudom ezt támogatni.
Tiéd a fair-play díj részemről, de csak akkor ha életedben nem csináltál üres sessiont még progivalMeg lehetett csinálni, bár lábon nem nagyon szedtél le Hydrát. Legfeljebb, mikor tizedjére haltál
Igen nem enyém volt az első kill, de ötből-hatból többnyire megoldottam. -
válasz
Triathlete #67205 üzenetére
Nem mondom, hogy hülyeség, de azért engem nem győz meg arról, hogy felesleges az explo sniper.
Az elején tényleg durva volt, amikor egy lövésből úgy taccsra tett egy Hydrát, hogy már csak katapultálni lehetett, ha volt idő. A második találat meg robbantotta egyből.
De amióta nerfelték, egész korrekt.
Sima sniperrel, mire 7-8-at belelősz, ő is legalább 3-szor le tud szedni. Arra, hogy árut megvédj, full esélytelen a dolog. És nem arról van szó, hogy repked a Hydra és elindítod az eladást. Simán felszállhat utána is, egy eladás nem 2 perc. Ráadásul ahhoz, hogy te ghost orgolj meg BST-zz, ahhoz securoserv-ben kell lenned és nem MC-ben, holott a a bunker eladások is MC-ben szoktak menni, a gyáreladások meg ugye csak ott mehetnek.
Még explo sniper sem garancia Hydra ellen. Ha ügyes, párszor leszedhet, mielőtt te szeded ki. B-11 ellen meg főleg nem. Azt próbáld meg leszedni sima sniperrel. BeleőszülszLábon meg ha egyenesen jön a Hydra feléd mehet az RPG spam és 60%-hogy besz*pja
Itt konkrétan egy glitch exploit-ot javasolsz tudatosan használni. Nem nagyon tudom ezt támogatni.
Robbanólövedékes időszak előtt is szedtek le vadászgépeket, helikoptereket lábon.
Meg lehetett csinálni, bár lábon nem nagyon szedtél le Hydrát. Legfeljebb, mikor tizedjére haltál.Amúgy azt kéne majd kipróbálni, hogy a sima homing utoléri-e már a Hydrát. Régen, ugye a lábról meg repülőről/heliről indítható homingok nem érték utol kanyarodás közben. Az agilis homingok utolérik. De sima homingot már olyan rég lőttek rám, hogy nem tudom, hogy már utolérné-e. Sok minden változott. A követőképességén biztos, hogy rontottak.
-
válasz
Triathlete #67203 üzenetére
Az a baj, hogy nem játszol már régen és nem nagyon vagy képben már a mostani helyzettel. A Savage is fel lett már buffolva, bírja a rakétát is.
-
Triathlete
senior tag
válasz
HussarF #67202 üzenetére
Ghost Org'. Ha autót viszel akkor meg el lehet bújni felüljárók alá vagy parkolóház és onnan minigun, homing, rpg valamelyikévelv vagy sima HVY Sniper sima lőszerrel, BST-vel 7-8 találat után már rendesen füstöl a gép. Vidéken tényleg nehezebb, de ennyi rizikófaktor legyen benne,de mondom ott van a Ghost Org ha tutira akarsz menni. Lábon meg ha egyenesen jön a Hydra feléd mehet az RPG spam és 60%-hogy besz*pja. Robbanólövedékes időszak előtt is szedtek le vadászgépeket, helikoptereket lábon.
Továbbá a körültekintés, hogy ha Hydra krúzol akkor nem adok el full bunkert egyedül, stb..Amúgy felőlem mindkét Opp' is mehetne a levesbe a Deluxo meg a többi marhasággal együtt, de akkor nem is lett volna ennyi kieg az igaz.
Engem ezeken túl a legjobban a Savage papírpáncélja bosszant a legjobban... :@
-
válasz
Triathlete #67199 üzenetére
De tegyük fel épp kint vagy a pusztában, kocsit viszel a garázsba, vagy adsz el. Vagy egyéb árut adsz és nincs fölösleges ember. Vagy, hogy tovább soroljam, valami VIP work-öt indítottál, passzívba nem tudsz menni és olyan területen vagy, ahol elbújni sem tudsz.
Akkor jön egy Hydra és hiába látod már messziről, teljesen védetelen vagy. És ilyenkor nem megoldás, hogy majd elmész te is egy Hydráért. Egyrészt szétlövik az árudat, másrészt lehet el sem jutsz, mert úgy odaszegez a földhöz, hogy éledés után 5 mp-el már halsz. Még Lestert sincs idő felhívni. Az ilyen helyzetek nem is voltak olyan ritkák. Kellett az a sniper ahhoz, hogy végre valami esélye legyen földön is az embernek.
Az Oppressorok más tészta, azokat ki kellene vágni a francba.(#67200) Anulu79
Legrosszabb ötlet. Nincs is annál rosszabb, ha valaki passzívban követ. Azon folyton rajta kell tartani a fegyvert, nem tudsz másfelé figyelni, mert nem tudod mikor jön ki passzívból és lövi szét az árut. -
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest