Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Triathlete
senior tag
-
Triathlete
senior tag
válasz zolcsikauj #84356 üzenetére
Azért egy külön területet belerakni a játékba, nem úgy működik mint paintben egy kört rajzolni és kész.
A játék minden szinte minden része újra foglalkozást igényelne. Teljesen irreális elvárás, ez volt a legkönnyebben megvalósítható, és legjobb megoldás új terület beemelésére.
A játékos társadalom egyre nagyobb része meg egy rendkívül hálátlan fajta, és háborog mindig minden szarért amivel csak azt érik el, hogy egyátalán nem lesz meghatározó a véleményük. Csak idő kérdése.KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Triathlete
senior tag
Ugye minél több infót gyűjtök össze a szigetről (infiltration, ecape, compound entry points és POI) annál nagyobb a honorárium? -Mert ha igen akkor visszamegyek!
Prepben az air supportnál próbáljatok meg nem kiesni a járműből mert nehéz lesz visszajutni
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Triathlete
senior tag
-
Triathlete
senior tag
válasz Mr.Csizmás #84109 üzenetére
Az hagyján, de csacsiságot is beszél!
-
Triathlete
senior tag
Köszi! Akkor ez inkább defenzív stílusban hatásos.
-
Triathlete
senior tag
Jelenleg tényleg a Stromberg a jó megoldás az Op'MK2 ellen? Kellően friss videót nem találok, mindenhol mást hoznak ki győztesnek.
-
Triathlete
senior tag
A nyugger PH-sok közül valaki járókerettel szokott még felcsattogni? Szinte alig látni valaki a régi arcok közül.
-
Triathlete
senior tag
válasz Mr.Csizmás #74505 üzenetére
Na akkor ha elakadunk, meg van kit kell kérdezni!
-
Triathlete
senior tag
Mégis vannak akik egész jól boldogulnak rajta. De most nem erről volt szó, hogy mire megfelelő.
Van, hogy tényleg a program hibás, de legalább annyi embernek sikerült elindítani mint aki szenved vele. Lehet mindent jól csinált, csak tele van f*sva minden fancy cuccal a gép és valami megakasztja. Tudom. én is ilyen voltam, most már minimálon vagyok, és nekem is kellett még tornáznom vele tegnap. Aki meg nem szerei ezt a lakossági hekkerkedést annak való a konzol szerintem.KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Triathlete
senior tag
válasz zolcsikauj #74312 üzenetére
Konzolt kell venni, és megkíméled magad az idegbajtól.
-
Triathlete
senior tag
válasz CactuS #73871 üzenetére
Akkor ezzel el is infláltuk a topik célját! Jobb lenne egy helyen olvasni ezeket. Engem is érdekel minden infó, és ha már múltkor nem élt senki a lehetőséggel, hogy PC-s külön részt nyisson, mert megtűrnek a konzolosok akkor nyugodtan át lehet oda fáradni mindenkinek!
Nem offense senki felé, csak nem értem miért nem célirányosan használjuk a dolgokat!
-
Triathlete
senior tag
A régi társaságból akikkel volt szerencsém játszani "még azelőtt, hogy jött a repülő motor" tervezi valaki, hogy RDR2-ben folytatja majd?
-
Triathlete
senior tag
válasz Kiskokó #73428 üzenetére
Demokrácia, szabadság mellékterméke. Az emberi "igényesség" manifesztációja. Tényleg igaz, hogy a sznobság viszi előre a világot!
Amúgy Segallal mi a be nem logolást nyomjuk. Kiégtünk mindketten! Nekem minden héten eszembe jut, hogy visszanéznék lövöldözni, de aztán mindig eszembe jutnak a csítes tapasztalatok és inkább hagyom az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
Triathlete
senior tag
válasz szTotyy #73422 üzenetére
Pontosan!
Viszont akkor ezek szerint igenis komoly, ha sértőnek érezték a kritikádat. Pedig most néztem velük egy cikket, hogy kik ezek a sértődött tinidzserek, és nyilatkozták, hogy őket nem érdekli a kritika. Fel nem nőtt, sértődött vágynégerek ezek is!KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Triathlete
senior tag
Hogy lehet az, hogy a másik felet Opp'mk2-n nem látom a térképen viszont igen?
Felettem, alattam sincs.KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Triathlete
senior tag
válasz HussarF #67209 üzenetére
Sztem meg nem erről volt szó...
Itt arra gondoltam, hogy GO-zni csak SecuroServben tudsz. Adj el negyed bunkert is abban. Probléma megoldva.Vagyis durván imbalanced volt. Semmi gond azzal, hogy kicsit egyenlítettek az erőviszonyokon.
Ha lennén annyira ügyes akkor kitudnám szedni egy lövéssel a fülkéből.
De ne így kompenzáljanak. Jó hogy nem 1911-es vizipisztolyt tápolják fel ellene! Inkább a Buzzard kapta volna meg azt a rakétát ami most az MK2-nek van.Na mindegy! Meddő vita.
-
Triathlete
senior tag
válasz HussarF #67206 üzenetére
Ráadásul ahhoz, hogy te ghost orgolj meg BST-zz, ahhoz securoserv-ben kell lenned és nem MC-ben, holott a a bunker eladások is MC-ben szoktak menni, a gyáreladások meg ugye csak ott mehetnek.
De azért mert a segítőknek úgy több a málna, de itt most arról van szó, hogy teljesen egyedül vagy publicban.Itt konkrétan egy glitch exploit-ot javasolsz tudatosan használni. Nem nagyon tudom ezt támogatni.
Tiéd a fair-play díj részemről, de csak akkor ha életedben nem csináltál üres sessiont még progivalMeg lehetett csinálni, bár lábon nem nagyon szedtél le Hydrát. Legfeljebb, mikor tizedjére haltál
Igen nem enyém volt az első kill, de ötből-hatból többnyire megoldottam.KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Triathlete
senior tag
válasz HussarF #67202 üzenetére
Ghost Org'. Ha autót viszel akkor meg el lehet bújni felüljárók alá vagy parkolóház és onnan minigun, homing, rpg valamelyikévelv vagy sima HVY Sniper sima lőszerrel, BST-vel 7-8 találat után már rendesen füstöl a gép. Vidéken tényleg nehezebb, de ennyi rizikófaktor legyen benne,de mondom ott van a Ghost Org ha tutira akarsz menni. Lábon meg ha egyenesen jön a Hydra feléd mehet az RPG spam és 60%-hogy besz*pja. Robbanólövedékes időszak előtt is szedtek le vadászgépeket, helikoptereket lábon.
Továbbá a körültekintés, hogy ha Hydra krúzol akkor nem adok el full bunkert egyedül, stb..Amúgy felőlem mindkét Opp' is mehetne a levesbe a Deluxo meg a többi marhasággal együtt, de akkor nem is lett volna ennyi kieg az igaz.
Engem ezeken túl a legjobban a Savage papírpáncélja bosszant a legjobban... :@
-
Triathlete
senior tag
-
Triathlete
senior tag
válasz HussarF #67197 üzenetére
Pontosan ezt teszem de attól még a véleményem nem változik. Te is fel tudsz szállni az Opp'MK2-re nem?
Dahkteromar: Én úgy ahogy van a passzív módot szedném ki. Még mindig ott van a session váltás lehetősége, vagy invite only-ba menni ha egyedül akarsz lézengeni. Talán kevesebben tekintenének úgy a játékra mint a Simsre, és nem okoznánk maradandó lelki sérülést, mikor értetlenkedve fogadja, hogy ki lett lőve ő is miután a fél session le lett már tarolva, mert csak néz mint a gázálarc, nem tudja értelmezni mi az a sok félmondatos felirat a bal alsó sarokban.
-Persze ez csak az én véleményem.
-
Triathlete
senior tag
-
Triathlete
senior tag
válasz VikMorroHun #67076 üzenetére
Nekem semmim nincs még. Esti órákban tudok lenni 11-ig olyan 9-től.
Csak most nehéz letenni a kadot White OrchardbanKovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Triathlete
senior tag
-
Triathlete
senior tag
válasz Mr.Csizmás #66777 üzenetére
Mondjuk rally vagy offroad témában megint rengeteg lehetőség lenne.
Nagyon kiváncsi lennék egy Vice City tematikájú hétvégére is. Vagy egy amolyan retro Goodwoodra...KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Triathlete
senior tag
válasz Kiskokó #66768 üzenetére
A szabályzatukon minden talink fél perc alatt elvérezne
Tetszik az ötlet, hogy a szépségversenyeket egy adott témában legyen meghatározva ezzel szélesítve a lehetőségeket. Továbbá az is tudna még újdonságot adni a dolognak, hogy a kép készítésébe bevonni a karaktert is, és akkor nem csak az autó lenne értékelve, hanem az egész kompletten.
Ja várjál gentleman taliból én, Plata, Free' és még páran akkor ki is estünk mi?
-
Triathlete
senior tag
válasz CactuS #66693 üzenetére
Jogos, vágjuk ki inkább az embereket bemondásra...
Senki sem ítélkezett a bemondás után, én ezt külön ki is emeltem.Amúgy miért egy kép? Sok helyet foglal?
Igaz rossz példa volt a számlálós csak jobban szemléltetni szerettem volna a dolgot, de látom az utolsó mondatból tök fölösleges, ha nem akarod érteni, úgysem fogod.A lenti történet kikerekítése után gyakorlatilag az egész csapattól búcsúzhatunk, akik részt vettek benne. Az úgy jó lenne?
8 ember akiből csak a fele PH-s beáldozni másik 30-40 emberért, és végre köevetkezetesnek lenni a szabályok betartásában? Igen!KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Triathlete
senior tag
válasz CactuS #66688 üzenetére
Mit érsz azzal ha csinálsz egy képet? Mi van ha én lépek fel támadólag majd arról csinálok scrnshotot, hogy engem lőttek le már hatodjára, és 1-6 az állás majd fölrakom ide, hogy mennyire agresszív a másik és nem száll le rólam.
Nagyon kevés egy kép önmagában.
-
Triathlete
senior tag
Skyra is volt már panasz úgy emlékszem.
Nem akarok senki felett pálcát törni, és senki pártjára állni. Mire becsöppentem a sessionba láttam, megy a qrvaanyázás, meg is jegyeztem viccesen, hogy még nyáriszünet van ezek szerint. Zöldek nyírták a narancsokat és fordítva, az egyik oldal pedig nehezményezte a másik oldal által elkövetett "közeledést".
Érdekelne engem is a másik oldal véleménye, mert lassan tényleg olyan lesz a PH mint a pandások meg a thcc-sekKovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Triathlete
senior tag
válasz Dahkteromar #66682 üzenetére
Aztán nekem volt egy négy autós eladásom, amiben éppen Carlytoo hozta az egyiket. Mielőtt beértem volna a célterületre még megvolt mind a négy, aztán mikor az animáció utána visszaadta a képet akkor láttam hiányzik az egyik.
Mikor kérdeztem mi volt azt mondta valaki kilőtte, de a nevét megmondani nem tudta, pedig ezt kiírja játék. Ebben a pillanatban már nem voltak a "riválisai" a sesseionben, de Carlytoo is lelépett, miután bocsánatot kért. (?)
Nem a 80k mert telibefosom, és megesik az, hogy elbasszuk más cuccát véletlen, de nagy kula így a péhá session.KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Triathlete
senior tag
válasz CactuS #66646 üzenetére
(#66646) CactuS: Igen most B'less van, visszateszem majd eredetire.
(#66647) Kiskokó: Én se értek, hozzá. Keresek valami memória teszter progit azt meglátom, bár a régi konfigon is próbáltuk fingatni a gépet ilyenekkel, proci stressz teszt, meg a VGA-nál az a furmark. 10percig hajtottuk az egységeket, semmi probléma nem volt.
Közben meg túrom majd a netet ma melóban
-
Triathlete
senior tag
Na sikerült más játékkal is produkáltatnom a hibát. Ugyanaz a jelenség, de bővebb a log.
Desktop Window Manager mint folyamat ami gyanús.Kronológia sorrendben (ezek ismétlődnek):
INFORMÁCIÓ:
Az Asztalablak-kezelő regisztrálta a munkamenet portját.HIBA:
Napló neve: Application
Forrás: Application Error
Dátum: 2018. 08. 30. 19:26:46
Eseményazonosító:1000
Feladatkategória100)
Szint: Hiba
Kulcsszavak: Klasszikus
Felhasználó: n.a.
Számítógép: DESKTOP-7T57BK3
Leírás:
A hibát okozó alkalmazás neve: dwm.exe, verzió: 10.0.17134.1, időbélyeg: 0xf5178e97
A hibát okozó modul neve: unknown, verzió: 0.0.0.0, időbélyeg: 0x00000000
Kivételkód: 0xe0464645
Hiba pozíciója: 0x0000000000000000
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x21dc
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01d44086a05695c1
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C:\WINDOWS\System32\dwm.exe
A hibát okozó modul elérési útja: unknown
Jelentés azonosítója: 914cdaaa-3bcc-4aae-a58b-4b59b7547ba1INFORMÁCIÓ:
Hibagyűjtő: , típus: 0
Esemény neve: APPCRASH
Válasz: Nem érhető el
CAB-azonosító: 0Probléma aláírása:
P1: dwm.exe
P2: 10.0.17134.1
P3: f5178e97
P4: StackHash_1d2f
P5: 0.0.0.0
P6: 00000000
P7: e0464645
P8: PCH_23_FROM_KERNELBASE+0x00000000000EBBDE
P9:
P10:Csatolt fájlok:
A fájlok elérhetők lehetnek a következő helyen:
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\AppCrash_dwm.exe_92d5d5ffae6dc050c6ae6c78e71e691659c81d9_a2bcf5bb_2bdfdceaElemzési szimbólum:
Megoldás ismételt keresése: 0
Jelentés azonosítója: 914cdaaa-3bcc-4aae-a58b-4b59b7547ba1
Jelentés állapota: 4
Kivonatolt gyűjtő:
CAB GUID: 0FIGYELMEZTETÉS:
Leállt az Asztalablak-kezelő folyamat (kilépési kód: 0x000000ff, újraindítások száma: 1, elsődleges megjelenítő eszközazonosítója: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB).[ Szerkesztve ]
-
Triathlete
senior tag
Mikor hazavittem, a GTA volt az első ami felment rá, és akkor egy órán belül proukálta a hibát. Félek, hogy ugyanott lennék, meg ha ez a classic shell vagy mi a rák nem is lenne fent.
Próbálkozom grafika visszavétellel még úgy hogy 85% felett ne terhelje a VGA-t azt meglátom.KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Triathlete
senior tag
#66622: Minden gyári értéken van, semmi sincs húzva. Nem szeretem nem is értek hozzá ezért is lett nem K-s a CPU.
#66623: Igen így működik nálam is, de volt már úgy is fagyás, hogy mentek ezek a programok és úgy is, hogy nem.
#66624: Fingom sincs, már ezekkel hoztam el a boltból. Valamelyik játék ISO-ját nem kezelte a rendszer, vagy csak én voltam béna azért kellett.
-
Triathlete
senior tag
-
Triathlete
senior tag
válasz VikMorroHun #66618 üzenetére
VGA max 65°C, CPU max 50°C.
Mikor nagyon meleg volt az idő, a max VGA hőfok 70°C volt. Eddig többen azt mondták rá, hogy az nem sok.KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Triathlete
senior tag
Otthon, délután tudok printscreent csinálni ezekről, de semmi fölös, gyanús, memóriazabáló szirszarok
Játékokat illetően amelyekkel nincs probléma, és ezekre emlékszem is: Total War Attila, Rise of the Tomb Raider, Far Cry 5.
MSI Afterburner van de akkor is volt fagyás ha ment a háttérben, és akkor is ha nem. Indulásnál sem kavar be nekem. Semmilyen program nem szokott futni mikor megy a GTA.(#66612) rasotamas: Számomra érezhető különbség van.
-
Triathlete
senior tag
Valaki találkozott már ilyen problémával?
Teljesen váratlanul kifagy a játék (van hogy fél óra, máskor három óra múlva), csak újraindítani tudom, ahol vagy lesz kép vagy nem. Ha van akkor eljutok a Win10-ig ott 640x480 felbontás, fekete-fehér kép. Eszközkezelőben a VGA le van tiltva. Ismételt újraindítást követően minden a régi, mintha mi sem történt volna.
Más játéknál (FC5, TR) nincs ilyen. Régi konfigomon is volt ilyen, és sajnos az újon is.Hibaüzenet amit kiszedtem a rendszerből:
Napló neve: Application
Forrás: Application Hang
Dátum: 2018. 08. 27. 22:32:48
Eseményazonosító:1002
Feladatkategória101)
Szint: Hiba
Kulcsszavak: Klasszikus
Felhasználó: n.a.
Számítógép: DESKTOP-7T57BK3
Leírás:
A(z) GTA5.exe program (verzió: 1.0.1493.0) kommunikációja a Windows rendszerrel megszakadt, ezért a program leállt. A hibával kapcsolatos további információkért ellenőrizze a probléma előzményeit a Biztonság és karbantartás vezérlőpulton.
Folyamatazonosító: 1f28
Kezdés: 01d43e436da252bb
Befejezés: 4294967295
Alkalmazás elérési útja: C:\Grand Theft Auto V\GTA5.exe
Jelentés azonosítója: a92e60da-fc11-4a48-ae0e-3b8c9847f6c4
A hibát okozó csomag teljes neve:
A hibát okozó csomag relatív alkalmazásazonosítója:Ha valaki már egyszer járt így és megoldotta, ne tartsa vissza magát. Számottevő túlmelegedés nincs, WIN10 friss de virágbolti, VGA driver frissítve.
Köszi előre is!
-
Triathlete
senior tag
Deluxo, Avenger ellen mi a leghatékonyabb? Hydrán kívül?
(le vagyok maradva)KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Triathlete
senior tag
-
Triathlete
senior tag
Dobozos verzió birtokában valahogy ki lehet kerülni a lemezekkel való p*cs*lést és netről lehúzni az egészet úgy ahogy van?
-
Triathlete
senior tag
Úgy emlékszem minden héten van időfutam. Miért nem nyomjátok azt? Ez a legkézenfekvőbb. Printscreeneled az idődet, egy közös excelben vezetitek, pontrendszer. Mondjuk három havi lebontás, az 12 verseny.
-Régen már felvetettem ezt akkor nem kapott ár senki. Régen PS2-n GT versenyek is így mentek.[ Szerkesztve ]
-
Triathlete
senior tag
válasz Kiskokó #63865 üzenetére
Bocs de válaszolok!
Jóhiszeműen feltételezed azt is, hogy mindenki minden pillanatban vevő a hülyeségedre. Lásd a mi esetünk régebben, mikor teliszórtál stickyvel. Pattogtál ott folyamatosan, ami nekem provokáló volt. Aztán lelőttelek, te vissza, és ez ment amíg passzívba nem raktad magad és nyomtad a dumát ott is ugyanúgy mint itt kérted, hogy ne is válaszoljak, hiszen téged a másik véleménye nem érdekel. Had legyen tiéd az utolsó szó, és nem értetted a világot és, hogy ez most miért töténik veled... Nehezen hiszem, hogy 30 körül ennyire naív vagy.
Értem én, hogy a te oldaladról poén amit csinálsz, de a másik oldal sokszor nem befogadó a szangvinikus extroveltáltságodra amivel koldulsz a figyelemért.
-
Triathlete
senior tag
-
Triathlete
senior tag
válasz CactuS #61569 üzenetére
Ne keverjük ide a politikát, még vékonyan se!!
Többen követelnek valamilyen megoldást. Megfogalmazódott egy lehetséges megoldást, amivel többen egyetértenek és beálltak mögé. A jelenlegi rendszer is ügyefogyott, nem jelent semmilyen szinten megoldást, sőt a krú csak hígul, és hígul ahogy előbb már említették, de csak azt hallani már órák óta mit miért nem lehet, meg hol a probléma benne.
Az időkapus rendszer a kiterjesztett változata, de hát ha azon töprengünk, hogy még a kissebbet is nehéz megvalósítani, a nagyobb, hogy fog menni?
szerk:
De lehet, ha az én 5 millás eladásom ment volna a levesbe, arra szántam volna egy kis időt, hogy legalább az akkor fent lévők barátait átnézem, hátha ott ráakadok.[ Szerkesztve ]
-
Triathlete
senior tag
válasz CactuS #61559 üzenetére
Értem!
Legyen kikötve, hogy mindenknek kötelezően legyen nyilvános profilja. Elsőre figyelmeztetés, másodikra megválunk egymástól.Bárki nézheti, bárki informálhatja a crew vezetőit, akiknek van ráhatásuk ezekre a dolgokra. Mondanám, hogy a crew első emberei többet vállalhatnak ebből a szerepből, de nem akarom megmondani senkinek mivel foglalkozzon, de szerintem evidens valahol. Ha kevés az ilyen ranggal bíró ember, növeljétek meg. Látni, hogy sokan vannak, akik komolyabban veszik ezt az egészet, régóta itt vannak, lojális, megbízható tagok. Lehet honorálni!!! (nem magamra gondolok)
Nyílván 100%-os megoldást én sem tudok a problémára, de ésszerű kezdeti megoldásnak megfelel véleményem szerint.
[ Szerkesztve ]
-
Triathlete
senior tag
válasz CactuS #61553 üzenetére
Mitől félsz mivel fog betalálni bárki, akinek nyilvános a profilja? Mivel fog bíróságra cipelni? Mi olyan mindenki számára elérhető információ van egy nyilvános profilon, amivel vissza lehet élni? És mivel akarsz visszaélni? Tudtommal egy barátlista átnézéséről van szó, nem többről.
Én csak mellébeszélést látom, a valós probléma elbagatellizálásával együtt. Nem támadásnak szántam, de ezt látom.
-
Triathlete
senior tag
válasz CactuS #61526 üzenetére
ez egy játék
-mégis azt látni, hogy sokan komolyan veszik.azon belül is egy community
-több embert zavar a kommunitiben.Ne legyetek már ennyire píszík! Ímmel-ámmal, tamáskodással, szőnyeg alá söpréssel, nem lehet megoldani az ilyen problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videós, mozgóképes topik
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest