Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Logitech
aktív tag
válasz IntelKiller7 #68791 üzenetére
Alvásra jó, de az külön pénz, a + garázs szintén + pénz, heist irodából nem indítható.
-
Plata
félisten
válasz szTotyy #68797 üzenetére
Igen azt hiszem igazad van.
Már a Rockstar is tudja hogy nem tudok repülni.
De nem így van.
Mikor felmentem ez volt a Buzzard ára.
[kép]
De aztán mászkáltam a városban és egyszer csak kiírta ezt.
[kép]
És a Buzzard ára ez lett.
[kép](#68794) IntelKiller7
Nézd ez az egyik hegyi házam.
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]Ez pedig eclipse tower 3 penthouese apartman.
[kép]
[kép]
[kép]Remélem az nem lesz probléma hogy linket raktam be.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Ha nem adja be indíts egy Jobot vagy MC-t stb, nekem azután adta be, hogy indítottam egy MC-t, amint kiléptem a clubból freeroamba már zizget is a notification.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Mike
veterán
vmi tipp, hogy nekem miért nem ingyenes a buzzard?
-
IntelKiller7
veterán
Az igen. Hát mondjuk annyi autóm nem hiszem, hogy lesz az jó ideig.
Azt tudom, hogy átlehet rendezni a belsejét. Az még volt akkor amikor PC-n voltam.
Nem tudom melyik lenne a jobb választás. 4,3 millám van most.
(#68792) Anulu79 Köszi
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Plata
félisten
CEO irodához akár 60 férőhelyes garázst is vehetsz,van benne iroda,saját szoba.
Viszont a saját lakás az tényleg szép tud lenni,főleg a drágák.
A legdrágább lakások belsejét át tudod alakítani.
Viszont a lakásokhoz vagy házakhoz max 10 fős garázs van. -
Anulu79
addikt
Igen lehet. Igaz drágább hozzá a garázs de nagyobb is.
-
IntelKiller7
veterán
Most szeretnék Xboxos karimra házat venni. Viszont látom, hogy már irodát is lehet vásárolni. Ez tudja helyettesíteni a házat?(autó gyűjtés, heist, alvás stbstb) Anno amikor PC-n játszottam még nem volt iroda.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
szTotyy
őstag
(#68786) Krisztian923 Szia!
Ezt mindenképpen olvasd el, ha ezeket elfogadod (pl.SC profil láthatóvá tétele), itt tudsz jelentkezni.Mike, az csak livery APC-re!
[ Szerkesztve ]
-
Krisztian923
újonc
Jelentkezni szeretnék a PHHU Crew-ba, mivel szeretnék egy olyan közösségben játszani, ahol nyugodtan tudunk farmolni korlátok és aggodalom nélkül, ahol nem kell attól félni, hogy lezúzzák az eladásomat. Ahol mindig aktív a crew és álltalában mindig fent vannak 1 session-ben vagy 15-20-an.
A játékot napi szinten játszom 2016 decembere óta. (Minden nap 5-6 óra, néha napján meghaladja a 8-10-t is)
Socail Club nevem: Krisztian9293
Jelenlegi szintem: 437-es. -
Segal
veterán
válasz Perillustris #68775 üzenetére
Mivel pár napos a win-ed ezért szerintem jó esély van rá hogy valami valami driver probléma lesz. pl Directx,
Csinálhatsz biztos ami biztos steamen egy játékfájl ellenőrzést de sokkal valószínűbb a szoftver."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Perillustris #68775 üzenetére
Milyen hardveren futtatod? Tuning van?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Perillustris
senior tag
Sziasztok,
A PC-s verzióval kezdtem újra a játékot, de már az elején, Lamar követése alatt lefagy a játék, s mindig ugyanabban a kereszteződésben.
Pár napos, friss Win10 telepítés, a játékot ma húztam le a Steam-en.
A hardverkövetelmények teljesítve vannak.
BIOS frissítés megvolt, VGA driver a legújabb.
Mi lehet az oka?
[ Szerkesztve ]
Perillustris
-
Cobrusz
senior tag
OP MKII- nél melyik betűvel lehet aktiválni a rakéta elhárítót? "PC"
-
Logitech
aktív tag
Ma fedeztem fel, lehet van aki már vágja, ha Op MKII-vel úgy repülsz, hogy nyomod a space-t akkor 109 helyett 130-al repül. Azért kell nyomni, mert folyamatosan ereszkedik így az Opp, és emelkedésnél visszanyílna a szárny.
[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Segítséget szereznék kérni a magyarításhoz.
Elm. eddig mindent jól csináltam, a játék indításánál akadtam el. Steam-es verzióval rendelkezem.
3db exe-van a GTAV mappájában a mód aktívator mind 3 nál hibát dob.(rendszer gazdaként futtattam.)
Valaki tudja esetleg hogy hogyan kellene elindítani hogy működjön a dolog?[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Valahogy meg tudom nézni képpel együtt, hogy milyen járgányaim vannak úhy, hogy nem lépek be a játékba?
-
Segal
veterán
válasz Heller2 #68765 üzenetére
Azt mondjuk nem is értem hogy miért nincs rp-s "shark card" a játékban. Tehát ami nem pénzt adna hanem szintet annak aki nem erőlködne a szintlépésekkel.
Ezzel nem tippet akartam adni a Rockstarnak csak biztos ez is kelendő lenne."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
törölt tag
válasz Anulu79 #68756 üzenetére
Hát igen ez azért nem rossz. Mondom ezt úgy hogy kb soha nem volt csalókkal dolgom PC-n se pedig ott is benne van már egy kis időm. Igaz nem egy hardcore PC-s vagyok mint itt néhányan.
A régi genes konzolok miatt szűnt meg a character transfer, mert sokan ott moddol accountokat mentettek ár PC-re és jelen konzolra, ezzel legalizálva a lopott pénzeket.
Van olyan ismerősöm, akinek nem is volt jelen konzolja, de haverral migráltatta az övét még időben és most dőzsöl
-
Segal
veterán
válasz rasotamas #68759 üzenetére
Shooting range-et csak akkor ha mazochista vagy
Nekem persze megvan fel is cseszte parszor az agyam"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz CactuS #68757 üzenetére
Ott voltak az igazan brutalis caalasok
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz rasotamas #68742 üzenetére
Nyugi lesz meg ho iden. 2x szokott lenni ez a par napos borzalom
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
the_mad
aktív tag
Szerintem meg pont attól pay to win. Ahogyan a nevében is benne van, ha fizetsz akkor nyersz. Kitejelsz egy valag zsetont mittomén, páncelra, tankra, repülőre,fegyverre, amit az alap játékkal nem lehet összeszedni. És ugye tudjuk, hogy rendszerint ezek a cuccok az alap dolgoknál bizonyos szempontból erősebbek/jobbak. Még ha erősen tagadják is a fejlesztők.
Mondjuk, ha az Opp.MK2-t nem lehetne megvenni warstockból, csak Shark carddal. Na akkor lenne pay to win.[ Szerkesztve ]
“God made men, but Sam Colt made them equal.”
-
Mike
veterán
annyira régen volt, hogy már nem emlékszem, hogy az elején hogy volt.
most rengeteg, vagy 100 rockstar created missziót érek el pc-n
ehhez képest ps-en az 1-es szintű karakteremmel csak ezeket
és ezek is mind minimum 2 személyesek.
mit csináljak, hogy elérjem a többit? vagy szint kell hozzá? hogyan fejlesszem missziók nélkül egyedül a karakteremet?[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz pendre54 #68747 üzenetére
Tudod mi a vicc?
Bunkerben a buggy-s eladás is szar volt hóban.
Pedig az terepjáró lenne vagy mi az isten,még is olyan ótvar rossz volt vele az eladás hogy csak na.(#68748) rasotamas
Bunkert igen,hangárt csak repülő raktárnak érdemes.
A hangár Fort Zancudo-ban legyen,többé nem kapsz körözést ott.
Nekem eredetileg a városi reptéren volt,de az erődben levő jobb,át is raktam oda.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Érdemes lehet megvenni a hangárt és a bunkert amíg tart a mostani akció? Tudom, hogy a kokain jobb irány lenne, de most kb 1 milliót spórolnék a kettőn. Melyiket érdemes venni? Bunkerből 1,07M-ért van a Chumash ami a nyugati parti autópályán még az első híd előtt van, tehát a ceo office-hoz ez van legközelebb, illeve másfélért a szélerőművel szembeni. ami szintén pályánál elég közel a börtönnél.
Hangárból van ugye a los santos reptéren olcsó 600k-tól meg a Zancudo légibázison drágább 1M fölött..https://tinyurl.com/rasoapro
-
addikt
Hát ja, ma délelőtt felnéztem én is, mivel már jó ideje nem léptem be( only BF5 ), volt eladni való bunkeres, meg night clubos cuccom is. A bunkeres eladásban megkaptam azt a nagy kerekű szart, ami még normál terepen is pattog mint egy pingpong labda, de így a havas hegyoldalba felért egy kisebb agyvérzéssel, mire megmásztam mind az öt leadási pontot.
Na, gondoltam lazítsunk a clubos eladással, ott meg az alap furgon ugye elég lassúcska, de amúgy nem lenne vészes normál útviszonyok mellett, erre beadott a leszállításnál, egy négy csillagos körözést. Az összes rendőr a nyakamon, a furgon meg szépen korizik körbe-körbe a havas úton, mint anno a Sallai/Regőczy páros.
Az asszony meg be is szólt a konyhából, hogy mi a francot káromkodok én egyfolytában."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
veterán
Most léptem be és nincs hó. 1 órája még volt.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Micsurin
nagyúr
-
PeL
addikt
válasz the_mad #68728 üzenetére
Egyáltalán nem pay to win. Akkor lenne az ha lennének olyan dolgok amikért fizethetnél és nem szerezhetnéd meg másképp, de nem így van, a játék minden elemét megszerezheted shark cardok vásárlása nélkül is. Egyébként ezek a shark cardok elég durván túl vannak árazva. 15€ egy 1,250,000 GTA$-t adó, ennyi pénzt simán ki lehet naponta szedni a játékban 2-3 óra napi játékokkal, ha többet játszol sokkal többet is.
-
GabeZkp
csendes tag
Sziasztok.
Megvettem PS4-re a GTA V-öt.
Hogyan tudnék csatlakozni crewhez?Előre is köszi!
-
hegyipapa
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz CactuS #68729 üzenetére
Kivéve ha valaki acsi függő steamen
Én pont nem mert én csak a szinteket gyűjtögetem de millió kategória létezik köztük az is akinek az acsi a fontos."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
veterán
-
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Van valakinek kedve PS4 en GTA Online-t játszani?
Kezdő vagyok, nem igen értem még a lényeget.
Köszönöm
-
Plata
félisten
válasz Anulu79 #68724 üzenetére
Igen tudom,jó sok idő dvd-ről telepíteni,de nekem már nincs is benne dvd olvasó,szal én is úgy telepítettem netről.Egész jól jött,de az aréna war frissítés meg a mostani frissítés is marha lassan jött le.
(#68718) Smahlt
Ha most kéne újra kezdenem én biztos Premium változatot venném,meg kímélne sok szívástól.[ Szerkesztve ]
-
MPM
tag
(#68719) Courage_7:
Köszi az infót! Abba nem gondoltam bele, hogy pay-to-win-es a játékmodell, azt hittem a vásárolható dolgok nem befolyásolják a játékmenet nehézségét. Amikor eljutok oda, majd csatlakozok a ph-s crew-ba!(#68720) rasotamas:
Hú köszi! Olcsóbb is, meg meg is oldottad az említett problémát.(#68721) Benir8:
Esetemben nem probléma, de azért köszi, hogy figyelmeztetsz![ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz rasotamas #68722 üzenetére
Steam-es gyorsabban töltődik le.
Nekem dobozos van,social club-ról tölti a játékot meg a frissítést.
És nem annyival amennyi a netem,hanem amennyihez épp kedve van.
Ha úgy gondolja 100 mb-al tölt,kb minden harmadik húsvétkor ha a nyuszi épp szabin van.
De akár annyival is tud ha akar,de inkább csak ilyen 2-10 mb-al,sőt ha rossz kedve van akkor örülhetsz a 8kb-nak is.[ Szerkesztve ]
-
Courage_7
aktív tag
szia,
inkább most csapj le rá.
a játék ezen kívül teljesen ingyenes, és technikailag egyféle változata van csak. Minden egyéb 'kiadás' olyan dolgokat tartalmaz, amik játszással amúgy elérhetőek, ha türelmes vagy.
Az picit fura, ha csak küldetéseket akarsz, mert sajnos kicsi szinten az nehéz lesz. Például gyengébb fegyvereid lesznek csak, kevesebb lesz az életerőd stb., szóval én azt ajánlanám, hogy kicsit 'grindelj' előtte. Erre jó alap a PH-s crew, ill. a criminal starter packos változat (vagy premium online edition, ahogy tetszik), mert azzal könnyebb nekikezdeni.
-
MPM
tag
Üdv!
Tervezek majd GTA V-vel játszani az elkövetkezendőkben, lenne egy pár kérdésem.
Ahogy látom a Steamen most leárazás van, az alap verzió 15€-ba kerül 30 helyett. Gyakran van ilyen leárazás, vagy most kéne lecsapnom rá?
Szeretnék majd az online-nal is játszani, ahogy látom van premium edition is, amiben benne van a Criminal enterprise starter pack. Na most ez csak ilyen külsőségeket (ruha, pénz, kocsi, ház, fegyver) tartalmaz? Mert ez a része nem érdekel az online-nak, csak a küldetések érdekelnek belőle. (Meg vannak ilyen shark bundle-ös verziók, amik még több pénzt adnak, de majd kijavítotok.)
A lényeg: szeretném megvenni a játékot, és hozzá beszerezni (minél olcsóbban) minden olyan bővítményt, ami plusz küldetéseket/játékmódokat ad, a többi nem érdekel. Na most ehhez akkor miket kell megvennem? Elég az alapjáték? Mert látom, vannak content updatek, amikben vannak új plusz küldetések, ezek ingyenesen elérhetők, vagy fizetősek? Egy-két helyet megnézve nem látom, hogy vásárolhatók lennének.
-
hegyipapa
senior tag
Tudtátok, lehet hosszabban is kétkeréken menni izom autókkal ?
Alapból kéziféket ha felengeded felemeli az elejét, de le is teszi, viszont amikor már majdnem teljesen felemelte az elejét a verda, akkor csapsz még egy kéziféket
Itt egy rövid videó, először sima indulás, utána dupla kézivel -
Segal
veterán
válasz marczi77 #68715 üzenetére
igen
-
Segal
veterán
válasz marczi77 #68713 üzenetére
Az mc biznisz max egy kokoval tuningolhatod még a többi nem éri meg. A bunker sem a legjobb befektetés de ha most akciós akkor vedd meg nyugodtan mert több mindenhez is kell így jól jöhet ha van.
Első körbe ugye kiküldöd nekik a ceo vagy mc-be a meghívókat és ha azt elfogadták akkor tudsz nekik küldeni inveket is lényegében ugyanúgy mint ha a garázsodba hívnád meg őket.
Autós eladást nem is tudsz addig indítani amíg nincs ott mindenki, mc viszont akkor is elindítható ha kószálnak a városba csak akkor szívás van mert nem fognak odateleportálódni hanem még mehetnek is oda."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
marczi77
csendes tag
Sziasztok! Kezdőként egy pár apró kérdésben szeretnék tanácsot kérni.
Most, hogy nagy leértékelések vannak, gondoltam beruházok egy bunkerbe. Jelenleg van egy kis raktáram, gk. Exp/Imp, illetve egy MC - meth gyárral. Szerintetek megéri, vagy más irányba érdemes menni többnyire "solo" játékosként? Bunkernél megéri fejleszteni is?A másik kérdésem a segítőkkel történő eladás tényleges kivitelezésére vonatkozik. Itt ha jól értem, akkor első körben indítok egy MC/CEO szervezetet, felveszem a jelentkezőket, elmegyek a gyáramba/raktármba és elindítom az eladást? Az a rész nem világos, hogy ilyenkor a tagok hogyan kerülnek oda, automatikusan "odateleportálódnak"?
Köszi - P.
-
hegyipapa
senior tag
Holnap is jön autó ! RS infó
The Grotti Itali GTO will be available starting December 26th exclusively from Legendary Motorsport.
Dec. 25 – Vapid Clique, Up-N-Atomizer Pistol, Slasher Festive Sweater, 5 Festive Liveries for the Chernobog, Firework Launcher w/ 10 Firework Rockets, 25 Sticky Bombs, 25 Grenades, 5 Proximity Mines, 5 Molotovs, Full Snacks & Armor
Dec. 26 – Blue Bleeder Festive Sweater & Festive Liveries for the Mammoth Avenger
Dec. 27 – Green Slaying Festive Sweater & Festive Liveries for HVY Barrage
Dec. 28 – Hail Santa Festive Sweater, Free Nagasaki Buzzard & Festive Liveries for the APC
Dec. 29 – Blue Cluckin' Festive Sweater & Festive Liveries for Buckingham Akula
Dec. 30 – Merry Sprunkmas Festive Sweater & Festive Liveries for Comet Safari
Dec. 31 – New Year’s Eve Gift (Black & Red Bones Festive Sweater, Fireworks and more), free HVY Insurgent Pick-Up & Festive Liveries for the Pegassi Oppressor
Jan. 1 – New Year’s Day Gift (Red Bones Festive Sweater, Fireworks and more)[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz hegyipapa #68704 üzenetére
De jó, remélem nem minden biker contract 2+ playeres.
És ingyenes fél tucat karácsonyi maszk. A szivaros feka Santa kimondottan jó.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
hegyipapa
senior tag
Akciók :
Double GTA$ on Client Jobs, Biker Contracts, Bunker Sell Missions, Special Cargo, Air-freight Cargo.
Double Nightclub Income.
Double Associate Salary.
50% Off Hangars.
35% Off Bunkers, MOCs.
25% Off ALL Smuggler's Run Aircraft & Gunrunning Weaponized Vehicles.Warstock
LAZER ($4,875,000)
Hunter ($2,325,000)
Nokota ($1,496,250)
Pyro ($2,512,500)
Mogul ($1,762,500)
Bombushka ($3,337,500)
Starling (2,026,500)
Rogue ($900,000)
Molotok ($2,700,000)
Tula ($2,917,500)
Ardent ($862,500)
NIghtshark ($933,750)
APC ($1,743,750) (Trade Price)
Dune FAV ($637,500) (Trade Price)
Half-Track ($1,271,250) (Trade Price)
Oppressor ($1,987,500) (Trade Price)
Weaponized Tampa ($1,188,750) (Trade Price)
Anti-Aircraft Trailer ($1,050,500) (Trade Price)
Elitas
Seabreeze ($637,500)
Howard ($731,250)
Alpha-Z1 ($1,196,250)
Ultralight ($375,000)
Havok ($1,297,500)
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest