Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz
castiels #23425 üzenetére
Nálam az MSAA ki van kapcsolva és az árnyék High-on van valamint a fű is csak High és így megy könnyedén. Igaz ez csak egy 280-as kártya viszont i5 2500k@4.2.
Sajnos rendes videót nem tudok készíteni játékban,m ert annyira eszi a gépet a felvétel, hogy úgy már nem jó, de stream-em van igaz csak 480p és így gagyi amit látsz, de az látszik, hogy nem szaggat a füves részen sem. (ugyanezekkel a beállításokkal)Feryll: tegnap előtt volt amikor toltuk akkor én 130k+115k-val távoztam a küldetéseinkből. (2x bankoltam).
-
kigyi_23
addikt
válasz
castiels #23393 üzenetére
Csinálok egy videót real time akkor nincs fix 60fps, mert nekem AMD-m van azaz ha felveszek egy videót nem lesz 60fps-em, mert nem bírja a vas úgy már (6-8fps csökkenést jelent nálam, ha videót veszek fel). Persze csinálok én neked fix 60-at tessék ez kérlek szépen fix 60 fps
-
h1mpi
félisten
válasz
castiels #23161 üzenetére
Nézd meg Afterburnerben. Ha 99% a CPU kiahsználtsága és kevesebb a GPU-jé, akkor proci limites, ha nem, akkor más a gond. Amúgy a családban egy HD7970-el és egy i5-el (3.3 Ghz) megy simán folyékonyan 60 FPS-t. Az FPS beesés az szerintem játék bug, nekem is néha leesik 100-120-ról 60-80 közé és nem azért, mert a grafika annyira megterhelné abban a pillanatban.
-
-
headhunter86
senior tag
válasz
castiels #20455 üzenetére
Én meg azt nem fogadom el, hogy amikkel játszottam a gépemen játékokkal összképet, komplexitást tekintve a GTA V mérföldekkel szebb, jobb, és egyik más játék se futott ilyen szépen, ami megközelítőleg így nézett volna ki. Főleg, ha konzol portokat nézzük.
Majd jövő hónapban jön a Witcher 3, majd kíváncsi vagyok ott, hogy lesz optimalizálva, mert nyakamat rá, hogy rosszabbul fog futni mint a GTA, régebbi VGA-kon tutibiztos!
-
JackFeryll
őstag
válasz
castiels #19841 üzenetére
760-on is jól futott normal textúrákkal, 970-en jól fut very high textúrával és 2x-4x MSAA-val is. 1920x1200 felbontáson.
(#19844) adamkaa777
Ha kell keresnie szervert, vagyis nem baráthoz/crew tagokhoz csatlakozom akkor mocsok lassú. Rengeteg ront az online-on a tetű töltés/szerver keresés. -
DjDanee87
addikt
válasz
castiels #19828 üzenetére
Azt hittem itthonról majd megtalálom azokat a képeket ami alapján én csináltam, de nem. De bejelöltem én neked.
Az 1-es pontnál ha minden igaz van egy faház. Ott rakhatod le a kocsit. És amikor odaértél a kukás autóval akkor induljj el a getaway kocsival a 2-es pont felé. Kb oda is érsz a 2-eshez mire vált a kaera és Michael pont ott lesz.
De itt egy másik működő helyszín a kocsinak YT videó formájában
-
DjDanee87
addikt
válasz
castiels #19819 üzenetére
Fél óra múlva otthonról tudnék segíteni térképpel. De a lényeg az volna hogy elmész a leparkolt getaway kocsihoz. Átviszed egy másik helyre, oda ahol Michaelre váltana a játék (és crashel).Úgy kizoomolás nélkül átvált Michaelre és nincs crash. Nálam is ez volt, és így oldották meg.
-
sagem
addikt
-
TESCO-Zsömle
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Robotporszívók
- EAFC 25
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Kompakt vízhűtés
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest