Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz JoolsNOS #33168 üzenetére
Ha neten vetted a kocsit,vagyis nem loptad és vitted haza akkor van rajta biztosítás és ingyen visszakapod,amennyiben valaki más robbantja fel,ha te akkor fizetned kell keveset.
Elvileg el kéne menni érte a biztosítóhóz,de a request personal vehicle-vel magadhoz hívhatod ingyen.Asszem így van a menüben.Ellopni nem is tudják ha a menüben kikapcsolod hogy bárki vezethesse. -
-
geckowize
őstag
válasz JoolsNOS #33006 üzenetére
Ha a játék közben megnyomod a Home gombot, akkor látszanak a friendek, de pusztán attól, hogy csatlakozol egy crew-hoz, szerintem nem látszanak (ha nem friendek), viszont amikor lobby-ban invite-olsz akkor egy gombnyomással tudod az összes crew-beli embert invite-olni (ha a PH az elsődleges crew-d).
[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz JoolsNOS #32645 üzenetére
Hát a haveromnak nem akar netről feltelepülni a játék, be akar jelentkezni hogy letöltse, de azt írja ki neki, hogy sikertelen, be tud lépni, de nem kezdi el szedni a játékot, mert azt írja ki, hogy nem csatlakozik az internetre, választási lehetőség, a cencel, vagy a retry, de megint ugyan az.
-
-
Źşë'
addikt
válasz JoolsNOS #29191 üzenetére
nvidia 3dvision kitre gondolsz? nálam totál szellemképes atm, volt amikor ment szépen, és akkor meseszép volt 3d ben tolni, de aztán szétcsesződött
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
parkr
őstag
-
4264adam
veterán
válasz JoolsNOS #28200 üzenetére
Köszönöm, kicsit én is furcsáltam az advanced-ben minden On, de mikor láttam mind a 4 mag 100%, na mondom biztosan CPU limit. Nekem is tökéletesen fut 60FPS felett. Így inkább az input lagg kisebb. De eddig sose láttam 60FPS alatt így lehet van egy kis képtörés. Sokkal simább mint a 2GB kivitellel, szvsz elég szép teljesitmény 4GB 128 biten is erre képes.
-
Dr. Akula
félisten
válasz JoolsNOS #27823 üzenetére
Nálam csak sima distance scale van, arra gondolsz? Mert az fullon van ahogy elnézem. Ultrán viszont nem volt semmi, a lejjebb sorolt beállításokra lőtte be magát automatikusan a program.
Hivatalos Creative driver hiányában alaplapi prüntyögőm van hangkártya helyett, "természetesen" a hang is recseg, szakadozik, ez normális? az eszközkezelő szerint a win10 talált hozzá saját drivert (valami generic okosság lehet, mert elég fake neve van, de nincs sárga felkiáltójel hogy problémás lenne).
A gépemet meg nem érzem annyira gyengének, vagy de?
-
Puma K
nagyúr
válasz JoolsNOS #23364 üzenetére
Nem tudom mit tolnak az emberek, de én a GTA Online-t 13-16 órákat tolom úgy hogy nem lépek ki ez idő alatt, max annyi ideig, hogy a kamera elkezd forogni, de akkor is bent vagyok a játékbeli lakásomban. Pl most több mint 14 órát toltam egyhuzamban.
A single részt is mikor megjelent toltam 14-17 órát minimum egyhuzamban, aztán ahogy jöttek a patchek úgy is toltam 13-16 órákat és egyszer nem kezdett el akadozni (a legutóbbi patch után kellett egy grafikai beállítás visszaállítás alapértelmezettre, majd belőttem úgy hogy most szépen fut és jól is néz ki). Pedig nem csak a falat néztem mozdulatlanul órákig... heist-ek orrba-szájba, városban rohangálás motorral, autóval TPS (a páncélozott kuruma-t csak így tudom irányítani a lőrésen nem látok ki rendesen ) és FPS nézetben váltogatva, és még autó meg motor versenyek meg ami lehetőség van a játékban...
A RAM használat elég komoly, a 8 GB-ból majdnem felfalja az egészet Windows-al együtt, de mint írtam egyszer nem akadt a játék.
A Windows 7 SSD-ről fut, a játék meg HDD-ről. Steam-en kívül, Microsoft Security Essentials, MSI Afterburner + Rivatuner Statistics server, Logitech egér driver, Realtek hangkártya driver fut és ennyi semmi más."Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
akela91
addikt
válasz JoolsNOS #20426 üzenetére
Természetesen nem a 60FPS feletti értékekről beszéltem Vsync OFF nál(mivel tudom, hogy mi a lényege), hanem általánosságban mérten, több FPS-ről. Mivel nekem úgy van belőve, hogy 40-55 FPS körül fut, ezért nem megy 60 fölé, csak ha az aszfaltra nézek maximum. A játék "hibája" sajnos, hogy bizonyos konfiguráció mellett vsync ON-nál kevesebb az FPS (ismétlem, 60 alatti értékekről van szó, főleg minimum FPS-ről beszélek)
Más játékoknál nem tapasztaltam ezt (BF4), hogy a Vsync negatív hatással lett volna a teljesítményre.(késés természetesen van minimális, de nem az Fps kárára)
Egyébként szeretem a vsync-t mivel nem csíkozódik a kép, és a vga valóban nem teker feleslegesen(ha megvan a 60FPS[már ha ennyi a monitor/TV aktuális hz értéke] alapból természetesen), de most fel kellett ezt adjam.[ Szerkesztve ]
-
-
Puma K
nagyúr
válasz JoolsNOS #16100 üzenetére
Ez a dodgemezés nagyon tré... a IV-ben multiban az autóversenyzés simán ment. Itt nincs kb kihívás.
A kocsik törésmodellje sem tetszik.Igazi konzol játékot csináltak belőle... szerintem visszalépés az autós rész a IV-hez képest.
A kontrolleres autókázás még mindig nem az igazi... sokkal gyorsabb és pontosabb vagyok bill+egér kombóval mint a IV-ben is. Viszont itt jobb a kamera kezelés.
A játék amúgy nagyon szép meg minden, de valahogy nincs meg az a hatás amire számítottam...
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
-
negyven2
veterán
válasz JoolsNOS #13638 üzenetére
Mert a IV-ben volt Ranked meg Public típusú multi. És igazából csak Freemodban volt mód. Mindenhol máshol nem engedte. De itt lényegében csak "Ranked" mod lesz, ahol a mod előnyhöz is juttathatja a játékost.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Dyingsoul
veterán
válasz JoolsNOS #13544 üzenetére
Na ha van egy raklappal akkor küldhetsz is akár egyet, állom a postát! Egyébként a legolcsóbb USB-laptop sata átalakító kábel is 2000-ért jön kínából. Na majd veszek egyet ha csúszik a GTA 5 mert vagy 4 hét mire ideér!
(#13548) raczger: A csoport linkjét ki kéne tenni 1. hsz-be vagy valami mert lehet jobb lenne ha a tagok kérnék a csatlakozási kérelmet egyből mert így állandóan böngészni kell a fórumot úgy meg alap értesítőt kapunk mikor vki kérelmet küld. Szal gyorsabb lenne meg könnyebb mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
törölt tag
válasz JoolsNOS #13529 üzenetére
Amint látod ez a kocsi be van csövezve, így még inkább ütésálló, de ezért írtam hogy szériát össze lehet törni. Nem egyezik meg egyáltalán a IV-es törésmodellel, de teljesen deformálható a kocsi ebben is. Ha frontálisan ütközöl, befordulhatnak a kerekek, be is szorulhatnak és húzhatod a csíkot.
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz JoolsNOS #13445 üzenetére
Azert erosen jatekfuggo. Battlefield 4 pl. HDD-rol akar ket percig is kepes tolteni egy szerencstelen palyat.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
nagyúr
válasz JoolsNOS #13082 üzenetére
Nem akarlak megbántani, de: ez lesz az első GTA amivel játszol? ez az első videó amit látsz a GTAV-ről?
Az autófelállitás MINDIG ilyen volt a GTAban.. Ez nem szimulátor. Nehogy már emiatt fikázzuk Fogadok egy multiplayer autóverseny közepén amikor kilöknek és fejreállsz, nem fog szarul esni (persze csak ha meg akarod venni a játékot és játszani akarsz vele) ha visszaállhatsz pár másodpercen belül.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz JoolsNOS #10428 üzenetére
Ha Steamen rendeli, akkor nem egyből beaktiválják a fiókjára? Nem rendeltem még onnan (meg sehonnan) elő semmit, nem tudom hogyan zajlik.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
viktor82
őstag
válasz JoolsNOS #10428 üzenetére
Csak kulcs,email-ban értesitnek amint elérhetö lesz!
Itt vásároltam!”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
Bjørgersson
félisten
válasz JoolsNOS #10076 üzenetére
Én azt mondanám igen, bár hivatalos infó még nem nagyon van semmiről.
-
Puma K
nagyúr
-
Xerxész
őstag
válasz JoolsNOS #5018 üzenetére
Kizárólag PC felhasználóként mondom, hogy szerintem is tök felesleges ez a vita.
Konzolosok játszhatnak, PC-sek várhatnak...reméljük nem reménytelenül. Majd moddolással helyreteszik a törést, meg amik itt még negítvumként felmerültek.Tegnap végignéztem azt az 1 órás spoilermentes játékmenetet, hát brutál jó. Leszámítva a már sokat szapult törést. Kiterjedt világ, földön-vízen-levegőben mozoghatsz és él a világ...
Vonatokkal kapcsolatban kérdezem, hogy csak tehervonat jár a városból kivezető vonalon? Illetve ezt a vonatot is lehet irányítani?
[ Szerkesztve ]
-
-
privacy99
senior tag
válasz JoolsNOS #4176 üzenetére
SPOILER
Még egyet utoljára, parancsolj (HD) elég az első 1 percet megnézned. Ha még mindig nem törik, akkor visszatérünk rá.
gyuszaa - Ennél komolyabb is lesz, ha üldöznek vagy durva dolgot csinálsz azt is bemondja a rádió Bicikliverseny meg online is lesz én azt olvastam valahol.
[ Szerkesztve ]
-
privacy99
senior tag
Itt egy videó, ebben szépen leamortizál egy luxusautót az emberünk. Elöl oldalt széttörik, közben egy másik kocsit is összetör hátulról. Ez az első amire rákattintottam, tehát nem keresgéltem. [link]
Remélem még fent lesz.
Egyébként az ütközések hangjai sokkal élethűbbek lettek, mint valaha voltak bármelyik GTA-ban.
[ Szerkesztve ]
-
privacy99
senior tag
A töréssel nincs gond, az autó mozgásával viszont igen a linkedben. A papírt pedig nem effektusra írtam, hanem ütésállóságra, amiben egy "leheletnyivel" rosszabb a fémnél.
Most komolyan, olyan nagy erőforrásigényes dolog a törés? Hát ne vicceljünk már.. Rohadt nagy hegyeket meg 500al repülő vadászgépet bele tudtak rakni, de autótörést nem mert azt ki kellett spórolni..?
Hatalmas repülők vannak, hatalmas hegyek, 10-20 rendőrkocsi és 2 helikopter üldöz miközben váltogatsz a karakterek között, de azt a kis törést azt nem azt nem lehet, mert az kivégzi a hardvert
1. Mondom, hogy láttam már szarrátört kocsit is gameplayben (amint látok újra, azonnal linkelem, lementem, lefényképezem, hívok rá 100 tanút.
2. Nem hiszem el, hogy ez ilyen nagy dolog lenne. Még ha azt mondanád, hogy nem olyan magasak a hegyek, vagy a látótávolság kicsi, de az, hogy az autók nem törnek, hát az kész vicc. Mint már említettem, GTA 4-ben Neked akadt meg valaha a játék, amikor összetörted a kocsid? Mert nekem soha, ma is játszottam vele PS-en 2 órát. Kb. pont leszarja a törést is és a fizikát is, de ha kap 20 robbanó rakétát vagy 100 rendőrt, vagy egy teljes város látképet max magasságból, akkor már el tud hasalni picit.
A jobban futást én azzal magyaráznám, hogy a GTA 4-be belehányták a grafikai meg fizikai motorjukat, ami vadi új volt. Ebből lett egy moslék. Azóta eltelt 6 év, egy pár percük jutott arra hogy optimalizálják a motorokat, így már normálisan fut. Nincs ebbe mágia, a 4 még épp elfutott a konzolokon játszhatóan, az 5-t sokkal hatékonyabbra csinálták, belefért egy kis szépítés is, aztán kiadták.
[ Szerkesztve ]
-
privacy99
senior tag
válasz JoolsNOS #4173 üzenetére
Nemnem, a csávó lopott egy buszt és azzal törte a kocsikat mindenfelé. A videó azóta lekerült. Továbbra is tartom, hogy rossz minőségű gameplay videók alapján nem kéne ilyen részletekbe menő következtetéseket levonni.
Érdekes módon pl. a FULLHD első küldetés felvételén amikor vezetni kell a kocsit (tehát nem előre megírt), ott abszolút élethű a fizika.
A GTA 4 autótöréséről inkább ne beszéljünk, egy papírból készült autó viselkedik kb. úgy mint a 4ben a legnagyobb luxusautók is. Azért ne felejtsük el, hogy egy autó masszív, és nagyrészt fémből van. Egy kis koccanásnál ilyen kategóriájú autók egyáltalán nem törnek össze.
Igazából nem erősködöm, mert én ígyis-úgyis megveszem a játékot.
Szerintem a fizika az általad linkelt videóban is hibás, ugyanúgy sínen mennek a kocsik mint amiről eddig beszéltünk az 5 kapcsán.
Még egy olyan verzió fordult meg a fejemben, hogy kiadták így, és még dolgoznak a fizikán/törésen, 17.-ére véglegesítik, majd a játék telepítés után azzal kezd hogy patchelni kell.
Lehetetlennek tartom hogy a R* pont egy ilyen meghatározó/alapvető részt ront el..
[ Szerkesztve ]
-
cNpowa
tag
válasz JoolsNOS #4046 üzenetére
Azt vágom, hogy fél év volt a megjelenés. Csak következtetni akarok,hogy a IV-et (PC),mikor jelentették be. Talán itt is úgy lesz(ne adj isten),ne fél év legyen, mert belepusztulok
@figure85:Remélem most nem így lesz
[ Szerkesztve ]
"Hiába, öregember nem gyorsvonat..." Die Hard 3
-
törölt tag
-
privacy99
senior tag
válasz JoolsNOS #3763 üzenetére
Bár tényleg lehetne mondjuk 2, alul és felül, de nekem ez is nagyon tetszik hogy ilyen kisvárosok vannak itt-ott, igazi Amerikai stílus Országúton mész ezerrel a Mustanggal, aztán jön a kisváros, ott meg bemész egy italra, vagy motelbe
Én titkos dolgokat is várok, pl. alagutakat, föld alatti meglepetés helyeket, titkos bunkereket. Biztos lesznek ilyenek, a GTA készítőknek mindig volt fantáziája.
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz JoolsNOS #3763 üzenetére
Megjelenés után mondjuk konkrét térkép méretet! Rengeteg verzió van már.
(#3765) figure85: Úgy hallottam hogy már a 2 is túl nagy, nem volt kidolgozva eléggé. Most akkor az lesz 20x akkora és 18600 km^2? játszani nem játszottam vele, így nem tudom!
Hivatalos GTA méretarányos rajzot szeretnék az összes eddigi térképükről!!![ Szerkesztve ]
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest