Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bal0924
aktív tag
válasz gyuromoj #12861 üzenetére
Én a PS4-s változattal 88%on vagyok..Több mint 2 hetembe telt
Még sok mindet nem csináltam, a vegyesből 8/16 kész, csak nem tudom mi az a 8. :SMint a GTA4ben ott is el kellett vinni a barátokat, ide-oda... csak nem tudom kivel, kit kell vinni/menni.
Valaki tud ebben segíteni?
A vadászat miatt mikor kapom meg hogy kész? -
cyberkind
félisten
válasz gyuromoj #11730 üzenetére
Ez van, várható volt hogy ezt a gesztust nem fogják úgy kezelni mintha ettől függnének, tökmind1 ki mennyiért veszi meg, eddig 40+ milla ember, köztük én is megvettem jó drágán, bőven visszajött a pénz, ők se hülyék, tudják miből lesz pénzük, mint mondtam ez egy gesztus a pc-s társadalomnak, RDR sincs pc-re, nem is lesz soha, pedig az is isteni.
(#11731) Szaby59
A Watch Dogs egy szar, úgy ahogy van, át is lehetne keresztelni Shit Dogs-ra. -
törölt tag
válasz gyuromoj #11730 üzenetére
Ilyen nyögvenyelős PC-s megjelenés után nem is nagyon érdekel ha konzol exkluzív lesz a VI.
Aki PC-re megveszi az is ugyanolyan ügyfél mint a konzolos (ne a warezosokat nézzük, hanem azt aki fizet és elég sokan vannak) és akkor még mi legyünk hálásak mintha óriási privilégium lenne, hogy 1.5 év után 50 euóróért méltóztatnak valamit kiadni - azért ne essünk már át a ló túloldalára...Ilyenkor sajnálom, hogy a Ubi elsőre besült a Watch_Dogsszal, legalább kaptak volna egy kis konkurenciát.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz gyuromoj #11292 üzenetére
Mondjuk igazabol nekem tokmindegy mikor is jelenik meg PC-re, PS4-et ugyis leghamarabb csak jovo osszel tudok venni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz gyuromoj #11282 üzenetére
Kapjak be, leszarom, majd veszek egy PS4-et. A tobbi verpeceelitista meg majd ugyis letolti, mert hat mennyit kellett mar varni es amugyis dogoljon meg a Rockstar, hogy mindig kesobb jon pecere. Aztan a VI. resznel majd kezdodik szepen elorol.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
titán
válasz gyuromoj #11209 üzenetére
Eszmeletlenul nez ki a jatek, de mar itt latni ket hulyeseget. A bmw ugy lott ki hoban, mint szarazon, persze lehet szoges gumi volt rajta, masik, hogy a buszmegalloban az emberke 1 hogolyotol szetesett?
LaciCRMa homok golyo okoz hosszan tarto serulest? Meg jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz gyuromoj #10500 üzenetére
Kár, hogy nem GTA V szintűre újítják fel a III-mal és Vice Cityvel együtt.
-
mrhitoshi
veterán
válasz gyuromoj #10201 üzenetére
Szerintem megéri a PS4, igaz, még csak most kezd beindulni, de eddig nekem elég pozitív. És igen, megoldható PS4-en is.
(#10209) STC Speed : Én nem úgy vettem észre, hogy olyan marha drágák lennének a játékok. Destinyt 13000-ért vettem, igaz digitálisan. De pl. a GTA 5 simán 17e Ft alatt lesz. [link] [link]
Egyébként ezt most olvasom zavvin: PRE-ORDER NOW AND GET $1,000,000 IN-GAMEAll players who pre-order the game will receive $1,000,000 in-game cash to spend across Grand Theft Auto V and Grand Theft Auto Online. WTF???
Szerk.: ez komoly.[ Szerkesztve ]
PS4
-
STC Speed
őstag
válasz gyuromoj #10196 üzenetére
Ne ezen a két hónapon múljon,de ha van pénzed ps4 játékokra,akkor válts,klassz cucc.
Én eladtam (eddig volt sok xboxom,ps3,ps4) de aps4 játékok nagyon drágák, a gta 5 is 20 ezer ft,borzasztó,+ bár profin nyomtam az fps eket konzolon,de pc-n az igazi,rájöttem.
Ha fasza a géped,akkor tartsd meg -
negyven2
veterán
válasz gyuromoj #10201 üzenetére
Nem tudom, ez ügyben egy PS4-es tulajdonost kell megkérdezni. ONE-on úgy van mint WP8x-en, hogy elég csak a készülék régióját át állítani és megkapod az ország Store-ját.
De elvileg eddig úgy tudni, hogy semmi különbség nem lesz a ONE és PS4-es verzió között (állítólag mindkettő ugyan akkora felbontásban/látványban/fps számban fog futni, ami a képek alapján 1080p és talán 60 fps lesz (vagy atomstabil 30).
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Bjørgersson
félisten
válasz gyuromoj #10196 üzenetére
A vegen lehet nekem is inkabb uj konzol lesz a vege, majd meglatjuk.
-
CooLM@$TeR
tag
válasz gyuromoj #10187 üzenetére
Neked kellene inkább megnyugodni, mély levegőt venni és végiggondolni mit csinálsz, ahelyett hogy kapkodsz, sportingbetes oldalakat linkelsz és a modiknak adsz plusz feladatot.
Persze számodra biztosan az a szintmérő, hogy ki tudja előbb belinkelni a megjelenési dátumot, azonban ha valami sportfogadási oldalt sikerült, akkor sincs semmi baj, mert te voltál az első!
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz gyuromoj #9535 üzenetére
Tényleg benne lesz? Mi már csak a sztori DLC-t fogjuk megkapni külön?
-
-
gyuszaa
őstag
válasz gyuromoj #3590 üzenetére
Ez megint a hivatalos oldal frissült tartalma, amit elfelejtenek hozzátenni.
http://gtaplace.hu/hir/1601/uj-nyalanksagok-kerultek-fel-a-gta-v-oldalara
Igényesebben összefoglalva.
-
krecso
tag
válasz gyuromoj #3494 üzenetére
Akurvaélet, de jól néz ki az a Feltzer.
"A járművek négy belső nézetet kaptak, de a műszerfal-nézet nincs a játékban."
Most nem értem, mi az a műszerfal-nézet. Az, amikor a kocsi motorháztetejét látod, vagy mikor a vezető szemszögéből? Mert ha az utóbbi benne lenne, akkor eldobnám az agyam. (remélem, ha most nem, a VI-ban már benne lesz )[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
válasz gyuromoj #3094 üzenetére
A grafikát elnézve a 4hez képest nem lesz akkora fejlődés. Úgyhogy a fejlesztett engine-t szerintem vinni fogják a konzolok.
Viszont sajnos a videókat elnézve a grafika sem fejlődött annyit, így legalább nem kell csúcs-PC, hogy elfuttasuk. A recept meg marad ugyanaz, mint az SAnál: magával ragadó hangulat, ami mellett a grafika nem fog zavarni -
törölt tag
válasz gyuromoj #2594 üzenetére
(#650) LaciCRM
Noh.
Baloldalt a GTA Liberty City stories. Toni Cipriani
Mellette kanapén GTA3. Claude Speed
Néger szkanderező: GTA Vice City Stories. Victor Vance
Szkander ellenfele: GTA 4 Lost and Deamned Johnny Klebitz
Mögöttük csajjal: GTA4 The Ballad of Gay Tony Luis Fernando Lopez
Legtávolabb: GTA Chinatown Wars Huang Lee
Niko Bellic a GTA 4-ből éppen idegeskedik a TV előtt.
Tommy Vercetti a GTA Vice City -ből éppen telefonál a kanapén fekve.
Carl Johnson a GTA San Andreasból, bénáskodik a jetpackkel.
A fószer a kép jobboldalán sörrel a kezében, a GTA 5 bemutatójában látott emberke.- amit most már tudunk: Michael
-
Bjørgersson
félisten
válasz gyuromoj #2391 üzenetére
Persze, lehetett is látni párszor a videón.
(#2390) LaciCRM: Akkor nem tudok mondani semmit, ezt te éreznéd.
-
cNpowa
tag
válasz gyuromoj #1614 üzenetére
egy húszezresem van rá, hogy a PC 2014ben fog jönni.
Rockstar jól átcseszte a rajongókat. Ezután ne csodálkozzon az R* hogy sok lesz a warez..."...a csúszásért a készítők elnézést kérnek, viszont úgy vélik, extra fejlesztési időre van szükségük ahhoz, hogy tökéletes programot tegyenek le az asztalra."
Pc-t rakják le az asztalra konzolon úgyis kaki a grafika elavult fos[ Szerkesztve ]
"Hiába, öregember nem gyorsvonat..." Die Hard 3
-
JoolsNOS
veterán
válasz gyuromoj #1415 üzenetére
Inkább pont, hogy most van magasan a hdd ár. Mert ugye az árvíz elmentével se tették helyre az árakat...
(#1416) icons: az egy dolog, hogy konzolon nem lesz nagy textúra, de pc-n valszeg lesz. Lásd pl max payne.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
icons
addikt
válasz gyuromoj #1415 üzenetére
ÓÓóóh, így van, kivéve hogy a 128as SSDm felét elfoglalná (hopp, jaigen SSDvel már annyira nem poén a dolog, akkor már inkább felhőből játszanék)
Én erőteljesen kétlem, hogy 60gigát elfoglalna, szvsz max 20 lesz. Mivel konzolra jön, nincs értelme extrém nagy felbontású textúrákat belerakni.
Ettől függetlenül lehet persze, hogy akkora lesz, meg az is lehet, hogy 80gigás, meg az is, hogy 10. De ezek a "vágyak" aligha fognak teljesülni
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali játékos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest