Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Van valami módja hogy szerezzek magamnak Online-ba Imponte Dukes verdát? Láttam hozzá "mod" ot hogy a mentésekben kell 2 fájlt kicserélni, de azért nem járhat BAN?
-
Pacy
aktív tag
Most akkor már szabadon gyűjthetőek a zsákok a hekkerektől? Szerintem ez a Gta Online keményen bukásnak indult...így semmi értelme az egésznek. A Heisteken meg a napi küldetéseken is azért verekedje keresztül magát az ember hogy legyen szánalmas 1M Usd a számláján, amit Noobék három másodperc alatt szednek össze kb. A minap 1200 szintű emberrel futottam össze. Versenyben olyan gyorsan mennek csúszás nélkül hogy csak lesek. Vannak versenyek ahol a Wr. 1 perc, de legalább 3-4 szükséges a teljesítéshez. És ezzel a Rockstar jó ideig nem tud majd mit csinálni sajna.
-
Pacy
aktív tag
válasz ergepard #24606 üzenetére
Rockstar válasza:
Hello Pacy1989,To keep the gameplay environment as fair as possible for legitimate players, we routinely do sweeps to separate out cheaters and modders, and to reverse any illegitimate transactions. These sweeps are based on in-game automated detection, examination of suspicious gameplay statistics, and also manually-reviewed evidence submitted by the Community. If you were not engaged in any willful cheating or exploiting yourself, you do not need to worry about getting caught up in our work to separate out cheaters from the rest of the population.
If you would like to provide feedback about the Cheater Pool system, please email GTAOnline@rockstargames.com. We appreciate any input you have about ways to improve the system.
Best regards,
Anthony R.
Rockstar Support -
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Ma megszopatott a cheater közösség. Küldetés után pénzes zsákok közé spawnolt be a game. Hol tudok írni ez ügyben a Supportnak? Tudom hogy bann meg ilyenek járnak érte....ezért akarok írni nekik. Nem szeretném elbukni a 193h online eredményemet.
-
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Kéne egy ember Heistre! Valaki?
-
Pacy
aktív tag
Ellopod...elkocsikázol vele a reptérre, majd amikor beparkoltál a sárga karikára szétlövöd/felrobbantod. Utána go a helikopteredért ami attól 1 percnyire van. 2 cigányt lelövöd aztán mehetsz védeni első körben a repülőt akit vadászgépek üldöznek. Ha az kész véded a másik kettő társadat a rendőröktől. Siker esetén a parton gyülekező és viheted őket a városba. Well done! -
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Helikopter/repülő vezetését nem lehet valahogy közel hozni a Bf vezethetőségéhez? Gondolok itt érzékenységi beállításokra. Szornyű ahogy van alapból. Pl a flight school-nál a helivel lehetetlen célra lőni rendesen. Megosztanátok velem Ti hogy használjátok?
-
Pacy
aktív tag
A jelenlegi gépemen tökéletesen fut full maxon 2x msaa melett. A legkisebb amit láttam 71fps.
-
Pacy
aktív tag
A pénzes kulcsot hová kell beírni?
-
Pacy
aktív tag
Szerintem most olvadnak a szerverek...nem lefele hanem felfele számol még a töltés is...
-
Pacy
aktív tag
válasz laceszgamer #15949 üzenetére
Lehet saccolni mennyi a kicsomagolási idő?
-
Pacy
aktív tag
Helló Fiúk! Köszi hogy ennyien válaszoltatok a kérdésemre!
Szeretnék beszállni én is crew-ba: Pacy1989
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Pacy
aktív tag
26 Köszi a válaszokat. Gyerekek. Csak viccelek!!!
-
Pacy
aktív tag
Abszolút rosszindulat nélkül szeretném megkérdezni: mi itt az átlag életkor a topikban?
[ Szerkesztve ]
-
Pacy
aktív tag
válasz Dyingsoul #14731 üzenetére
Van aki képes komprumisszumot kötni valaki nem. Akiknél látod a csúcs hardvereket gondolhatod hogy nem az előző kategóriába tartoznak. Ahogy én sem. Valaki ezt epénisznek hívja én pl maximalizmusnak. Nézd meg a Gta4-et , hiába volt akkoriban meg az ajánlott követelmény szarra nem volt elég. Élvezhető pl az is medium grafikán, de nem hasonlítható az élmény a full maxhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Pacy
aktív tag
Mit tippeltek mennyi idő mire torrentre kerül?
-
Pacy
aktív tag
-
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék csatlakozni én is a csapathoz! Link
-
Pacy
aktív tag
válasz JackFeryll #13329 üzenetére
+1
Elvileg akkor jár a plusz lové a játékba ugye? Írja ezt vásárlás után valahol a steam? -
Pacy
aktív tag
Itt van ni! Amúgy kemény védelemnek számít az aludoboz ,főleg az azon lévő fólia.
13117: Hivatalos oldalról volt tölthető talán?
[ Szerkesztve ]
-
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Honnan lehetne kideríteni hogy a dobozos verzió "használható" e dvd-rom nélkül? 5. éve nincs a gépemben. Amit idáig vettem dobozosan azok vagy origin, uplay, steam támogatottak voltak. Régebbi játéknál ami nem sorolható ezekhez, letöltöttem warez verziót csak crack helyett a cd kulcsal telepítettem/hitelesítettem. Félek nem lesz fent egy jó darabig torrenten a Gta5 így ez a verzió kilőve. Mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest