Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
Nem kell félni, nem fogják olyan komolyan venni, meg több hét átfutási ideje lesz (szerintem) ennek az egésznek.
Illetve ha mégis lenne valami (nem csak nálad) akkor ha olyan tag volt régről aki letette egy időre a játékot és szól itt szó nélkül vissza kerül.[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
drachoHUN
senior tag
Én pedig nem, mert nem csak erről szól a "jobb" minősítés.
Másrészről pedig, a "Minek összehasonlítani?" kérdés továbbra is fennáll.
Versenypályákat is gyorsabban tudsz teljesíteni motorral, de motorral motor ellen fogsz versenyezni, autóval pedig autók ellen. Kivéve off-road kategória. De itt és most a Super kategóriáról volt szó.Forza JUVE!!!
-
Mr.Csizmás
titán
690x496 = ez a splash screen valszeg.
esetleg driverből nincs kényszerítve valami half vsync, vagy más képmódosító dolog?
(#49632) sqpp tuning? gyanús hogy rögtön a betöltésnél elhasal.
[link]
esetleg a C++ runtime nem hiányzik?[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
CactuS
Arcképgyáros
Én nem nyertem és megadta.
Más: LaciCRMnek igaza van. Az esti képek és történések megbeszélése még ~ belefér, de az azon túli dolgok, amik nem GTAval kapcsolatosak már keményen offnak minősülnek. Ez nem baj, de erre van elvileg a GTA offtopik, ahol kötetlenebb a dolog, ez itt "szakmai" topik. Telefonról nem tudok linkelni, de ha géphez jutok beteszem a TIRbe is.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Kiskokó
veterán
Jóvan fiam! jösz te még az én utcámba
Én is adom az ökörködést bizonyos kereteken belül
Énis midig kicsit borsot török a többiek orra alá de mikor vártam a lehívott kocsit és kinyírtál akkor azé bekaphattad volna !!!!!! direkt ugatom hogy kocsit hivok le ... hoki!| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
-
Plata
félisten
Már vagy egy hete nem voltam fent,vagy ha voltam is keveset.
Voltam olyan hülye hogy újra kipróbáltam a WoW-ot és egy kicsit megint elragadott.
Valamikor cataclysm kieg idején évekkel ezelőtt abbahagytam most tiszta új accountal újra kezdtem és sajna megint megfogott,a mostani kieg megint jó.Viszont hogy annyira ne merüljek bele nem olyan szerveren játszom ahol vannak magyarok.Így tök egyedüli magyarként kb kicsit nehezebb,főleg hogy nem is tudok se angolul se németül.[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
haha akár az is lehetne
To all :
Másik topicba toltam be egy HSZ-t teli képekkel mert mindig csak csinálom de elmarad a feltöltés.
-
Mike
veterán
nihillistának kell lenni és akkor nincs ezzel gond. a session kezelés ilyen. ha ideges vagyok akkor is, épp emiatt el kell fogadni, amiatt se idegeskedek, hogy miért 4-kor kel fel a nap nyáron
(#42295) Kiskokó
Hogy még több pénzed legyen? Nem(#42305) Hunbeast87
Ha van rá biztosításod a Mors Mutual Insurance-t felhívva, visszakapod. Sőt a rendőrség is tárolja, több sessionon keresztül is ha netán ők viszik el, de ha bezuzzák, akkor megint vissza lehet szerezni Morséktól.
Ha már akarunk tényleg válaszolni[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Mind1, nem ér annyit.Lauda: Van belőle publikus változat, volt aki kipróbálta és működött. Ugyanakkor rendszergazdai jogosultság kell a futtatásához. Ez mindenkinek a saját döntése, hogy engedélyezi-e egy ilyen programhoz van sem. Állítólag tud némi anomáliát okozni a GTA-n belül, de részleteket nem tudok, én nem használom.
Illetve itt egy virustotal elemzés. 1/55, CMC szerint Trojan.Win32.Swizzor.2!O-val fertőzött, de ez lehet false.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
Az elég nagy tévedés, hogy bárkinek a fiókját majd bruteforce technológiával feltörik. Filmekben igen, gyakorlatban nem. Általában elavult honlapokról lopnak adatokat és tömegesen próbálják ki az email/felhasználónév/jelszó párosokat. Ha nem megy, akkor ugranak a következőre, nem próbálkoznak.
Nekem anno GW2 alatt egy 7 éves GW1-es aukciós oldal párosával volt egyezés. Igaz, az authenticatoron nem jutottak túl, de jó lecke volt. Egyedi jelszó mindenhova.
Ide írd már be az email címedet, hátha kidob valamit, ami ismerős lesz.
UI: Azért elég tökös legény vagy, ha feltörés után az eredeti jelszavadat állítottad vissza.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Hát igen attól függ mennyit oszt szét a Host,mert a csapat 1.25 milla dolcsit rabol el,azt osztja el a host ahogy neki tetszik.Ha 40-20-20-20 részre osztja akkor neki jut 500 ezer többinek 250 ezer.De ha mindenkinek 25%-ot ad akkor 312.5k dolcsi jut mindenkinek.Plusz az előző 5 setup után jön 5x26k dolcsi.
-
iceQ!
addikt
Hányas szintől tudok hostolni heist-et? Apartman már megvan viszont csak quick search-öt dobja fel mint lehetőség.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
-
ProgenXL
őstag
Nagyon rámentek erre a WHQL támogatásra vagy mire. Ami nem tartalmaz ilyesmit azt már fel se lehet tenni. Nekem az XFast Lan program amivel a net sebességét korlátoztam néha, már nem lehet feltenni. Fel lehet az új verziót 30napos próbaidőre... míg az előző licences volt.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Bib
őstag
Tegnap én is frissítettem Windows 10 Anniversary Update-el, a quantum break bahalt pedig az Windows game. Egy újratelepítés megoldotta.Gta 5 az ment nálam.Ma csináltam egy tiszta win telepítést egy Windows 10 Anniversary iso-ról. Kissé megijjedtem a Gta a szerver leállások miatt nem indult ,de már minden remek.
-
törölt tag
ha valaki 720p 30 fps-re kérdez, akkor szerintem kompromisszumképes a grafikai beállítások terén.
amúgy a c2q@3600mhz+8800gt esetén 1366x768-as felbontáson teszteltem teljesen levett grafikával, és nagyjából tartotta az 50 fps-t, de 50hz+vsync nem volt tökélesetes, mert néha leesett az fps.
a másik esetben (i3-2100+r9 290) viszont magas grafikai beállításokkal produkálta a 30+ fps-t, de levett grafikával sem lett jobb.szerk.: de ez a témakör elvileg ide való.
[ Szerkesztve ]
-
ProgenXL
őstag
Nincs mert az a múlthéten került be 1db. A motor DLC pedig várat magára.
5 járműről tudok. Abból 3 múlthéten 2 most.
Az MTL-Dune noha tök felesleges megvenni, szinte bárhol elmegy. A sekélyebb vizeket meg se érzi.
A meredek lejtő sem okoz gondot. Azt sajnálom hogy az off-road kategóriába benne vannak a motorok is. Így versenyen szinte esélytelenek a kocsik.[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Kiskokó
veterán
Menjetek szobára...
ON :
Valamikor tényleg összehozhatnánk egy ilyen nagy PS-es pénzgyűjtést azzal a disconnectelős szarsággal de félek hogy mire én komolyabban gép elé jutok az szeptember vége... addig meg csak épp hogy fel fel tudok nézni még hétvégén is addig a Dailyket is abbahagytam.
-
Modst3R
senior tag
haha aki meggondolatlanul vásárolt - bocs csak szivatlak XDD - am meg hülyék, már rég kijavíthatták vna...ezzel a saját kenyerüket vették el, de hát a tudjuk melyik népcsoportnál IQ nincs
am holnapi dolog mennyire fix? arra a sprunkos srt8-ra fenem a fogam
[ Szerkesztve ]
️Anna (sajnos a felhasználó nevem nem tudom módosítani.)
-
Modst3R
senior tag
Hasonló helyzetben vagyok. Bármit csinálok mindig zsufik a garázsok. Ps apartment leszámitva mindegyik 10es és ha 2 férőhelyem van összesen?!
Mondjuk érthető mert ami versenyautó azt már meg is vettem. Nem is maradt sok pénzem...alig 18 milla
-
Kiskokó
veterán
Nekem meg élőben arra sincs pénzem , hogy kinézzek az ablakon
hogy ON is legyek :
Mióta ingyenes a biztosító akkor is ha én magam kúrom szét az autóm?
Illetve azt tudtátok hogy a halott ember fejét ha szétküldöd bézbózzal kajak kifolyik a vére ?
Meg a legnagyobb... azt észrevettétek már hogy néha ha az autóval bukkanón mész át vagy levegőből leérkezik a földre az érkezéskor vagy huppanáskor véletlenül rádől a dudára a karakter és dudál egy rövidet ?
Illetve ez egy kicsit hosszabb story... de publicba voltam ma... hát majd elmesélem csak most nincs kedvem leirni
buzi csiter[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
Máháá!
Akkor, hogy fogsz zuhanyozni?Why don't you knock it off with them negative waves!
-
CactuS
Arcképgyáros
Modster máskor is reagált már érzékenyes a idegenekre/pugra. Ő kevésbé tolerálja a bénázásokat, poénkodásokat heist alatt, az autójára meg különösen érzékeny (és ennek elég változatosan tud hangot adni). Ezzel nincs probléma, csak mondjuk ezt egy vadidegen nem tudja, így lehet belőle konfliktus.
A heist szerintem a legtöbb embernek megy, legalábbis szerintem az aki elér már 200+ szintet, az valószínűleg már túl van néhány körön. De mindenkinél beüthet a pech, főleg, ha nem összeszokott a csapat. Publicban én kb. 3-5 próbálkozásig bírom, utána kilépek, ismerek olyat, aki képes órákig próbálkozni velük, mert olyan türelmes. Ez ilyen.
Az alapján amit leírtatok, szimplán egy kis időzítésbeli probléma volt az egyik setupnál, és rosszul jött ki a vége. Azért ez nem a világvége.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Te ott voltál? (nem tudom , tényleg kérdem, nem tudom összekötni a ph-s és sc-s neveket)
Ő leszállította a furgont, kiszállt, dobta rá a gránátot, de én meg közbe RPG-vel beledurrantottam, kicsit hamar. Az volt a feladat hogy fel kell robbantani. ki is írta a játék a képernyő aljára. destroy the van. vagy valami hasonló. Mikor ez megtörtént azonnal véget ért a setup sikeresen. azaz PASSED mivel ez volt a feladat. csak én tettem meg, nem nő. kicseszettül fel van fújva ez a sztori, hogy én noob kretén vagyok meg nem tudok játszani. rajtuk kívül vannak még itt páran akikkel már játszottam. nem vagyok oda a heistért de jópárszor letoltam már az összeset.máig nem értem mi volt az a nagy hiba amiért az ANYÁMAT kellett szidni. és még így is én vagyok a szemét, nem az aki anyázik.
-
Locutus
veterán
Értem én, hogy erős túlzással akarsz nyomatékot szerezni a véleményednek, de szó se volt ilyesmiről amiről beszélsz, és főleg nem az én személyem kapcsán.
#37942 Mike: És ez vonatkozik rád is...
[ Szerkesztve ]
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Plata
félisten
Gondolom nincs pénze az új DLC-re és ha már neki nem jött össze akkor az az elve hogy másnak se legyen jó ha ő béna hozzá.
Mondjuk azt sem értem mi értelme van másik játékosokat ölni,én azért nem haladok sehogy napi feladatokkal,mert minden gyilkolós napit passzolok.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Talán később lesz neki jelentősége,ha megtámadhatók és kirabolhatóak lesznek az irodák.
(#37858) geckowize
4 milla nem elég egy sikeres bűnbandához,mert a küldikhez bizony kell harci helikopter.de egy Insurgent Pick Up vagy Rhino tank is jó ha van.Ha egyedül küldizel egy PH-s sessionban jó ha van felszerelésed,bár mikor 3-an toltuk akkor is jól jött.Volt hogy váltva kellett lekérnem savage helit és tankot egy küldiben.[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
A probléma azzal van, hogy nem ismert, hogy a modot mikor keresi pontosan a GTA V. Korábban leírtam, hogy van rá egy elmélet, hogy minden indításnál megvizsgálja a játékot és amint online megy, küld egy jelölt csomagot a szerverre és onnantól jelölt lesz az account. (Idővel meg jön a ban). De ez is csak egy elmélet.
Locutus: Azért írtam, mert már többször írtad, hogy nem akarsz ebben a játékban gridnolni. Pedig, mivel story nincs, így leegyszerűsítve minden csak RP/$ grind. De, ha félreértettem, akkor bocsánat.
-
geckowize
őstag
Nem növekedik mindig a megszerzett crate-ek értéke? Vagy valamit mondtál, hogy egyre többet lehet kaszálni, akkor mire gondoltál?
Többiekhez (is) szól:
Ha vettünk raktárat, akkor ugye az irodánk gépén a rákkattintunk és ki lehet választani 1 láda, 2 láda és 3 láda ellopását, amire be kell fizetni 8, 12 (?), 18 ezret, aztán ha kimentünk az irodából, a titkárnő felhív, és indulhat a lopás. Mindig ugyanannyit lehet keresni egy-egy lopással? Az biztos, hogy mikor az üres raktárba az első 18 ezerbe kerülő 3 crate-es cuccot bevisszük, akkor 36.000 dollárnyi értéket ír a raktáramra, viszont utána mintha már többel nőne, de lehet rosszul adtam össze fejben, meg volt, hogy buktunk 1-2 crate-et néha.Másik kérdésem, hogy mikor érdemes eladni ezeket a cuccokat? A tegnap ide linkelt 111 crate-es titanos failból leszűrve gondolom nem akkor, ha betelik a 111 férőhelyes raktáram.
Tegnap 400.000 dollárnyi értéknél mentem rá, hogy sell, aztán 2 db Brickade-et készített elő, amit el kellett vinni a raktártól egy másik helyre.
Szinte alig támadtak NPC-k, playerek meg még annyira se, mert sikerült egy nyugodt, kevés playeres sessiont kifogni (igaz, egyszer ránktörtek, miközben egy farmolásnál kerestük a rejtett crate-et, akkor 3-ból csak 1-et tudtunk bevinni). Azt lehet tudni, hogy hány crate-et képes szállítani a Brickade? Ha pl 111 crate-et akarok eladni, akkor egyből titan-ba rakja és azzal kell elrepülni és ledobálni a szállítmányt, mint a videóban?(#37723) modster: Tegnap volt 3 associate-em CEO-ként és több embert nem engedett hire-ölni... Úgyhogy úgy néz ki, hogy max 4-en lehetnek egy szervezetben...
[ Szerkesztve ]
-
Modst3R
senior tag
Úgy lenne értelme ahogy beszéltük h az egész PH egy maffia hálozathoz/CEOhoz tartozna folyamatosan 10-12 ember online alsóhangon, nem csak h a profit valszeg jobb lenne, gyorsabban fejlődne stb, de megnézem h egy 1-2 insurgent pick up, 3-4 tank + esetleg apache v hydra convoynak melyik bátor megy neki!
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
-
Locutus
veterán
Hát el kell keserítselek, mert bizony a public gta sessionben ez is benne van
Ma nekem is tombolós napom volt, direkt a pénzes kivagyi vip-kra vadásztam akik csomagot hurcolásztak a vadiúj milliós verdáikkal, mintha muszáj lenne... és mivel végre újra levonja a pénzt érte, ha valakinek a saját járművét felrobbantom, sikerült is százezret eltapsolni egy óra alatt
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
CactuS
Arcképgyáros
Asszony most szólt Viberen, hogy nálam most végzett a steam-es frissítés.
Hohó!
Yes, gun lockers exist. You can also get a safe, choose whether to have a female or male assistant, you name the organization as you buy the building, you can choose colors, and you can opt-in to have comfy accommodations.
Maze Bank West: Starts at 1,000,000
Lombank West: Starts at 3,100,000
Arcadius Business Center: Starts at 2,250,000
Maze Bank Tower: Starts at 4,000,000Certain decors (colors) can cost you up to an extra 1,000,000...yikes.
A gun locker in Maze Bank Tower will run you an extra 520,000 (not yet sure if different per tower) Can confirm that addon prices are the same across all buildings.
Safe is an extra 335,000 in Maze Bank Tower all buildings.
I'm unsure what the safe does exactly. Here's the flavor text: Forget the banks - you know what's actually too big to fail? A huge pile of hard cash in a secure safe on the 50th floor. Just close the door, dim the lights, and discover that $100 bills are surprisingly comfy and absorbent.Annyira nem is vészes, szóval 4 milla a legnagyobb, van fegyverszekrény és széf is. Az új autók pedig nagyon szépen kidolgozottak.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Az oké, csak a limit is növekedjen meg. El tudnék viselni még +10, de inkább 20 helyett. Eleve nem is értem, hogy miért van benne ez a limit.
A linkéelt képen amúgy feltűnt, hogy a srácnak van 423 milliója? Boxon csak a car dupe volt, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest