Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz drachoHUN #54720 üzenetére
Nincs aktivitási limit a Crewban. Tekintve, hogy eleve nincsen szűkre szabva a fő per crew, így nincs is értelmes indok arra, hogy töröljünk. Aki visszatalál egy kisebb-nagyobb kihagyás után, azt várjuk szeretettel.
Aliendej: Hááát, HC raiderként azért bele tud fáradni az ember. Én beleöltem nagyon sok évet, HCként meló és család előtt, majd casual raiderként családos emberként. Nálunk végül mindig a társaságon bukott el a dolog különböző okok miatt, legyen szó hónapokról vagy évekről.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Plata
félisten
válasz drachoHUN #54720 üzenetére
Az volt a gond hogy túl sokáig nem léptél be és az irodádban elszaporodtak a poloskák,féltek hogy felénk is át jönnek és ezért kizártak.
(#54719) LaciCRM
A rögeszméid terjednek maguktól,mert erősen fertőzőek.
Félek neked heveny rögeszmitiszed van és elkapom.Egyébként ha már értetek a konzolokhoz,én nem,elmondhatnátok most melyik konzolt érdemes megvenni karácsonyra.Nem saját célra,ajándék lenne,de hót gőzöm nincs hogy melyik a jobb,megkérdezni nem akarom mert akkor hogy meglepetés?
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz drachoHUN #53089 üzenetére
Pedig volt változtatás, én szinte mindig a Volatussal repülök, már én is észre vettem (elsőre nem tűnt fel), hogy sokkal könnyebb vele landolni. A buzzard is kicsit gyorsabb lett, legalábbis a fegyver nélküli verzió.
Mondom, eléggé valószínű a hydra nerf, ha drágábban jön majd a Lazer (az biztos, hogy jön, csak az ára kérdéses még, redditen 5-6 millió köré tippelik). -
negyven2
veterán
válasz drachoHUN #52892 üzenetére
pont most akartam linkelni ezt
Amúgy ebben a reddit postban vannak összegyűjtve az eddigi kiszivárgót infók
Remélem a múltheti grindolás elég lesz rá. 20 millióval kezdtem most van 53.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Plata
félisten
válasz drachoHUN #52486 üzenetére
Nekem volt egy versenykocsim,nem emlékszem a nevére sem,super kategóriás,alap ára asszem 2.5 misi fullosan kb 4 milla,de eladtam a francba mert nem lehetett vele közlekedni,túl gyors volt utcára.
Egyébként ha közlekedésre kell kocsi akkor a legjobb az Insurgent.
Nem gond ha nagy a forgalom vagy dugó van,max pár NPC repül a csába.[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz drachoHUN #52382 üzenetére
Ez a nap hire hogy nem azt a fostalicska ardentet aktivaltak
Este sietek is megvenni ennek szoritottam meg egy helyet a garazsba"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz drachoHUN #51221 üzenetére
Pedig a 2 dragabb kocsit mar vennem"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
válasz drachoHUN #50709 üzenetére
Ez a felni nem új, most is benne van a játékban. Remélem nem csak újrahasznosított dolgok lesznek. Ez is egy Paganinak tűnik, mint az Osiris. Pagani Zonda 2015?
-
válasz drachoHUN #50686 üzenetére
Lehet, hogy csak azért, mert a cheaterek kb. állandó játékosok, ilyenkor meg visszatér egy csomó nem állandó is, és jobban szétvegyülnek. Amikor meg az alkalmiak újra elkopnak, akkor meg a cheaterekkel újra többször találkozol. Én erre tippelek.
Ruiner 2000-es kérdés. Nem a kedvencem, de mivel a gyári kerekénél costum kerekek kisebbek kerékátmérőben (nem felni, teljes kerék átmérőben) valamint szembetűnően keskenyebb a gumi is rajtuk, ezért fent hagytam a gyárit. Viszont nem tetszik az, hogy aza méhsejtes minta feketében olyan, mint ha pókháló lenne. Ha bemegyek az LSC-be, elváltom a felnit (nem kell másikat megvenni, csak megnézni) és visszatérek a stock-ra, akkor szürke alapszínű lesz a felni méhsejtes része is. Ha pedig rányomok a vételre, nem azt írja, hogy már ez van a kocsin (pedig ott a jel a menüben, hogy ez van rajta), hanem kifizetteti velem a 3000 dodót és marad fémszínű. Így meg már jól néz ki. Viszont, ha reloggolok, akkor újra fekete lesz és újra el kell vinnem az LSC-be, hogy 3000ért mókolják meg. Egyébként, ha elpusztul a kocsi és újra lekérem, akkor olyan marad, amilyenért fizettem. Nem tudja valaki mi lenne a megoldás?
-
tomazin
veterán
-
Locutus
veterán
válasz drachoHUN #49900 üzenetére
Super classban
1: RE7B (1:00:6)
2: Tempesta
3: Zentorno
4: Nero Custom
5: X80
6: T20
7: Osiris
8: Nero
9: ETR1
10: FMJ
11: Itali GTB
12: Turismo R (1:01:998)
Gyakorlatilag idáig 2mp-en belül van minden köridő, tehát simán hozható egyik a másikkal. Ugyanakkor vannak könnyebben és nehezebben vezethető autók, tehát a skill nem mindegy. Pl az RE7B, X80, Zentorno, elég vadul mennek, nem könnyű íven tartani őket. A túl magas top speed se mindig könnyíti meg a helyzetet. Turismo R-rel is azért verhető lazán a mezőny, mert baromi könnyű vezetni, nehezen száll el kanyarban. A legjobb all-roundernek a Tempestat mondják.13: Tyrus
14: Entity
15: Penetrator
16: Reaper
17: Italy GTB Custom
18: Infernus
19: Rocket Voltic
20: Cheetah
21: 811 (20. újabban)
22: Vacca
23: Sultan RS
24: Banshee Custom
25: Adder
26: Voltic
27: BulletKomplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
bluuzia
senior tag
válasz drachoHUN #49502 üzenetére
Tőlem aztán a letöltő linket is ide tehetitek, nem fogom kipróbálni.
Aki meg ezek után vérszemet kap és kipróbálja, az ne óbégasson ha bannolják.ricsei50: Na végre!
[ Szerkesztve ]
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
válasz drachoHUN #49235 üzenetére
Szerintem ér, mert ha ticketben akarod bejelenteni, hogy jobb lenne ingame, mert akkor tudják track-elni. Meg néha jelzik is, hogy kösz ia sok reportot, segít nekik. Pl. itt, a Keep the feedback coming résznél: Coming Soon to GTA Online: Special Vehicle Races, New Cars, Modes & More
-
Laraxior
titán
válasz drachoHUN #49176 üzenetére
Az elején bevallom amit láttam zsákokat azokba belesétáltam. 40ezres csomagok voltak.
Aztán elkezdett pittyegni a játék, látom, hogy autó eladás, 50ezresével jött a pénz a zsebbe.Nem léptem ki, mert nem volt balhé, semmi extra, normális session volt. Ráadásul a végén mindenki kapott, ment is a hálálkodás. De nem tudjuk ki volt
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
hegyipapa
senior tag
-
-
Triathlete
senior tag
válasz drachoHUN #48068 üzenetére
Csak egyetérteni tudok vele. Az eleje persze lehetne AM-esebb, viszont nekem ez a forma sem üti annyira a szemem mint az Infernus Classic. Ott nagyon erős a kontraszt ami sokkal jobban meglátszik a szögletes formáknál. Itt a kerek, ívelt vonalak elviszik a tekintetet, nem tűnnek ki ezek a geometriai "hibák". Az egyetlen amit én kifogásolnék ennél az autónál, hogy az első tengely előtti rész egy leheletnyit lehetne hosszabb. (:sóhaj: mikor jön már egy e-type könyörgöm!) A motorháztető meg ha jól emlékszem módosítható valami szolidabbra (nekem biztos nem ez van).
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
válasz drachoHUN #47892 üzenetére
Miért, melyek még?
(#47893) Wiz Khalifa
Broken GTAV Infernus Classic -
Locutus
veterán
válasz drachoHUN #47846 üzenetére
Apropó, jut eszembe a tegnapi versenyeinkről.
Nem lenne kedved, vagy másnak is kedve rendszeresebben versenyezni? Méghozzá rendes szabályokkal, kategóriákkal. Bár nincs kontrollerem (tervben sincs, hogy megbuzzanjak ), de azért nem nyomom rosszul billentyűzettel.
Amolyan PH-Racing jelleggel, előre meghatározni, hogy mit lehet, mit nem. Igazából ez az egy, amit még annyira nem untam meg GTA5-ben, szal vissza tud vonzani néha.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz drachoHUN #47440 üzenetére
Már volt jó régen, de kivették (ha kivitted a garázsból, akkor öngyulladást hajtott végre és felrobbant), mivel túl erős volt. Úgy bírta a gyűrődést, mint egy insurgent és olyan golyóálló volt, mint egy kuruma. De lehet, hogy valahol nerfelik a statjait és újra bekerül. Részemről várós lenne, mert imádom a sima Duke-ot is.
ProgenXL: Hibátlan autó, érezni benne a nyomatékot. Azért nem egy Slamvan vagy Mamba.
Segal: Szerintem maradhat, max offban, de elfér. Van külön hardveres topik, de kevesebben nézik, mint ezt.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Segal
veterán
válasz drachoHUN #47196 üzenetére
Pedig hidd el megeri megvenni nagyon jol el lehet hulyulni kitt-el meg a rakera autoval. Foleg ha osszeall 2-3 jatekos. Multkor pl Kelevel kimentunk a repterre en ramp buggyval o meg raketa autoval es irto jot szorakoztunk de emlithetnem akar a cargobob es kitt talalkozasat is amikor helivel felviszi a magasba a kocsit majd kiold
Persze vannak ezeknel.a kocsiknal SOKKAL fontosabb jarmuvek de egy ido utan mar belefernek az ember koltsegvetesebe. Max makd jatszol ezekket a stunt race-ekkel akkor ha mar meglesznek a kocsik. Max nem lesz ra epp dupla rp de az elmeny ugyanaz lesz kesobb is"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz drachoHUN #47190 üzenetére
Pont azert csinaljak hogy megvedd a kocsikat.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Plata
félisten
válasz drachoHUN #40063 üzenetére
Jó lenne ha nekifognának a bogarak irtásához,irtó sok bug van most már.Heist és egyéb küldiben is rengeteg bibi van.Ps convoynál konkrétan sem a kamion nem jött sem a heli,Heli ikonja látszott a térképen,de a kamion meg a kisérete nem jött,végig mentünk az úton de semmi.Avi nevű agyhalott barom meg nem ült be a motorcsónakba hanem elkezdett úszni a francba.Asszem a motoros résznél adtuk fel,az egyik motort nem lehetett fel venni,ott elege lett a csapat felének.
-
iceQ!
addikt
válasz drachoHUN #39767 üzenetére
Király. TS van a könnyebb kommunikáció érdekében?
(Request küldve a crew felé)
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz drachoHUN #39622 üzenetére
Motorok szerintem mindig gyorsabbak az autóknál, ha együtt indulnak. Én annyira nem szeretem őket, mert általában pár sarok után eltaknyolok velük, így a kategóriában leggyorsabb autókat nézem.
-
cyberkind
félisten
válasz drachoHUN #39374 üzenetére
Szinte biztos olvastam, de a saját kocsimmal ezt nem próbáltam akkor ami mindenben jobb a gyárinál, a gyárival tehát ha nincs custom kocsi tökéletes minden, de a sajátommal nem és stunt pálya volt, gyakorlatilag ha lassabban is de full gázon megyek és a kanyarokban is ahol összeszedem az előnyt a custom kocsival, erre írtam, hogy így mindennél jobban lehet vezetni, és így nemhiába veri a T20-at is, más felniken szar.
Offroad valóban azt adja de nagyon csúnya erre a kocsira, sőt mindre ami nem terepjáró, carbon spoilerrel voltam, még szélárnyék se kellett csak úgy repültem, a catchup se tudott megfogni csak a kanyarok mert tört ki a hátulja ha épp az eleje bement a kanyarba, úgyhogy a gyári kerék a fullos kocsira nálam szar volt erőteljesen.
[ Szerkesztve ]
-
Modst3R
senior tag
válasz drachoHUN #39228 üzenetére
Én tampa2 öt veszem meg csak, de csak a design miatt, másnak ez lehet fura de én gyüjtöm a kocsikat, nem zavar ha semmire nem lehet használni, rengeteg olyan autóm van amit megvettem egyszer talán vezettem most meg pihen
️Anna (sajnos a felhasználó nevem nem tudom módosítani.)
-
-
cyberkind
félisten
válasz drachoHUN #39184 üzenetére
Én freeroam-ban a Tyrus-t használom ezentúl, versenyre meg az új Annis-t, a külseje meg nem igazán érdekel ha gyorsak és jól lehet vezetni, az meg, hogy a garázsban miként mutatnak végképp nem hoz lázba.
(#39183) ProgenXL
Nálam csak az számít hogy gyors legyen és jól lehessen vezetni, sajnos az újak jobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest