Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz szTotyy #95506 üzenetére
Ha vesz valaki 9 millányi SharkCardot, és csinál bármit amiből újraindítják, akkor megkapja/megtarthatja a 9 millát, és nem azt nézik, mert nem tudják, hogy most megtarhatod X autót, mert ezt abból vetted, de a turbót már nem, mert az meg a rossz pénzből vetted. Ez sem szétválasztás... ez továbbra is adott érték accounton tartása vagy elvétele és nem külön bankszámla és annak a figyelése.
Ha pl lenne sharkbank a játékban, amire csak sharkcard-dal vett pénz kerül, külön sáv lenne jobbra fent, vásárláskor külön kérdezné, hogy melyik egyenlegedből akarsz vásárolni mit, akkor már nyomon lehetne követni, hogy ki miről, miből vett mit.
De akkor is furi lenne, hogy valaki 2-es szinten olyan cuccokkal rohangál, amik 100-ason lesznek elérhetőek, csak azért mert reset előtt shark egyenlegből vette.// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz szTotyy #95500 üzenetére
A shark card vétel hivatalos tranzakció, így azt nem nullázhatják, mert valós pénzel fizettél érte. A többi játékhaladásból esett szóval az nullázható, ha járatlan úton érted el.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
h3lios
addikt
válasz szTotyy #95500 üzenetére
Volt 7M $ a bankban.
Mikor megkaptam a felfüggesztést akkor üres karit láttam csak online és azt, hogy kereken 9M $-om van a bankban. Az a Shark Card jóváírás volt amit a felfüggesztés után kaptam volna vissza.
Most úgy kaptam vissza a karaktert, hogy megvan az eredeti pénz és a 9M + ban.
B-tag: H3lios#2825
-
Deck
titán
válasz szTotyy #95374 üzenetére
Mindenféle versenyre. Nem ártana olyan ami mindenhol jónak minősül. Persze veszek idővel majd többet is de most csak egyet vennék.
Irányíthatóság fontos persze. Jester RR ami a legtöbb listában első azért gondoltam erre. De ott van a Calico GTF, Vectre stb.[ Szerkesztve ]
PS5
-
LZs?!
aktív tag
válasz szTotyy #95291 üzenetére
Köszi szépen.
A Salvage Yard chart-ért pedig kifejezetten hálás vagyok.
Próbáltam belőni, hogy mi lehet az üteme a passzív pénznek; az már az első héten leesett, hogy a Nightclub popularity indexével analóg módon működik, és idővel azt is, hogy a 0-100 skála is kb. arra ciklusra van belőve, de most már a pontos logika is megvan így.
A NC-ba én minden 100e után (96p) ugrom be 'tölteni' a népszerűséget, és ugyanakkor megyek két kört a két kocsiért a bontóban - ellenben a táblázat szerint elég egy kocsit bevinni a bontó 'feltöltésére', ami sokkal kevesebb szívás.
Nevermind...
-
Plata
félisten
válasz szTotyy #95255 üzenetére
Majd lehet hogy meg nézem,de most nincs rá időm.
Tényleg upgradelnem kell pár karakterem hajóját.
Így most nem sok időm marad.
Jövőhéttől jönnek az elite random TFO-k,arra fel kell cuccolni rendesen.
Csak két karim használ immune bug-os hajót.
Nekik nem is kell fejleszteni,a borgra úgy is immune. -
Plata
félisten
válasz szTotyy #95238 üzenetére
Nem tudom viccelsz-e a keressésel vagy sem,de észrevetted hogy a tengeralattjáró belseje kezd tönkre menni amikor nagyon mélyre merülsz?
Amikor megközelíted a merülési határt már teljesen megváltozik a hajó belseje,az alkatrészeken látszik hogy a nyomás megviseli őket. -
.Szaki.
addikt
válasz szTotyy #95218 üzenetére
Oda akkor kerülnek autók, ha a sz.gépen indítasz autó lopásokat. Heti három autót tudsz ellopni, ha sikerült, azok kerülnek oda. Utána Te döntöd el, hogy eladod, megtartod, vagy ha jól rémlik szét is bontathatod, de utóbbiban nem vagyok biztos. Mostanában egyáltalán nem volt időm játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz szTotyy #95142 üzenetére
De Ucil-nak volt mod menüje.
Volt is modder accountja.
De arra nem emlékszem mi volt,de azzal az idegen játékossal modoltak mindig,csak nem emlékszem a nevére.Név memóriám az veszélyesen rossz.
De Ucil kerek perec meg mondta van mod menüje és ha valaki piszkálta akkor át vált mod accra. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz szTotyy #95135 üzenetére
Én csóró vagyok, az arcade és a bunker a legészakibb, ami csak lehet, ha beköltözök a városba/térkép közepére, akkor már kevesebb ilyen lesz, mert eléggé megtöri a "flow"-t játék közben.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
Plata
félisten
válasz szTotyy #95130 üzenetére
Ok,köszi.
Kellene a rendőr ruha.
Ahhoz meg ez a meló kell,de nem kell le tolni csak bemenni hogy felvegyük a rendőr ruhát és egyből lelépni,majd elmenteni a ruhát a szekrényben.
A meló előtt fel kell venni egy LCD earpice kiegészítőt a karidnak,azzal be menni a melóra megvárni míg felöltözik zsarunak és lelépni,elvileg így a ruha megmarad.[ Szerkesztve ]
-
Zοltta
senior tag
válasz szTotyy #95000 üzenetére
Okés megnézzük majd úgy. Én nem rágodom csak a párom. Eddig gtx 1650 4gb volt akkor folyton eltüntek a texturák, nem láttad hol vezetsz, npcket se látta mindig , most kapott jobb kártyát rx 6600-at itt elkezdett neki crashelni, töröltük a crash és cache mappát. az eltünt...
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
Plata
félisten
válasz szTotyy #94997 üzenetére
Jaa,hogy ragyapista szerver.Ok,
Azt nem ismerem.
Nincs kedvem nulláról újra kezdeni.
Feltételezem Rp szerveren sem lehet jobban megváltoztatni a karakter külsejét.
Bár ha lehet pecázni,esetleg halásznak álni akkor kipróbálom.
Vagy ha lehet saját nudibárom.
Esetleg ha fel csaphatok kalóznak.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz szTotyy #94845 üzenetére
Nem elég csak be menni,a hátsó ajtón menj be,ahova teherautóval vagy egyébbel viszed be a cuccot,feljön menü hogy hova akarsz menni,melyik szintre,válaszd a nightclub opciót és indulj el az irodád felé,a lépcső elé érve biztos jön az infó hogy hé főnök itt egy barom aki balhézik,vagy tele rókázta a wc-t vagy túl sok drogot tolt és be kábult,stb.
[ Szerkesztve ]
-
ProgenXL
őstag
válasz szTotyy #94830 üzenetére
Vannak érdekes dolgok/hibák még így 10 év után is. Feladat közben egyszer csak eltűnt a célkereszt, ha tabot nyomtam a fegyvereket se láttam hogy mire váltok. De ettől függetlenül mindent tudtam csinálni, csak kicsit vakon voltam hogy hova célzok.. xd
és visszatérve a sessionba ismét működött minden.
Egyébként Loose Cheng hangja mást is irritál? Vagy csak én némítom le olyankor a játékot.[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
válasz szTotyy #94826 üzenetére
Tudtommal 48percenként lehet ami 1 GTA napnak felel meg ugyebár. Nem olyan régi dolgok ezek amúgy csak ez a special cargo téma van már jegelve egy ideje.
Szerintem a rockstarnak nem az újabb farmolós vackokat kéne kiadni, hanem a régieket továbbfejleszteni. Az mc-s eladásokban biztos hogy van még potenciál ha tovább gondolnák a dolgot. Vagy a special cargo vagy a bunker.[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
veterán
válasz szTotyy #94376 üzenetére
Ez mit jelent?
"2X Special Cargo Crates from Special Cargo Warehouse manager Lupe"
Tehát ha bemegyek személyesen a warehouse-ba (hogy most csak abba amelyikben ő van vagy a másik 4-be is azt nem tudom) és tőle kérek akkor többet hoz?
Telefonon nem lehet ezt valahogy intéztetni vele, ne kelljen odamenni?https://tinyurl.com/rasoapro
-
Plata
félisten
válasz szTotyy #94029 üzenetére
Régen így volt mert sokat játszottunk és sokat ökörködtünk,mindig volt valami dilis ötletünk és aztán néha találtunk hibát tök véletlen.
#94030negyven2
Pénz és xp szerzőst sosem mernék kipróbálni mert arra biztos harapnának,de autóst sem csináltam saját magamnak,másoknak segítettem le spawnolni verdát. -
negyven2
veterán
válasz szTotyy #93856 üzenetére
Ennek a problémának még mindig az az oka, hogy a GTA V core alapjai, még a X360/PS3-as konzolokra lett tervezve! És bár azért maga az engine jól skálázható, fejleszthető, vannak dolgok, amin nem tudnak változtatni. Ilyen pl. a jármúvariáció is. Bár ezt valószínűleg PC-n mod-al már rég megoldották.
Ami számomra nagyobb probléma még mindig (és ez sajnos az RDR2-ben is megvolt, bár nem ennyire vacakul), az az enemy NPC combat játékfelépítése. Az, hogy pl. a nehézséget úgy oldották meg, hogy kvázi végtelenítve jönnek, hogy a legtöbb esetben melléd teszi le. Hogy mindig tudja, hogy hol vagy és hova kell lőni (vicces volt a repülőgép-anyahajó LSA küldetésben az, amikor a 80 méterre voltam a víz alatt, és a támadó helikopter még akkor is rám lő és el is talál! És ha már lövöldözés, az is vicces, ahogy változott NPC által adott DMG-ek. Mármint nem nevezhető nagyon nehéznek az alap Heist, de pl. X360-on/PS3-hoz viszont az! És kvázi minden más NPC is sokkal kevésbé volt pontos és erős. Itt nem egyszer van az, hogy pár pisztolylövéstől már megfekszel. És mivel az aim-juk top, így rengeteg érdekes dolgot szülnek ezek (volt olyan, hogy super kategóriás kocsival menekültem, és a helikopterből valamilyen smg-vel tüzelő ellenfél kb. egy sorozatból leszedte a páncélom és az életem.
És ahogy írtam, a legzavaróbb, hogy megtámadnak akkor mindig tudni fogják, hogy hol vagy (gondolom más is tapasztalt olyat, hogy fal mögött vagy és a fal túloldalát folyamatosan lővik, mert látják, hogy ott vagy).
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Plata
félisten
válasz szTotyy #93852 üzenetére
Ezek a verdák a régi küldetésekben nem lophatók el?
Mert én elmentem time to get away küldetésre Dubsta lopás miatt,a küldiben még a régi játék elejei állapotok vannak.
Vagyis nincsenek benne azok az új DLC-s épületek.
Szerintem a verdák is régiek benne.
Ilyen ősi küldetésben esetleg lehet még régi verdát lopni.
Valaki aki ismeri a verdákat megnézhetné.
UI:Az biztos hogy Time to get away-ben rohadt sok sima Dubsta van.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz szTotyy #93842 üzenetére
Próbáltam szépen, ezüst tálcán tálalni a dolgot, te meg megjelentél "hol a léneg" bumm kiverted/kivetted a kezemből majd bemutattad a társaságnak "hús enyim nyam nyam nam"...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
negyven2
veterán
válasz szTotyy #93823 üzenetére
Hivatalosan azért, mert így akarták csökkenteni az ingame weboldal játékra gyakorolt terhelését (a sok jármű belassította a böngészést). És azért ezeket, mert a kimutatásuk szerint ezeket vették a legkevésbé.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
ledgeri
nagyúr
-
biker
nagyúr
válasz szTotyy #93745 üzenetére
igen, ennyit én is tudtam, de azt is, megvan a játék, de nincs az előzményben
Hát ezért, mert másik fiók voltDe a jelek szerint van ingyenes játék ami nem epic account kötésű, mert azt játszhattuk
van olyan ami látszott, de nem játszhattunk vele (Control, GTA) és volt kettő (Battlefront meg még valami) ami nem is látszott a libraryban a másik userrelÚgy látszik többszintű jogosultság van, van ami fizikai géphez elég kötve, van ami accounthoz van kötve
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz szTotyy #93743 üzenetére
Kisgyerek 16 éves és 185centi
De majdnem kapott egy maflást... Virtuálisat persze. Problem solvedSzóval így hogy írogatunk, gyanús lett, hogy én DomiMaglod nevet adtam neki mikor létrehoztam, nem DominikMaglod ami most ott van, de tény, google-el nem tudtunk belépni.
És a saját domaines emailcím volt belépésre, amihez passzolt a jelszó amit megadtamAztán most hirtelen ötlettől vezérelve kértem egy jelszó restet a gmailes emailcímmel, és küldött linket, tehát volt ilyen fiók. Reset, új jelszó, hitelesítő kód a telefonjára sms-ben, mondom alakul ez
Megadva a régi jelszó, újabb hitelesítés, belépés, és tadaam, DomiMaglod belépve, tranzakció előzményekben ott van minden még amit én vettem tesztre régen, és fut a GTA isPersze fogalma sincs hogy lehet ez, csak kattingatott, aztán létrehozott egy új usert mert ha nem tud belépni, akkor nem az ahelyes sorrend, hogy "Apaaaaaa, Apaaaaaaaaaaa, mi a jelszó?" hanem el kell kezdeni fiókot b@sztatni ugye?
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Plata
félisten
válasz szTotyy #93743 üzenetére
Nem akarok kötözködni,mert lehet igazad van és bannt kapott.
De ugyanakkor nekem ezt a hibakódot beadta már epic,vettem dlc-t játékhoz játszottam vele,következő alkalomkor sem az alap játékot sem dlc-t nem látta és ez a kód volt.
De nekem a transaction logban meg volt.
Plusz ki be logolás meg újra indítás után jó lett. -
Plata
félisten
válasz szTotyy #93532 üzenetére
Célszerű hátul bemenni a nagy kapun.Ahogy előttem is írták.
Elindulsz iroda felé és kapod üzit.
Ha csak kidobós akkor amint vége és elindulsz vissza irodába máris kapod az újat.
De ha biztosra akarsz menni akkor kidibós küldi végén a főbejárathoz kerülsz,ki mész rajta és hátul be.
Így tuti jön újküldi. -
Plata
félisten
válasz szTotyy #93416 üzenetére
Nanananananaaa.
Tökéletesen fel tudok szállni,arról nem tehetek hogy rosszak a légköri viszonyok és a repülőm meg iszonyodik a magasságtú.
Egyébként meg balkezes vagyok és jobb kezes kiosztással hogy a ragyába menjen a repülés.
De ha nagyon komoly a helyzet vért izzadva de tudok repülni,végül is criminal mastermind is sikerült úgy hogy én voltam a pilóta helivel.
Pedig én szótam hogy ne én legyek.
Végül sikerült de már fejre álltam majdnem és kellett vagy két nyugtató.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Trollok komolyan
- Facebook és Messenger
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest