Hirdetés
- Hosszú idő után újabb előzetest kapott a Dust Front című RTS
- Marathon - Hamarosan új részleteket kapunk a Bungie régóta készülő játékáról
- Már PlayStationön is elérhető a Mandragora: Whispers of the Witch Tree demója
- Alig két hét múlva debütál a Lost Skies teljes kiadása
- Everspace 2 - Megjelenési dátumot kapott a Wrath of the Ancients
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz
Lord Myn #96919 üzenetére
Ezért nem értettem, mivel ingyenesként hirdették akinek megvan, nos nekem is még az ingyenes epic verzió van fent, de most 10K-ért megvehetem az enhanced-et.
Ennyiért kihagyom, bár mostanság ismét rákaptam, de V-re lóvét nem szánnék, főleg ha másnak free-be adja. Majd talán nálam is észhez tér az epic.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Lord Myn #96929 üzenetére
Igaz! Van benne valahogy ez a Director mód is, valami rémlik.
Hú de régen játszottam már ezzel a játékkal, már nem is emlékszem, de még az irányításra se nagyon....Az eleje például a bankrablás hirtelen nem volt meg, aztán beugrott.
Úgy érzem, pont ideje újrázniAmúgy a korábbi végégjátszásnál sikerült olyan jól tőzsdézni a játékban, hogy meg tudtam venni minden eladó ingatlant a karakterekkel és még bőven maradt is pénz.
-
ProgenXL
őstag
válasz
Lord Myn #96854 üzenetére
Főmenüben átmentem az online fülre és egyből bedobta a krakter átvitelt.
Amúgy itt a leírás: -
törölt tag
válasz
Lord Myn #88327 üzenetére
Én ezt csak azért mondtam, mert ez nem az a klasszikus probléma hogy túl vannak terhelve a szerverek és azért nem megy a letöltés ahogy korábban ez előfordult már.
Most elindítottam xboxon, és akármennyire nem vigasztal, a játék fent van, tölthető és működik
Lehet valami sértődött vérpistik csapata támadta meg a pc-s vonalat mert nem tetszik nekik az új san adreas
-
törölt tag
válasz
Lord Myn #88322 üzenetére
Konkrétan mi nem igaz?
4 órakkor vált elérhetővé a letöltés, ami ment is minden platformon.
Lehet akkor nem 22kor, hanem hamarabb ált le a PC-s, ezt lehet nem jól tudom.De az összes többi platform megy azóta is tudomásom szerint, azaz csak a PC launcher van lehalva ami magával hozza hogy nem tudunk egyik PC-s játékkal sem játszani a felhőmentés miatt.
-
Smiley
addikt
válasz
Lord Myn #24410 üzenetére
Sikerult megoldani reggel, 337-es driver-t raktam vissza, ez kb 1 evvel ezelotti... es meg tobb fps-em lett
Meg mindig nem talalok indokot, hogy nyugdijba kuldjem az oreg harcost
-
-
Franklin
addikt
válasz
Lord Myn #17513 üzenetére
Értem én, hogy vannak elveid, nekem is vannak, mindenkinek, de ezt a "torrent soha" dolgot átgondolhatnád.
Gondolom ez inkább az illegális tartalmakra vonatkozik nálad, ami rendben is van.
Ez viszont nem illegális, mert fizettél egy termékért, aminek a részei ezek a fájlok, tehát jogodban áll hozzájuk férni. Miben különbözik az, hogy a Rockstar szerveréről töltöd le vagy egy random ember gépéről? Ugyanarról a fájlról beszélünk.
És ha egy Blizzard játékról lenne szó? Ott torrenthez hasonló módon töltenéd a fájlokat, csak nem tudnál róla.
A sírfeliraton pedig még dolgozz, vannak _sokkal_ fontosabb dolgok is, mint hogy torrenteztél életedben vagy nem...
-
kigyi_23
addikt
válasz
Lord Myn #17515 üzenetére
Én meg azért vettem Steam-est, mert tudtam a preload jól jön majd a dobozost meg nem akartam telepítgetni meg a frissítéstől féltem és bejött... Ha dobozost vettem volna 5k-val többe kerül és még nem tudtam volna vele játszani, mert fix, hogy besírt volna az SC nálam is tegnap a frissítés alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- Bontatlan Lenovo Thinkpad x13 gen 2 Ryzen 5 pro 5650U 16GB RAM 256 SSD
- Új, bontatlan! Xiaomi Sound Outdoor (30 W) - 2 év garancia!
- Apple Watch Nike Sport Band - Pure Platinum/Black - 38/40/41MM
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest