Új hozzászólás Aktív témák
-
123ozike
csendes tag
Sziasztok itt is feltenném a kérdést. x3 nfc -mnek töltés problémái vannak. másodszor szervízelték töltés problémák miatt. A hiba újból fennáll. Leejtettem a szőnyegre, egyszer az asztalra a kezemből, kb 15cm ről, ezek után nem vette fel a töltést, hiába csinálták meg. Valaki tudna erre vmilyen végleges megoldást? Nem szeretném minden egyes kézből kicsúszás után szervízeltetni a telefont, nálam ez túl sűrűen előfordulna 😅
Illetve érdekelne, hogy mi a frász történik ott belül, hogy ennyire érzékeny a dolog, köszönöm ha vkintid bármilyen infóval szolgálni. Minden jót ✌🏻✌🏻😇 -
BCR
csendes tag
Köszi.
Nem ismertem ezt a KövesseTech csatornát, találtam ott hasznos információkat is. Kár hogy az üzemeltetője abbahagyta ezeknek az anyagoknak a készítését.Most az újabb 168 óra leteltére várok (köszi Xiaomi
), jövő héten fog kiderülni, hogy tovább szívat-e a kínai csodamárka vagy méltóztatik végre megengedni, hogy feloldjam a zárat.
Akit esetleg érdekel, van egy teljesen kézi hajtányos technika is a nyitásra, itt lehet utána nézni. -
drr
őstag
Youtube-on láttam egy jó magyar nyelvű videót, az alapján csináltam.
-
BCR
csendes tag
A bootloader nyitását melyik technikával csináltad? (azon kívül, hogy egy sikeres technikával
)
Nekem először azt írta ki, hogy még várnom kell, később meg azt, hogy ez a fiók nem jogosult a nyitásra, használjak másikat)
Ahogy olvasgatom az idevágó Xiaomi Forum bejegyzéseit (https://new.c.mi.com/global/post/101245), nagyon sokan anyáznak a legkülönbözőbb hibákba belefutva. Nekem rettentő barkács, Mekk Elek tákolmánynak tűnik az egész megvalósítása, de itt nem olvastam még olyasmit, hogy valaki nagyon beleakadt volna a sok buktatóba. -
-
misi_belucci
tag
válasz
Viktor0610 #2609 üzenetére
Próbáltam minden variációt, kombinációt és permutációt, de semmi.
Na mindegy, majt megtanulok élni 128Gb tárhellyel, amíg ez a telefon marad. -
RVR400
veterán
válasz
misi_belucci #2606 üzenetére
Ha a telefont a korai időszakban vetted, akkor az SD-kártya minimum 3.5 éves. Egy okostelefonban, folyamatos használat alatt én azt mondom, hogy simán elérhette az élettartama végét.
-
-
misi_belucci
tag
válasz
Viktor0610 #2607 üzenetére
Nincsenek sd kártyával kapcsolatos beállítások (mióta ez a probléma fennáll).
Meg amikor a telefont rádugom a pc-re, akkor is csak a belső tárhelyet mutatja a Windows. -
válasz
misi_belucci #2606 üzenetére
Én lementemém a kártyáról az adatokat, leformáznám a telefonnal, majd adatok vissza.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
misi_belucci
tag
Haj!
Első naptól kezdve van a telefonban egy Samsung sd kártya.
Eddig soha nem volt semmi gond.
Pár napja megnyitottam a zenelejátszót, de "eltűntek a zenék". Beállítások/tárhely menüben sem volt sd kártya.
Sd kártya ki, majd vissza. Aztán kiírta a telefon, hogy Samsung sd kártya nem támogatott......A kártya hibátlan, pc-n teszteltem. Ír, olvas, sebesség rendben. Más márkájú sd-m nincs, hogy azzal kipróbáljam.
Más esetleg találkozott hasonlóval?
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Nem kovetem a topikot es nem is kezdtem el keresgelni.
Asszony készüléke 3 hónapja átesett egy aksi cserén szervízben, most elkezdte azt csinálni, hogy néha tölt, de nagyrészt nem sikerült töltésre bírni. Vagyis volt hogy töltő rádugásánál elkezdte kiírni a töltést, de igazából nem nagyon töltődött, vagy radugásnál nem is történt semmi. Arra gondoltam, vagy a csatlakozó vagy az akkumulátor, ezért visszavittük a szervízbe, ahol közölték a hibát, ami se nem csatlakozó se nem akku, hanem valami szallagkábel probléma, (valószinuleg nem jól írom) ami a töltést viszi át bellül?? Vagy valami hasonló. Elvileg ez a telefon szériahibája és akkor jön elő, ha leesik a telefon illetve dobálják, akár pl egy puha ágyra....
A kérdés valóban létezik rendszeresen ez a hibajelenség?
Jelenleg alkatrészre várunk, ideiglenes megcsinálta szerviz, amivel kihúzhat talán pár napot.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Directors
senior tag
válasz
Viktor0610 #2602 üzenetére
köszi!
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Képernyőzárnál, az óra színét hogyan lehet megváltoztatni ?
Sajna nálam fekete. Inkább állítanám fehérre hogy lássam.A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
Satus
tag
Tegnap kicseréltem az akkut, a régi már kezdett púposodni, de a házat még nem nyomta.
A cseréhez vettem kétoldalú ragasztót, típus specifikust ami nem ragadt, úgyhogy maradt a folyékony.
Tuya/Smart Life wifi TRV radiátor termosztát 6 darab eladó, új csak kipróbált–
-
Satus
tag
-
Sofian
őstag
A telefon nálunk jól szuperál de az akku a végét járja. Van valakinek tapasztalata szervizzel Budapesten? Van ajánlott xiaomi szerviz? Én nem akarnék szenvedni vele.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Ciccuka #2587 üzenetére
Tönkremegy az aksi, fizikailag nem végtelen.
Nem kell mögé többet látni, hogy tervezett... Ez egy kopó eszköz, mint a kocsinal a fék, amíg használsz elhasználódik.
Aksicsere itt már nem biztos,hogy játszik, hisz nem találni gyarihoz hasonló minőséget. Sajnos.
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://youtu.be/VDQFkh1KNh0 ,,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
Mbazsika
tag
válasz
Ciccuka #2587 üzenetére
Ez valami tervezett elavulásféle lehet.
Khmmm.... egyszerű eszközzel mérhető, hogy mennyi töltést vesz fel a telefon mondjuk 20-100%-ra töltésnél. Oszt vagy azt látod, hogy az aksi kezd lekakukkolni, vagy el kell kezdeni keresgélni, hogy mi kajálja meg a delejt.
Nálam a 3 naponta szükséges töltés 2.5 napra ment le, azaz kerekítve 2 nap, biztos ami biztos. -
RVR400
veterán
válasz
Mbazsika #2582 üzenetére
Az akksigyengülés már az Android 12-re való frissítéskor kijött, én most 3 éve és 3 hónapja nyúzom, igazából a kamera miatt vagyok bajban, hogy mire váltanék. Természetesen 100e Ft alatti telefonokról beszélek, ahogy anno ez is 65 körül megvolt, úgy most már a 100-as lett az ingerküszöböm.
-
Ciccuka
veterán
Azt írta valaki, hogy a 3-4 éves Xiaomi telefonok most kezdik magukat megadni, különösen a Poco X3 Pro-k. Ti mit tapasztaltok?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
zombei
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2576 üzenetére
Hát azért csodálkoztam, hogy mi a f@... ennyire azért nem lehet olcsó.
[ Szerkesztve ]
-
-
mankiboj
csendes tag
Nyáron eláztam és akkor tönkrement (legalább) a sebességmérő és a giroszkóp. Még lehet így használni, csak pl. A fényképeket manuálisan kell elforgatni, lépés nem számolja. Most olyat kezdett el csinálni, hogy az OS színesen fut, de ha belépek bizonyos appokba akkor szürkén villog. A videóhívások alatt nem folyamatos a kép, hanem megáll és csak akkor megy tovább ha hozzá érek a kijelzőhöz.
-
-
RVR400
veterán
Volt valaha valaki, aki ezt ténylegesen tesztelte két készüléken párhuzamosan évekig? Szerintem parasztvakítás ez a töltöttségi szinttel való játszadozás. Mondom ezt a jelenleg 3 éves X3-ammal, amit sokszor éjszaka bedugva hagyok töltőn, és eddig még nem kellett akksit cserélnem, mert jelenleg is tudja ugyanazt az üzemidőt, amire az Android 12 érkezésekor lecsökkent a 11 után.
-
zombei
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2564 üzenetére
Ezek a szoftveres korlátok jobbak szerintem, mintha kihúz újra rádug, igazából csak csepp töltésen van tartva, no meg ha merítve van, és újra rátöltve azzal nő az aktív ciklusok száma, ami a fő mérvadó az elhasználódásban. 100%-on tartással meg a magas cella feszültség a baj.
-
Szerintem sokkal jobb nem a töltést korlátozni, hanem konkrétan kihúzni a kábelt.
Mármint arra gondolok, ha "megállítod" a töltést 85%-on, de hosszabb távon töltőn van a teló, az ugyanúgy rossz, mintha 100%-ig töltenéd, és úvy hagynád töltőn.
Persze, nem értek hozzá, csak ötletelek.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
zombei
aktív tag
válasz
mankiboj #2561 üzenetére
Mi a baj az X3-addal ? Szerintem nem éri meg váltani 100-150 ezres kategória nem ad kb. semmi újat. (ha csak az akksid nem rosszalkodik már) Én is csak azért gondolkodom, mert egy i12-őt befognék sajátnak(videós képességek miatt jobb lenne), cégesnek meg maradna az A41.(de gondolkodom, hogy A41 menjen, és X3 maradjon, csak másik rom-al, hogy töltést lehessen korlátozni, mert samut meló helyen bedugom, aztán egész nap 85%-on lóg rajta
)
-
válasz
mankiboj #2561 üzenetére
Sajnos, nagyon felmentek az árak.
Amúgy: Milyen okostelefont vegyek?Xiaomi 13T
-
mankiboj
csendes tag
Sziasztok!
Korábban xiaomi a1 készülékem volt, most pocophone x3 telefonom van. Mindkettővel meg voltam elégedve, engem jól kiszolgáltak. Ilyesmi kategóriában gondolkodom, átlag user vagyok. Amikor kijöttek, az árukat is korrektnek gondoltam. Néztem, most az x6 120k. Ennyit nem szívesen költenék telefonra. Aki képben van, tudna ajánlani új telefon jelöltet, aminek barátságosabb az ára? Vagy napjainkban az a szint 120k ami 3 éve 70k volt?
Köszönöm!
Üdv,
m. -
umek
tag
Sziasztok!
Egy fura hibajelenség megoldására van ötlete esetleg valakinek?
Nővérem készülékén a Messenger alkalmazásban a következő a jelenség:
- a Meta nemrég bevezette, hogy titkosítottra teszi át a chateket szépen lassan
- amióta ez megkezdődött, az ilyen titkosított chateknél van a jelenség
- ha képet vagy videót küldenek nővéremnek, nem tudja megnyitni, mint a régi, nem titkosított chateknél, hogy nagy méretben megnézze, hanem azonnal le akarja menteni a készülékre a képet, amint rákattint, íme:
- a régi chateknél normálisan működik, vagyis ráböksz egy képre, megnyílik nagy méretben.Van esetleg ötletetek, hogy ezzel mit lehet kezdeni?
Köszönöm!Légy korrekt.
-
-
vilmos.nagy
tag
nekem egyel korábbi lineage-en nem megy a gpay. a banki appok közül a rafi & gránit & revolut & államkincstár fut gond nélkül, az unicredit azonban nem -> ezt így-úgy meg lehet kerülni, de nekem úgy sem lett stabil, inkább nem szenvedtem vele.
-
bcsarli
tag
válasz
Baloo27 #2547 üzenetére
Nagyon köszönöm.
Hátlap vásárláshoz linket tudnál még adni? Az enyém már elég viseltes.
Én meg szétnézek a környéken, hogy találok-e műszerészt, aki helyben megcsinálja, mert nekem se képességem, se eszközeim nincsenek hozzá. Utód elromlása esetén biztonsági telefonnak jó lenne. -
Baloo27
aktív tag
-
drr
őstag
Sziasztok!
Próbáltam keresni, de nem igazán jártam sikerrel, így kérdezek.
Milyen TWRP ajánlott a telefonhoz?
Ha az felment, melyik ROM-ot tudnátok ajánlani? (Fontos lenne, hogy stabilan működjön az NFC fizetés.)
Hol találok normális segédletet a telepítéshez?
A válaszokat előre is köszönöm! -
Baloo27
aktív tag
válasz
bcsarli #2541 üzenetére
Èn most cserèltem ki szalagkábellel együtt a gombot.
Nálam is beragadt nèha, de sikerült december vègèn úgy leejteni a kèszülèket, hogy megsèrült az olvasó.
Óvatosan csináltam, ezèrt egy órám ráment, de kapott új olvasót ès új hátlapot.
10$ volt kb. az alkatrèsz aliról ès eddig hibátlan.
Ha mèg várnál a cserèvel, akkor ez is egy opció. -
bcsarli
tag
válasz
Goose-T #2538 üzenetére
Nekem is csinálja, de rájöttem, hogy a bekapcsoló gomb ragad be. Körömmel megpiszkálom, utána simán elindul. ujjlenyomat azonosítóként óvatosan használva jó. Próbálom elkerülni hogy használni kelljen (arcazonosítás után használatkész lett, 15 mp után zárol, pin kódot lecseréltem alakzatra, mert úgy vezetés közben könnyebb feléleszteni...) Így elleszek vele, amíg nem találom meg az utódját.
Max 150.000 ft-ig mit ajánlanátok? Fontos hogy sok (min 512 gb) háttértára legyen, és jó képeket csináljon...[ Szerkesztve ]
-
Goose-T
veterán
válasz
Goose-T #2538 üzenetére
Miután mindent megpróbáltam, amit külföldi fórumokon találtam erre az esetre, és semmi sem működött, nyomtam egy wipe data-t, amit mindenképpen el akartam kerülni, de nem volt más megoldás. Ez viszont frankón megoldotta.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
Goose-T
veterán
Egy jó ideje már a fiam használja az X3 NFC-t. Most valószínűleg azt csinálhatta, hogy frissített volna a telefon, de ő elnyomkodta, és most bootloopba került. Recoveryn és fastbooton kívül nem jön be semmi rajta, ha a recoveryben kiválasztom a Reboot to Systemet, akkor is recoverybe bootol. Safe Mode-ban ugyanez. A gombok tökéletesen működnek rajta, tudok a menüben mozogni és rányomni bármire, nem az a gond. A telefon nincs unlockolva. Mi Assistanttal próbáltam ráflashelni egy teljes firmware-t, kétfélét próbáltam (13.0.4.0 EU és 14.0.5.0 EU), de mindegyikre hibát dobott a program még ellenőrzésnél. Fastbootban semmit sem tudok csinálni, mert unlockot kér. Az Assistant szerint 13.0.4.0 van a telefonon. Lehet ezzel még valamit kezdeni? A romokat innen szedtem.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
HMuki13
csendes tag
Sziasztok! Gyakorlatilag három éve mióta megvan kínlódok ezzel a gonddal. Wifin nem tudok hangvezérelt módon írni. Se a google board-on se a keresőben. Ki kell kapcsolnom a wifit és akkor minden rendben lesz. Viszont így egy csomószor úgy hagyom és a mobilnetet használom akkor is amikor nem szeretném
. Hallottatok már ilyesmiről illetve van rá megoldás?
-
bcsarli
tag
Sziasztok! Ma minden előjel nélkül újraindult a telefonom, de nem tudta végigvinni a folyamatot. Olyan volt mintha beragadt volna a bekapcsoló gomb. Fekete képernyő/poco felirat/rezgés/fekete képernyő váltotta egymást periodikusan. A kezdőképernyőre kb kétszer eljutott majd újraindult ismét. Utána már addig sem jutott. Itthon rákerestem a resetre, megcsináltam, jelenleg jó. Mire készüljek? 3 éves készülék, lassan kereshetem az utódját?
-
válasz
peterbacsi13 #2531 üzenetére
Javaslat legközelebbre.
A gyári visszaállítás ELŐTT lépj ki a Google és a gyártói fiókokból.Xiaomi 13T
-
zombei
aktív tag
Igen, vagy simán neten belépni, és leválasztani, majd utána netet adni a telónak, de a Mi fiókot, ha nem tudod akkor szívás. Youtube-on lehet találni ilyen bypass megoldásokat, de nekem azzal mikor volt egy Note 5 amivel átbas..tak, annál pl. miután lefuttattam, és fiók nélkül is tovább engedett, azután a GPS nem ment, mert letiltotta.
-
RVR400
veterán
válasz
peterbacsi13 #2531 üzenetére
A válasz az, hogy sehogy. Be kell jelentkezni a korábban beállított fiókkal, majd lecsatolni róla az eszközt.
-
peterbacsi13
friss újonc
Egy olyan problémám lenne, hogy teljesen reseteltem a készüléket és két opciót ajánl fel. 1. csatlakozz a wifire ez még ment, de utána kéri a Mi account illetve a regisztrált email címre érkezett kódot, amiből egyiket sem tudom:-( Hogyan lehet innen továbblépni?
-
bcsarli
tag
Annyi tapasztalat van még, hogy ha a beállítások/kapcsolat és megosztás/egyéb/vezeték nélküli megjelenítő alatt kiválasztom a TV-met, akkor gyönyörűen tükrözi a telefon képét a TV-n, de a "kivetítés"-re kattintva továbbra is azt csinálja mint amit 3 kommenttel feljebb írtam.
-
bcsarli
tag
Sziasztok! Segítséget szeretenék kérni. Eddig gond nélkül működött a Foco X3-ról a kivetítés funkció az LG TV-re. Most az történik, hogy ha rányomok a kivetítésre, akkor a TV-n megjelenik a kérés, de csak elutasítani lehet a távirányítóval. Ha nem nyúlok semmihez, akkor pár másodperc múlva átvált TV adásra.
Ha tudtok megoldás, azt megköszönöm -
bcsarli
tag
Az enyém most lesz 3 éves, nem látom az okát hogy miért kellene cserélnem. Ott hibáztam vásárláskor hogy megelégedtem a 64 gigás verzióval, plusz 7000-ért jöhetett volna a 128-as.
Talán az akksi időn veszem észre a korát, de 1 napot így is simán elmegy. Nagyon hálás darab -
sandró60
addikt
válasz
Fruityloops #2521 üzenetére
Nekem is jó úgy ahogy van.Csak akkor csere,ha javítani kell.
Közel 3 éve van meg[ Szerkesztve ]
-
KillBorn
senior tag
válasz
Én egy F5-re elcsábultam volna. Megvárom a Note 13 Pro-t (aka Poco X6 Pro) (1,5k sík, 12 bites C7 kijelző, 12GB+ ram, snapdragon, kijelzőbe integrált ujjlenyomatolvasó, nagyon vékony keret a kijelző körül, minimál design). Elvileg 150k HUFban benne lesz a 16/512-es.
Én az X3 NFC-t egy A52s-sel használom felváltva (impulzus vásárlásra 85k-t megért 20 hónap hivatalos garival). Nem volt olyan xiaomi az elmúlt 3 évben a ~300$ kategóriában ami felkeltette volna a figyelmem.
Illetve én egy telefonért lennék most hajlandó max. 225k-t adni, az a 13T Pro (~260 most HA-n új hivatalos garis). De cserébe a feleségemnek egy iphone 15 lenne az ára.
Ha az A52s-nél jobbat akar az ember, akkor 150k HUF fölé kell menni (min. Poco F5), akkor meg már megvárom míg tényleg lesz újdonság a design és a hardver tekintetében is (pl. Poco X5 Pro nem jobb mint az A52s, és a samu még tovább is lesz támogatva).
Sokat elmond a telefonról, hogy vissza-visszatérek rá az A52s mellett. Egyszerűen xiaomis vagyok nem tudom megmondani okát.
Sztem ki lehet húzni az X3 NFC-vel amíg nem jön a Note 13-as (Poco X6) sorozat. Ahogy írtad 120hz, 6.67 FHD+, nagy akksi (jó üzemidővel még mindig, van 5000-es akksis teló 100 óra kürüli üzemidővel is), jó hangszórók, és most is teljesen vállalható kamerarendszer.
Ennél többet nem adnak gyártók most sem ár/érték arányban (sajnos) a Poco F5 kategóriájáig.[ Szerkesztve ]
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
zsiz
őstag
válasz
Nekem ugyan X3 Pro volt, de ugyanezt éreztem. Nem akartam lecserélni, mert tökéletesen elég volt nekem a mindennapokra. Egy-két évet szerintem még simán kihúztam volna vele. Kicsit több, mint két évig használtam, de sajnos megadta magát, akármennyire is vigyáztam rá. Így kénytelen voltam venni helyette egy újat. Redmi Note 12 Pro 5G lett a kiválasztott. De nincs meg az a "wow, új telefon" érzés, mert egyrészt nincs akkora teljesítmény és tudásbeli különbség a kettő között, másrészt meg a Poco-t sem éreztem kevésnek. Legalább így feljebbléptem 8/256GB-ra. Nem rossz telefon amúgy, de ha nem ment volna tönkre a Poco, számomra nem érte volna meg lecserélni a RN12Pro 5G-re. Ami meg már jelentősebb előrelépés lett volna, azok kerülnek annyiba, amennyit már én egyszerűen nem vagyok hajlandó kiadni telefonért.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Fruityloops
tag
Egy kérdés. Van egy pocophone x3 nfc-m már lassan 2 éve, ami a minden napokban tökéletesen elég minden téren, hiába jöttek ki már azóta újabbak, valahogy nem fogtak meg, vagy nagyon drágák.
Mások is vannak úgy vele, hogy ameddig csak lehet és be nem döglik, maradnak hűen a szeretett X3 nfc-jüknél? Vagy csak én. Mert 120 hz, nagy aksi, viszonylag jó fényképező, proci meg minden napokra elég, sztereo hangszóró stb. nekem elég ahogy van, más is van így vele? Vagy szemezget a redmi note 12-vel, vagy mondjuk a Xiaomi 12-13-14-el.[ Szerkesztve ]
-
Satus
tag
Sziasztok. A legfrissebb indonéz romon vagyok V14.0.2.0.SJGIDXM. Rendszerbetöltő zárva.
Az a gond , hogy egyik napról a másikra eltűnt a számológép ikonja. A google playen keresztül tudom indítani a programot tehát ott van a készüléken , csak az ikonja tűnt el.
Eddig amit próbáltam. Adb uninstall/reinstall, uninstall után letöltött apk telepítés, utolsó frissítés telepítés. Gyári visszaállítást nem akarok még.
Ha tudja valaki a megoldás kérem közölje , előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
ZakRob
senior tag
Sziasztok
A 14.0.5-ös frissítéssel (gyári rom) eltűnt a választási lehetőség a preferált hálózattípusnál, egy sorba kerültek, most olyan mintha automatán választana telefon hálózatot magának. Van lehetőség rá, hogy megint én választhassam ki melyik hálózaton akarok lenni? -
sandró60
addikt
Kérdésem a topik lakokhoz?
Mi lehet elállítva a telefonban,hogy a Telekom-SMS nem jelenik meg a kezdő képernyőn?Az értesítések engedélyezve-a led kijelző is ott felül egy pici pontocska az se jelez.Ugyanakkor a viber-nél nincs ilyen probléma
Az is engedélyezve és mégse[ Szerkesztve ]
-
bcsarli
tag
Sziasztok!
A Gcam app-nak meg lehet adni valahogy, hogy az SD-kártyára mentse a fotókat?
A gyárinál be lehet állítani. Sajnos csak 64 gb-os verziót vettem annó, így nagyon kell lavírozni a tárhellyel. A fotók majdnem 5 GB-t foglalnak jelenleg. -
Satus
tag
Sziasztok.
Valaki rendelt már akkut a készülékhez , honnan érdemes venni ?Innen esetleg érdemes lehet rendelni azt írják original , vagy ez is Allis ? [link]
-
mankiboj
csendes tag
Sziasztok!
Elkapott az eső és úgy vettem észre minden működik a telefonban kivéve a gyorsulásmérő és giroszkóp (nem fordul el kijelző appoknál, fényképeknél, nem számolja a lépéseket, stb.). Nem lehet kalibrálni sem, mert nem mutat értékeket a CIT-en belül. Lehet ezeket javítani? Ha igen, tudtok ajánlani valakit Budapesten aki normális áron dolgozik?
Köszi!
-
Satus
tag
válasz
Viktor0610 #2511 üzenetére
Köszi.
-
-
Satus
tag
Sziasztok.
Android 12 indonéz rom van a telefonomon. Kijelző időt nem mutatja az akkunál. Hol lehet megnézni vagy már nem is mutatja ? Vagy az indonéz miatt van ?Tuya/Smart Life wifi TRV radiátor termosztát 6 darab eladó, új csak kipróbált–
-
bendi806
aktív tag
válasz
tillatrilla #2508 üzenetére
Nagyon szívesen, ha van kérdés és tudok segiteni, szóljál majd 🙂
Mondjuk én elégedett vagyok a gyarival is xd
[ Szerkesztve ]
-
tillatrilla
senior tag
válasz
bendi806 #2507 üzenetére
Szia! Szerintem sikerült letöltenem,olyan 340Mb méretű apk.Két napja ismerkedem vele.Úgy tűnik,eddig minden rendben vele. A képek jók,még a felbontáson kell állítgatnom,mert ha olyan a kedve,akkor 9-10 Mb közöttire sikerül egy kép mérete. Remélem beválik!! Köszönöm a tippet!
Üdv: Attila
-
bendi806
aktív tag
válasz
tillatrilla #2506 üzenetére
Rendben, sok sikert...és majd mesélj, neked mi a véleményed róla🙂
-
bendi806
aktív tag
válasz
tillatrilla #2498 üzenetére
Googleba rakeresel, én is onnan szedtem le, de ha kell nézek neked linket szívesen
Illetve fentebb, ha olvasol nekem is segítettek, szerintem az ott találsz hasznos infót[ Szerkesztve ]
-
-
nimfas
addikt
válasz
Viktor0610 #2502 üzenetére
Oh, ez túl egyszerű!
Köszönöm!
Erre nem gondoltam.
Ha kikapcsolás után visszakapcsolom akkor a default értéken lesz, vagy a már elállított lesz újra?
-
-
nimfas
addikt
Fura kérésem lenne ..
Sikeresen elpiszkáltam a fejlesztői módban a BT beállításokat és most BT kihangosítóval a másik fél szaggatva hall. Érdekes módon én tisztán mindent.
A kérésem az lenne hogy az összes alap beállítást "lefotózná" valaki? Nem szeretném ezért a telefont totál nullázni.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez a tudás ennyi pénzért nagyjából az ajándék kategóriája. És rögtön zárójelbe is teszi nem csak a házon belüli ellenfeleket.
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- trek81 károsultjai
- Konzol Screenshot
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest