Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headers
tag
Én sem tudok már vagy egy órája felmenni.
A nem-tudás tudása a tudás kezdete
-
Headers
tag
Én jól megszívtam. Olyan 18:45-kor indítottam el a letöltést és még mindig szedi.
-
Headers
tag
válasz asprey #68508 üzenetére
Szia!
Én már régen modoltam és az openIV-et konkrétan sosem próbáltam, de nekem is a socialclubos verzió van és ilyennel soha nem találkoztam.
Az exe-t nem cseréli ki a mod vagy vmi?
Esetleg nincs külön socialclubos verziója a modnak?
Még annyi hogy más modot próbáltál már, azok sem működnek?[ Szerkesztve ]
-
Headers
tag
Nektek sem akar csatlakozni a játék?
-
Headers
tag
Igenis mániád, mert senki nem szokott ezen így kiakadni, sőt föl sem hozza.
Én sem mindig köszönök, csak ha kevesebben vagyunk, még ha épp úgy adja a helyzet. Én pl nem szeretem, hogy jön valaki, köszön és szét is van floodolva a chat. Szerintem sokkal fontosabb, hogy ki hogy viselkedik vagy mennyit segít. Persze a való életben alap a köszönés mindenhol, de ez egy játék.A nem-tudás tudása a tudás kezdete
-
Headers
tag
-
Headers
tag
Pont írni akartam, hogy szerintem a te rendszeredben van a hiba, ami ezt okozta, mert semmit nem találtam arról, hogy át lehetne állítani a fegyvert teljesen automatából semi-autóba.
Amúgy nem egy rossz funkció bizonyos esetekben.[ Szerkesztve ]
-
Headers
tag
Mint ahogy azt egyszer már leírtam, a scripthookkal nem lehet online modolni, mert ha azzal felmész, akkor instant bant kapsz. Kizárólag az offline modoláshoz célszerű használni, az meg téged semmilyen formában nem érint.
Szóval igen, azért kell, hogy offline kiélhessék magukat és ne online, más ember játékát tönkretéve.A nem-tudás tudása a tudás kezdete
-
Headers
tag
Atya ég mi történik itt.
Pont tegnap léptem be egy órára kb. 2 hét után. Alig mertem megnézni az accountomat a social clubban. Szerencsére engem nem bannoltak (még), de az is biztos, hogy egy darabig nem megyek fel játszani.
Szégyen ami itt folyik és sok sikert mindenkinek, akit ártatlanul bannoltak, csak észbe kapnak a balfaszok R*-éknál.
(#60846) szTotyy: az Izsákos rész +1[ Szerkesztve ]
-
Headers
tag
Mindjárt jön Plata, hogy biztos warez verziót akarod csak letölteni.
Egyébként én ajánlom, főleg akciósan. Kb. 2 évig elvoltam vele, úgy hogy az online részével nem is foglalkoztam. A modokkal jól ellehet szórakozni. Pl. ezt ajánlom (ha frissítették a jelenlegi verzióra), sok minden benne van, ami kell.
Később azért azt javaslom, hogy nézz fel online-ra is és ha kérsz felvételt az itteni crew-ba, akkor nagy eséllyel szinte csak jó élmény fog érni.A nem-tudás tudása a tudás kezdete
-
Headers
tag
válasz Bjørgersson #59843 üzenetére
Én elég sokszor kapok ilyet, ha például egy mission-re fogadok el meghívást. Szóval szerintem nem olyan különleges esemény ez.
-
Headers
tag
A múltkor már kérdeztem, de hátha mostmár tud valaki valamit.
A PH-s discord-dal mi történt?A nem-tudás tudása a tudás kezdete
-
Headers
tag
A PH-s Discord-dal nem tudjátok, hogy mi történt?
Ma épp felnéztem rá és nem találom, a fórumban lévő linkek pedig már nem működnek.
Tudjátok ki kezelte?
Ez a 190Z nekem nagyon bejövős. Remélem az árához mérten jók a menettulajdonságai is.A nem-tudás tudása a tudás kezdete
-
Headers
tag
válasz CactuS #59449 üzenetére
Az online modolás az teljesen más téma, nem is arról volt szó. Azzal egyet értek, hogy nem szabad foglalkozni, azt én is nagyon rühellem. Az általad is linkelt oldalon a modok szinte mind scripthook-ot használnak, aminek a jelenlétéért online-ra való csatlakozás esetén instant ban jár. Az igazi probléma az egyéb oldalakon található fizetős, dll injectiont használó online modmenukkel van.
Mostmár ígérem befejeztem a témát.[ Szerkesztve ]
-
Headers
tag
Nem értem ezt a sztereotípiát, hogy aki használ modokat single-ban az egyből warez játékkal játszik. A legtöbb igényes mod általában csak frissített eredeti játékkal működik. Én is sokáig nem foglalkoztam az online résszel. Bannt sem kaptam soha azért, mert single-ben használtam modokat. Arra tényleg figyleni kell, hogyha átmész online-ra, akkor előtte törölj minden mod fájlt.
(#59446) Plata
Én egy évig játszottam úgy eredetivel, hogy fel sem néztem online-ra, mert annyira nem érdekelt. Nem csak a saját világlátásod szerint kellene ítélkezni.[ Szerkesztve ]
-
Headers
tag
válasz Crogan #59413 üzenetére
Csak hogy megnyugodj és magadba szálj: https://fototrend.hu/tema/gta_5_xboxone/hsz_1-100.html
[ Szerkesztve ]
-
Headers
tag
Hát sajnos az ilyenek benne vannak.
Én még tavaly amikor belekezdtem csináltam olyat, hogy nagy nehezen megvettem az irodát és nem tetszett a név, amit először adtam. Megtaláltam az interaction menüben a lehetőséget, és módosítottam, de azt nem tudtam, hogy ez 250 kiló. Azt a fejet látni kellett volna, amit vágtam, hogy azt a maradék kis nehezen összeszedett pénzemet elbasztam ilyenre . Szerencsére a billentyűzet elég masszív volt és kibírta . Tartottam is egy kis szünetet ezután.
-
Headers
tag
válasz Mr.Csizmás #58293 üzenetére
Már többször akartam kérdezni, de nem jutottam el odáig, hogy a mi a tököm az a PP? :D Nem tudok rájönni
-
-
Headers
tag
válasz freeknight #57847 üzenetére
Pont ez a bajuk, hogy egy nem létező e-mail címmel regisztrált, ezért nem tudják megnézni.
-
Headers
tag
válasz Kiskokó #57455 üzenetére
Nem tudom miért akadnának ki, mert se az összefoglalóban, se a szabályzatban nem látok semmit semmilyen ts meg discord szerverről.
A topicban pedig próbáltam keresni, de ott csak tavalyi hozzászólásokban találtam valamit. Arról honnan tudjam, hogy még aktuális-e?A nem-tudás tudása a tudás kezdete
-
Headers
tag
Egyébként nincs team teamspeak szervere vagy valamilye a crew-nak?
-
Headers
tag
válasz Dtomka #57405 üzenetére
Szerintem nem veszett el, csak szarakodnak a szerverek. A délután folyamán nekem is többször kiírta, meg azt is, hogy nem tud menteni. Ezek után még betudtam jelentkezni körülbelül 2 órával ezelőtt. Most már bejelentkezés se megy nekem se.
Jó nagy gebasz lehet a szerverekkel.Szerk.: Most nézem a support oldalon, hogy limited van az összes paltformnál.
[ Szerkesztve ]
-
Headers
tag
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni a CREW-ba. A szabályzatot elolvastam és megértettem . Jelenleg 53-as szintű vagyok és az ingame nevem: Headers8A nem-tudás tudása a tudás kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest