Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drachoHUN
senior tag
Elérthető az Insurgent.
Forza JUVE!!!
-
Segal
veterán
kacsa volt.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
veterán
Volt feldobva a napokban egy GTA VI fejlesztés. Kacsa volt a hír vagy nem lehet tudni?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
ucli
senior tag
válasz Kiskokó #52089 üzenetére
Az előbb eladás után mi is belebotlottunk egybe, de ez ”csak” aimbotozott.
Először odapofátlankodott a helijével, kilőtt valakit, én persze küldtem neki egy rpg-t. Majd beült egy kocsiba és el akart menni, de robbanós sniperrel kapott egyet, meghalt. Majd kezdtük volna kezelni, de ugye kiszedett mindenkit.
Nem igaz, hogy a Rockstarnál nem tudnának több moderátort alkalmazni (igen, vannak, supportnál írta egy, hogy ő is online-ozik).[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz SchwarzenY #52082 üzenetére
Helló Schwarzen_Yamato !!!!!!
Láttam, hogy bejelöltét ismerősnek.
De elutasítottam. Most látom jelentkeztél ide.
Kérlek ha belépsz hozzánk akkor állítsd az elsődleges Crew-t a PHHU. (ha lehet a többiből lépj is ki)
Illetve megnéztem a profilod, 99 ismerősöd van... kérlek ezt tisztítsd ki arra akivel ténylegesen játszol és "ismered" tudod hogy normális.
Sajnos ha általad lesznek bent gyökerek a PHHU-s Sessionbe hamar magadra haragítod a crewt.Köszönöm és ne támadásnak vedd.
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Na ja. Nem is írtam szombaton felugrottam egy gyors PP-re még vártam az asszonyt... Ucilékhoz becsatlakoztam kb 10en lehettünk bent abból 3-4 idegen... eszegetek szépen mire egyszer csak jön egy buzi aki betámad... elkezdtem gyorsan öldökölni de a rohadt kis buzija GOD MOD-ozott mert 3 RPG-t kapott egymás után és semmi... elfoglalta a hajót majd elkezdett kifelé úszni kb 12szer lőttem fejbe Sniper-el de semmi... reportoltam aztán le is léptem a picsába valami kis 70es szintű gyökér volt.
De amúgy ezen kívül rohadt ritkán botlok csalóba. Bár nem is vagyok sokat fent.
Ma leszek 5 után is akinek kell Help jöjjön aztán meg egy kis szórakázás... meg persze 10 után.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
ProgenXL
őstag
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #52085 üzenetére
RSnek alapvetően a pénzszórás volt a legnagyobb gondja, de már annak is van alternatívája. Az 50 accountos az nagyon vagány, de szerintem csak menőnek akart tűnni, lehet ment volna a sírás, ha tiltják, de az is lehet, hogy vett pár 1-2 dolláros lopott accountot, amik működnek ideig-óráig és ettől már fel is állt neki. A modmenük többsége 1-1 nagyobb patch után kb. 3-4 napon belül újra aktív lesz, leszámítva néhány egyedi esetet.
Viszont még mindig nem olyan rossz a helyzet, mint 2 éve karácsonykor.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
ProgenXL
őstag
Lehet a pénzszórás többnyire megszűnt de minden más csalás ugyanúgy működik. Ma két 70 meg 90es szintű szórakozott azzal hogy god mod-ban minigunnal meg rpg-vel lőtt megállás nélkül lőtt mindenkire. A baj az hogy kicsit sem félnek a tiltástól. Bég be is ismerik hogy csalnak. Az egyik írta hogy nyugodtan lehet reportolni van 50 accountja... De pár napja is volt olyan hogy mindenki meghalt a sessionben egyszerre. persze ezen nem kell meglepődni. Csak gondoltam írom hogy aki szerint kevesebb a csaló annak sajnos rossz hírem van.
Gunner for life
-
hegyipapa
senior tag
Elfogadtam a jelentkezésedett.
-
ucli
senior tag
Szia!
Jelentkezés előtt olvasd el a szabályzatot , majd jelentkezz Social-on is.
-
Thoomaster
csendes tag
válasz hegyipapa #52071 üzenetére
Én se halottam arról a tagról. Viszont engem is kezd idegesíteni, hogy most majdnem mindig a PH-s sessionok teli vannak más crew-ból való, ugyancsak magyar játékosokkal, akik sokszor hozzák a barátaikat is, akik idegenek is szoktak lenni, ezt talán nem lenne probléma, ha nyugodtan ülnek, de megesett már, hogy akartam CEO-nak vagy MC-nek jelentkezni, de nem tudtam, mert lefoglalták más, nem PH-s játékosok, felcsesződtem, és session-t csináltam magamnak, mert nem akart senki se felszabadítani egy helyet . Nem mondom, hogy nekem nincsenek más, nem PH-s barátaim, de általába nem csatlakoznak, kevés ilyen játékos van, de ha csatlakozik is a sessionünkhöz, és ha zavar valakit, kickeljük, és törlöm(volt rá példa) Mostanában meg nagyon sok új PH-s játékost látok, akiket eddig még nem láttam, sok mindenkiről nem is tudok semmit, mindenki PH-s akar lenni? Tudom, hogy mindenkinek joga van hozzá, de akkor legyen aktiv is a sessionokbe, és a fórumon is. Elvégre PH-s ne csak az akarjon lenni, akinek segítség kell, hanem az is, aki segíteni akar. Szerintem is kéne egy kisebb-nagyobb takarítás.
Bluuzia: Tudjuk, hogy jó fiú vagy. Mi szeretünk
[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
Hali!
Nemrég vettem meg a játékot,kicsit csalódott vagyok sokáig tölt online a game és 90%-ban kick-nek mert nincs nagy rangom
Olyat problémát tapasztaltam többször is hogy,lövök de mégsem tartja a fegyvert nyomom a patkányt és semmi majd fáziskéséssel elkezd lőni ping 24 kb. Utána viszont folyamatosan lő le sem áll hacsak nem ugrok vagy egyéb tevékenységet nem próbálok végezni. Küldetésnél elég fusztráló,mod sem más egyéb nincs és nem is volt telepítve.
Megbántam a vásárlást úgyhogy meg is szabadulok tőle. -
Segal
veterán
válasz bluuzia #52074 üzenetére
Ja tényleg az kimaradt véletlenül
Mindegy én vállalom továbbra is az áldozat szerepkört"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
bluuzia
senior tag
Köszi Segal, hogy fényezel. Azt elfelejtetted odaírni, hogy előtte mindig megbeszéljük, hogy lelövöm a fejedről az álarcot, mivel soxor előfordul a daily miatt.
De néha azért te is élvezkedsz. kabe
Még a végén megrémülnek tőlem, akik kevésbé ismernek.[ Szerkesztve ]
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
Segal
veterán
válasz hegyipapa #52071 üzenetére
Engem múltkor lelőtt bluuzia
Az igaz hogy ez volt a napi feladata de akkor is lelőttLegyen egy kis ON is múltkor a yacht medencéjébe nem vetkőzött gatyára a karakterem. Érdekes volt.
Meg a mai yachtnál kifogtam életem legbénább támadóját...
Az ugye nem újdonság hogy nem én vagyok a legjobb pvp-s a crew-ba (de azért az élvonalba vagyok ja mégsem...de a ma délelőtti támadó annak ellenére hogy 127-es rank-al rendelkezett 7x feküdt le pihenni míg én egyszer sem.Met: Előfordul hogy rád támadnak autó lopáskor de mivel top kocsikat lopkodsz ezért gyorsan tudsz vele te is haladni nem olyan könnyű elvenni/robbantani. Ettől függetlenül ha egyedül vagy egy sessionbe akkor sem büntet semmivel a játék ha lopkodsz csak eladásnál kapsz npc-s támadást de azt is rém egyszerű lelőni inkább csak plusz 1-2 perc időt jelent eladásnál plusz ugye a lőszer kár.
[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Met
nagyúr
Random session-ben mennyire jellemző hogy önjelölt hero-k rám másznak amikor viszem a garázsba a lopott kocsit?
Általában úgy szoktam időzíteni hogy olyankor lopok amikor sok ph-s van, de olyankor meg nem tudok menni segíteni.
Vagy csináljak üres session-t amikor jól esik és akkor lopjak?[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
hegyipapa
senior tag
Ucil + Szabi kérésetekre kirúgtam Wade_Winston nevű tagot (Soha nem láttam, hallotam róla.)
Gond van valakivel továbbra is jelezzétek !!!
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Ja sajnos nem tudtam kickelni hirtelen azt hittem, hogy tudok.
Végül is mind1. Majd megcsinálja aki tudja. Kick Wade_Winstont a PHHU-ból.Illetve megint fokozottan arra kérnék mindenkit, hogy a barát listáját próbálja meg PHHU szintűre redukálni.
Értem én hogy magyarok meg nem bántanak de egyszerűen túl sokan vagyunk. Aztán jött Wade.... ő már viszont nem is barátságos volt.
Szóval semmi bajom más magyar Crewokkal de egy Session nem bír el 3-4 magyar crewt+ valós idegenek (akiket sokkal nehezebb így kiszűrni),de ha lehet PHHU-s barátok legyenek csak, vagyunk elegen így is.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
ucli
senior tag
Wade_Winston nevű tagot kéretik eltávolítani magatartása miatt!
Representative még mindig nem tud kickelni
Kéne egy nagyobb takarítás itt is, és kirakni az ide nem illő játékosokat. -
Vecsi22
újonc
Sziasztok új vagyok a fórumon gondolom nem sokatokat érdekel de leirom Dávid vagyok 20 éves GTA-kkal játszottam már de ez az első hogy onlineozok és végre találtam egy közösséget ami rendesen meg van szervezve szeretnék jelentkezni a crewba. Elnézést ha nem valami fórum barát az írásom de ez az első ilyen szövegem remélem mi hamarabb kapok választ sziasztok
-
Webb87
csendes tag
Sziasztok.
Szeretnék jelentkezni a klánba.
Már többször is találkozhattatok velem és Bátyámmal Weyo82-el.
A klánban több emberrel is tartom a kapcsolatot. Joci69, dtomka, Donniehun
Tetszik a klán csapatmunkája és szeretném az illegális vállalkozásaimból befolyó összeget megosztani a klántársakkal.Köszönöm figyelmeteket.
Üdv.
Webb -
Donniehun
újonc
Kamu volt az egesz.
http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2017/07/27/actors-resume-lists-grand-theft-auto-6-as-project.aspx -
ProgenXL
őstag
Ezt mind kb egyetlen helyről szerezték be egymásra hivatkozva. Lehozta pár oldal és akkor már biztos igaz tehát lehozta még több oldal. Valamiből meg kell élni. Persze lehet igazság tartalma és szerintem már régóta folyamatban van a következő rész készítése ha nem is olyan nagy mértékben.
Gunner for life
-
Plata
félisten
-
CactuS
Arcképgyáros
Nem, 27.-e van, lassan utalni kell a fizukat, kell a kattintás.
Bulvár, semmi több. Az álláspont továbbra is az, hogy erre a konzol (félgenerációra) nem jön ki a következő GTA, azóta meg RDR2 is, ami ráadásul szintén tartalmaz majd online részt, szóval ne lelkesedjen senki. Lehet, hogy időtálló dolgokat felvesznek, előkészületek vannak, de valószínűbb, hogy elgépelte az 5-öst 6-osra.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Plata
félisten
Mégis készül a GTA 6?
-
Plata
félisten
válasz Mr.Csizmás #52049 üzenetére
Nem,ez egy 23 tonnás szépség,aminek az elsődleges fegyverzete egy M81E1 Rifled 152 mm Gun/Launcher
-
securics
újonc
Sziasztok!
GTAV\ELS\pack_default hogyan hozom létre?
-
Segal
veterán
Azért remélem egyszer a Lamborghini Egoista is belekerül a játékba. Annál szebb segge egyetlen lambonak sincs
-
Kiskokó
veterán
Ennél off-abb offot nem is írhattál volna (jó beleszerkesztettél... )
Amúgy élőben nagyon adom a Torerot, szép nagyon. Még az első toldatos lökös is simán belefér nekem.
Ezt nagyon megjegyeztem nagyon sok filmben volt ilyen régen.[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Rákeresve megvan a megoldás. Nem az olaszok hülyültek meg, hanem az amerikai verziónál a helyi törvények (alacsony sebességű ütközés) miatt gumi vészhárítóval szerelték az autót.
És abból nőtte ki magát ez a még rondább förmedvény.
-
Kiskokó
veterán
Annyit beszéltek erről a szarról
gyors kérdés! Hogy kell kiejteni helyesen?
Countach - (én tudom )
Microsoft Sam nem játszik[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz CactuS #52039 üzenetére
Most kovancsisagbol rakerestem a "lamborghini countach front spoiler" kifejezesre. Meglepoen sok kepet talal a google kepkeresoje ezzel a borzalommal az elejen tehat ez a valo eletbe is letezo dolog.
Ettol fuggetlenul ronda"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
CactuS
Arcképgyáros
Kicsit kapcsoljunk ON-ba. Néztem a Torero-t, az az első spoiler az tényleg durva, szerintem az eddigi tuning lehetőségek legalja. Én nem is értem, vajon mit tolt az az aki kitalálta és hogy adta be a főnöknek, hogy az úgy jó lesz?
-
Laraxior
titán
Az megvan mindenkinek, hogy Bundy felesége Peggy játszott a Sons of Anarchy-ban is?
Mondjuk eltelt azóta 20 év... én mondjuk fel sem ismertem*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
-
ProgenXL
őstag
én az álomautók kártyát gyüjtöttem.
A kép google de ilyenek voltak.Addig beszéljük hogy végül megkell vennem az autót és külön classic garázst csinálni.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Segal
veterán
válasz szTotyy #52027 üzenetére
Sajnos nekem sincs már meg, ezt a képet a netről vadásztam le
-
Segal
veterán
válasz HussarF #52017 üzenetére
Gyerek korom egyik kedvence volt (megvolt az összes matrica )
Persze voltak kártyáim is"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Kiskokó
veterán
válasz HussarF #52017 üzenetére
Hidd el én ugyan akkora fan vagyok mint te. Pont ugyan abból az okokból mint te is írod...
...de nem.... ezek szarok.. csúnyák, lassúak, kezelhetetlenek... ha a 3ból csak 1 dologban olyan lenne amilyen kell..de nem...
Nálam ezekkel most nagyon mellé nyúlt a Rokksztáár| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
De ezek csak nektek retro autók. Én még ott tartok, hogy mi van? Ezek már ennyi évesek?
-
-
Segal
veterán
válasz hegyipapa #52009 üzenetére
3.14csába
Ennek mar nem biztos hogy tudok helyet szoritani
2 helyem maradt. Az egyik majd a 2.3 millios azt hiszem ocelot kocsinak a masik meg a halloweenes "Rosinak"
Persze 2 olyan van meg amitol hajnalndo lennek megvalni de ez akkor is egeto problema kezd (francokat kezd...) lenni"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
drachoHUN
senior tag
Elérhető a Torero.
Forza JUVE!!!
-
Segal
veterán
Így jártam
anyátokkal
Tegnap megvettem a Technical-t mert az egyik kedvenc tevékenységem a gta-ba az autók tuningolása és mivel ez pagazusos gondoltam jaj de jó büntetlenül tuningolgathatom.
Ma meg úgy döntöttem hogy letudom végre a moc-os garázshely trükköt hogy egyel több garázshelyem legyen. A hülyének is megéri 1,3 millióért 1 garázshelyet szerezni... El is kezdtem nézegetni mit tegyek be a mocba amikor egyszer csak feltűnt a Technical Custom a garázslistámba
Nem átkerült oda... Imádom most a Rockstart. Ezt vegyétek figyelembe mielőtt megveszitek!
Így a moc-os trükk után újra csak 2 garázshelyem maradt"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
hegyipapa
senior tag
-
Met
nagyúr
A crew-nak köszönhetően összejött a pénz a garázsra, lopkodhatom az autókat
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest