Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gcsaba966
csendes tag
Van itt valakinek romeroja? (halottaskocsi)
-
Dtomka
veterán
Szabim alatt ~20 órát töltöttem el a reshade + carpack + egyéb módolással. Sok videót megnéztem de vmi probléma mindig akadt. Belefáradtam, 1 ideig tuti nem próbálkozom
De ilyen videókat nézve a story-t még1x végigvinném:
GTA 6 - Photorealistic Graphics 2018 | BEST BMW M Cars GAMEPLAY! 60 FPS GTA V MOD+ ez a mód is jó lehet:
GTA 5 MODS LSPDFR 863 - CHP SLICKTOP!!! (GTA 5 REAL LIFE PC MOD)+1 videó. zsozeatya merre jársz...? Nektek nem ismerős kicsit a helyszín? (Jó tudom, furcsa 1 figura... )
[link][ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
Amúgy elvileg dupla RP és pénz jár most a transformation race-ekre, de nekem valahogy mégis kevésnek tunik. Idáig legjobbat a nascar-stílusú versenyekkel szórakoztam, és ott rengeteget kaszáltam amíg dupla járt rá. Most valahogy a transformation-re nem érzem hogy dupla lenne, nagyon keveseket kapok. Nem 32 ezer járt anno nascar-nál az 1. helyezettnek? Most csak 16. Pedig oda van írva hogy dupla. Pffff ...
-
ProgenXL
őstag
pont a heists-ekre gondoltam hogy lassan azok jönnek a duplázással. Akkor vélhetően végig mennek minden részén.
Gunner for life
-
szTotyy
őstag
Így, ha most sincs Supra, akkor még a következő héten se lesz új dlc.
[ Szerkesztve ]
-
UnConnecteD
senior tag
en nagyon szeretem a Prison Break-et, remelem lesz majd, aki jatszik velem
-
Anulu79
addikt
válasz HussarF #64079 üzenetére
Szerintem akkor is nagy siker lenne, hogy ha nem lenne 6. rész hanem valami fizetős tartalommal váltana át a játék egy nagyobb térképű területre meg mondjuk feljavított grafikára plusz tartalmakkal. Bár nem tudom, hogy ez mennyi meló lenne a részükről. De szerintem már az is változatosság lenne, hogy az autólopást kibővítenék motorral, repülővel meg egyéb járművekkel.
-
CactuS
Arcképgyáros
Van lehetőség, de ahogy HussarF is írta, kell valami a következő részre is. Egy lassan 5 éves játékba ekkora újításokat fölösleges betenni, ez nem egy MMO, sose készült annak, a nagy SK siker miatt maradt eddig életben.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Plata
félisten
válasz szTotyy #64076 üzenetére
Lehetne benne páncélozott heli,ami túlél legalább két lezuhanást,nagyon gyors és kicsi is.
Mondtam már.Kéne egy Ufo,az lapos is és fémből van,ha lezuhanok nem megy tönkre.
Majd úgy járok vele mint a Wow kieggel,megvettem elővételben,mert tetszett amit beígértek,erre most megjelenés előtt közlik hogy bocsi az amit annyira vártál nem lesz elérhető majd csak akkor ha végig vitted a kieg sztoriját és kifarmoltál egy rakás baromságot.kérem vissza a pénzem.[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
Ne várd ennyire az új kiegészítőt, mert akkor tuti csalódni fogsz benne! Legyenek kisebb elvárásaid és legfeljebb csak pozitívan csalódsz majd!
Félek, megint csak egy supply-eladás-supply-eladás körforgás lesz, csak új köntösbe bújtatva. Végtelen lehetőség van a játékban, lehetnének kreatívabbak is!
Inkább késsen pár hetet, minthogy egy összedobott, ötlettelen, bugos kakit kapjunk! -
Kelecar
aktív tag
Egy nagy volumenű DLC-t amivel sokat dolgoznak és az a céljuk vele, hogy még több playert vonzanak be és még több shark cardot adjanak el nyilván nem fognak szó nélkül kidobni mert magukat szúrnák tökön. Egyébként én olyan infót hallottam (megbízható forrásból), hogy csak jövő hónap közepe-vége felé van reális esély, hogy jöjjön.
-
Plata
félisten
válasz CactuS #64073 üzenetére
Na lemaradtam valamiről?
Az előbb ránéztem fórumra úgy láttam 5 új hsz van rá kattintottam és semmi.
Remélem nem én írtam rosszat,.
Bár én szerintem semmi 18+-t nem írtam,a fenti képet amit linkeltem azon sem látszik a hajóm neve mert épp időugrás közben lőttem képet.
Így a neve nem látszódhat.Ami gondot okozhatna.
Más téma,tud már valaki bármit arról mi jön ma?
Eléggé izgatja a fantáziám,bár lehet a sok koffeintől pörgök.
Kb 5 percenként ránézek a fórumra suttyomban,hát ha jön infó hogy új DLC.
Vagy legalább dupla ládás hét.(#64075) Kelecar
Jaj ne már,ne legyen igazad.
Akkor le lombozódok.
Megyek és meló helyett inkább hibernálom magam a köv hónapig.[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Srácok,
a fórum még mindig nem 18+ only. Bent a játékban oké, itt ne, kérlek.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Plata
félisten
Ez meg mi a rosseb?
GTA$250K Giveaway
Celebrate The Beautiful Game with GTA$250,000
The world’s game is nearly upon us. While our finest footballers from the likes of the Los Santos Benders and Liberty City Beavers unfortunately did not qualify for the big tournament, citizens of Los Santos can still commemorate the occasion. Log in to GTA Online any time between now and June 11th to register for a special celebratory GTA$ Cash Giveaway, then return after June 14th to receive GTA$250,000 in bonus cash. All GTA$ will arrive in your Maze Bank account no later than June 18th.Nem is tudtam róla.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz JulianSinulf #64054 üzenetére
Nincs dupeolt, se glitchelt autóm, így a gyakorlati eladását passzolom, azonban a limitáció nem így működik, legalábbis, amikor utoljára szóba került és végigtúrtam érte a fórumokat, akkor ez volt:
Alap szint: Daily max 40 db (jelenleg, állítható bármikor a Rockstar oldaláról), de ne adj el 9 db-nál többet.
LEVEL 1 - 10 autó per 30 óra
LEVEL 2 - 8 autó per 30 óra
LEVEL 3 - 6 autó per 30 óra
LEVEL 4 - 5 autó per 30 óra
LEVEL 5 - 4 autó per 30 óra
LEVEL 6 - 3 autó per 30 óra
LEVEL 7 - 3 autó per 30 óra (utolsó figyelmeztetés)Utolsó figyelmeztetés utáni első büntető szint:
2 autó 30 óránként 9 hónapig (!). Nincs visszavonás jelenleg*
Büntető szint level 2:
1 autó 30 óránként 9 hónapig (!). Nincs visszavonás jelenleg*Gyakorlatban ez aligha érint bármilyen átlagos játékost, aki nem nagyiparban adja el a saját autóit (utcáról lopott autónál ugyebár eleve van CD).
-
Anulu79
addikt
válasz freeknight #64045 üzenetére
Én is jártam úgy, hogy egyszer csak kiürült a lőszerem. Viszont egy restart nekem is megoldotta a problémát.
-
Plata
félisten
válasz freeknight #64057 üzenetére
Akkor maradok az időutazásnál.
[kép]
De nagyon remélem hogy nem csak az lehet benne.
Ha lehet normális bár is akkor jó.
Még egy CEO ládás hétnek is örülnék.
Meg annak is ha kevesebb modder lenne.[ Szerkesztve ]
-
Lorell71
tag
válasz JulianSinulf #64054 üzenetére
Bug lesz, mást simán enged eladni. A párját eladtam, ez örökre megmarad
-
Plata
félisten
válasz freeknight #64055 üzenetére
Jaj ne már.én már nagyon várom.
Nem mondom élvezem az időutazgatást meg a temporális hidegháborút,de egy Nightlife dlc-ért úgy ott hagynám mint szent pál az oláhokat. -
JulianSinulf
senior tag
válasz CactuS #64034 üzenetére
Dupe car glitch-ből származó autót simán el lehet adni.
Egyrészt tisztára kell mosni.
Másrészt a glitch miatt RS bevezetett néhány intézkedést, ami az összes saját autóra vonatkozik.
Ilyen az, hogy 120 percben max 2 autót célszerű eladni és 30 órában max 6-ot, akkor tuti, hogy nem váltasz szintet.
Ha elkezd nőni a szint, akkor kezd el akadékoskodni RS. Bár ahogy én olvastam eddig, csökken az eladni kívánt kocsik ára, de így értékhatárhoz nem köti.
Ha lopsz egy kocsit, akkor a vásárlási érték szerint 100k összegig beviheted eladni vagy magadévá tenni. 100k fölött már kiírja, hogy vedd meg, be sem enged LSC-be.Lorell71 esetében valami bug lehet, ha egyszer eltűnt, majd megjelent és nem engedi eladni.
Vagy lehet, hogy olyan szinten van ez a bizonyos eladás, hogy azért nem engedi.
Ha jól értettem, akkor az idő fogja megoldani a dolgot.
Angolul olvasgattam és nem mostanában. -
Plata
félisten
Srácok nincs még semmi infó a DLC-ről?
Most értem haza de sok kedvem nincs felmenni,kéne ládázni,de tegnapi modderek meg gyökerek tökre elvették a kedvemet.
Remélem holnap végre már jön DLC.
Az volt a tervem hogy feltöltöm három raktáram fullra,de a tegnapi csalók miatt nem sok kedvem van felmenni.
Pedig tegnap jól indult volna,pont nekem való cuccok jöttek.Csak a csalók is jöttek. -
WolandR
tag
válasz ProgenXL #64046 üzenetére
nálam pl a gránátvető v mi olyan, aminél ha meghalok, kiürül a tár, 20 db v mennyi fér bele, a bunkernel rakja le, ha a lőtérnél megcsinalod a challengeket, hiába van szinte tele, v csak pár db, akkor is 0/0 van írva, de gondolom akkor a sniper is ilyen...
[ Szerkesztve ]
-
ProgenXL
őstag
válasz freeknight #64045 üzenetére
Nem feltételezek persze semmit. Nekem is többször tűnt már el az évek alatt és mindig visszakaptam. De most egy része hiányzik.
Gunner for life
-
VikMorroHun
őstag
válasz Redneck #64022 üzenetére
Milyen logikát nem látsz benne? Vannak a gyárak (hamis dokumentum, fű, hamis pénz, meth, kokó), amik termelnek, miközben online játszol. Ha nincs nyersanyag a gyárban (supply), akkor nem termelnek. Ha nincs több hely (tele vannak a zöld csíkok), akkor sem termelnek. Bármikor eladhatod az aktuális készletet, de ha egyedül próbálnád, érdemes az első csík után, különben nem lesz rá elég időd. Főleg, ha még kezdő vagy, és nem tudod, mire számíts. Ha idegenekkel van tele a session, ahol játszol, akkor számíts rá, hogy megtámadnak és tönkreteszik az eladásod. Amúgy két módon lehet eladni, közelre és távolra. Távolra tovább tart, viszont 50%-kal több pénzt kapsz. Ha pedig sokáig játszol MC vezetőként, akár úgy is, hogy supplyt lopkodsz, akkor jöhetnek a rendőrök, és megtámadják a gyárat. (Nekem hónapokig semmi nem volt, aztán egyszer kedvem támadt lopással feltölteni a 3 gyáramat. Utána folyton jöttek a rendőrök, amint beléptem a játékba, már akkor is.)
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
ProgenXL
őstag
-
ProgenXL
őstag
Így azért nehéz játszani... Ma felléptem story-ba onnan egyből Freeknight-ra csatlakoztam. Contact missio lobbyba. Elindul a missio és 0 fegyverem volt.. Visszaléptem freeroam-ba, minden fegyverem megvolt 0 lőszerrel. (A missioba volt bent egy idegen is de csak nekem tűntek el a lőszereim). Majd story és vissza online. A lőszerek nagy részét visszakaptam de minigun, rpg, homing, sniper shotgun stb.. amik sokat sebeznek mind mind üres. Azt nem tudom hogy sikerült.. előtte nem voltam szabad modba. Nem mondom hogy csalás áldozata lettem valaki által de azért ennyit nem lövöldözök el. Pláne nem sniperrel..
Gunner for life
-
Plata
félisten
válasz Lorell71 #64032 üzenetére
Ez nem modolva lerakott kocsi?
Nem olyan rég,pár hete talán valamelyik ph-s sessionban valaki rakott le szuperdrága kocsikat amiket be lehetett vinni a garázsba.Én épp ládáztam akkor de tudom hogy páran szórakoztak mittomén milyen kocsival,valami rohadt drága kocsi volt,azt sem tudom modolta-e,csak azt tudom hogy valami olyasmiről volt szó hogy tudja spawnoltatni és el lehet rakni a garázsba.
Én nagyban ládáztam és nem foglalkoztam a dologgal,mert nagyon jó session volt,csupa Ph-s és nyugis játékos,nekem meg csupa jewelry gemstone meg hasonló jött. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz Lorell71 #64032 üzenetére
Question: At Los Santos Customs, I’ll receive an error saying "Sorry, you can only sell vehicles worth up to $50,000" when attempting to sell certain cars. The "sell" option is sometimes missing as well. Which vehicles cannot be sold to Los Santos Customs?
Answer: You can sell Personal Vehicles, vehicles stolen from NPCs with value under $50,000, and any vehicle purchased from the following in-game sites:
You cannot sell vehicles that are obtained from Warstock Cache and Carry which require Pegasus for delivery, nor can you sell vehicles obtained through glitches or exploits.
A fentebbi kép mellé ez így elég magas labda.
Lényeg a lényeg: glitch/dupe/piszkos pénzből vett autókat a játék zárolja, így nem tudod azokat eladni.
[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
Üdv!
Valaki tudja mitől lép ki folyton a játék redux-nál?
Először csak töltött,azt megoldottam 2 fájl kicserélésével.
Aztán ment 1 kis ideig.
Most már tölt,és kilép a játék.
Próbáltam újra felrakni módot,kihagyni lépéseket(reshade,script),vagy más sorrendben felrakni.
De sajna az 1.4-es redux nem megy.Nélküle fut a játék de sajna neten se találtam megoldást.
Tudj valaki?Avatar
-
Taci
addikt
A Deluxóval lehet billentyűzetről tüzelni? Vagy csak egérrel? "Helikopteres módon" jobban szeretem csak billentyűzetről irányítani két kézzel, de a [space] billentyűvel itt nem lő (bár levegőben nem is kézifékez ), mást pedig eddig nem találtam billentyűt rá.
-
Plata
félisten
válasz Redneck #64018 üzenetére
Igen,a gyár termel közben.
Én is ezt szoktam csinálni,bemegyek a gyárba a laptopnál belépek Mc-be és veszek supplyt,kilépek Mc-ből majd ki a gyárból és csinálom amihez épp van kedvem.
A gyár elvan magában és termel.
Ha elfogy a supply újra veszel és ha tele lesz kérsz segítséget és kész.
Jó pár óra mire tele termeli,addig lébecolhatsz.(#64019) szTotyy
Folyóba moci ismerős.
De buggyt is öltem már folyóba.
És mentem neki kerítésnek motorral,amitől a motor beleragadt a kerítésbe.[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
Ja, mondjuk az egyedüli eladásokat ne az elején próbáld ki, Redneck, előbb tapasztald ki, mifélék vannak! Meg ne is egy idegenekkel teli public sessionben csináld, mert tuti szétcseszik a cuccodat!
De ha valami probléma adódik eladás közben - ahogy Plata is írta -, gyorsan válts sessiont (mielőtt még véget érne az eladás folyamata), csak minimális veszteség ér, nem veszik el az egész cuccod. Ez fontos, biztos lesz majd rá szükséged!!!! Nem csak ha betámadnak, például akkor is, ha a folyóba hajtasz egy motorral, vagy ha lezuhansz egy áruval teli helivel.[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Tehát ha kilépek az MC-ből, az eddigi történet megmarad és legközelebb folytathatom? Ígérem kicsit utánajárok és ph! sessionben folytatjuk.
Szerk:
Disband MC és ennyi? Legközelebb, megokosodva folyt köv?[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Plata
félisten
válasz Redneck #64014 üzenetére
Csöppet sem nehéz és nem kell vele foglalkozni,veszel supplyt gyárba és utána azt csinálsz amit akarsz a gyár termel.
Ha feljössz Ph-s sessionba ott meg simán találsz segítőt eladásban.
Kirabolni a gyáradat nem tudják ha nem vagy MC-ben.
És nem is rabolják,hanem a zsaruk szállják meg és viszik el a munkásokat a dutyiba,de ha levered őket akkor semmi gond.(#64016) szTotyy
Én nem merném bevállalni egyedül az eladásokat,a motorost és csónakost is csak azért csináltam meg mert már ment.Csónakosnál tényleg pont a végén dobott üresbe.
De ha a folyón kellett volna csinálni nem a tengeren lehet nem vállalnám be.[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
válasz Redneck #64012 üzenetére
Nem olyan bonyesz ez, majd rájössz te is.
Igen, csak online termel a gyár. Figyeld, hogy mindig legyen supply a gyáradban! Ezt (mármint a supplyt) vagy veszed, vagy lopod.
Mindenképpen fejlessz, de a security a legkevésbé fontos.
Plata hozzászólásához kiegészítésként csak annyit, hogy egyedül is el tudsz adni megtelt kokógyárat, kivéve, ha postakocsis eladást ad a gép. Persze csapatban gyorsabb.
A Motoros Club is úgy működik, mint a CEO. Bármikor beléphetsz a szervezetbe és bármikor kiléphetsz belőle (munka közben értelemszerűen nem). Ha nem a gyáradban vagy, vagy épp nem supplyt lopsz, csak úgy barangolsz freemodeban, mindig lépj ki az MC-ből, és akkor nem támadják be a raktáradat!szerk Redneck: igen, legközelebb onnan folytatódik.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Köszönöm a türelmet, és a segítő kommenteket nekem ez abszolút kínai, bánom hogy belevágtam. Csakhát haverral kitaláltuk két sör után hogy fun lesz. Tehát ehhez az egészhez itt kell élnem az életem és a többieknek is? Olyat nem lehet hogy most hagyom a fenébe, és pár nap múlva, mikor ráérünk folytatjuk? Vagy ehhez kell a security és akkor nem tudnak kirabolni?
Azt hiszem a továbbiakban elolvasom a leírásokat.
Mr.Csizmás:
Ketten vagyunk Discordon és totál hülyék az egészhez.szTotyy:
Tehát ha most 3/4 zöld csíkkal abbahagyjuk a náthás f*szba, legközelebb innen folytathatjuk? Mert akkor addig esetleg magunkba szívhatnánk a tudást, és nem sör formájában. Anno linkelte itt valaki a tök korrekt logoutos leírását. Amit persze azóta se néztünk át mert véletlenszerűen GTA-zunk.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Redneck #64012 üzenetére
Security nem olyan fontos,nekem a methben nem volt hónapokig mert elfelejtettem,igaz be is támadták kétszer,de folyton elfelejtettem venni,a mariska gyárat is hetek óta be akarom zárni,de mindig ki megy a fejemből.
Egyedül eladni csak akkor tudod ha kevés benne a cucc.
Ha már olyan félig van akkor jó eséllyel olyan eladást kapsz amit egyedül lehetetlen,mert nincs rá idő,vagy 3-4 postás kocsi,motor,repülő,csónak vagy kukás autót kapsz.Lesz rá 25 perced ha jól emlékszem hogy ezekkel mind ki hord a cuccot,egyedül nem fog menni.De csapattal lazán.Nekem múltkor sikerült két négy motoros eladást megcsinálnom,a másodiknál 2 másodpercen múlt.Eladás elindítása után a szerver ledobott a többiektől,így egyedül letoltam.Meth és cc volt ha jól emlékszem.Motoros eladás,de csak úgy sikerült hogy volt helim amivel visszarepültem.
Jah motorcsónakos eladásnál is jártam így,de ott mákom volt ,csak két csónakot kellett még bevinnem,egyiknek 2 pont volt hátra a másiknak 1.
Egyébként ha látod hogy bukni fogod az eladást gyorsan válts sessiont.
Ilyenkor újra el tudod adni,buksz 5-10%-ot az áruból,de újra ott lesz a gyárban.
CEO eladással nem megy de MC-s eladással igen.[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Mikor tudom eladni? Még 3 csíkom van a visszaszámlálásból. Egyelőre csak melósokat vettem. Securityre van még pénzem és ennyi... Nem gondoltam hogy ez ilyen bonyolult.
Szerk:
Ahhoz hogy menjen a csík, Online kell lennem állandóan? Olyat nem lehet, hogy kilépek, és legközelebb folytatom?
És mi az hogy lépjek ki MC-ből? Lépjek ki a motoros klubból? Olyat is lehet?[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Redneck #64010 üzenetére
Legfontosabb hogy fejleszd a gyárat,fejlesztés nélkül kevesebbet termel több nyersanyagból.
A gépeket és a munkásokat is fejleszd,de a security upgrade is kell,mert úgy hamarabb betámadnak,egyébként ha tele van a gyár supplyval lépj ki MC-ből akkor nem támadják be,ha elfogy a supply be mész gyárba a laptopnál veszel supplyt és egyből újra ki lépsz MC-ből,így elkerülhető a támadás,bár eladásnál becsúszhat úgyis.[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Most vettem először kokó gyárat. Elkezdték a melót. Semmi fejlesztésem nincs rá, de emberek pakolják az anyagot. Mit kell most tennem? Illetve hogy kerülhetem el hogy megszívjam és bukjam az egész készletet?
Bocsi de hülye módon, nulla infóval ugrottam bele.
-
hegyipapa
senior tag
-
Plata
félisten
válasz ProgenXL #63993 üzenetére
Vajon ez már azt jelentené hogy esetleg új DLC jön?
Bár azt sem bánnám ha jönne egy ládázós hét,de a DLC mindenképp jobb lenne.(#63998) Mr.Csizmás
Ismerni ismerem de így hogy KSP az életbe eszembe nem jutott volna.
Már jó pár éve a Star Trek Online-al játszom.
Most kedden jelent meg az új kieg,amit természetesen Vanguard karakterrel és hajóval kezdtem el.
Egyenlőre nagyon bejön,főleg mivel a Vanguard hajók az árukhoz méltóan mocskosul erősek.[ Szerkesztve ]
-
Heller2
aktív tag
válasz olddirtyB #63999 üzenetére
Számít, hogy hol mész vele. Én az autópályára a lóversenypálya mellöl indulok, a sivatag irányába. Ott többször is lejt a pálya, főleg a szélerőművek mellett. Ha jól jön ki a forgalom, és ezeken a helyeken tudsz egyenesen menni, akkor több is kijön belőle.
GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest