Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz olddirtyB #64297 üzenetére
Az a gond, hogy sok a rikácsoló-visitozó egyén a játékban-játékokban... meg az értelmetlenül hadováló szerencsétlen akikre semmilyen szinten nem vagyok kíváncsi. A beszólogatókról nem is beszélve.
Tehát esetemben mindenhol tiltom a voice chat-et kapásból első indítás után.
Ha kell a rizsa akkor van nem kevés külső program ahol zárt helyen csak adott személyek vannak jelen és mehet a diskurzus.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Kiskokó
veterán
válasz VikMorroHun #64291 üzenetére
Azt az aláírást kiegészíteném egy saját tapasztalattal.
Opressorral levegőben nem írunk!| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Plata
félisten
válasz VikMorroHun #64291 üzenetére
Nekem nincs sok.
Asszem 14 milla.
Spóroltam dlc-re. -
-
Plata
félisten
válasz Anulu79 #64288 üzenetére
Dehogy is.Minél több ládát lopsz annál koszosabb az irodád.
Ahogy adod el a raktárakat egyre több lóvé is hever mindenfelé.
Sajna nem lehet eltüntetni belső cserével sem.
Tegnap valahogy eltűnt mikor ledobott a többiektől,de másik sessionban vissza is jött.
Az nem látszik de még a karakterem mögött is van két marha nagy pénzhalom.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Ma este én is meg kaptam a 250 ezremet.
[kép]
Sikerült felmennem Hegyiékkhez,mit kaptam lopásnak?
Art&antik vackok.De mivel a raktár majdnem full már csak 1 ládát lehetett lopni hogy tele legyen.
Elindultam erre az asszisztens rám szól hogy valami gebasz van és speciális tojást kell lopnom.
Sikerült ellopni egy Faberge tojást,a raktáramba be is került,és hazavágta a raktáram,eddig full tele volt rakva képekkel így most lett benne 1 láda nem kép is.
Mivel Ph-s session volt így bevállaltam egyedül a raktár eladást,erre bejött egy rakat idegen.
De két kamiont kaptam 10 megállóval.
Ami vicc hogy a kamionok úgy mentek mint a mérgezett egér,szerintem egy másodperc alatt gyorsultak 200-ra néha nagyobb kanyarnál pattogtam a házakról.
De 11 perc alatt sikerült leszállítani a 10 címre a cuccot úgy hogy kellett mennem minimum 20 kilómétert.
Vége eladásnak beszállok buzzardba erre ledobott session üresbe.
De nagyon fura volt,az üres sessionban az irodám is üres volt,minden eltűnt belőle.
[kép]
Örültem neki hogy végre eltűnt a sok szemét az irodámból.
Csatlakoztam megint Ph-sra de nem engedett be,mert teli a session és kidobott invite only-ba.
Az irodám újra full koszos.[kép] -
Anulu79
addikt
(#64284) L-e-f-i-e
Köszi!Vasárnap mikor lesz a tali? Lesz változás a VB miatt?
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz HussarF #64282 üzenetére
Hát, 2 gyerek mellett random, plusz becsúszik más is. GTA-ra vagy meló közben vagy éjjel/hajnalban jut idő általában, ha úgy van. De mostanában már nincs sok CEO/MC, inkább az érdekesebb autókat szoktam megvenni és azokkal furikázni.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
válasz CactuS #64269 üzenetére
Még így utószóként annyit tennék hozzá, hogy szerintem semmi gond azzal, amit itt az elmúlt párszáz hsz-ben megbeszéltünk. Én pont úgy látom, hogy rendesen működik a crew, mert meg vannak vitatva a dolgok, döntések lettek meghozva és be lettek tartatva a szabályok. Azért mert páran felesleges hisztinek tartották, sztem egyáltalán nem az volt, hanem pont az látszott, hogy van élet a crew-ban és képes cselekedni.
Amúgy mi újság, Cactus, szoktad még nyomni a GTAO-t? Én már biztos nem láttalak vagy ezer éve
(#64270) pokers
Ne haragudj, pokers, te most akkora katyvaszt hordtál itt össze, hogy nem is igazán értem, mit akartál egyáltalán mondani
Most hogy jön ide, hogy valaki felépítette úgy magát, hogy ki tudott menni LA-be? Mi köze ennek a crew-nkhoz?
Ha ki szeretnél te is menni, akkor tűzd ki célul is dolgozz érte
Az meg, hogy farmolás megy a crew sessionok-ben, nem túl meglepő. Jön az új DLC, gyűjtöget rá mindenki.
Mihez kéne felnőni? Azért ez alapvetően már egy 5 éves játék, legtöbbünk bőven 1000 óra felett van. Sokan le is koptak vagy akik maradtak, akiket még nem engedett el a hangulat, azok sincsenek fent egész nap.
Ahogy te is írtad, alig vagy itt. Rengeteg féle crew esemény volt már az évek alatt, idővel ezek sem akkora újdonságok már. Ezek ellenére még mindig jól működünk. Sztem egyáltalán nem lehet panasz a crew-ra. -
Segal
veterán
válasz Anulu79 #64280 üzenetére
A MOC-ból indíthatóak.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
ProgenXL
őstag
250.000$ jár ismét ajándékba. Valaki megkapta?
Gunner for life
-
mikesum
csendes tag
Nem kell hozzá bunker research (ha jól emlékszem), az upgrade-et facilityben (meg gondolom Avenger) tudod végrehajtani. Ládázáshoz egyébként szerintem óriási segítség: gyors, kis helyen le tud szállni, nagyon könnyű vele felszedni ládákat (pl tengerből is). A rakétája ugyan nem a legjobb, és viszonylag hamar ki is fogy(hat), de nálam ez a favorit.
-
Plata
félisten
válasz mikesum #64274 üzenetére
Én még nem vettem meg a repülő budit.
De gondolkoztam rajta.Csak nem tudom hogy kell-e hozzá bunker research vagy sem.
Tegnap Ph sessionban bulliont loptam bejött egy random egyből kaptam két rakétát.Vagy robbanós snipert.Nem tudom pontosan.De mintha rakéta lett volna.Túlélte heli de nem jutottam ki vele a partra,tengerbe estem úsztam vagy 5 percig.Rendes Ph-s elémjött budival és kölcsön adta.Így időben beértem ládámmal. -
Heller2
aktív tag
Black Desert Online.
Egyébként tényleg ez az eladás őrület megy, senki nem áldozna játékidőt semmi egyébre.
Pl. egy unalmas autós vip vorkre , vagy moc-os küldetések, ilyesmik. Nem hiszem, hogy olyan sok embernek meglenne.
Egy közös, bármilyen verseny. Ilyesmik
Ugyanakkor, meg mit is csinálhatna az ember, így maradnak a közös eladások. Ezért lesz jó a dlc, kis újdonság.Ahogy én is mondtam nem nagy gond ez, mert szívesen megyek eladni, ha még defend is van, akkor kalandosabb
Én, ugye mindig egyedül adok el, de szerintem két hónapja tele van minden gyáram, de nincs kedvem eladni, elvannak azok ott. Mit vegyek? Minek..
GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
pokers
senior tag
Srácok!
Én nem szeretnék belefolyni ebbe a Mónika showba, csak mert mostanában elég keveset is vagyok online, de azért a topikot követem, csupán egy dologra szeretném felhívni a társaság figyelmét.
Korábban leszólt magyar crew, a powa frontembere LA-ből csinálja a vlogjait, mivel a notebook.hu és az xbox magyarország ELISMERTE tevékenységét, így kiutaztatta az E3 2018-ra.
Ezt akár a mi csapatunk is kaphatta volna, ha másképp állunk hozzá.
De mi képesek vagyunk olyan f@szságon veszekedni, amiről az utolsó kommentcunami is szóltSzóval ezzel csak azt szeretném mondani, hogy jó lenne felnőni végre és értelmes, szórakoztató dolgokat csinálni online. Elvégre azért akarunk "zárt" csoport lenni, hogy a sok vérpistitől/moddertől tudjunk játszani egy jót. Ha valakinek a KD aránya a fontos, az mehet publicba bármikor, de azt gondolom, hogy a nagy többség csak nyugisan szeretne játszani ezzel a sandbox játékkal. (Tudom, ez a GTA, ez nem az a nyugdíjas műfaj, de mivel elég sokféleképpen lehet játszani, így a phhu crew azért alakul(t), hogy egymásnak segítsünk, és tudjunk szórakozni anélkül, hogy wc-t, karácsonyfát, stb kapnánk a seggünkbe.)
Azt látom, hogy az a pár húzó ember is kezd belefáradni a sok marakodásba, akik anno benne voltak minden buliba.
Ha nagy ritkán fel is megyek crew sessionbe, nem szól másról csak az mc-ceo eladásokról, hogy kinek épp melyik gyára telt meg és kellene eladni.Csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni, megyek vissza BDO-zni
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Srácok,
Megint elpörgött majd 70 hozzászólás, amikre összefoglalva reagálnék. Alapvetően nincs azzal gond, hogy a crew dolgait beszéljük ki, erre való a fórum, ez is a játékhoz kapcsolódik. Pont ezért nem is értem, hogy pontosan mi értelme volt, hogy egy eleve nem crew és nem is aktív PH!-s kolléga idejött és megmondta a tutit... Wi-fi, tudod neked is csak azt tudom mondani, mint más, hasonló jellemmel megáldott kollégának: arra nem gondoltál, hogy nem a rendszerrel van a baj?
Mike: Sajnálom, hogy téged személyesen nem értesítettünk, de ugyanez történt néhány másik inaktív taggal is, csak ők nem tokostól jöttek vissza az ajtón... Az aktívakat viszont zavarták bizonyos dolgok és ezért döntöttünk így, ha ezt sértésnek veszem, akkor ám legyen. Ahogy eddig, úgy ezután sem várja el senki azt, hogy fixen CEO/MC dolgokkal foglalkozz, főleg, mivel ez egy játék, ha munkának éled meg, akkor lehet nem kéne ezt csinálnod. A GDPRes részt hagyjuk, semmi köze az információ közléshez, az a személyes adatok kezeléséről szól. Infó még valóban hiányos (még), de azt azért hozzátenném, hogy az egész kb 3-4 hét alatt zajlott le, szóval nem az történt, hogy péntek este kimaradt 1 éjszakai játék és szombatra már kickelve voltál.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Logitech
aktív tag
szerintem ide a fórumra is írt már be valaki, aki szintén ki lett rakva, mint mindenki más, és játékban is jelentek meg többen, akik szintén nem követték napi, heti, havi szinten hogy új crew van, ennyi történt:
-ki lettem rakva a phhu crew-ból
-igen új crew van, szabályzat frissült, nézd meg, jelentkezz
-ok
jelentkezett, jelentkezés elfogadva -
ProgenXL
őstag
válasz oOKitsuneOo #64266 üzenetére
Az ilyen vett accountokban ez sajnos benne van.. Szét cheatelik aztán elpasszolják.
Gunner for life
-
oOKitsuneOo
tag
válasz oOKitsuneOo #64264 üzenetére
Kiderült a turpisság. Akitől vettem a játékot nem épp játszott tisztán. Ezért ip bant kapott az felhasználó.
-
ProgenXL
őstag
csalók jönnek jönnek jönnek és jönnek. Úgy dobálta a karakterem mintha valami mágnes taszította volna el mindentől. Aztán kifagyasztotta a játékom és bezáródott az egész..
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
válasz oOKitsuneOo #64262 üzenetére
A szöveg szerint nem érvényes már a link. Remélem social meg az e-mail jelszavad nem egyezik. Ha ez nem működik akkor esélyes hogy support lesz ebből.
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
válasz oOKitsuneOo #64260 üzenetére
és hol a 2. kép? csak egyet látok
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
válasz oOKitsuneOo #64258 üzenetére
Ezt direkt azért iktatták be mert sok account lopás történt. Így az e-mail cserét gyorsan visszalehet állítani. mindjárt lefordítom .DD
A RECOVER feliratra enged kattintani?
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
válasz oOKitsuneOo #64255 üzenetére
Hogyan törték fel? nem tudsz belépni? Mert akkor kaptál e-mailt ahol egy kattintással visszatudod szerezni,
Gunner for life
-
oOKitsuneOo
tag
Sziasztok, fel törték a fiókomat. Kérlek aki jogosult rá töröljön a Crew ból. oOBaltazarkaOo a felhasználom.
-
Mike
veterán
válasz freeknight #64250 üzenetére
kommunikáció apa, "légyszi jelentkezz újra", vagy "ezt kell megnyomni, vagy takarodjá a picsába" ugyanazt jelenti, de mégis másképp hangzik
nem tudom miért fáj embereknek ha kérni kell vmit, vagy szólni kell a jónépnek, ez nem megalázkodás, hanem udvariasság
komolyan, nem ügyfelezik itt senki?de akár ide az összefoglaló helyére is ki lehetett volna írni, hogy új klán van
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
Egyébként erről az egészről az jutott eszembe, akár havi hírlevelet is lehetne küldeni, csak a levelet kell megcsinálni, szoftver van hozzá ami kiküldi, meg se kell írni, bár semmiből nem áll egyet összedobni
-
freeknight
őstag
Úristen ember, fejezd már be a hisztit. Mit vártál, egy köztársasági elnök által szignózott díszoklevelet? Szépen rákattintasz a jelentkezés gombra és annyi, szeretettel várunk vissza, ha pedig meg vagy sértődve mert neked külön nem nyújtottak be egy kérvényt, hogy méltóztass jelentkezni a sok csaló miatt létrehozott új crew-ba, akkor pá, nem kötelező.
-
Mike
veterán
válasz ProgenXL #64248 üzenetére
tájékoztatást, lásd #64242
nem voltam itt, nem tudtam beleszólni, így jártam. de azért az info elvárható, mit kell tenni, mik a változások
tudod, mit amikor feljön az update után a lista mi változott, esetleg el is kell fogadni (ha már ez egy számtech fórum)éppen most küldtünk ki a GDPR miatt több ezer levelet
[ Szerkesztve ]
-
ProgenXL
őstag
Milyen eljárást szeretnél? Ez a crew a prohardverrel épül. Itt történt minden megbeszélés. 1 emberre nemfog várni másik 50 csak mert épp nem figyel. Szavazás is volt több mint 1 hétig itt és a face csoportban is erről volt szó. Képek is voltak az állásról. Ha neked ez nem tűnt fel akkor nem igen figyeltél ide. aki félévet kihagy annak meg nincs sok beleszólása. Előző crew-ba nagyon sokan voltak. Szép is lenne ha mindenkit egyesével nyalogatunk. Meglepő módon te vagy az egyetlen aki ezen kiakadt. Akkor lehet hogy mindenkihez eljutott az info csak hozzád nem.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Mike
veterán
válasz HussarF #64246 üzenetére
nem mondtátok el
úgy kellett kinyomozni, kérdezősködnide hagyjuk, nem értitek, nem is fogjátok, biztos én vagyok a hülye, túl nagyok az elvárásaim az emberekkel szemben, nem tudom
én megtettem volna ha a saját klánom lett volna
ennyihagyjjuk
pár emberrel szeretnék játszani, ha ebben nem akadályoztok, ha nem tiltjátok meg hogy néha ide írjak (crew témába nem fogok beleszólni) akkor itt részemről be is fejezhetjük -
Minden ilyen kommunikáció megtörtént itt a fórumon meg ingame. Mert ugye az aktív játékosok ezeken a platformokon ott vannak. Te saját bevallásod szerint is fél éve inaktív vagy. A régi crew-nak pedig több, mint 500 játékos volt. Nem elvárható senkitől, hogy elkezdjen mindenkinek egyenként levelet küldözgetni.
Egyébként az összefoglalóban megtalálható az update-elt szabályzat, amiben ez le van írva: PH crew szabályzatSzóval nem értem, hogy akkor miért vagy egy ilyen technikai jellegű manőveren így felháborodva. Megjöttél fél év után, elmondtuk mi a helyzet, egy gyors önellenőrzést kellett volna csinálnod és rányomni a jelentkezésre. És ennyi lett volna az egész. Ehelyett itt megy a dráma megint egy rakás hsz-en keresztül, pedig már az előzőt is sokan fájlalták
-
Mike
veterán
válasz szTotyy #64244 üzenetére
Ha szóltok, simán megtettem volna, sőt a levelet is megírtam volna.
Mr. Csizmás
nem mindenki követi a fórumot
vagy lehet kihagy fél évet
erre meg crew sehol
valamin vitatkoznak
kiderül van egy új crew, oda jelentkezhet
majd valaki(k), azt se tudja ki, elbírálja
ez szerinted így korrekt eljárás?[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz HussarF #64241 üzenetére
Senkitől nem várom, hogy előttem csússzon, csak azt hogy korrekt legyen.
Ha csinálok egy új crewt ami kvázi "jogutódja" az előzőnek, akkor megteszek annyit a jelenlegi tagoknak, hogy előtte szólok nekik email-ben, írok nekik üzenetet a clubon keresztül, vagy pm-ben azoknak akik itt főrumtagok, hogy új crew lesz a régi megszűnik, ezért és ezért, hogy új szabályok lesznek, amik ezért és ezért kellenek. ha valaki vmivel nem ért egyet, akkor itt tudja jelezni. és ha nem tudok/akarok mindenkit automatikusan átvenni aki aktív volt vagy esetleg ismerek is, akkor megkérem hogy tegye már meg, hogy jelentkezik, meg figyelembe veszi az új szabályokat.
Ez nem megalázkodás, hanem kommunikáció. És nem kerül semmibe. Ha már annyira komolyan veszitek magatokat és ezt a játékot. -
Annyit kell tenned, hogy ha kiraktad az IGN-est, akkor rányomsz a jelentkezés gombra a linken, amit betettem. Legyen nyílt a barátlistád, hogy ellenőrizhetőek legyenek a kapcsolatok. Most azt várod, hogy azért mert te nagy öreg vagy, majd térden csúsznak előtted, hogy legyél már tag?
Pont erről is volt szó itt az elmúlt napokban, hogy el kell hagyni az ilyen előjogokat. Mindenki egyenlő. Ha neked derogálnak a szabályok, nem kell itt lenni.
Már bocsi, ha erősen fogalmazok, de úgy picsogsz itt, mint valami dáma, akit körbe kéne ugrálni, miközben nem vagy hajlandó utánanézni mi miért van és még ha a szádba rágják sem nagyon akarod felfogni, úgy tűnik.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz szTotyy #64238 üzenetére
Igen azt a sorozatot is ismerem.
És ez a majom tényleg ilyen,pont ezért vágták ki a sorozatból,a sok drog és alkohol problémája miatt.
Miután elvonóra küldték és a nyolcadik évad közepén,elvileg ha jól tudom valami egy éves elvonóra küldték amiből 1 hónap után elhúzott,csak aztán valami műsorban beszólt a főnökeinek meg megfenyegette őket,így rémlik,ezért ki is vágták a sorozatból.Ha jól emlékszem a hetedik évadtól már részenként 1.2 millió dolcsit kapott.[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
Mike, a PH crew szabályzatban benne vannak az okok. Nincs különösebben nehezen teljesíthető kritériumok.
Plata, Huszár: a Charlie Sheen alkotta karakter zseniális volt. Ha esetleg nem ismeritek, nézzétek meg a Nyugi, Charlie! sorozatot. Teljesen ugyanazt a karaktert játsza el Sheen. Az első pár rész akadozó, aztán hozza a 2 pasit. El tudom képzelni, hogy az életben is ugyanilyen, azért áll neki ilyen jól a karakter.
Mike (#64239): Egyik részét sem értem. Senki nem mondta, hogy könyörögni kell, csak te értelmezed ilyen rosszul.
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
az sghu alapvetően egy halott crew 193 taggal. bárki jöhet onnan
bár lehet, hogy engem is törölni kell, mint megbízhatatlant
kéne erre vmi matricaitt vmi az elmúlt fél év alatt nagyon csúnyán az agyatokra ment, de most nem fogok visszaolvasni több ezer hozzászólást
(#64231) szTotyy
lásd előbbi mondat
egyébként te ki vagy? ismerlek? beszéltünk már valaha?
biztos megérteném ha olvasnám a fórumot
de fél év eltelt és csak nézekIGN-s csávót ki tudom szedni, már nem emlékszem ki az
[ Szerkesztve ]
-
válasz szTotyy #64231 üzenetére
2 pasi meg egy kicsi, mekkora
Onnan össze lehet szedni egy életre való bölcsességet(#64232) Plata
Mondjuk ezek a spin-off crew-knak nem pont az lenne a lényege, hogy azok legyenek a tagjaik, akik az anya crew-nak is? Csak ilyen alcsoportok. Most ha azokban még mindenki más is van, az megint egy problémaforrás lehet.(#64230) Mike
Gyűjtő crew, tele modderrel. Most becsatlakozol PH sessionbe, aztán ha rádcsatlakozik az IGN-es barátod, hozza magával egyből az egész modder pereputtyot.[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz HussarF #64228 üzenetére
jó, ha majd szükségem lesz a PH crew-re akkor majd meggondolom
melózni így sem szeretek a GTA-ban, játszani sem játszottam vele fél éve.
elég nekem ami van, PH veteran, aztán jól van
túlélem
semmi nem tart örökké
de azt nem ígérem, hogy többet nem írok idePlata, csak neked válaszoltam
én senkinek nem fogok könyörögni
jó volt velem játszani? hoztam be faszokat? majd elleszek papamacival, badmannal, veled, Dévivel és Szabival, mint eddig isahogy nézem van IGN-s ismim, Shepherd_6061
Az IGN vmi sátán klán, vagy a fő konkurencia?[ Szerkesztve ]
-
Na, ha kihisztizted magad, akkor elmondjuk még egyszer.
Van egy módszer, ahogy be lehet jutni offline friend-en keresztül is egy crew session-be és többször előfordult, hogy ez meg is történt, így jutottak be modderek, akik pl. Ucilra utaztak.
Hogy ezt menedzselni lehessen, csináltunk egy új crew-t, ahova mindenki átjelentkezett, aki aktív. Nyilván, ahogy mondtad, te nem voltál aktív, így te nem kerültél át. Semmi gond, ezt megteheted most is. A barát listát viszont a fentebbi okból tisztán kell tartani. Most ha benne vagy 1-2 kis crew-ban és azoknak ellenőrizhető a tagsága és nem gázosak, akkor nincs gond. De, ahogy Plata is írta, gyűjtő crew-k nem elfogadottak, mert onnan bármilyen pestis bejuthat. -
Mike
veterán
válasz HussarF #64225 üzenetére
ez ugye most egy vicc? én nem fogok jelentkezni. vagy benne vagyok alapból, vagy felejtsétek el. Nem is tudom hány éve vagyok crew tag, hány olyan most is aktív embernek segítettem megszerezni a Kurumáját.
olyan ez mint ha a prohardver kirúgna, aztán írjak kérvényt hogy felvegyenek a fórumba 16 év tagság utánPlata
Nem tudom mi az IGN
Az SGHU-ról nem fogok kilépni, az sg.hu-n 2001 óta vagyok tag, az 17 év
Majd akkor tegyetek nekem szemrehányást, meg akkor szóljatok bele a barátlistámba, ha rajtam keresztül egy ökör vagy egy modder is be tudott jönni a PH sessionbe amikor még játszottam a játékkal, egyszer nem volt ilyennem felelek meg a kívánalmaknak? én? hát köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Szabályzatban benne van,nem lehet IGN-es a barátod vagy nem lehetsz IGN-ben.
Idézet a szabályzatból:
Crew tagság feltétele a látható barátlista social club-on. (nyilvános crew & friends). Ez a pont az ellenőrizhetőség, és a biztonság miatt fontos. Ehhez egy segítséget itt találsz.
A rossz Social Club szabályozhatóság miatt mostantól a crew tagok NEM lehetnek IGN crew tagok, illetve a barát listán NEM lehet IGN crew tag, ezt ellenőrizzük. Ennek megszegése kizárást jelent. Nem szeretjük a több ezres létszámú crew-kat. Ez is csak egy veszély forrás, még több idegen jelent, és még több modder csatlakozásához vezethet. Ismerünk pár játékost, akikkel gond van, illetve modderket, és ha ilyen látunk a barátlistádon akkor szólunk, csak abban az esetben fogadjuk el a jelentkezésedet, ha őket eltávolítottad a listádról.
[ Szerkesztve ]
-
A változás a régihez képest, hogy nyílttá kell tenned a barát listádat, mielőtt jelentkezel (ha még nem az) és le kell törölni minden gyanús elemet róla.
-
válasz Mr.Csizmás #64221 üzenetére
(#64222) Mike
Új crew lett. A régi megszűnt.Tényleg kéne erről egy írás az összefoglaló elejére...
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
Ki is lettem rúgva?
May 18, 2018
Crew Kicked You have been kicked from the crewhm... nice
bár igaz január óta nem játszottam vele -
Mike
veterán
Mi megy itt?
-
válasz INMOTEP #64215 üzenetére
Persze, mindenki szívesebben olvasná valószínűleg az ezredjére is feltett kérdést és választ, hogy hogy működik az MC business meg hogy mit kell csinálni, ha nem akar indulni a GTA.
De szerintem ez a fórum pont arra való, hogy meg legyenek vitatva a crew dolgai. Pont azért csináltunk egy új crew-t, hogy kevesebb legyen az interferencia a session-ökben.
Én is hasonlóan gondolkodom ezekről a konfliktusokról, sztem értelmesen el lehetne ezt intézni egymás között is. De ha ez nem sikerül, akkor meg kell itt vitatni és be kell tartatni a crew szabályokat.
Én sem azért írok annyit ebben a témában meg azért whiteknight-kodok, mert én ezt szeretem csinálni, hanem mert úgy látom, hogy senki más nem vállalja fel, pedig ez lenne a feladata többek között a crew vezetőségének sztem.
Pedig nem nekem származik ezekből a nézeteltérésekből a bajom, én elég PvP orientált vagyok, megoldom. Nem is mindig megyek be a PH sessionbe, mert jól érzem magam idegenek között gyilkolászva is. De sokan viszont azért voltak itt a régiek közül, és az újak között pedig sokan azért csatlakoztak ide, hogy nyugodt környezetük legyen és az ő szembeköpésük lenne, ha ezt nagy ívben leszarnánk és hagynánk, hogy egyesek széttrollkodják a session-öket és inzultálják a crew tagokat. -
INMOTEP
őstag
válasz Reaper #64214 üzenetére
Szerinted csak te unod ezeket a dedós vitatkozásokat olvasni ? Oké továbbgörgetem de nem ezért szoktam fórumot olvasni hogy ez megölte ezt meg azt .Akiknek bajuk van rendezzék le privátban nem kellene tele offolni a forumot ... Erre őszintén szólva nem hogy én de senki nem kiváncsi szerintem
-
Reaper
őstag
+1, nagyon nagy hiszti megy itt már folyamatosan, feljövök fórumra, látom sok hsz, na hátha valami új infó, és akkor csak ez megy.
Én simán hagytam volna, hogy az ilyen belső cicaharcokat rendezzék a sértettek egymás között.
Wifi ráadásul feljött és elmondta őszintén, kamu nélkül a történteket, ami szerintem elég korrekt tőle és ahogy már mondtam, nekem Granddal sem volt bajom sose.
Azzal nyilván nem értek egyet, ha egyik magyar irtja a másikat, legyen az crewn belül vagy kívül. Van elég gyökér random így is.
Ez egy jó társaság, ami itt összejött szerintem, nem kéne tényleg óvoda szintre lemenni, jaj, mivel Pistike bántott engem múltkor, te sem lehetsz a barátja, stb....
Na, lehet ide lőni. -
válasz INMOTEP #64211 üzenetére
Félreértés ne legyen, nem crew tagról beszélünk. Semmi keresnivalója nincs itt, ha így áll a dolgokhoz. De azt is nonszensz-nek tartom, hogy crew tagot kickelgetni kéne sessionből. Azért lett felvéve, mert elfogadta és remélhetőleg megértette a szabályokat. Ha már kickelni kell sessionből, akkor már sokkal korábban kickelni kell a crew-ból. Ilyet még nem is láttam, hogy crew tagra kicket kellett volna tenni.
(#64210) Plata
Grand szerintem a barát listámon van,de nekem még nem tett olyasmit ami miatt törölnöm kellett volna.
Ha egyszer ki lett rúgva, akkor töröld. Annak még kevesebb értelme van, hogy úgy maradjon velünk, hogy már nem is crew tag, mert akkor már a szabályok sem vonatkoznak rá és nem kérhetsz rajta számon semmit, ha hülyeséget csinál.[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
válasz HussarF #64209 üzenetére
Ha egymás után ezt eljátszotta többször is akkor megértem ,nincs itt helye .De ha csak 1-2 x akkor még azt mondja az ember meglehet vele itt a fórumban beszélni utolsó esély ,ha értetlen ki lehet rakni és kész .Én igy állok hozzá a dolgokhoz első körben A Legtöbben 10 év körüliek ,ezt is figyelembe kell venni
-
Plata
félisten
válasz INMOTEP #64208 üzenetére
Úgy érzem egy kicsit mindenkire rossz hatással volt az időjárás.
Túl nagy balhé lett,ha valakit nem akarnak látni ph sessionban akkor nyomnak rá kicket és kész.
Emiatt kér összebalhézni.Meg veszekedni.Intézzék le játékon belül egymással és kész.
Nekem még komoly gondom egyikkel sem volt,nem is öltek meg nem is tolták el az eladásom.
Az meg hogy cseten beszól valaki nagy ügy,írj neki vissza és kész.
Múltkor is Kele vagy egy órát cseszegettet cseten,de le sem tojtam,mert lopkodtam a ládákat,max néha elküldtem a búsba.Meg ha más is kötözködik,ha jó kedvem van akkor max pár keresetlen szóval megszórom.
Grand szerintem a barát listámon van,de nekem még nem tett olyasmit ami miatt törölnöm kellett volna.
Gondolom valamelyik kötözködő egyénnel összevesztek,nem hagyta magát oszt elfajultak a dolgok,de ez a kettőjük ügye lenne,egymás között kéne elintézni nem az ovónénihez futni mert pistike szétrúgta a hátsóm amiért le anyáztam.
Szerintem fejezzük be ezt a témát,mert végül Cactus morcos lesz és tűpárnát csinál az alsó felünkből.
Egyébként meg akinek gondja vagy problémája van valakivel hozzon legalább képet,vagy ahogy a WoT topicban mondanák replayt vagy meg sem történt.[ Szerkesztve ]
-
válasz Kiskokó #64207 üzenetére
Akkor neked egy másik hozzászólás
(63061)(#64208) INMOTEP
Sztem csak korrektek vagyunk és tartjuk magunkat a crew-ban megállapodott elvekhez.
Most mit jön ide flegmázni egy külsős? Szétbassza vki más eladását, mert benne van az eladásban valaki, akit utál? És nem bánt meg semmit? Meg itt nekünk még beugat, amiért megvitatjuk a döntéseket, amik következnek a lefektetett alapszabályokból?
Hát törölje le mindenki a francba, ki lenne ő? Azért mert páran úgy ismerték meg, hogy jófej volt, meg segített eladni is, attól még nem fog hiányozni senkinek.
Elég nagy a crew, van sok jófej, meg sok más ember, aki segít eladásban és akikkel lehet közös ingame programot csinálni -
_Wi-Fi_
újonc
Sziasztok!
Én uclin keresztül ismertem meg a Proharveres GTA Online crewt, és állíthatom hogy több tucat remek és aktív játékost ismerhettem meg. Játékon belül volt, hogy az autóikat robbantottam fel, volt, hogy megkérdezés nélkül öltem meg őket, csak hogy megkaphassam a vérdíjukat.
Akkor még nem gondoltam, hogy közülük páran ezt magukra veszik.
Ha a fentiekkel bárkinek is bántódást okoztam, ezúton szeretnék bocsánatot kérni.
Ami a GrandMaster6 témát illeti, addig nem volt különösebb bajom az illetővel, amíg rám nem küldte a csaló barátját, aki nem csak egyetlen mesterlövész puskával leadott lövéssel robbantott fel engem repülővel együtt, hanem többször mögém teleportált.
Sajnálatos módon az esetről nincs videofelvételem.
Azon a napon, többek közt ettől ingerülté váltam, így később utánuk mentem és valóban a levegőbe küldtem kettő, az eladáshoz használt postakocsijukat.Az utóbb említett esemény nem vált ki belőlem semmiféle lelkiismeret-furdalást.
Mivel nem mindennapos, hogy böngészem a fórumot, így külső szemlélőként annyi megjegyzésem lenne, hogy elég nevetséges, hogy a morális problémáitok több oldalt fed el, mint a szóban forgó videojáték kitárgyalása.
Remélem a jövőben együtt játszunk még!
Üdv,
Wi-FiWi-Fi signals generally emit from your router in a doughnut shape. What a tasty thought.
-
GRandMaster6
csendes tag
Ősz óta a crew tagja vagyok. a régi nagy crewben voltam először, aztán valaki felvett a veteransba is. aztán mikor csinálta hegyi az uj klánt, akkor mentem oda. Nem vagyok se egy éve, se 148 napja. de amugy ujoncként jöttem a klánba, és volt pár hónap kihagyásom ahogy ucil mondja, külföldön voltam dolgozni.
-
Dtomka
veterán
válasz INMOTEP #64200 üzenetére
Nekem is töltött 1 kicsit, már vártam a hibaüzit, de nem jött, betöltődött:
Esetleg majd próbáld ki a videóban látottakat, hátha:
(FIX) Grand Theft Auto v (pc) rockstar update service is unavailable error[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vicces képek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen switch-et vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Állásajánlatok