Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz szTotyy #67685 üzenetére
Nekem elméletben minden publikusra van állítva a Social Club profilomba, a jelentkezni fogok akkor, szabályzatot is elolvastam. Többieknek is szólni fogok akkor. Köszi!
Szerk.: Nyomnám a request invite gombot de folyton hibát dob: "An unknown error occurred. Please try again later."
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
A NC-ban nincs ői DJ? Vagy rosszul emlékszem?
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz VikMorroHun #67688 üzenetére
Mert pár sügér azt mondta idegeneknek hogy én vagyok a vezető.
Szerencsétlenek bevették és nálam jelentkeztek. -
VikMorroHun
őstag
Platáról ma kiderült, hogy ő a titkos főnök. Váltig tagadja, de ettől csak még gyanúsabb.
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
szTotyy
őstag
Szia! A szabályzatot mindenképpen olvasd, olvassátok el! Jelentkezni meg majd itt lehet a crew-ba! Ahogy néztem, egyikőtök profilja sem látható, valamint MacTavish társad benne van egy sok taggal rendelkező "gyűjtő" crew-ban. A tagság feltételeiről rövid leírás van a szabályzatban, ezeknek mind megvan az oka.
Azt szeretjük, ha a leendő tagok olvassák, hozzászólnak a PH fórumhoz. A játékos is elég sok hasznos infót megtud innen, esetleg át tud adni. Van még ezen kívül egy másik, úgymond képes topik is sok érdekességgel, hetente autószépségversennyel, vagy 'time trial' versennyel.
Plusz remekül tudják itt szeretni (cinkelni) egymást a tagok, és még napilapot is lehet olvasni Plata főszerkesztésével.[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
A kis raktárat el lehet egyedül adni? Vagy mindenfélekeppen kell hozzá még egy ember?
-
Segal
veterán
Leallt a pubg szerver?
Bocs ezt nem birtam kihagyni"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Dahkteromar
csendes tag
-
PeL
addikt
Sziasztok!
Szeretnénk jelentkezni a PH-s crew-be 2 társammal együtt. Nekik még nincsen PH-s accjuk mert nem szokták az oldalt használni, de úgymond kezeskedem értük, azért hogy normális, barátságos playerek. Személy szerint nekem 136 órám van a GTA-ban, 73-as szintű vagyok, a másik két társam 295 és 380 órásak és már 120 feletti szintűek. Ha az ő felvételük másképp nem megy, szólok nekik hogy csináljanak accot és mutatkozzanak be. GTA-s nevük szerint MacTavish0312 és TDRuben-ről lenne szó. Szeretnénk csalóktól és trolloktól mentes közösségben játszani ahol nem az elsődleges cél hogy keresztbe tegyünk a másiknak és tudjunk nyugodtan grindolni anélkül hogy attól kelljen tartani mikor darálnak be minket egy szállítmány célja juttatása közben Az én GTA-s nevem KeXeS_1986.
Előre is köszönöm!
-
Segal
veterán
válasz Anulu79 #67671 üzenetére
Azert mert belepsz. Ha nem lepnel be meg sem nyitna
Viccet felreteve ugy emlekszem ennel a problemanal a dokumentumoknal kell valami gta-s file-t torolni de majd az okosok megirjak"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
válasz Anulu79 #67671 üzenetére
Nem az a baj, hogy elkattintgatsz másfele indítás közben? Tehát, amikor indítod, ugye, akkor először az RS social kisablak jön fel. Pár másodpercet töltöget. Aztán eltűnik, megint pár másodpercet várni kell és csak utána jön a GTA a szirénákkal. Ha eközben te máshova elkattintgatsz, akkor nem a GTA lesz az aktív, előtérben futó alkalmazás és ablakban indul. Van, hogy még én is böngészőzök azon a kis időn és akkor így indul. De egy alt+enter-rel azonnal visszarakható teljes képernyőre.
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Miért van az, hogy amikor belépek a játékba mindig ablak módban nyitja meg?
-
Kiskokó
veterán
Ez meg már van?
Ha nincs PC-re akkor egy szharLaciiiiiiinak speciálba!!
szerk :
Ne azt néézd hanem a PC-s részt[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Segal
veterán
válasz szTotyy #67644 üzenetére
Varjal ezen el kell gondolkodnom hosszan. Nem vonz
Amugy kerdezd a tobbieket a nagy eltunesem ota mar vagy 4-5 alkalommal felmentem igaz csak rovid idore es qrva messzirol kerultem a farmolast a jatekban. Volt egy tura, egy pp (illetve 2 mert vissza is hivtam Saabe-t) meg nemi hulyules de ennyi. Parszor biztos vissza nezek majd de biztos nem azert hogy elkezdjem tovabb boviteni a jelenlegi autogyujtemenyem."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
szTotyy
őstag
válasz Triathlete #67662 üzenetére
Hát lenne mit kifigurázni a tengeren innen is. Csak az a baj vele, hogy az amerikaiaknak fogalmuk sincs, hol van Nyugat-Európa. Kíváncsi lennék egy európai GTA-ra.
Amúgy észrevehetően puhulnak a R*-nál (üzleti szempontból érthetően ). A hatosban majd a gyorshajtás lesz a legnagyobb bűntény, amit elkövethetünk.
[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
válasz gabesz123 #67659 üzenetére
Egyébként, ha sok a köcsög és nincs egy tiszta PH-s session sem, vagy épp éjszaka játszol, mikor sehol egy crew tag, ezzel a kis progival tudsz magadnak csinálni üres public sessiont, ahol tudsz dolgozni kedved szerint. Van még más módja is az üres sessionök csinálásának is, én ezt ajánlom.
[ Szerkesztve ]
-
gabesz123
tag
válasz Logitech #67657 üzenetére
Tehát akkor majd meg lehet csinálni újra. Így okés.
Ez a délutáni session... Végre sikerül csak PH-sokkal lenni, aztán kb 15 p után jött a sok idegen, persze, hogy egy buzi orosz betalált minket. Köszi a bevédést, de inkább kiléptem, mert az ilyenek hamar felhúznak (végösszeg: 150 ezer bukta).
-
ProgenXL
őstag
"Dan Houser, a stúdió egyik alapítója, illetve fejese a GQ-nak adott interjújában beszélt arról, hogy hálás, amiért nem akkor kell kiadniuk a GTA VI-ot, amikor Donald Trump az elnök."
"Az Egyesült Államokban 2020-ban lesz legközelebb elnökválasztás, vagyis addig ne nagyon számítsatok a GTA VI-ra."
Ő már tudja hogy 2020-ban mást szavaznak meg majd.
Gunner for life
-
Logitech
aktív tag
válasz gabesz123 #67654 üzenetére
A heisteket elejétől végéig le kell nyomni ugyan azokkal az emberekkel, az első feladat 2 személyes, ott 2-2 ember csinálja meg. Ha közben valaki másra rácsatlakozol, és megcsinálsz egy setupot, akkor buktad, de erre figyelmeztet a játék. Viszont ha buktad, akkor megint elkezditek az első heistől, és végig lehet vinni a bónusz miatt.
-
válasz gabesz123 #67654 üzenetére
Buktad valószínűleg. Van külön sorrend bónusz, van külön loyalty bónusz, a kettő együtt adja a CM bónuszt. A sorrend akkor is meglesz, ha másokkal csinálod meg akkor is ha meghaltok közben. Sőt, sztem teljesen független attól is, hogy te host-olod vagy más mellé ugrasz be. Csak sorban legyen. Amúgy meg az award-oknál tudod megnézni, hogy hogy állsz vele, vagy in-game, vagy az RS social-on.
-
Plata
félisten
válasz mettek #67652 üzenetére
Autó eladáshoz nem kell másik játékos,egyedül is tudsz eladni,ha a CEO-s autó eladásra gondolsz,de egyesével lassúbb,ha négyen vagytok négy kocsit lehet egyszerre eladni.
Felveszel három melóst akkor egyszerre 4 kocsit tudsz eladni vagy autó kollekciót,kollekciót egyedül nem is lehet szerintem.[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
Koszonom mindenkinek a segítő szavakat. Igyekszem majd fejlődni, pénzt gyűjteni és ha valami nem tiszta majd kérdezek a chatben. Illetve majd egy kis útmutatást is elfogadnék ehhez az autó eladáshoz...hogy ez hogy megy és miért kell hozzá egy másik online player. Mindenesetre szívesen részt veszek benne.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Dtomka
veterán
válasz mettek #67635 üzenetére
Tudom mit érzel
Akkoriban 1 házam 1 kocsim volt.... Kiléptem és legyilkoltak. Annó 30 as szintig jutottam el majd abbahagytam, nem voltam crewban csak haverral néha tdm meg verseny.
Majd egy másik kollégámat rábeszéltem (Joci ), hogy vegye meg mert jó gém...
És akkor lettem aktív újra. Csináltuk a külditek és x idő múlva bekerültem a PH-crewba.Teljesen más így játszani, jó társaság és sokat segítenek. Légy normális, minden jót!
-
gabesz123
tag
Lehet nem nehéz, de én is buktam, mert már léptem be setup-ba, illetve az elsőt megcsináltam egy random emberrel. Ami nem világos, hogy ezzel már a sorban történő megcsinálásért járó bónuszt is buktam? Vagy csak host-ként kell sorban indítani őket? Mert az első a prison break busz lopósa volt, ahova beinvitáltak, én meg véletlenül elfogadtam (akkoriban még azt sem tudtam, mi, merre, hogyan). Azért a játék feldobhatna egy figyelmeztetést, hogy bla bla.
A doomsday-ek viszont érintetlenek. Ott jó lenne megszerezni a bónuszokat, csak azok meg jóval nehezebbek, ahogy hallottam/láttam.
Session: én eddig egyszer tudtam csak tisztán PH-sra csatlakozni. Annak mi a trükkje? Mert ha meg crew only, akkor az már nem public, eladni sem lehet benne.
-
-
Segal
veterán
válasz szTotyy #67641 üzenetére
"Gyorsutazás nincs a játékban (kivétel, ha valaki invel valamilyen ingatlanába)."
Vagy ha csaló jön a sessionbe Hányszor mentem én a hegyekbe az összes játékossal együtt
bluuzia: Na azt én sem
[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
bluuzia
senior tag
válasz Logitech #67639 üzenetére
Azért bevallom, egyszer kellett trükközni. Nem halt meg senki, de valami miatt nem vette be a check pontot és a hegyen kóvályogtunk.
Valószínűleg halálozás lett volna a vége, de azt nem vártuk meg. Valaki kilépett, így megszakadt a kapcsolat, leállt a Heist. Kezdhettük elölről a finálét.Köszi Segal. Inkább nem csináltam volna meg újra.
Azt a Valkyre küldetést sosem fogom elfelejteni.Anulu: az a lényeg, hogy ugyan az a 4 ember, halálozás nélkül vigye végig a Heisteket.
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
szTotyy
őstag
Amikor belépsz a játékba, mindenképp baráthoz, vagy crew taghoz csatlakozz (mindkettőre van lehetőség), akkor jó esetben nyugis, csak phhu-s tagokból álló sessionbe kerülsz! Itt nyugodtan felfedezheted magadnak a játékot, és mi is a segítségedre leszünk. Neked még itt az elején talán a legjobb, legkönnyebb fejlődés és pénzszerzés, ha segítesz mások eladásainál. Szép lassan úgyis belejössz.
Gyorsutazás nincs a játékban (kivétel, ha valaki invel valamilyen ingatlanába).
Mivel elég népszerű játék ez a GTA, ha valami nem tiszta, nem érthető, nagy segítségedre lehetnek még a végtelen mennyiségű youtube videók is! Nincs olyan GTA-s témakör, amiről ne lenne fent videó. -
Segal
veterán
válasz bluuzia #67634 üzenetére
Látod van előnye is ha resetelik a karaktered. 2x is megkapod a cm pénzt
Régi szép emlékek amikor mi csináltuk"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
bluuzia
senior tag
Köszi. Közös érdem.
Sajnos ha olyan sessionben játszol, ahol idegenek is vannak, akkor elég nagy az esélye, hogy rád támadnak. Ha nem csinálsz semmit, akkor is. Sajnos ez a játék ilyen.
Mivel már crew tag vagy, javaslom minél több embert vegyél fel barátlistára, hogy segítsenek neked. Bluuzia
A piros helit Pegasus felhívásával tudod lekérni, azt hiszem 200$. De sajnos nem melléd teszi, hanem a legközelebbi leszállóhelyre.Belefogsz jönni, hidd el. Mindenki volt kezdő.
[ Szerkesztve ]
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
mettek
addikt
válasz bluuzia #67634 üzenetére
Az gratula. Én mire fogok ide eljutni...csak a mult héten vetettem bele magam az online-ba. Még a játék alapvető funkcióit sem ismerem. Pl nem vágom hogy amikor supply-ért megyek hogy elvigyem a raktáramba akkor miért jönnek az online playerek és nyírnak ki? Nekik ez a feladatuk akkor? Aztán vettem egy felzárkóztató csomagot amiben volt egy piros civil helikopter is de azota sem tudom hol találom vagy hogy tudom behívni...vagy hogy van-e gyorsutazási lehetőség mert elég gáz hogy a játékidő fele az utazással megy el.
-
bluuzia
senior tag
Hétfőn késő este, második nekifutásra meglett a Criminal Mastermind.
Annyi nehezítés volt benne, hogy nem használtunk mikrofont, tehát csak a cseten ment a kommunikáció. Izgalmas volt.DavidSimon-HUN, 2sajtburger, mikesum77, Bluuzia
[ Szerkesztve ]
-
Basszus, ez a time glitch tényleg durva. Mi volt ez? Időhurok?
-
Anulu79
addikt
Mindnekinek jó az idő a sessionben? Nálunk most 7:10 van és amikor eléri a 7:15-öt akkor mindig vissza ugrik 7:10-re.
-
fausto
addikt
Köszi mindenkinek, meglett!
-
szTotyy
őstag
Heti akciók (redditről):
Legendary Motorsports:
Progen T20 @ $1,540,000
Pegassi Reaper @ $1,116,500
Dinka Jester Classic @ $553,000
No sales at Southern San Andreas Super Autos and Dock Tease.Elitas Travel:
Blimp @ $626,500
Ultralight @ $325,000Warstock Cache and Carry:
Tula @ $2,528,500
Scramjet @ $2,436,000
Pyro @ $2,177,500
Volatol @ $1,820,000
LF-22 Starling @ $1,787,500
Mogul @ $1,527,500
P-45 Nokota @ $1,296,750
Menacer @ $1,242,500
Rogue @ $780,00035% off Hangars, thats without customizations.
35% bonus on Hangar sales
35% off I/E Warehouses
Terrorbyte Client Jobs are 2x RP and 2x GTA$
Double GTA$ & RP on - Dogfight Adversary Mode - Air-freight Cargo (a repülős doboz duplát a sok bejegyzés között csak egyszer láttam, így megerősítés híján van )[ Szerkesztve ]
-
válasz Triathlete #67619 üzenetére
Föld alatt.
-
hegyipapa
senior tag
válasz Gombos89 #67617 üzenetére
Sc beállítás itt leírva !
Crew neve :
-
Triathlete
senior tag
Hogy lehet az, hogy a másik felet Opp'mk2-n nem látom a térképen viszont igen?
Felettem, alattam sincs.KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Bjørgersson
félisten
-
hegyipapa
senior tag
válasz Gombos89 #67615 üzenetére
Ez frankó hogy jelentkeztél, csak olvasd el rendesen a szabályzatot, és állítsd be hogy látható legyen a barátlistád !
-
Gombos89
újonc
Sziasztok,Beléptem a phhu pár részébe,tudtok nekem írni discord vagy ts.ip-t ha van,köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
bluuzia
senior tag
válasz fausto #67609 üzenetére
Ha épp valamilyen EVENT megy, akkor nincs Gang Attack, amíg be nem fejeződik.
A Dailykhez itt egy kis segítség. Nekem ezek a feladatok jönnek be és szerintem gyorsak is.
Én a mai napig megcsinálom mindkét karakteremmel.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Itt a gang attack location map, időpontokkal: elég nagy, ezért linkesítve
-
VikMorroHun
őstag
-
fausto
addikt
Hello,
Szeretnék segítséget kérni, a mai daily objective-em, hogy menjek egy gang attack-et, de marhára nem ad fel egyet sem. Próbáltam seesion-t váltani, néztem public és invite only-t is. Lvl110 körül vagyok, már milliószor csináltam, most mégsem adja fel. Van valami trükkje?
Köszi előre is! -
IntelKiller7
veterán
Ha valakinek a RDR2 miatt van felesleges beváltatlan ingyen pénze Xboxra, szívesen elfogadom.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
mettek
addikt
válasz hegyipapa #67604 üzenetére
Már tegnap jelentkeztem Mattack87 néven. A szqbályzatot elolvastam. Más crew-ban nem vagyok benne. Barátlistára most kezdtem el felvenni a ph-s tagokat. Köszönöm a választ. jatékmechanikai téren lesz szukségem egy kis segítségre mert most kezdtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Autós topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- SSD kibeszélő
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest