Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Köszi a válaszokat, nem igazán néztem rá az Online rendszerére. Nem hiszem, hogy a Diablo 3 / Destiny 2-be ölt játékidőm után ne lenne türelmem grindelni a cuccokért, főleg Dio 3 után már már zavar ha valami könnyen maxolható.
Ami még kérdéses azért bennem, hogy mennyire tekint a fejlesztő / kiadó amolyan LifeSupport szinten a GTA Onlinera? Tehát van szerver hébe hóba egy karbantartás és annyi. Tehát mennyire foglalkoznak vele? ...azért nem mai cucc, csak nekem szimplán kimaradt.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Kiskokó
veterán
válasz Micsurin #68297 üzenetére
Nem tudom mi az amiről beszélsz játék, de
a GTA Onlinehoz egyik DLC sem fizetős! Viszont sok pénz kell sok cucchoz, ha van kedved kicsit "melózni" is akkor simán megvehető minden, az indulás döcögős de ha nem lenne kihívás benne akkor mi értelme lenne?
Ha rendesen játszani akarsz vele és nem csak minden kell az elején a semmiből akkor, én azt mondom mindenképp megéri, nagyon sokoldalú játék rengeteg tartalommal.Szerintem!
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Micsurin
nagyúr
Szvsz nem lesz már egyáltalán tartalmi bővítés. Esetleg irónia lett volna?
DLC-k milyen arányban fizetősek csak az alappal mennyit érek el? Nem tervezek még egy DLC bányát venni. Destiny 2 elég erre a célra... btw nem fércmű a Forsaken óta nagyon rendben van. Bár a Black Armoryt elqruták.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Hali megéri még beruházni rá az Online miatt? Van még Content update / lesz vagy mizu vele?
A storyt anno 360-on kivittem, az annyira nem izgat.
Egyik haverom nagyon nyúz, hogy 7 rugót most dobozosan nagyon megérne nekem.
...kell ez nekem a Destiny 2 mellé, lesz ez is annyira időrabló?The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
the_mad
aktív tag
válasz braunz #68285 üzenetére
Pedig azért vannak magyarok is rendesen. Persze nem annyi mint ruszki vagy lengyel, de akad. Naponta pár érdekes nevű figurát simán kilehet szúrni. Ha kell plusz ember akkor én is itt vagyok. Ugyan nem vagyok Ph klántag, de kukásautót és postakocsit simán élvezetek
“God made men, but Sam Colt made them equal.”
-
törölt tag
válasz Kiskokó #68283 üzenetére
Persze, vállalom, nincs ezzel gond. Többször volt hogy auto aim szerveren voltam egyedül és ramcsatlakoztak phsok , aztán szép full ph szeró lett, de senkit nem zavart (szerintem észre se vették ) a dolog. Kontrollerrel játszok, és imádom. 3 év alatt nem tanultam meg billentyűzettel irányítani, szóval ha megerőltetem maga se megy 😂.
-
braunz
tag
válasz the_mad #68278 üzenetére
Az a helyzet,hogy közel 1000 órát öltem bele 5 hónap alatt a játékba,azért is írtam,hogy mostanában kezdtem egészségesebb szintre csökkenteni a játékidőt. Egyébként az a durva,hogy két hónapig alig találkoztam magyarokkal, nem is igazán ment az anyagi fellendülés mert nem fektettem business -be. Lenyomtam szerintem vagy 1000 dispatch missiont, az tolta fel a szintet piszkosul. Szerintem becsukott szemmel megcsinálnám bármelyiket .
Viszont egy ideje már nem is figyelem a szinteket,most is meg kellett néznem pontosan hol tartok. -
gabesz123
tag
Azért van, 200-ig vannak fejlődések. 135-től van a max 10 mellény az inventory-ban, 200-nál meg eléred a max életerő újratöltést (sebességben). Nem nagy dolgok, de mégiscsak történik valami 120 után is.
Már elég régen megkaptam ezt a fejlődést is, de előtte soha nem olvastam róla, hogy mivel lehet elérhetővé tenni. Szóval ugye az életerő magától újratöltődik, kb. a feléig. De ha az Op II-n ülök, akkor teljesen feltöltődik a csík. Ez vmi MC-s feature (vagy az Op2-é)?
-
Kiskokó
veterán
Auto aimos cs... Legalább őszinte milyen kis cuki
Amúgy azért egy lvl 300 nem árt. Bár nem tudom van e ténylegesen jelentősége de nekem a Max healt növekedést még 400+ felett is volt hogy kiírta... bár sztem csak bug.
-
Segal
veterán
válasz #81556480 #68281 üzenetére
120 fölött konkrétan semmi értelme az xp gyűjtésnek.
Csak egy szám lesz a neved mellett a szinted de semmi előnnyel nem fog járni.
500 fölött meg előszeretettel irogatják neked a chatbe hogy dobj pénzt mert biztos modder vagy..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
törölt tag
válasz HussarF #68280 üzenetére
Csinálok már mindent azaz van mindenféle gyáram, klubom, bunker minden. De én nem farmolok. Nem kell a pénz, xp-se érdekel különösen. 5ev alatt elég volt a kocsikazasbol hogy hurcoljam a supplyt, ha érted .. inkább "játszanék" kipróbálnám a heistek , csak ugye egyedül nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz the_mad #68278 üzenetére
Na nekem a 2013 óta vitt karakterem ( pc-re migrált) sincs ennyi. Mindez azért mert kb sose volt normális csapatom hogy coop-ba játsszak. Viszont én imádtam deathmatchezni benne, amiből több százat lenyomtam. Viszont ez anyagilag veszteséges, rp-be meg nem jelentős. Tehát játék órám hiába sok, rankom gyenge. A legújabb heisteket én nem is jatszottam még. Hátha karácsony körül tudnánk verbuvalni egy csapatot.. viszont én autó aim csicska vagyok. Olyan emberek kellenek akik bevállalják ezt XD
[ Szerkesztve ]
-
braunz
tag
-
Anulu79
addikt
válasz VikMorroHun #68272 üzenetére
-
VikMorroHun
őstag
Egy kis poénkodás mai találkozón.
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
braunz
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok PH crew tag jelentkezés ügyben,de nem találtam külön topicot,úgyhogy itt szeretnék jelentkezni amennyiben van rá lehetőség
-Gta online nicknevem Zoral77
-Valamikor idén Március elején kezdtem bele a GTA online-ba, de 3 hét aktív játék után kaptam egy bannt-t a nagy semmire.. Biztos emlékeztek rá itt is több embert megszívatott a rockstar igazságtalanul a semmiért..Én sem kaptam rá választ,hogy miért szerintem simán elcsesztek valamit és nem vállalták fel..Erre eléggé berágtam,és július végéig hozzá sem nyúltam a játékhoz,de "sajnos" eléggé izgatta a fantáziám mert az első 3 hét alatt igencsak rákattantam.
-Július óta aktívan játszom és jelenleg 264-es szinten vagyok
-Elolvastam a szabályzatot és teljesen szimpatikus a crew "világnézete"
-Alapvetően PvE beállítottságú vagyok
-A legtöbb online ismerősöm szerintem PH-s és abszolút csak pozitív tapasztalatom van mindenkivel, teljesen normális segítőkész emberek
-41éves vagyok és családos, a család az első és mostanában igyekszem egészséges szintre belőni a játékidőt,egyelőre még nem sikerültÜdv,
B. Zoli
-
Kiskokó
veterán
válasz FehérHolló #68267 üzenetére
Én csak azt nem értem, miért mondasz véleményt a PH sessionről úgy, hogy nem is jártál sose olyanban.
Értem amit mondasz és igazad is van, ha csak publicban tolod és nem sok friended van akkor tényleg macera az MC eladás stb...De mint mondjuk többen is (biztos azé mert nem igaz), Ph-s sessionbe ha 2-3 csapat ad el még sokszor akkor is várni kell az eladásra. Ez azért lazán 10+ ember egy sessionben (persze nem 0-24 ben de azért este mindig vannak még sokan)
Utána majd mész publicba ölni...
De mind1 te tudod.
Szerk, Online vagyok vegyél fel Sc : Saabe60
Gyere dumáljunk, szeressél már!![ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz FehérHolló #68244 üzenetére
Varosban van minden gyar?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Kiskokó
veterán
válasz FehérHolló #68262 üzenetére
Máááária gyere le.... Már emlékszem, múltkor is megfogadtam hogy nem reagálok rád. Most már eszembe jutott.
Nagyon elvont ez a "nem vagyok a komád".... remélem azért rémálmaid nem lesznek, biztos olyan durván érintett amit írtam.
Ne haragudj de ha te erre így reagálsz... magad minősíted. Csúnyát meg nem akarok mondani szóval további jó Ph session kerüléstVikkk : Engedd el,
Már értem a név választását... ritka ...... mint a fehér holló[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz FehérHolló #68262 üzenetére
Túlzó?
Lol.
Amikor sorba állnak a népek hogy legyen szabad CEO vagy MC hely akkor az szerinted túlzó?
Vagy sor van eladásra.
Nem ritka hogy Ph-s sessionban nem tudsz supplyzni mert nincs szabad CEO hely.[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz Kiskokó #68259 üzenetére
Rajtatok kívül kell másik 6 aktív org/club, hogy 890k legyen belőle, ami egy PH-s zárt sessionben kicsit túlzó, nem?
Főleg, hogy mint írod, általában sokan vagytok együtt egyben, így ez egy 25-30 fős sessiont jelent.FehérHollót azért nem látod online, mert nem sértődik meg, ha szétlövik a seggét, és nagyon uncsinak találja ha nincs kihívás egy PvE-re silányított PvP-ben. Egyébként 149-es szintű és 316 órát játszott, ebből szinte semmi afk.
Mellesleg nem vagyok a komád.[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Plata
félisten
válasz Kiskokó #68259 üzenetére
Nem jól tudod.
Duplás héten a kokógyár ph-s sessionban bőven misi felett ad.
Ha jól emlékszem 1.04 misi meg high demand vagy mi a rosseb bónusz ha sokan vagyunk.
De aki egyedül játszik vagy esetleg ketten az nem tudhatja valóban hogy mennyi jár érte.
800 felett fizet a meth is olyankor.
Nekem az volt a tiszta haszon amikor offline termelt a hamis pénz gyár,de jó is volt.[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Ja most nézem a Nevét. Fehér Holló
Ő az akinek sose jó semmi, de még online senki nem látta, most jut eszembe.Hollókoma , ne vedd magadra.
Persze amúgy egyedül vagy 2-en el se adok sose.
Miért lenne sok a 890K ? Kapásból duplán 840K plusz bónusz (ahogy néztem eddig olyan 3-4k/fő )
Ez még teljesen normális eset.Régen mikor bugolt a product volt hogy 1.4 milliónál adtam el a kokót
De ettől csak az volt jobb mikor a supply bugolt Az volt ám a "tiszta" haszon[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz FehérHolló #68257 üzenetére
PH-s sessionban szerintem nem 3 hanem 6 embert is találsz rá fél perc alatt.
-
FehérHolló
veterán
válasz VikMorroHun #68253 üzenetére
A képernyőn, amikor már csatlakozott mindenki először le kell csökkentened a saját 55%-od 40-re, és utána engedi növelni a többiekét 20-ra.
Kiskokó: egyrészt mire összeszeded a 3 embert, lemegy a nap. Másrészt duplázós héten, teli session-ben is túl sok az a 890k egy kokó eladásért.
Egyedül indítva sokkal magasabb valószínűséggel kapsz postakocsit és kukásautót. Amikor ketten szállítjuk, akkor főleg motor, helikopter és hidroplán van. Amikor hárman, akkor meg a batyuzósok szoktak sokszor lenni.[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
gabesz123
tag
válasz #81556480 #68236 üzenetére
Aki nem tud gazdálkodni, így jár. Nálam van 30 milla, mindig csak az akciós cuccokra ugrok rá, üzletek mind megvannak, CEO raktár kivételével (meg fű+hamis irat sincs, de azzal sztem nem is éri meg foglalkozni; raktárral is úgy vagyok, hogy időigényes, max majd azt is akciósan veszek).
-
VikMorroHun
őstag
Én tegnapelőtt NC eladásnál lehívtam az Avengert, hogy ne kelljen körbe furikázni az Alamo tengert, de persze nem lehetett beállni a furgonnal a rakterébe...
Egyébként Heist végén hogyan lehet normálisan osztogatni a pénzt? Eddig egy DD Heisten vagyok túl, és nem tudtam beállítani a 20-20-20-40 értékeket, illetve másnál is láttam, hogy hiába szenved vele.
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
Kiskokó
veterán
Nem igaz, elég sok eladáson túl vagyok szó szerint pár kirívó eseten kívül, 3 ember 15 perc alatt a legszívósabb postással vagy bármivel készen van.
De átlagban szerintem is lehet 8-10 percről beszélni.
Persze van 1perc 8 másodperces 890Ezres kokó eladásom is márCactusssssskaa én híívlak de nem jössz! Come on barbiee
Rád csatlakozni meg soha életben nem tudtam.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Senki sehol? Vagy csak én megyek fel rosszkor mindig mostanában?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Segal
veterán
nem mert fejlődsz online-ba
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Clley
csendes tag
Sziasztok,
Pár napja kezdtem a GTA5 online ban. A karakter készítésnél véletlenül kihagytam a "képességek" elosztását.
Jár ez bármi hátránnyal a későbbiekre nézve? -
Plata
félisten
Peches vagy?
Próbáld ki a repülős trükköt.
De egy eladásra 25 vagy 26 percet kapunk nem?
Az hogy tart félóráig?
És mi a francért tartana félóráig?
Esetleg toljátok gyalog?
Vagy egyedül tolod?
Úgy lehet,de nem egyedül kell. -
Plata
félisten
válasz mikesum #68242 üzenetére
Online karaktered mindenképp érzékelni fogja,de ha be volt kapcsolva a felhő mentés akkor elvileg a bevezető küldetés közben ha megállítod a játékot a menüben ott lesznek a mentett játék állásaid betöltöd az utolsót és kész.
Ha nincs felhőbe mentve de meg van a gépeden mentés a korábbi játékból akkor az is jó.
Nekem volt már ehhez is meg ahhoz is szerencsém. -
mikesum
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy tudom megoldani a következő problémát.
Az történt, hogy szerda este megadta magát az SSD-m (6 éves OCZ Agility3 volt, Win7-tel, már úgyis cserére érett), volt már egy előre telepített másik SSD-m Win10-zel; steam (így GTA is) HDD-re telepítve volt. Szóval nem kellett újra lehúznom, indul egyből, viszont nullláról kezdené az egészet - a storyval, és azt írja, amíg nem végzek a prologue-gal, addig nem is mehetek online.
Mit kell tennem, hogy "érzékelje" a social club-ban meglévő eredményeim, storyban végzett dolgaim, stb.?
És legfőkébb az online karakterem... -
Plata
félisten
Abban mi a poén.
Nem tud aknázni sem és minigun sincs rajta.(#68235) gabesz123
Most jut eszembe,szerintem a 2503 szintűek nem sima heist-et tolnak,hanem valszeg DC PS-t,azt én sosem mertem.Voltam olyanon,de úgy hogy nem tudtam hogy az lesz.Végén derült ki hogy trükköznek.[ Szerkesztve ]
-
-
Segal
veterán
Szerintem alapesetben is rem egyszeru az a heist kuldetes. Boven eleg a kuruma is
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Plata
félisten
válasz gabesz123 #68235 üzenetére
Először is a setup keveset fizet 26k ha jól emlékszem még.
Egyik másik hosszú.
Egy mc eladás legalább 30k és 5-10 perc.
Még esetleg a Cm az ami érdekelné az embereket,de az is megvan már sok éve nekem.
Fináléban meg sokszor szinte semmit nem akar adni a host,mondjuk nem is szoktam vele foglalkozni mert ha nem ad normálisan akkor egyből lépek oszt kész,nem állok le vitatkozni.
Már PS finálé sem fizet olyan sokat már.
Annyit kereshetsz közben MC CEo munkával.
Főleg ha béna a csapat és elszórja a pénz felét.
Mondjuk azt meg sem szoktam várni,ha bénáznak és szórják a lóvét akkor lépek.
Szórakozásból meg hogy új játékosnak segítsek pénzt gyűjteni toltam heistet nem régiben is,series a funding-ban például el lehet vinni a minigunos aknázós insurgentet.
Bakker mekkorát hülyültünk vele.
Saját minigun-os insurgentel kb nulla kihívás volt a heist.
De heccnek jó volt.[ Szerkesztve ]
-
gabesz123
tag
válasz Anulu79 #68201 üzenetére
Ha ilyen tempóban sikerül nekem is, amekkora hajlandóság van a közösség részéről, akkor talán 2 év múlva meglesznek nálam is. A hét mérlege eddig 2 sikeres setup.
Oké, nem fizetnek olyan nagyon sokat, de nem rossz missziók. Tényleg nem értem ezt a nagy érdeklődéshiányt. A régieket még megértem, hogy nekik már unalmas, jó párszor megcsinálták. De sokan vannak/vagyunk újak is. Én már randomokkal is csinálnám, úgy is sikerült már a bónuszokat bukni, max majd egy többedik nekifutásra lenne értelme a cm-re hajtani. De olyankor is 10 percig bámulom a lobby-t, majd talán meglesz a csapat, amiből az egyik tuti misszió közben kilép. Az állandó mc eladások számomra kezdenek uncsivá válni.
De tényleg, aki már 250+ szinten van, van ~100 millája, meg kb minden fontos cucca, az minek nyomatja még mindig azokat folyamatosan (duplázós héten még megértem)?
-
VikMorroHun
őstag
-
Segal
veterán
válasz olddirtyB #68228 üzenetére
Oké tényleg az
Én csak jót akartam hogyha esetleg nem tudsz róla de én néztem be."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Plata
félisten
Jóakaró?
Én máshogy nevezném,de max ingame írom le azokat a szavakat.
Nem is tudtam hogy van ilyen telefon tok,nekem nincs gagyifon mert pont rühellem,de egy ilyen tokért lehet bevállalnám.
Nem mégse,akkor is cikinek érezném.
Más márkához nincs véletlen?
Majd megnézem.[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz olddirtyB #68224 üzenetére
Azt ugye tudod hogy szigorúan tilos a fórumba hirdetni?
Csak gondoltam szólok mielőtt valaki jóakaró szól a modiknak és kapsz pár nap pihitAmúgy lemaradtam valamiról? Az Apple elkezdett telefonokat is gyártani? Úgy tudtam csak divatcikkeket gyárt
[ Szerkesztve ]
-
olddirtyB
tag
-
Sz_Imre
senior tag
Érdekes ez kép szitu, nem tudom hogy ki csinálhatja, de ez már a 2. eset. Ma csak én voltam a session-ben.
Nálatok is jelent már meg ilyen szöveg? -
the_mad
aktív tag
válasz rasotamas #68215 üzenetére
Lehet "default" autód, például az Elegy (Nissan GTR koppintás). Azt ingyenesen meg tudod szerezni mondjuk a Bennytől és az onnantól a TE autód lesz, amire van biztosítás. Továbbá 1db saját autóhoz nem kell garázs, azt mindig bedobja hozzád a lobbyba.
-
the_mad
aktív tag
válasz rasotamas #68212 üzenetére
Csak sima utcai autókat engedi a játék, hogy "magadévá tedd". A Luxory Motorsport oldalán szereplő autókból is kószál néhány darab az utcán (Pfister Comet, Vapid Bullet stb.), de azokat már nem engedi. Gondolom van egy maximális értékhatár, ami feltt nem engedi.
-
Segal
veterán
válasz rasotamas #68212 üzenetére
A tuning műhelyekbe lehet (lsc) biztosítást kötni rá. Viszont ha nincs garázshelyed akkor nem tudom hova fogja rakni kezdésnek
-
veterán
Köszi
Tekintve hogy nincs hol autót tárolnom nincs sok értelme venni, jó a lopott is. Ez elején írta a játék h üljek be egy általam választott kocsiba és az lesz az autóm, még először túl prémiumba is ültem nem engedte, de most ha csak úgy lopok egyet akkor hogy tudom "sajátommá" tenni?
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Segal
veterán
válasz rasotamas #68210 üzenetére
Az ingyenes autóra ha nem kötsz biztosítást akkor bukod ha pl robbantják vagy valamilyen módon elveszted. Ha kötsz biztosítást vagy veszed a kocsit akkot automatikusan van rajta. Ebben az esetben mors-ot kell felhívni a telefonon.
M menübe van a vip."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
veterán
válasz VikMorroHun #68209 üzenetére
Köszönöm a segítséget,
Jelenleg van egy darab CEO irodám és 900ezrem, ennyi. Valószínűleg az elején választott ingyenes autóm is odalett mert 2 napja nem láttam. Nincs semmilyen kocsim, nincs se garázsom, se apartmanom ahol tarthatnék autót, csak a CEO iroda. Hogyan lehet ilyen vip küldetést indítani?
https://tinyurl.com/rasoapro
-
VikMorroHun
őstag
válasz rasotamas #68137 üzenetére
Ha van CEO irodád, tudsz indítani VIP munkákat. Headhunter (egyszerű, ha van Kurumád) és Sightseer 25-30.000 dollárt fizet, szépen össze lehet szedni a szükséges összeget.
-
VikMorroHun
őstag
válasz Heller2 #68172 üzenetére
Vegyél olyan monitort, amin gombokkal lehet szabályozni a fényerőt/kék fény erősségét attól függően, mivel foglalkozol. (AC Odysseyben időnként kiírja a játék, hogy sötét helyeken fáklyát kell gyújtani, hogy lássak. Én meg csodálkozva nézem, hogy ja, ez most sötét hely akar lenni? Játék módban ui. szépen megvilágítja a sötét részeket a monitor. 35.000 körül volt, ASUS nemtommi a típusa.)
-
Segal
veterán
válasz bluuzia #68204 üzenetére
Már ne kockáztass mert megint kezdheted elölről
Amúgy változatos a ruházatod emlékszem régen is megvolt ez a szett"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz Anulu79 #68201 üzenetére
Mondjuk nekem első naptól megvan a gta de mi meg rongyosra játszottuk a heisteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videós, mozgóképes topik
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest