Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.patrik
csendes tag
-
g.patrik
csendes tag
Sziasztok,
jelentkeznék én is a crew-ba.
Magamról annyit, hogy évjáratomat tekintve 79-es vagyok, szeretek néha kicsit játszani a gta-val, mostanában mondjuk egyre kevesebbet, általában csak péntek este. Nem szoktam random lövöldözni, meg ilyenek. Többször voltunk közös sessionben, de sajnos elfogytak a közös ismerőseink, így nem nagyon van szerencsém hozzátok joinolni.
Az ismerőseimet kigyomláltam, IGN-es nem maradt köztük.
A nevem gp0000, a szintem jelenleg 588.System.out.println("hello world");
-
-
g.patrik
csendes tag
Szerintem a Doomsday-t célszerű csinálni, ahhoz elég 2 ember, nem kell 4, ugyanakkor eléggé profitábilis (act 3 fejenként ~1M, ha ketten toljátok, végén 60-40%-ban elosztva, végig hardon). Sokszor randomokkal kezdek neki, mert már mindenki unja, de így sem szokott gond lenni. Cserébe azért igényel némi gyakorlást, mert elég nehéz.
System.out.println("hello world");
-
g.patrik
csendes tag
válasz rasotamas #71803 üzenetére
Van rá mód, a zenéket a dokumentumok mappában található
Rockstar Games > GTAV > User Music
mappába kell pakolni mp3, m4a, vagy wma formátumban, de működik linkeléssel és boldogul a mappákkal is. Tehát készítesz egy lnk-t mondjuk az e:\zene mappához (jobbklikk->parancsikon létrehozása) és azt bemásolod a fenti mappába, az simán menni fog.
-
g.patrik
csendes tag
válasz CartmanLand0 #71719 üzenetére
Én is 1070-nel tolom, 1080p, minden maxon, kivéve az advanced, ott minden alapon van hagyva. Ekkorákat nem szokott droppolni, max ha valami csaló van a sessionben és sokat helytelenkedik. Nálam a mágikus beállítás a borderless windowed+frame limiter volt, így simán tartja a 60fps-t, sehogy máshogy nem volt az igazi.
-
g.patrik
csendes tag
válasz Logitech #70818 üzenetére
Annyira azért nem zavar, ha nagyon unatkozom inkább hangározok, ennyi. De hogy mindig ugyan ott kanyarodnak, az elég furán hangzik. Szerintem nincs olyan kereszteződés a map-en, ahol még nem fordult volna elő.
Plata: Én is igyekszem vigyázni, de ezek szerint kevesebb sikerrel.
-
g.patrik
csendes tag
válasz creedszl #70807 üzenetére
Nekem erre volt egy elméletem, hogy a RAGE (Rockstar Advanced Game Engine) elnevezés nagyon nem véletlen. Amikor viszem az import/export járgányt és az őrült balkanyarodók folyamatosan elém vágnak, lehetőleg úgy időzítve, hogy véletlenül se kerülhessem el az ütközést, ritka bosszantó tud lenni.
Szerencsére viszonylag masszív az asztalom, így még egyben van, de az import/exportot inkább hanyagolom.System.out.println("hello world");
-
g.patrik
csendes tag
Bunkerhez nem kell CEO, vagy MC sem, működik VIP-ből is, ami meg alapból jár a bunkerhez. Én azzal kezdtem a GTA-s pályafutásom, azért tudom, nem volt se CEO-m, se MC-m, csak egy szál bunkerem paleton. A VIP amúgy nagyon hasonlít a CEO-ra, talán a képességek is ugyanazok. Meg ha van CEO, akkor már ki se lehet választani a VIP-et.
-
g.patrik
csendes tag
válasz rasotamas #69634 üzenetére
Régebben így adtam el folyamatosan és működött (szorzó nélkül 350k 2 autó), habár nekem is előfordult, hogy sessiont kellett váltani, mert az adott utak teljesíthetetlenek lettek volna. Én zancudo-tól szoktam a városba szállítani, szinte kizárólag a buggy-t skippelem. Ha sikerült megszabadulnom a bunkerem jelenlegi tartalmától, megpróbálom ismét ezt a 350-es dolgot, nagyon kíváncsi vagyok rá, lehet módosítottak valamit r*-nál, de az is lehet, hogy a szorzó kavar bele a képletbe (mondjuk régebben nem tette).
-
g.patrik
csendes tag
válasz rasotamas #69623 üzenetére
A bunker eladáskor alapjáraton 175.000-ig maximum egy autót adhat, 350.000-ig kettőt. Szerintem az utóbbi bőven eladható egyedül, kivéve a buggy-t, az még teljes létszámmal is bajos.
Jelenleg ezek az értékek 350k (egy autó) és 700k (két autó). Az eladási árak Los Santos-ba 525k és 1050k.System.out.println("hello world");
-
g.patrik
csendes tag
-
g.patrik
csendes tag
válasz BUZZLGHTYR #69333 üzenetére
Nézd meg itt, épp nagyon akciós:
https://www.greenmangaming.com/games/grand-theft-auto-v-and-criminal-enterprise-starter-pack-bundle-pc/
A sajátom is innen van, megbízható oldal, annyi, hogy nem steam-es, hanem sima rgsc-s.[ Szerkesztve ]
-
g.patrik
csendes tag
válasz Kiskokó #67131 üzenetére
Nálam a torrent kliens saját cache használata (windows cache helyett) oldotta meg ezt a problémát. Ennek beállítása eléggé torrent kliens függő, de minden ismertebbnél elérhető. Be tudsz állítani mondjuk fix 0.5-1G-t, így normálisan megy a torrent miközben nem zabálja el a ramot a többi folyamat elől.
-
g.patrik
csendes tag
Működik parancsikonnal is, de egyszerűbb, ha totalcommander-ben odanavigálsz a játék telepítési mappájába, ahol a GTALauncher is van, és a parancssori részbe (lent) bemásolod ezt a parancsot, és enter:
GTAVLauncher.exe -verify -noChunkedDownloadKifogytam az ötletekből, nekem eddig az első mindig bevált.
-
g.patrik
csendes tag
A temp mappa teljes tartalmát töröld, már amit enged a rendszer. Ezt bizonyos időközönként amúgy is célszerű megtenni, biztosan nem fog gondot okozni.
Hasonlót akkor láttam, amikor egy frissítőcsomag valamiért rosszul töltődött le, az rgsc meg minden indításánál megpróbálta indítani, de így mindig csak lefagyott. Ezt a telepítőcsomagot kéne megtalálni valahogy és törölni.
Esetleg próbáld meg újratelepíteni az rgsc-t.System.out.println("hello world");
-
g.patrik
csendes tag
Sziasztok,
gp0000 vagyok, párszor már játszottunk együtt, viszont valamiért mindig kidob a session ezért nem jelentkeztem még a crew-ba, mert így nem sok értelme lenne.
Plata: töröld a C:\users\<user>\documents\rockstar games\social club mappát, vagy nevezd át. Ez általában segít az ilyen bajokon, viszont újra be kell majd jelentkezni sc-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest