Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz TechN7ne #94952 üzenetére
Igen, így pontosabb, az angol cikk azt hiszem egy zárt kórházat írt, ott fogják tartani valószínűleg élete végéig vagy amíg az orvosok mást nem mondanak, de utóbbi nem valószínű jelen állás szerint.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz TechN7ne #94946 üzenetére
Nem érted vagy nem érzed a probléma súlyát. Autista a csávó, nem érzi a tetteinek a súlyát, így a bíró kiemelten veszélyesnek ítélte a társadalomra. Betegsége miatt esélytelen, hogy javulást mutasson, ezért zárják be élete végéig, nem azért mert az RShez betört.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
PeL
addikt
válasz TechN7ne #94943 üzenetére
"Ha én nem zárom be teljesen a lakás ajtaját de betörnek hozzám ki a hibás?
Nyilván a tettes is ,de a nagyobb bajt én okoztam."Attól hogy nyitva hagyod az ajtót, még ugyanúgy nincs joga senkinek bejönni a lakásodba az engedélyed nélkül, ergo ugyanúgy bűncselekménynek számít. Ahogy írták fentebb, nem csak az éppen aktuális tett számít, bár ezzel is felbecsülhetetlen kárt okozott, hanem hogy mire lenne még képes? Betörni esetleg a NASA-hoz, FBI-hoz, akárhova, államtitkokat ellopni és kiadni stb.? Egyértelműen veszélyes és káros az országra és a társadalomra is, az ilyeneket el is kell zárni örökre. A boltban sem fogsz ellopni egy csokit a pultból amíg a boltos hátramegy a raktárba valamiért, akármennyire adja magát a lehetőség, feltéve ha tiszteled a törvényeket és nincsenek bűnözői hajlamaid.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz TechN7ne #94946 üzenetére
Vajon hány ember életét tette tönkre?
Neked csak egy kis szivárogtatás,de vajon hány ember vesztette el miatta az állását és hány ember életét tették tönkre meg a családjáét.
Nem én komolyan gondolom.
Ha mások életével tud játszani akkor vállalja a következményeket.
De részemről ennyi a téma. -
Plata
félisten
válasz TechN7ne #94943 üzenetére
Én örülnék neki ha az összes hackert életfogytiglan bezárnák.
Sőt én azt sem bánnám ha az összes GTA Online modder meg mod készítő alulról szagolná az ibolyát,mondjuk bekaphatnának ők is egy jó kis vírust.
Az aki tönkre teszi többszáz ember kemény munkáját ilyen módon az szerintem nem érdemli meg az életet.Vagy tapasztalja meg ő is mi az elveszíteni mindent,csak ő ne a munkáját ami nincs veszítse el,hanem a számára kedves rokonait.[ Szerkesztve ]
-
gabesz123
tag
válasz TechN7ne #94613 üzenetére
Én 72-re lockoltam driveresen, az alá egyszer sem ment, sem a IV, sem az Rdr2. A fentebb említett paraméterekkel (3060TI+1080p).
Cyberpunkkal még nem játszottam (érdekel, meg tetszik is kinézetre), de számomra az Rdr2 eddig a csúcs, játékmenet, hangulat, kinézet/részletesség tekintetében (pedig nem szeretem a western témát). Egyébként párhuzam, hogy a Cyberpunk is szar volt megjelenéskor, illetve emlékeim szerint az Rdr2 detto, mostanra meg mindkettő rendben van.
-
gabesz123
tag
válasz TechN7ne #94611 üzenetére
Mihez képest nem fejlődött? Még nem sokszor néztem meg a trailert, de ez az Rdr2-nél is jobban néz ki elsőre (igazság szerint megint inkább a részletesség, ami kiemelkedővé teszi, nem is a gyönyörű kinézet). Eleve úgy voltam vele, ha a VI simán átvenne az Rdr2 részletességét+Miami környéke, engem már megvettek. És így talán lehet reménykedni, hogy új gép sem kell alá, egy 3060TI csak megbirkózik vele 1080p-ben (megintcsak Rdr2-ből kiindulva, ami egyébként a régi gépen is elfutogat aránylag élvezhetően, amiben csak egy 960 van). Persze, megjelenéskor lehet lesznek vele gondok, meg ki tudja, egyáltalán mikor jön PC-re. Am a IV is már simán játszható sok fps-el, stabilan, kb fél éve vettem elő.
-
ledgeri
nagyúr
válasz TechN7ne #94360 üzenetére
Ha még resetelnek csak, még 9 -es szinttel nem vesztettél sokat. Ha a jófiút akarod játszani akkor írsz a supportnak, hogy új vagy, nem is tudtad hogy ez mi, miért, hogyan, aztán utána néztél, és inkább te kéred, hogy legyen minden a régi, mintsem fennakadj egy automatán.
Egyébként 660 körül is ha van 1-2 olyan bónuszos verseny nap, akkor 2 versenyből ugrok egy szintet, ez 0-ról instant 11-es Szintlenne![ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
SkyLine3000
addikt
válasz TechN7ne #94192 üzenetére
A játék mentéseire értem. Azt tudom, hogy a felhőben (is) vannak, csak azt nem, hogy esetleg a játékhoz tartozó valamelyik mappában nincsenek-e pluszban? Nekem az a logikus, mivel opció a felhő, hogy a gépen is el van mentve. Még sosem kellett ezzel foglalkoznom.
Sok kedvem nem lenne megint végigtolni a storyt, nem is annyira fontos, de az online az más tészta. Kismillió nyert, egyéb kocsik a garázsokban, ingatlanok, bizniszek mindenfelé, kb 150millió dollár, meg tököm tudja, hanyas szint... Na, ezt nem fogom még egyszer újra csinálni, ha a rs nem hozza helyre a dolgokat. Törölni sem akarom az accountomat, mert ott vannak a gyerek játékai is a steam-ben és nem kéne mindennek elvesznie, ha már egyszer fizettem értük. A rs meg szarjon sünt minden nap, hogy nem bírnak válaszolni.
A story mentéseket megtaláltam a user\dokumentumok\Rockstar Games\GTA V mappában.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz TechN7ne #94200 üzenetére
"With 2-Step Verification enabled, signing in to your account on a new device will require your Email, Password, and a Verification Code generated by an Authenticator on your mobile phone, tablet, or browser."
Ahogy írták már a legalkalmasabb egy Authenticator alkalmazás (amiben van Online mentés is egy esetleges eszköz csere/reset miatt).
Illetve itt látható az is, hogy hol vagy bejelentkezve éppen.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz TechN7ne #94196 üzenetére
Az Online profil az a Social Club account-on van, nincs belőle "offline" verzió. Ha külön nem resetelik, bannolják az SC profilodat, akkor attól, hogy eltűnt a játékod, attól még ott kel, hogy legyen az Online profilod, a Social Club account-on.
Sajnos ahhoz meg nem szükséges vírusnak lenni a gépeden, hogy lenyúlják az account-od. Ismerősnek akinek nem volt bekapcsolva a kétlépcsős beléptetés, úgy nyúlták le valahogy a profilját, hogy PC-je nem volt... mert Xbox-on játszott, és a Social Club-ot, iPad-en használta (meg talán Mac-en). Elvileg nem is léptek be az fiókjába, mert arról egyből jött volna e-mail értesítés. Csak kapott egy olyan értesítést amit te is, hogy megváltozott a belépési e-mail.
Amúgy ez érdekes, mert valószínűleg az e-mail címén keresztül jutottak be, és itt leírok egy dolgot amit már egy ideje tapasztaltam. Van nekem egy lassan 20 éves Gmail fiókom. Anno még a 2004-es indulása környékén csináltam, amikor még csak meghívóval lehet bejutni. Azóta kb. ez a fő Goole accountom, és bár a mail részét mára csak hírlevelekhez használom és mail cím sincs már regisztrációként semmi külsős oldalon (főleg meg jópár site leek miatt kikerült), azért pár éve egy kissé aggasztó dolgokra lettem figyelmes. Konkrétan, a spam-en kívül elkezdtek olyan konkrét levelek érkezni, amik bár ügy tűnik, hogy az én címemre szóltak, de nem nekem jöttek. Ezek közül egy magyar, egy brazil és egy maláj cím amik konkrét regisztrációk és visszaigazolásokat tartalmaz. Mivel ugye látom, hogy milyen címre jön konkrétan, így tűnt fel olyan anomália, ami elvileg nem lehetséges. Mégpedig, hogy a saját "randomnév123@gmail.com" helyett ezek pl. random.név@123 vagy pl. r.a.n.d.o.m.n.é.v.1.2.3@gmail.com címre szolnak, de van ami konkrétan az enyémre.
Sőt! Én ugye amióta lehet a biztonságos, kétlépcsős beléptetéseket használóm, de mégis volt olyan, hogy böngészve a Google Account-at, észrevettem, hogy az elvileg vettem egy valamilyen random LCD TV-t, egy maláj online boltam, amit ki is szállítottak egy maláj címre. Fizetési mód nem volt hozzáadva akkor még a profilomház, és amikor rámentem a rendelésre, akkor ott a pont-os (.) gmail cím volt megadva. Nem is kaptam semmi értesítést külön, tehát lehet valami belső google gikszer lehettet, mert aztán el is tűnt ez a megrendelés. De ahogy írtam ez a pont-os email dolgot már vagy 10-15 éve megszüntette a Google vagyis ha van már randomnév cím regisztrálva akkor nem tudsz random.név címet csinálni (ugyanis a google nem nézi a pontot a címben, és megkapja ezért az is akinek . nélküli a címe és gondolom ez visszafelé is működik).
És ahogy írtam ez kb. 4-5 éve kezdődött el. Tehát vagy mégis lehet még mindig így kijátszani a dolgokat, vagy ezek az illetőknek is még a keddetektől van meg ez a címe.
De hogy visszatérjek az eredeti problémára, ha se játék, se SC adatok (gta stat/barátlista/achievement/etc.) nincsenek a profilodba, akkor azt a profilt tényleg ellopták.
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz TechN7ne #94116 üzenetére
Cool most már én is tudom az emailcímed!
Ha van accountod, akkor lépj be böngészőn belül a weboldalon (rockstargames), és ott csinálj egy ticketet (a link úgy is más nyelvű oldalra dobna).
Ha emiatt húztad újra, akkor nem kellett volna sőt, most már semmilyen játékkal kapcsolatos fájl sincs ott ahol korábban volt.
Gyerkőc meg kapjon saját gépet, vagy felügyeletet!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
bazccka
tag
válasz TechN7ne #94124 üzenetére
Mégegyszer mondom, kikerült az e-mailed jelszava, amin keresztül módosították a Rockstar Games Social Club account-odhoz tartozó e-mail címedet erre az sfirtsmail-re, így csak úgy fogsz tudni a jövőben belépni, ha írsz a supportnak (angolul), igazolod, hogy annak idején megvetted a játékot, leírod a körülményeket, csatolod ezt a fotót, kőzben megváltoztatod az e-mail címedet és egy új, erős jelszót választasz, majd beállítod a kétlépcsős hitelesítést.
Minden, “eredeti” e-mail címeden történt üzenetváltásod át van irányítva a tajvani e-mail-re, így a Rockstar-tól érkező (bejövő) e-maileket sem kapod meg.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz TechN7ne #94116 üzenetére
Hátsó szándék nélkül: engedd el a freemailt, ha tudod, rengeteg probléma van vele, biztonsági szempontból is. Illetve esetleg még a 2 faktoros azonosítást is lehet hozzáadni. Én ahol lehet használom, mobil app-ban ha van rá mód, akkor Authy-ban, az telefon reset után is megmarad felhőből.
Valószínűleg középen az a rövid link lesz az, amit keresel.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz TechN7ne #94114 üzenetére
Elvileg kapnod kellett volna a rockstartól egy emailt, amikor megváltoztatták az email címet. Annak az alján is van egy helyreállító link, amivel vissza tudod szerezni, ha erről van szó.
Valami ilyen formában elvileg:
*reddit-es kép, nem az enyém[ Szerkesztve ]
-
-
Kiskokó
veterán
válasz TechN7ne #94081 üzenetére
Ezt már párszor én is írtam itt.
Úgy hívják : Metaverzum.SZotyival Dc-n sokszor dumáltuk, ha a Rockstar igazán nagyot akarna dobni, ilyen irányba vinné el a játékot. Márpedig mostanság a WEB 3 meg a Metaverzum eléggé elindult, így meg, hogy az AI-t is mellé tudják csapni...
Nem tudom ki lesz az első aki ezt megcsinálja, de kőgazdag lesz.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
negyven2
veterán
válasz TechN7ne #91888 üzenetére
Én most néztem rá, és nekem egyből leszedte a 95MB-os telepítőt a hivatalos oldalról. Legalábbis elsőre bejött az oldal, és le is tudtam tölteni, de aztán magát az oldalt nem tudtam betölteni újra.
De itt van a hivatalos Rocktar-os letöltési link, ahonnan leszedte a telepítőt..
-
Kiskokó
veterán
válasz TechN7ne #89387 üzenetére
"Van vlmilyen másik lehetőség esetleg?"
Aha valakinek akinek megvan az Agenncy becsatlakozol a missziókba.
De nem sokszor fogod látni Dre-t csak ha végig toltad utána a stúdióban lesz ott, hogy éneklik fel az új albumot és azt lehet nézni /hallgatni.Adj el drága autót ha van, de ha nem nagyon játszottál és nincs semmid online akkor nem nagyon van lehetőséged ennyi pénzt gyorsan szerezni.
Nagyon valószínű, hogy 30K akart lenni, megesik az ilyen elgépelés.
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
wjbhbdux
veterán
válasz TechN7ne #78789 üzenetére
A weboldalon tudod szerkeszteni a profilod, ha ott be tudsz lépni. ha nem akkor meg Rockstar support segít csak pár nap lesz és figyelj arra hogy nehogy félreértsenek és töröljék a fiókod vagy ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
/s
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz TechN7ne #78787 üzenetére
Freemail-es emailcímmel lesz a baj, arra szinte sose érkeznek meg az emailek, baromira tré szervereik vannak. Ha van rá lehetőséged, akkor cseréld le az elsődleges e-mail címet a webes felületen mondjuk egy gmailesre.
-
Puma K
nagyúr
válasz TechN7ne #54119 üzenetére
Eladás előtt változtasd meg a jelszavat a leendő vásárló nevére-nick nevére akár számokkal bonyolítva picit amit aztán megadsz neki ha megtörténik a biznisz. Esetleg egy papírra is leírhatod-kinyomtathatod amit átvételkor-fizetéskor nyújtasz át neki.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Plata
félisten
válasz TechN7ne #42470 üzenetére
Háát nekem San Andreas volt a nagy kedvenc,a San Andreas multi a GTA Online-hoz képest egy rakás szar volt.Nem is volt hivatalos San Andreas multi csak egy rakás tört szerver.Volt több száz belőle,pár jó szerver volt,és rengeteg szar,ahol sok agyhalott hülye kiskölök mást sem tudott csak lövöldözni,tele voltak a szerverek csalókkal és hackerekkel.Még drift szereren sem nagyon lehetett meg lenni tőlük.
A GTA Online-ra azok mondják hogy szar akik bénák hogy csalás nélkül érvényesülni tudjanak.
És mivel bénák hozzá inkább le szólják. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz TechN7ne #41878 üzenetére
Hát, lehet rosszul írták meg a keyloggert és bezavar néha. (Csak vicc, legalábbis remélem, bár én a mai napig nem értem, hogy miért kell hozzá admin jog egy fordításnak)
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz TechN7ne #38828 üzenetére
Olvasd el kérlek, hogy mire válaszoltál. Senki nem kérte, hogy kérj elnézést csak olvasd el, hogy mire válaszolsz. Én azt írtam, hogy te csak leírtál egy segítséget a dobozos változattal rendelkezőknek, viszont valamiért elég forró a téma és ilyenkor mindig előjön a dobozos/digitális vita, ami nem kell a topikba, mert rengeteg offot generál. A törlésre való bekezdés előtt ott van, hogy mindenkinek, nem csak neked szólt, nem akartam még +1 hozzászólást teljesen feleslegesen a topikba.
Még egyszer, hogy biztosan tiszta legyen: semmi gond nincs azzal, hogy te a dobozos változatot veszed. Azzal sincsen, ha megosztasz tanácsokat a dobozosokkal, ami a telepítéskor hasznos lehet (sőt, akár még az összefoglalóba is bekerülhet, ha így tényleg gyorsabb a dolog). Azzal sincs gond, ha más Steames változatot vesz. Azzal van a gond, amikor egymást hergelik a topiklakók az alapján, hogy ki milyen változatot vett. Meg azzal, hogy folyamatosan szidja valaki a Rockstar szervereit, holott le van írva, hogy update/patch terén nincs a helyzet magaslatán a saját szerverük.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz TechN7ne #38825 üzenetére
Eleve nem kellett volna sokadik alkalommal elkezdeni sem. Bár te csak megosztottad, hogy hogyan lehet megszakítás nélkül feltelepíteni egyben a dobozosat, de úgy látszik, hogy "kapós" a téma, bár még mindig nem értem, hogy miért.
Mindenkinek: Zárjuk le a témát addig, amíg a helyzet nem változik a RSC/Steam rendszerében. Adatmentésre van külön topik, ahogy steam-hez is.
Azt viszont most jelezném, hogy innentől radírozni fogom az ilyen jellegű hozzászólásokat, mert érdemi infót nem tartalmaznak, viszont egymást remekül lehet vele húzni, meg böködni, így felesleges a topikba.
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
válasz TechN7ne #38815 üzenetére
Hát, azért nem mindenki falun él, van akinek lejön percek alatt, de most ez egyéni dolog. Felesleges vitáznod itt.
Én is támogatom a DVD-s dolgokat inkább, még sem megyek a topikokba beírni, hogy jajjj DVD-n vegyétek, mert az jobb! Ő bajuk, döntésük, azaz tartsd tiszteletben és kész.
-
cyberkind
félisten
válasz TechN7ne #38813 üzenetére
Nem számomra, ideje volna kicsit körülnézni hogy mindenhol a digitális vásárlás megy a felhőt meg se említem a MS-tal az élen akik minden új játékot digitálisan terjesztenek PC-re, én is lemezről rakok Windows-t meg azokat a játékokat amik nincsenek Steam-re de ennyi, a többi mind megvan a neten, sokkal egyszerűbb és kényelmesebb, ha nem így lenne minden játék dobozában 5-6-7-8-9 dvd-t találnánk, de ilyen nem igazán van.
Ja igen, a BF1 dobozában valahol(talán mindenhol) csak egy kód lesz elvileg.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz TechN7ne #38811 üzenetére
Szuper, hogy te így látod, akkor használd egészséggel amíg ilyen létezik mert nem fog örökre(sokáig se).
Ja igen, azt meg se említem, hogy te a hajadra kenheted a dobozos verziókat ha nincs 7(vagy több) dvd benne mint a Gta-ban, ugyanis az töredéke se a játéknak.[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz TechN7ne #38637 üzenetére
SC-Steam összekapcsolása: mivel a sima SC verzió esetén nem fizetsz a steamnek részesedést - ezért is alacsonyabb az ár -, így nem is tudod beregisztralni, hogy ingyen használd az ő erőforrásukat.
Van itt azért pár félreértés: Az, hogy valami kifagy vagy texturahibás az nem a steam hibája. Egyszerűen a patchelt játékban valamit elrontottak a játék fejlesztői, ami a virágboltiban még jó volt. Ehhez semmi köze a steamnek. Steam hibája lehetne a lassú letöltés, de ilyen nincs. Esetleg a gyatra support lehetne még hátrány, bár az RShez képest még mindig jobb.
Szerintem az elmúlt 60k hsz alatt senki nem sírt a steam miatt, nem értem, hogy miért mondod. Nincs is miért. A sima dobozos/cd kulcsos verzióknál szokott csak gond lenni, pl: Pl: Ha jól emlékszem neked sem ment zökkenőmentesen az install, már vissza akartad tenni a tört verziót.
Doboz/nem doboz: Régebben én is gyűjtöttem őket, bár akkor sem nagyon nézegettem a dobozokat, de csoportosan jól mutattak. Ma már nincs rá hely és csak a port fogná. Hogy mit tudok felmutatni? Egy gyerekszobát és egy halom gyerekjátékot, amit van hova tennem, így, hogy már nincs a lakásban a sok doboz.
Fizikai dolgokhoz: Az érzés amikor kibontod a 70.000 Ftos office dobozát és van benne egy 5x8 cmes papír a kulccsal, meg egy felirattal: Www.office.com/setup. Na az felbecsülhetetlen. Meg jó, hogy a Windowsnak kell valami adathordozó.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz TechN7ne #38637 üzenetére
Én újra telepítettem a rendszert és kb 5 perc alatt újraraktam a dobozos GTA V-öt.
Jah nem én telepítettem újra hanem a szerelő,mert én hülye vagyok hozzá.De a GTA V-öt én raktam újra.
Igaz a sztori mentéseket kifelejtettem,de ki nem szarja le.
Néha én is veszek steamen játékot,főleg ha olyan játék ami már ezeréves és a régi dobozos változat nem megy a mostani gépemmel,olyankor megveszem a felújított steames változatot.
G2A-n még nem vettem játékot,de nem is akarok,főleg ha tényleg megint jön G2A banhullám,mert összefognak a nagy kiadók ellene.
Általában dobozos játékot veszek,vagy boltban vagy Cd galaxisban de azt is dobozosan. -
Puma K
nagyúr
válasz TechN7ne #38616 üzenetére
Nem egyszer és nem csak általam meg lett említve, hogy a gyakorlatban a Steam-es verzió jóval _felhasználóbarátabb_ és _komplikációmentesebb_ mint a dobozos verzió.
A dobozos egyedüli előnye, hogy -az amúgy és pár év-évtized múlva szemétben kikötő, mert reped-karcolódik-sérül-szakad- DVD-ket, dobozt és térképet kézbe tudod fogni.
A negatív része az időigény-lassúság azaz, hogy telepítésnél pakolgatni kell a DVD-ket, vagy a R* szervereiről töltögetni a frissítéseket-játékot ami ilyen-olyan sebességgel jön... vagy nem jön.Azt már nem tudom, hogy dobozosnál lehet-e a játékról gyárilag azaz külső progi nélkül ISO-t készíteni és az legális-e ilyen esetben, ha gépet kellene újra rakni-költözteted a rendszered új adattárolóra vagy a sérült játék fájljait gyárilag ellenőriztetni-javítani. Szerintem nincs rá lehetőség alapesetben.
A térkép ha annyira szükséges akkor játék közben egy telefonról-tabletről-laptopról vagy alt+tab-al kilépve a játékból a böngészőben lehet vizslatni.
Steam-en ha bármelyik játék fájljai sérülnek, akkor azt a Steam-ből ellenőriztetve helyre tudja állítani a sérült fájlokat-mappákat.
Legrosszabb esetben újra le lehet tölteni az adott játékot ami meg az aktuális internetsebességed elérhető maximum sebessége.
Annyi negatívuma van a Steam-esnek, hogy drágább.
De most komolyan az a plusz pár ezer Ft a visszatartó tényező...?
Ha nem tetszik a játék vagy egyéb ok miatt most már maximum 2 óra játék után visszakérhető a pénzünk bizonyos esetekben.Mindenki úgy szívatja magát -az élet bármely területéről is legyen szó-, ahogy számára jólesik, de nekem játékok terén megéri azt a plusz pár ezer Ft-t a jóval problémamentesebb és kézenfekvőbb használat.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
cyberkind
félisten
válasz TechN7ne #38616 üzenetére
Ingyen megkaptam a dobozost amit használok is, ez mellément.
2x vettem meg a játékot, 1x megkaptam ajiba a vga mellé, de még a Steam-es hátra van mert nem akarok szopni az évezredes telepítéssel és frissítéssel, a doboz meg aztán végképp hidegen hagy.
Tudom hogy nincs gondja ha a helyén van, csak az a HA túl ritkán van amíg a Steam-ről nálam repülne 54megával a játék, aztán lapcsere után meg lehet hogy 100-al is, ki tudja.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz TechN7ne #38611 üzenetére
Szerintem ahhoz nem egy hanem egy rahedli file-t kéne törölni,vagy módosítani,mert a gyárihoz képest jött vagy 50 dlc.Mind adott valamit a játékba,úgyhogy gyárira visszacsinálni file törölgetéssel szerintem lehetetlen,mert a patch nem új file-t ad hozzá,inkább csak a régihez ad hozzá dolgokat.
Próbáld meg leszedni netről sc frissítést azt feltenni hátha,a múltkori patchnél volt ilyen vicces újra és újra és újra letöltődő vacak,azt kézi sc frissítéssel meg lehetett kerülni. -
Walter_White
senior tag
válasz TechN7ne #38611 üzenetére
Ne töröld probald kivágni az alap játék mappájábol bármiféle Updatel kapcsolatos mappát, hogy egyáltalán elinduljon maga az Exe, csinalsz egx külön mappát az adott vinyon és még várni sem kell csak kivagas és beillesztéssel egyesével megnézed külön külön a mappákat. Ha valamelyik kivágásánál nem müködne a játék, csak visszahelyezed. És folytatod tovabb.
-
Źşë'
addikt
válasz TechN7ne #34054 üzenetére
nekem pl a 100as szintért járó acsit a 102-es szinten adta be
(#34060) Mike "storyban nem sok értelme van a verdát tuningolni."
ezt a ziccert nem értem miért hagyták ki (San Andreasban így voltak a versenyek, olyan versenyeket készítettek a fejlesztők amihez kellett a tuning kocsi), meg azt sem hogy miért van az hogy sztori alatt ló**arnyi pénzt gyűjthet az ember, csak az assassination küldetésekkel tudsz annyit gyűjteni (na meg tőzsdével - ezt én amúgy feleslegesnek érzem a játékba) hogy meg tudd venni azt a sok mindent... eléggé elrontja a játékot a végére szvsz
meg azt sem értem hogy ha már megcsinálták North Yankton-t akkor miért nincs többször küldetés oda, ill. miért nem lehet picivel nagyobb és bejárhatóbb?! pl lehetne tóval hegyekkel határolni vagy éppen ott nem lennének repülők
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
törölt tag
válasz TechN7ne #34054 üzenetére
menü/online/job/rockstar created/mission
elvileg itt már a szintednek megfelelőkből válogathatsz azokból, amikben már részt vettél.
azt hiszem solo-ban nem megy, így valamilyen zárt session-ben nézd (closed friend, closed crew, stb).
a csíterek miatt nem megyek public-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest