Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz dokee78 #96264 üzenetére
Max-profit matek szerint nem éri meg nem a legjobb 5-öt használni.
Ha a legnagyobb profit kört szeretnéd akkor meg bonyolult, hogy hatékonyan elérd az eladható max mennyiséget úgy, hogy addig ne álljon a többi. (1-2 tört eladással kell kezdeni)
Ha "most annyira nem érdekel" státuszban hagynád, akkor állítsd be az 5 legjobbat, és ha Tony szól, akkor add el csak azt ami tele van, ha pedig a legértékesebb van tele akkor mindet egybe.
Ha totál nem érdekel, akkor vagy a külső bolt leállításával, vagy a belső munkás nem rárakásával a termelés leáll.[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Plata
félisten
Nem a raktárad sosem csökken,szép is lenne ha elkopna.
Nem,ha valamelyik raktár megtelt akkor átváltasz másik árucikkre,ha mind megtelt akkor eladod,ha nem adod el akkor nem tudnak termelni.
De elfogyni nem fogy.
Én még olyat sosem láttam.
Esetleg az űrlények megszállják a klubodat és lenyúlják.[ Szerkesztve ]
-
LZs?!
aktív tag
Ha a 'popularity/népszerűség', amire gondolsz, az minden 'in game' nappal (48 perc) csökken 5%-ot, és a napi bevétel az aktuális % értékével korrelál. Nem lináris, ti. 100% -> 50.000, 90% -> 45.000, 85% -> 25.000, etc. Küldetéssekkel tudod szinten tartani (növelni), azt hiszem minden küldetés, típustól függetlenül 20%-ot ad, de a telejsítés után járó pénz jutalom más: Tony/PC jobs -> 3-5k, 'pop-up' mission -> 10k (kék pont a Night Club-ban minden in game nap alkalmával 1x).
Nevermind...
-
.Szaki.
addikt
Szerintem a diagram csak akkor kezd el csökkenni, ha nem teszel semmit azért, hogy népszerű és jó hely legyen a Night Club. Akkor csökken a népszerűséged, ha mondjuk bemész a Night Clubba és nem dobod ki azt az embert aki mondjuk ordibál, vagy telehányja a mellékhelységet, vagy a megborult VIP tagot nem viszed haza, kórházba, rehabra, ..stb. Illetve időnként kell kívülről is népszerűsíteni a helyet, mondjuk plakátokkal. Tehát ha teljesen elhanyagolod a NC-ot, akkor lesz gond a diagrammal, ennek következménye pedig az lesz, hogy a bevételed is csökkenni fog a széfben.
De a többiek majd kijavítanak, ha hülyeséget írtam.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz dokee78 #96219 üzenetére
Ha működik, akkor termel.. (és az kikapcsolhatatlan) [és persze legyen NC-ben ráállítva ember].
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz dokee78 #96177 üzenetére
Az összefoglalóban van egy link, az nem él már?
Holnap napközben egyébként elérhető leszek és én is tervezek 3 MC eladást. Ketten szerinted tudunk boldogulni?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ledgeri
nagyúr
válasz dokee78 #96162 üzenetére
... két külön a NC-be termelés, és a saját termelés. Az NC-hez az kell, hogy működjön fntiek szerint.
-
ledgeri
nagyúr
válasz dokee78 #96159 üzenetére
Ha nem működik (le van állítva), akkor üres (nincs benne ember).
Ha működik,
-lehet tétlen (várakozó emberek),
--vagy azért mert üres (nincs benne nyersanyag),
--vagy azért, mert teli eladandóval (nem fér több termék bele)
-vagy épp termel.Működjön!
-
bluuzia
senior tag
-
bluuzia
senior tag
válasz dokee78 #96147 üzenetére
Ahhoz, hogy termeljen, lennie kell olyan gyáradnak.
Pl. ha nincs hamispénz gyárad, ami termel is, akkor a Night Club sem tud termelni.rasotamas: az a küldetés mindig így zajlott. Kilövik a furgont és el kell menni a másikért.
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
ledgeri
nagyúr
válasz dokee78 #96139 üzenetére
Minden ami a tied, és van benne mechanikus emberke:
-Autoshop
-Arena
-MOC-modulja
-Avenger
-ha motor lenne, motoros ClubhouseNem is próbáltam még a carmeet-re bemenni... esetleg megpróbálható!
-
Plata
félisten
válasz dokee78 #96122 üzenetére
Az autókhoz clucking bell farm raid-et kell tolni,akkor lesznek olcsóbbak.
Nekem eddig valahogy kimaradt hogy vannak már motoros biciglik is.
Garázsban nem is lehet őket tárolni,csak bicikli tárolóban.
Van rajta sebességmérő is.
Lehet vele hegyet is mászni.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz dokee78 #96111 üzenetére
CEO irodád milyen árban van, vagy mennyibe kerülne a legolcsóbb elérhető? Ha ingyenes, akkor megkaptad!
-
bluuzia
senior tag
válasz dokee78 #96046 üzenetére
Üzletet nem lehet eladni, sem más típusú üzletre cserélni!
Az egyetlen, amit Plata írt, hogy pl. kokaint másik helyen lévő kokainra tudod becserélni. Ilyenkor az előző árának felét visszakapod, de az újért teljes árat kell fizetned.Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
ledgeri
nagyúr
válasz dokee78 #96012 üzenetére
Ha csak be van kapcsolva egy NC-be dolgozó dolog, már gyűlik a pénz a Nighclubba! Ha kevesebb, vagy 5 beledolgozó dolgod megvan már elég ha működnek. Ha több is, meg maxolni akarod akkor meg csak az 5 legjobbat használd! (A bekapcsolt dolgoknak van fenntartási díjja is)
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz dokee78 #96007 üzenetére
Nagyon régen volt még x360 account áthozás, de annyi moddolt accountot csináltak azzal a módszerrel, higy beszüntette a Rockstar. Nyugodtabb a konzolos élet az biztos.
Crew rangot szerintem csak weboldalon keresztül tudsz adni.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Plata
félisten
válasz dokee78 #95815 üzenetére
Húzd ki a netet?
Ha a játék észreveszi hogy piszkáltad a fájlokat,20 év banántermesztésre itélnek.
Mindegy hogy szingli mod,magyarítás vagy online hack.
Ha modolni akarod a játékot,akkor legyen fent két játék.
Egy eredeti amivel online is játszol,másik merevlemezen vagy SSD-n vagy anyámkínján meg egy olyan amit nem sajnálsz elcseszni,mondjuk nem eredetit.
Vagy epic-es ingyenes.
Azt aztán moddolhatod.[ Szerkesztve ]
-
Lokii
aktív tag
-
Plata
félisten
válasz dokee78 #90352 üzenetére
Ha Personal jármű akkor eltűnik amint be ülsz valami másba.Pegazus-os nem tűnik el.
Egyszerre 1 personal járműved lehet lent,ha másikba ülsz akkor automatikusan megy a tárolóba.Garázsba,hangárba,facilioty-be tengeralattjáróba vagy kamionba.
De ugyanakkor lehet lent 1 Pegazus és 1 Ceo járgány is,meg 1 kosatka jármű.
A Fenti képen is 1 personal,1 pegazus 1 CEO heli van.Mostmár le tehetném mellé a Kosatka helit is negyediknek.
Ami azért buli,mert némelyik heistre vagy küldetésre be lehet vinni a personal járművedet,na és nekem van pár vicces,négy fős tank vagy minigunos Insurgent és hasonlók.
Heist-en ezzel mászkálni poén.
Vagy sikerült a kaszinó sztoriban le hívnom az álcázós helipoterem is.
Na azzal osztán lehet irtani a népet.
Akula-val vicces volt a sztori küldi,én le hívtam elvittem a többiekhez és valamelyik ügyes pilóta vezette,mert hát őszintén szólva ha én vezetem akkor necces hogy túléli a csapat a felszállást.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz dokee78 #90350 üzenetére
Attól függ hogy mit,ha personal taliga akkor a megadott garázsba.Vagy hangárba,ha nem akkor le kell hívni mert pegazus cucc.
Ha Personal jármű akkor lehet tuningolni is,ha Pegazus akkor nem.
Bár némelyik pegazus jarművet ha rendelkezel megfelelő tárolóhellyel personal taligává alakíthatod.
Mint az alábbi képen láthatod,a Buzzardot fogtam és betettem a katonai hangárba és már három is van belőle.
Kék a Personal,mert crew kék színre föstöttem,a másik kettő meg pegazus-os és cég-es.
Tankot is lehet garázsban tartani ha olyan.[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz dokee78 #54184 üzenetére
Ha saját autója volt és van benne tracker, akkor nem tudod eladni az övét. Viszont menüből ki tud dobni a saját autójából (vagy beállíthatja, hogy csak crew/barát vezethesse vagy szálljon be). M betűnél te is be tudod állítani a vehicles alatt.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Mr.Csizmás
titán
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz dokee78 #53803 üzenetére
Mindenképp csatlakozz eladásokhoz olyanokhoz amik MC-sek azaz motorclubbosak. Ott segítőként 30.000-et kapsz (akkor is ha épp semmit nem csinálsz mert többen vagytok mint amennyi tennivaló lenne) és max kb 10 perc hosszú, van amikor annyi se.
Szerintem az elején ez az egyik legjobb pénzszerzési meló, mellesleg megismered gyárazás világát, de első lépésnek továbbra is CEO iroda + autós raktár amibe majd érdemes lesz fektetned, az összefoglalóban Import/Export néven olvashatsz róla bővebben, azzal aztán egyedül is sok pénzt tudsz majd csinálni. csak az első kb 3 millát kell hozzá összeszedni de viszonylag gyorsan összejön az.
=^-^=
-
freeknight
őstag
válasz dokee78 #53803 üzenetére
Eleinte nehézkes lesz a pénzszerzés. Kezdj el melókat csinálni, amikre telefonon kapsz meghívásokat, a legjobbak az éppen duplapénzesek. A zöld hátterű meghívásokat még hanyagold, ezek a heistek, azokat majd kis tapsztalattal éri meg csinálni, legjobban ismerősökkel.
Jelentkezz mihozzánk a PH Crewba, utána már tudsz csatlakozni crew tagokhoz, általában mindig van valami eladnivaló, amibe be tudsz segíteni, az is jó pénzt hoz még az elején.
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz dokee78 #53730 üzenetére
Steam-es előny:
A Steam-nek nagyon jó az elérhetősége letöltés szempontjából, így nekem a 240Mbit-es netemmel maximum 32MB/s-cel tudom tölteni a programokat.
Steam-en van community hasonló mint itt csak ott több mindennek lehet utánajárni angolul. Ezt elérni pedig egyszerűen a Steam-ből tudod.
A Steam-es friends list-en látod miután Shift+Tab-ot megnyomtad ki mivel játszik, és tudod invitálni arra a szerverre amin éppen te vagy .
Ha vannak Steam-en játékaid akkor egy újabb játék kerül egy helyre rendszerezve.
Steam-en tudsz Stream-elni barátoknak vagy bárkinek.
Tudsz képernyőmentéseket csinálni amit fel is tudsz tölteni azonnal.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
cyberkind
félisten
válasz dokee78 #53730 üzenetére
Ha ráérsz sokszor szenvedni a lassabbnál is lassabb sebességgel amivel töltögeti a frissítéseket a játék, akkor tökéletes a sima változat, nekem megvan mindkettő de a pokolra kívánom a Social Club-bosat, kb használhatatlan volt rengetegszer, ja és persze a játék letöltése is változóan szar, bár vannak/voltak jobb pillanatai, szóval a te döntésed.
Ennyi a különbség.
Nincs 1 személyes heist, 2 személyes a legkisebb de a maradék 4 heist már 4 személyes, mondanom se kell, hogy random emberekkel nincs értelme tolni.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz dokee78 #51996 üzenetére
Huh, story jó régen volt. Nem menekülős autót kell elhelyezni? A zöld körök azok szerintem a drogos küldetések, a körön belül kell parkoló járműveket találod, beülve élesedik a küldetés.
-
negyven2
veterán
válasz dokee78 #30242 üzenetére
Gondolom az egy mód.
Ahogy ez is (vagy nem)
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
gyimger
őstag
-
parkr
őstag
válasz dokee78 #29748 üzenetére
-még az embereket is
-igen, ilyen "igazságosak" a zsaruk
-tőzsdézés (Lester bérgyilkos küldetései mellett), vagy rablásos küldetések, esetleg repülő iskola
és van egy random event, ahol egy hapsinak visszaviszed a az ellopott bringáját, akkor fizet érte nem is keveset-itt alul van egy térkép, cask a random event legyen bepipálva és keresd a security van nevűeket (de ezek nem mindig és nem mindegyik karakterrel indulnak el)
-halottast a temetőnél találsz elvileg (Los Santos észak-nyugati részén), van még pár, itt egy videó de általában a Los Santos Customs garázsok előtt lehet jókat találni
-
doktordevil
tag
válasz dokee78 #29564 üzenetére
Nekem nem volt gondom a rampagevel. (nem tudom hogy tudod-e Trevornak van spéci képessége a caps-al aktiválod többet sebez, kevesebbet sebződik ez segíthet)
Ha több fegyvered van egy kategóriában akkor tabbal megnyitod a fegyverválasztó menüt és egér görgővel választasz, vagy a számgombokkal 1,2,3....stb
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Windows 10
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest