Hirdetés
-
GAMEPOD
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
braunz
tag
válasz
the_mad #68278 üzenetére
Az a helyzet,hogy közel 1000 órát öltem bele 5 hónap alatt a játékba,azért is írtam,hogy mostanában kezdtem egészségesebb szintre csökkenteni a játékidőt. Egyébként az a durva,hogy két hónapig alig találkoztam magyarokkal, nem is igazán ment az anyagi fellendülés mert nem fektettem business -be. Lenyomtam szerintem vagy 1000 dispatch missiont, az tolta fel a szintet piszkosul. Szerintem becsukott szemmel megcsinálnám bármelyiket
.
Viszont egy ideje már nem is figyelem a szinteket,most is meg kellett néznem pontosan hol tartok. -
törölt tag
válasz
the_mad #68278 üzenetére
Na nekem a 2013 óta vitt karakterem ( pc-re migrált) sincs ennyi. Mindez azért mert kb sose volt normális csapatom hogy coop-ba játsszak. Viszont én imádtam deathmatchezni benne, amiből több százat lenyomtam. Viszont ez anyagilag veszteséges, rp-be meg nem jelentős. Tehát játék órám hiába sok, rankom gyenge. A legújabb heisteket én nem is jatszottam még. Hátha karácsony körül tudnánk verbuvalni egy csapatot.. viszont én autó aim csicska vagyok. Olyan emberek kellenek akik bevállalják ezt XD
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Automata kávégépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest