Új hozzászólás Aktív témák

  • Stafni

    aktív tag

    válasz Zolás #6460 üzenetére

    Csak azt tudom írni amit én eszek. Leginkább csirkemell filé olivában párolva, sütve. Párolt zöldség, borsó kukorica, répa. A répát nem szeretem, és zöldséget is ritkán. Sajtot is szoktam enni, abból elvileg soványt kéne, de én az auchanba veszek tömbben trappistát a családnak és azt eszegettem. Turó is mehet.
    Almát szoktam enni ha éhes vagyok, és sok folyadékot kell inni, de kamionba nehezebb megoldani a sok folyadékot.
    Lehet enni halat is, én nagyon szeretem a hekket. Kenyérből 3 hónap alatt egy szeletet se ettem, nem is igénylem már, pedig előtte sokat ettem. Tojás is jó, főzve, tükör, rántotta. Oliva, kacszsírral is, bár ebből én 3-at ettem naponta és semmi mást mellé.
    Nézz utána minek mennyi a fehérjetartalma, van táblázat, onnan kinéztem nekem mi az ami tetszik és azt eszegettem. Elég keveset ettem, mert lelkesített, hogy milyen gyorsan fogyok, most is tart a dolog. Kamion vezetés közben biztos nehezebb, mert pótcselekvés lehet neked az evés.
    Megnéztem a napi kalóriaigényt, és az alatt maradtam jócskán legtöbbször. Vannak táblázatok ahol le van írva a fehérje, energia, szénhidrát tartalom. A szójával vigyázz, mert magas a fehérjetartalma, de nem egészséges! Azt én egyáltalán nem ettem.
    Véleményem szerint, ha elmarad a szénhidrát, cukor akkor is fogyni fogsz. Amit leginkább csináltam az 250-350g csirkemell filé/ nap, (nyers állapotába volt ennyi a súlya) amit ettem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák