Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
Az egyik kedvenc telefon a mostani felhozatalból Nekem is csak a stereo hangszóró és az ois hiánya ami miatt bele tudtam kötni.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
bajusz15
senior tag
Facebook MA reklámszöveg "Leteszteltük az év talán legjobb ár/értékű mobilját."
Poco F3 jobb belsővel egy laza 20-25k-val olcsóbban *hello*
-
MODERÁTOR
-
realist
őstag
Szimpatikus, csak a sw frissítés problémás. Az 1 Android főverzió és a 2 év biztonsági patch nagyon kevés.
-
odani
tag
Biztos vagyok benne, hogy a felhasználók 93,5%-a egyáltalán nem rugózik annyit a kameraképességeken, mint ahogy ezekből a tesztekből tűnhet. Elenyésző százalék tud csak különbséget tenni a 100-200 és mondjuk a 200-300 ezres mobilokkal készült fotók között akár monitoron pörgetve a fotókat, pláne mobilon.. és szerintem erre kezdenek rájönni a gyártók is.
Aki nem csak azért fotózgat, hogy emlékeket gyártson magának és az ismerőseinek, az úgyis beruház, ezért sztem 300k alatt felesleges a kamerás képességeket ilyen részletességgel tesztelni.
Amúgy király a cucc, pontosan ezt a kategóriát kell erősíteni! -
WhiteWalker
nagyúr
Van benne dupla koppos ébresztés / alvó mód?
-
novinyul
veterán
-
yerico
senior tag
Erőteljesen túl van lihegve a téma. Ajánlanám a tesztelők figyelmébe, hogy ezek TELEFONOK, amibe építettek kamerát is, és nem fényképezőgépek, amikkel mellékesen telefonálni is lehet. Fától az erdőt tipikus esete. Átlagembernek bármilyen kamera megteszi, ami megfelelő felbontású (FHD+), éles, nagyjából színhelyes képeket gyárt, és ezt kvázi mind tudja. A többi feature csak ráadás, tippem szerint 1x kipróbálja mindenki, aztán soha többet. Sokkal fontosabb a minél kisebb méret (6.5" túl nagy), a megfelelő méretű memória, tárhely, és a stabil, naprakész software és hardware, hogy megfelelő reakcióidőn belül történjenek a dolgok.
-
RoBos
senior tag
Ez inkább a X11 Lite 5G NE riválisa, mintsem az F3-é, de a három közül természetesen az F3 a best buy! A 64 vs. 48MP között átlag usernek nincs különbség, csak pénzben.
GT-n jó nagy bumszli kamerakivágás van a bal felsőbe...[ Szerkesztve ]
-
Doki42
őstag
Nem rossz
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
addikt
Nem rossz, de ennél az A52s jobb vétel. Sztem.
-
Emericus Max
tag
Az a szürke vegán bőrös (Istenem micsoda idegbeteg marketinges név ez, szimplán műbőr és kész ) változat rohadt jól néz ki. Tudja valaki, hogy azt miért nem lehet kapni itthon?
Amúgy szerintem ennyiért ez korrekt ajánlat.Az meg, hogy másfél méteres OLED TV-t veszel egy csúcskategóriás mobil árából az beteg.
Azért ezek a telefonok általában 2-4 éven belül úgyis cserélve lesznek, ha másért nem akkor trendiségből, de pl. egy TV-t nem cserélsz le olyan gyakran. De mondhatnék még sok mindent amit megkapsz annyi pénzért mint egy mai felső-kategóriás mobil ára és szerintem értékben, tartósságban, meg sok másban is jobban megéri...A fotózással kapcsolatban meg egyetértek az előttem szólókkal. Ha értelmes fotót tudsz csinálni egy középkategóriás mobillal, akkor az elég az esetek 90% -ban. A legtöbb ember nem állítgat semmit, max a vakut kapcsolja ki-be és csak rábök a fókuszra meg elcsattintja a képet és kész...
-
ghiottone
nagyúr
Ez sem rossz, de jó lenne, ha az EU-ban megjelenne hivatalosan az Explorer edition nagy tesó, imx766-os szenzorral és sd870-es processzorral.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
novinyul
veterán
válasz Emericus Max #18 üzenetére
Nemsokára érkezik az is
Ghiottone: Szerintem Global vonalon a Nord 2-t adták ki. De amúgy én is kipróbáltam volna.Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
Legendd
senior tag
Ha mindenből szeretnénk jót, nem egy-egy dologból a legjobbat, akkor ez most a legjobb választás.
[link]YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
MODERÁTOR
-
doooo
veterán
"cserébe kiegyensúlyozottabban és hűvösebben működik, mint a Mi 11 Lite 5G a fenti vason."
Mhm, mert az annyira "kiegyensúlyozatlan"...
GSMArena: "The Mi 11 Lite 5G hardware was picked smart, cooled properly, and the optimizations seem to be done the right way (there is even Game Space, where you can boost your gaming experience even more), so as far as performance goes - the Mi 11 Lite 5G excels in every way." -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet, kollégám testvére vett, nagyon dicséri.
A jövő most van
-
MODERÁTOR
-
novinyul
veterán
-
blueye
veterán
Szep kis tarsasag
Ar/ertekben a ME a gyoztes. 5G-t hasznalok most, nagyon jo telefon, az ME is nagyon rendben van a cikk alapjan. -
ghiottone
nagyúr
Mennyivel drágább? A GT Master 349 euró, ami most egyes amazonokon 299 akciósan. Az Explorer ha lesz akkor 449-re tippelném, de annyiért már majdnem ott az 5G (ami a német amazonon most 429 euró). Kamerában lenne jó az Explorer és az sd870 kiegyensúlyozottabb processzor, mit az sd888.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Tarisznyarák
tag
Ha lesz rá jó főzött rom és olcsóbb lesz, talán. Addig marad az 5 éves Redmi 3s, 11-es Androiddal (Arrow os) és rendszeres biztonsági frissítésekkel.
-
stingray
junior tag
Tetszik a telefon, de semmi olyan lényegeset nem tud felmutatni, ami miatt ezt választanám a Galaxy A52s helyett.
-
veterán
Jó telefonnak tűnik, hol lehet ezt most kézbe venni, kipróbálni?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone eszközök szoftverezése, jelkód levétele, szoftveres meghibásodások elhárítása.
- Apple iPhone kamera lencse / kamera csere, garanciával!
- Apple iPhone hátlap/házcsere, garanciával!
- Apple iPhone akkumulátor csere, garanciával! Gyári minőség/Utángyártott alkatrészekkel!
- Apple iPhone kijelző csere, garanciával! Gyári/Utángyártott alkatrészekkel.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen