Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Hat erre nem szamitottam
Varoooooos!!![ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
s912
aktív tag
akkor ide is
Pain Elemental és Archville !!! love id
-
s912
aktív tag
Hétvégén quakecon = eternal gameplay !
-
Habugi
addikt
Akarom. Azonnal. Váááááá.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Eljott a mai nap is. \o/
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Gery9112
őstag
Red Dead 2 után úgy érzem most nagyon el vagyunk kényeztetve.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
tiv83us
veterán
Eddig brutalisan kurvajo!!!
-
tiv83us
veterán
Siman. Day-1 preorder.
Erdekes, hogy az Archville-t big bossnak csinaltak megUgy tunik, hogy a perkek kozott lesz movement boost, tudsz elore-hatra-oldalra jumpolni.
A Baron of Hell valami brutalis lett, meg nagyobb es erosebb mint eddig.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Segal
veterán
Piszok jo. Szerintem most nem kovetem el azt a hibat mint a 2016osnal es a collector editiont valasztom (felteve hogy lesz)
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
frame>24
addikt
Nem ismerősek az alábbiak valakinek?
- "...we want drama, the ability to invade another player's campaign... with your friends"
Tiszta Fallout 76. Tehát az új Bethesda irányvonal a coop, és a többi játékos random basztatása * gondolom már ez maradt, mint lényeges újító elem.
Amúgy fasza + minden. Ha van beépített láncfűrész, akkor a benzines kanna mibe kell? (csak az első videót nézem még)
* nincs Cacodemon smiley...
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új kedvenc kivégzésem. GIF
Live-Die-Respawn
-
tiv83us
veterán
Ja neztem, azt hittem hirtelen, hogy bug, hahaha,
Mekkore mar, hogy mindenki osszeszarja magat, ahogy Doom Slayer vegigsetal Phobos stationon, es mindenki megy amerre lat. Aztan meg lazan kiveszi az or kezebol a fegyver.
Nagyon jo lesz ezl Foleg, hogy meg kell neki jo par honap, hogy kilehesen adni.
-
tiv83us
veterán
-
cyberkind
félisten
Nem volt rossz a bemutató, ezután simán ott a lehetőség, hogy megint minden rendben lesz, de azonkívül, hogy bejárjuk ismét azt az utat amit az ID srácok 2 év alatt megcsináltak a 90-es években, más nem is fog történni? Tényleg nagyon jó, csak ezt már ha nem is így de láttuk egyszer, a ruha meg nem tetszik, nem Predator-t alakítunk.
-
s912
aktív tag
"Erdekes, hogy az Archville-t big bossnak csinaltak meg"
Remélem csak a hangulatfokozás miatt és a játékban majd pákyákon "elszórva", itt-ott, random meglepve minket jönnek és újjáélesztegetik az általunk megölt monster-eket. Mert azért sem a doom 1-ben, sem a doom 2-ben nem boss volt..
-
[Prolixus]
addikt
Szerintetek abban mi a logika, hogy a 2016-s DOOM-ra átdizájnolak jópár dolgot, erre ebbe a játékba nem az új dizájnt viszik tovább, hanem inkább a réginek a modernizált változatát? Lásd Mancubus, Zombieman, Plasma Gun, Arch-vile (2016-os változatban Summoner, de alapvetően ugyanazt tudta mint az Arc-vile)...engem ez tökre zavar. Megszoktam, megszerettem az új dizájnokat, erre ebben a részben dobják ezeket a kukába. nem értem.
Nagyon jó volt ez a bemutató, játék nagyon város, BFG10000 jó poén, még talán azzal kis kibékülök hogy komoly lore-t építenek (bár ez szerintem legalább ugyanolyan eséllyel elsülhet tök szarul is ha maga a lore rossz), de ahogy néztem ezt a gameplay bemutatót végig a fenti kérdés járt az eszemben onnantól kezdve hogy feltűnt a régi-új Mancubus...
Még a Doomguy páncél is jobban hajaz így a régire azzal, hogy a bicepszeknél nincs semmilyen elem, megjegyzem eléggé érthetetlen módon...miért jobb ez mint a full body armor?
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
batman91
őstag
válasz [Prolixus] #36 üzenetére
Na ja, ezekre én is felfigyeltem. De azért nem zavar, szerintem jobb lesz így.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
s912
aktív tag
válasz [Prolixus] #36 üzenetére
Szerintem bethesda/id a "többségre" hallgatott, így az eternal még jobban fog "hajazni" a régi doom-okra. Nekem piszkosul tetszenek az új monster és fegyver/lőszer skin-ek. Persze a 2016-os esetében is jók voltak. De aztán az is lehet, hogy ez semmi más, csak egy erős marketing húzás (már tudták a 2016-os esetében, hogy lesz újabb kampány/DLC). Illetve Pöce Hugo és/vagy Marty mondta is, hogy "univerzumot" építenek, ami azt jelenti, hogy bőven lesz még hozzá tartalom (nem feltétlenül nyúlnak vissza a "gyökerekhez lásd a szárnyas monstert az új gameplay-ben).
szerk.: summoner és arch vile (remélem) ég és föld lesz. Szeretném, ha újjáélesztené a megölt monstereket
[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Én előrendeltem, első napos vétel. az első része egy percre nem engedte el a kezemet.
Jó nehéz voltAmi a doom 2-ben volt a 6.-os fegyver itt dizájnosabb sokkal minrt a 2016-os doomban volt.
-
Vistaboy
veterán
Előzőt megvettem első nap, végig is játszottam majdnem egy ültő helyembe. Az Eternal sem lesz kivétel.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
senior tag
Nagyon brutál mióta bemutatták kb megnézem minden nap nekem is elsőnapos vétel lesz,mint az előző DooM.
Az is nagyon adta, meg mai napig ott van a szeren, de az Eternal ba ezek az új ellenfelek és a fegyverek tényleg a régi DooM hangulatot adják vissza.
Az a plazma gun...... oltári jó, már csak a Hell Knight küllemét kéne visszahozniuk arra a koss fejű patásra és akkor hibátlan lenne.[ Szerkesztve ]
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"A Google emellett bejelentette, hogy a Stadia egyik nyitócíme a Doom Eternal lesz, amelynél a felhasználók egy teljes GPU-t kapnak a játék futtatásához."
Vagyis DOOM még idén megjelenik, ez már így biztos. \o/
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Stadia előadásról új gameplay
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Vistaboy
veterán
Illő volt, már csak a dobozosban is Steam kulcs legyen és akkor elő is rendelem. Addig várok, míg ez kiderül, nem akarok pofára esni.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Horgász topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mobil flották
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó iphone 15 pro max (256gb)
- AKCIÓS áron 2az1-ben Asus ZenBook Flip 14 OLED /i7-1165G7/16GB 512SSD/3K/TOUCH/Numberpad/Gari/
- MSI Katana GF66 11UG /i7-11800H/16GB/512 SSD/RTX 3070 8GB GB/144Hz/Gari
- Lenovo Ideapad Gaming 3/Intel i5-11300H/16GB/512SSD/RTX 3050 4GB/Gari/
- Lenovo Ideapad Gaming 3/Intel i5-11320H/16GB/512SSD/RTX 3050 TI 4GB/Gari/
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen