Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
válasz gainwardgs #148 üzenetére
Akkor minimumon lehet játszani (élvezhetően/1080p 60fps) kb egy rx580 al?
Amúgy bele gondolva,ha már minimumon van olyan grafikája,mint az elődnek maxon,akkor nem izgat. Nekem a közvetlen folytatás és a játék menet a lényeg, a grafika másodlagosThey are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz gainwardgs #148 üzenetére
Kérdés, hogy miért távolították el steamről ezt az adatlapot? Korán került ki, vagy változtatnak rajta?
Live-Die-Respawn
-
gainwardgs
veterán
Minimum
Processor: Intel Core i5 @ 3.3 GHz or better, or AMD Ryzen 3 @ 3.1 GHz or better
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 970 (4GB), GTX 1060 (6GB), GTX 1650 (4GB) or AMD Radeon R9 290 (4GB)/RX 470 (4GB
)
Storage: 50 GB available space
Additional Notes: (1080p / 60 FPS / Low Quality Settings)
Recommended
OS: 64-bit Windows 10Processor: Intel Core i7-6700K or better, or AMD Ryzen 7 1800X or better
Memory: 16 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1080 (8GB), RTX 2060 (8GB) or AMD Radeon RX Vega56 (8GB)
Storage: 50 GB available space
Additional Notes: (1440p / 60 FPS / High Quality Settings) -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
gainwardgs
veterán
Előrendelve
-
s912
aktív tag
válasz l.skywalker #144 üzenetére
Ééértem, köszönöm. No persze a 25-nek jobb a marketing "csengése", mint a 27-nek
-
l.skywalker
félisten
Mert 2018-ban indult az oldal
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
s912
aktív tag
Tegnap néztem ezt a slayersclub.com-ot. Valaki tudja, hogy miért 25-ik évforduló van írva az oldalon?
Doom 1 - '93
Doom 2 - '94Bárhogy számolom, ha doom 1, akkor 27.. Ha doom 2, akkor 26. De lehet, hogy a tavaly "csúsztatott" megjelenés miatt maradt 25 év?
Szőrszálhasogatás csak
-
cowk
tag
uj official trailer van, de eleg furcsa, unlistedre raktak, 700 view van csak rajta lol
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem linkelem mert extra spoileres de kiszivargott artbook egy resze csomo fincsi anyaggal.
Live-Die-Respawn
-
heavygrip
senior tag
Na, én ezért IS nem nézem meg a gameplayeket.
Amúgy hátha addigra még módosítanak rajta,biztos az összes rajongó észre vette ezt a "bibit" és szólnak,hogy jó lenne ezt is modern köntösbe tenni.
Régen direkt megálltam egy sarokban iddqd vel persze aztán néztem ahogy az archi támasza felfele a dögöket, közben ugye öltêk egymást pazar. Ejjj,haza megyek elkezdem újra a Doom 2 őt.[ Szerkesztve ]
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
s912
aktív tag
-
cowk
tag
-
cowk
tag
-
sirdond
őstag
válasz l.skywalker #132 üzenetére
Persze, egyértelmű, hogy vannak és bármikor lehetnek ilyen helyzetek, ezt nem is vitatom. Csak pont az általad írt ok (a lassú fordulások, illetve a kevésbé optimális crosshair pozicionálás, stb..) miatt is gondolom azt, hogy kompromisszumosabb a kontrolleres játék és emiatt, szerintem, kicsit kevésbé élvezhetőbb is. De nem akarok tovább offolni, egyébként nekem is van konzolom (Nintendo Switch), szóval tőlem sem áll távol ez a fajta a játék, ráadásul vannak olyan műfajok, amik kontrolleren sokkal jobban élvezhetőek.
És bízzunk benne, hogy az új Doom is nagy siker lesz
-
l.skywalker
félisten
Ez valahol egyrészt igény ill. helyzet kérdése is. Van akinek ugye nincs is PC-je (jelen!), annak másra esélye sincs, szóval ő azért játszik kontrollerrel mert az van és kész
Másfelől a kontrolleres játék esetében több funkció esik jobban kézre. Az egyetlen amiben egyetértek veled az a forgási sebesség. Kontrollerrel megfordulni olyan mint csuklós busszal az alagútban.
De minden másra rengeteg variáció van, ráadásul az elit kontrollerekkel még inkább lehet sok mindent fejleszteni, de ebbe már bele sem mennék.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sirdond
őstag
válasz l.skywalker #128 üzenetére
+oriic
nem flame-nek szántam és köszi, hogy nem úgy reagáltatok rá. értem én, hogy meg lehet tanulni (ARPG-ket is rengetegen játszanak kontrollerrel, ott még lehetetlenebbnek érzem), csak minek? azt látom, hogy sokkal körülményesebb és lassabb az egész és ezért szerintem (nekem) zavaró.
abba most nem akarok jobban belemenni, hogy ránézésre abban a videóban valami alacsonyabb nehézségi fokozaton játszik az a valaki (mert ugye az elég szubjektív, hogy kinek mi jön be, mindenki más miatt tud élvezni egy-egy játékot és ez rendben is van), de esélytelen, hogy ő Ultra-Violence nehézségen végigvigye, pedig az lenne az ajánlott az eddig elmondottak alapján. és akkor maradnak a kompromisszumok, abból meg születnek a negatív vélemények és lehúzások. legalábbis így látom.
-
l.skywalker
félisten
Amúgy ugye ez platform függő, de engem ez is meglepett:
Modern Warfare Test Reveals Console Players Have Advantage Over PC
Habár persze tény, nálad nem ez van, de akkor is durva.
-
l.skywalker
félisten
Egyáltalán nem rosszabb. Én régebben sokat játszottam PC-n, de már régóta csak konzolon tolom. Ugyanolyan könnyen megtanulható mint billentyűzettel és egérrel. Csak stratégiai játékok amikhez használhatatlan a kontroller.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
cowk
tag
*spoiler alert*
The First 10 Minutes of DOOM Eternal (4K/60fps) - IGN First -
Vistaboy
veterán
Minek is legyen benne? Most őszintén? Ki választana pár csillogó felületet, ha anélkül majdnem dupla FPS-értéket kap egy olyan játékban, ahol folyamatos hentelés van?
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Sonja
nagyúr
Doom Eternal will be released without ray tracing support
"Back in June 2019, when id Software announced Doom Eternal, the studio promised that the game would support ray tracing. Now, however, in an interview with Digital Foundry, Marty Stratton has said that the game won’t launch with ray tracing capabilities."
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Ghoula
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
félisten
18:30-kor jön: https://twitter.com/bethesda/status/1217114226084454401
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
heavygrip
senior tag
válasz l.skywalker #107 üzenetére
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
Vistaboy
veterán
Én nem mondom vissza, mert nekem tetszett az előző DOOM, ezt is Steam alatt akarom tudni. Bár mondjuk a DOOM 64-nél tényleg adhattak volna értékesebb extrát is bocsánatképpen (Mondjuk a Deluxe vásárlók komplett Season Pass-t kapnának, a normál változathoz meg ingyen járna a Deluxe pakk). De hát neeeeeem, egy filléres, senkit sem érdeklő progival szúrják ki a szemünket, mert amúgy másként tuti nem venné meg senki.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
s912
aktív tag
válasz l.skywalker #107 üzenetére
Küldheted a mennybe
-
Segal
veterán
válasz Apollyon #104 üzenetére
Nekem az előző rész is első napos volt csak ott dobozosan vettem. Kicsit zavart hogy itt ezt nem tehetem meg ha steamre szeretném de mivel botrányos lett szerintem a Collector's Edition (mégis ki akar egy sisakot extra tartalomként??? ) ezért nem zavart hogy nem lesz doboz (cyberpunk2077 ugyanez az is steames és nem lesz doboz ha csak nem halasztják azt is...)
Itt egyszerűen tudták ezt előre csak miért ne fizessen a birka, ráérünk majd közölni vele. Már eleve ez az 1 hónappal a megjelenés előtt amikor már fel van csigázva az ember szemét húzás de még TALÁN ez is beleférhetett volna ha valami értelmes bocsánatkérő extra járt volna a játékhoz mert valljuk be őszintén nem véletlen szezon 1 és 2 a deluxe verzió extrája. Tutira lesz 3 meg 4 is (mint a dirt rally 2-nél) és ha megy a szekér akár még 5 és 6 is lehet várhatóan további 30 eurokért...
Ha csak ezt biztosították volna vagy adtak volna valami érdembeli refundot azoknak akik a tweet megjelenése előtt előrendelték akkor még keserű szájízzel de azt mondtam volna hogy oké legyen. Viszont ez a jófejek leszünk megkapod a doom64-et....
Ja és ezt úgy írom hogy az előző doom multijába is beletoltam vagy fél órát csak a single részt toltam végig és az újnál is ez volt a terv és ennek ellenére első nap előrendeltem. Így viszont még csak ki sem élvezhetném rendesen a játékot mert 1 hónappal később jön a Cyberpunk2077 ami ugye szintén elő van rendelve...
Az biztos hogy fogok játszani az új doom-al de hogy mikor azt még nem tudom."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
heavygrip
senior tag
Teljesen egy véleményen vagyok veled.
Én minden hónap 22. napján számoltam vissza fele,hogy mennyi hónap van még hátra. Pont tegnap, -mielőtt megláttam a hírt- gondoltam rá,hogy már csak 1,5 hónap,ezt már fél lábbal is kibírom, erre megint 5 és fél hónap?!?!! Hát elmennek a ...... Ez egy szemét dolog volt ilyen formában tőlük,az csak rizsa,hogy még extra idő kell nekik,meg csiszolják.... haggyuk már.
Én még nem mondtam vissza,de nem sok választ el tőle.They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
Apollyon
Korrektor
Meh, sajnálom, én azért örültem hogy vannak olyan pozitív karakterek is mint te, akik no matter what, eléggé motiváltak ehhez a játékhoz.
De ez a közel fél éves csúsztatás tényleg nem volt fair egy ekkora címhez, pláne hogy már milyen korán elkezdték a nem gyenge árat előre kalapolni.Az előző részt is csak több mint 1,5 évvel a megjelenés után vettem meg 15 euróért az összes DLC-vel, hát erre az új részre se fogok ennél sokkal többet költeni.
A Mortal Kombat 11 üzletpolitikáján is meglepődtem, de ez a DOOM téma még azt is felülmúlta...
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Segal
veterán
Aludtam rá egyet de a véleményem a hozzáállásukról...
Nem is az qrta fel a agyam hogy halasztják mert oké ez benne van a pakliban hanem hogy hülyének nézik az embert. Persze 1 hónappal a megjelenés előtt 6 hónappal elhalasztani.
Az elsők közt vásároltam meg mert imádom a szériát és ennél pont lesz*rtam hogy 90 euro akkor is ha tudtam hogy napokkal később fent lesz warezba vagy hogy tutira le lesz megjelenés után nem sokkal akciózva de most elsők közt le is mondtam az előrendelést."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
s912
aktív tag
Kur*ák ! És akkor már miért nem március 13 ..
-
heavygrip
senior tag
Na ezt már nem hiszem el......
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM