Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz dellfanboy #1999 üzenetére
Pedig nem is nehezek és legalább egy kis színt visznek az állandó, földhözragadt mócsingolásba. : /
Szerintem nem volt köztük olyan, ami ne sikerült volna elsőre, miután láttam, hogy merre kéne haladni. Lehet, hogy a billentyűzet/egér párosa, a brutális fréjmrét meg a sok Hz teszi.
/trash talk off
/helpful mode on
Tipp: ha fejleszted az air control rúnát (amire elég hamar nyílik mód), sokkal könnyebb dolgod lesz; hasznos, ha az ember tud kanyarodni a levegőben. Ha ez már megtörtént – ami amúgy az említett boss fightokból valószínűsíthető –, a helpdesk visszavonul, mert csak a kezeiden áll vagy bukik a dolog; nem tudom, hogy konzolon van-e olyan kontroller beállítás, ami segíthet valamicskét (legalábbis az jött le, hogy nem PC-n tolod).
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
dellfanboy
őstag
vegigjatszottam meg a 90-es evekben a doom2-t amikor kijott a doom3 csak amiatt upgradeltem a pc-m 2016-ban is vegigoltam a doom-ot igaz xbox-on szoval az iranyitassal meggyult a bajom
erre itt az eternal es igen kibeba*tt ugralos reszeken agybajt kapok. me raktak ilyeneket a jatekba? tobbet nyalokazok veluk mint a boss fight-okkal.. ha ugrabugralni akarok arra ott a super mario meg a tarsai, de a doom-ba ilyen zsar nem kell. rage offeladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Segal
veterán
Innentől kevesebb kép lesz tőlem a játékból, mert mint kiderült a steam nem képes HDR képet lopni a játékból (és így értelemszerűen megosztani sem).
Persze arra van lehetőség hogy én magamnak csináljak egy másik programmal, de ez picit macerásabb ahhoz képest hogy csak rátenyerelek az F12 gombra akár az akció kellős közepén, így ha lesz is kép akkor is max valami nyugisabb részből (pl befotózom an UN skint ha valaha sikerül megcsinálni )
Ettől függetlenül megérte a váltás mert mintha megkaptam volna az eternal utódát úgy néz ki a játék, csak sajna nem tudom megosztani veletek az élményt
Addig azért itt egy nyugisabb kép hogy milyen volt és milyen lett (na ehhez kéne még hozzáadni a hdr-t mert így önmagában rettentő csúnya, de a képarányok látszanak így is)"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
őstag
Holnap jön az Ezres net, gondolom az 500-hoz képest, semmi értelme nem lesz De a remény hogy a doom multi hamarosan jön..
-
Segal
veterán
válasz #48613632 #1994 üzenetére
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
törölt tag
FOV-ot mondjuk én mindig maxra húzom, de a grafikát is. Tekintettel arra, hogy kazuár szinten tolom a gamingot, rekreációs célzattal, fontos a külcsín is számomra.
De pl az én monitoromon van hardveres célkereszt, és scope is. 😁 El tudom képzelni, hogy vannak játékok, ahol ez használható.
A hw célkeresztet pl én szoktam használni Sea of Thievesben, ahol gyárilag nincs a játékba építve. Sokat segít pvp esetén. 😁
A scoop nagyjából hasznalhatatlan, mert igaz hogy a kép közepét kizoomolja, de egyben egy jókora területet ki is takar belőle. Akkor persze egészen használható lenne, ha a kizoomolt területet nem közepén jelenítené meg, hanem mondjuk valamelyik sarokban.
Egyébként nem kizárt, hogy ilyesmit pro gamerek is használnak, hiszen a rögzített videóban ez nem lesz látható. -
Segal
veterán
válasz #48613632 #1992 üzenetére
Ezzel is meg a FOV-val is lehet játszani. Meg multinál a grafika butitással.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
törölt tag
Én még olyat is hallottam, hogy a pro gamerek valamilyewn 4:3-as képarányt választanak felbontásnak, természetesen 16:9, vagy hasonló widescreen monitoron, és az ebből eredő torzítást kihasználva, nő a találati pontosság, mivel a célpont hardveresen "megnő"
-
őstag
-
Segal
veterán
válasz WATERDACA #1988 üzenetére
Nálam az alap dolog a motion blur kikapcsolás, a subtitles bekapcsolás, a sensi belövése, a v-sync ki (bár g-sync óta ezzel nem kell szöszölni), plusz a leellenörzése hogy minden maxra van e csavarva. (kivéve multi fps játéknál )
PUBG-ban pl majdnem minden low[ Szerkesztve ]
-
WATERDACA
őstag
Én vagyok az egyetlen, aki videojátékokban a Motion Blurt elvből kikapcsolja?
u wanted, i got it \o/
-
Segal
veterán
Ezért ajánlottam múltkor a monitorom mert az g-sync-es. Ég és föld a különbség
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Ragnar_ #1981 üzenetére
Elég, ha csak a tavalyi cikkemet elolvassa itt.
Fuck any sync. ))
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Ragnar_
addikt
Alapvetően nem látsz többet, mint 144Hz, de lehet a játék reszponzívabb, hiszen gyakrabban frissíti az inputokat is. Bár kérdés, hogy a 6 és 4 millisec közötti eltérés mennyire észrevehető, és ugye a tearing mennyire zavaró. (Közben látom leírták kb. ugyanezt..)
Bővebben:
[Are There Advantages to Frame Rates Higher Than the Refresh Rate?][ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Rosszul. Hiába "nincs elég" Hz-ed, a több fps (és a kikapcsolt snyc-ek) kevesebb input lag. VSync off, frame rate unlock és örömébódottá.
Ja, meg a slope boosthoz amúgy is kell 250ish frame rate.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz cyberkind #1957 üzenetére
Hajrá! Itt tegnap kinyomtam a The Plutonia Experimentet UV-n (természetesen 640 x 480, OpenGL, software renderer, fix 200 fps, teljes méretű HUD ). Nem tudom, szerintem az első pár map nehezebb, mint ami utána jön, de persze azok is jóval durvábbak az alapjátékok epizódjainál/felhozatalánál.
Viszont a kreatív map dizájn abszolút bejött, a nehézség néha inkább csak abból adódott, hogy ki kellett rajta igazodni. Vagy egy-egy helyen a vertikalitásból, mivel nem használok mouselookot. Azért voltak kivételek, ahol a lölendő dögök mennyisége/minősége – kiegészítve a mapgeometriával – sem a matyóhímzés kategóriában volt. Hentelni talán a map23 (Tombstone) a kedvenc, nagyon bejön a flowja.
A map15 másodlagos exitje az első titkos páyára visz (map31 (Cyberden)), onnan meg mész tovább a második titkosra (map32 (Go 2 It)), és a game azt mondja, hogy ezek a legnehezebb mapok, kösd föl a gatyád, blabla, de szerintem inkább fordítva; kb. a legkönnyebbek között vannak, a bibi mindössze annyi, hogy a második valami orbitális favágó munka, de tele van spotokkal, ahonnan viszonylag nagy biztonsággal lehet írtani a népet, ha figyelsz. Ami nem baj, mert a cyberdeaemonok néha hármasával járnak, a kíséretük meg szó szerint betölti a horizontot.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Srácok, ha kikapcsolom játékon belül a VSYNC, akkor 250FPS is összejön De gondolom semmi értelme, mivel a monitor csak 144Hz, jól gondolom?
-
Segal
veterán
válasz zoo8800 #1976 üzenetére
Több helyen is látszik viszont hogy maradt még ebben idő. A 45 perc 100% hogy meglesz, de lehet lejutnak 42-ig is.
-
Segal
veterán
47 perces 100%-os UN végigjátszás
Közelednek nagyon a 45 perchez amit tippeltem"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
őstag
Nálam azért fagyott a játék kilépésnél, mert be volt kapcsolva az azonnali visszajátszás. Legalábbis amióta kikapcsoltam, ez megszűnt..
-
Segal
veterán
válasz zoo8800 #1966 üzenetére
Nem kell elölről kezdened. Csak simán menj vissza az első 2 pályából valamelyikre és gyűjts be megfelelő menyiségű extra életet. Aztán mehet a folytatás a bossnál. Onnen fogja folytatni amelyik körben elvéreztél.
Truman: pont előtted említették meg a problémát. Én nem tudom mi okozza mert nálam nincs ilyen gond.
B_Csaba: Én dolgozok holnap
Amúgy hol a doom-os szék?[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Miért fagy le a játék, ha ki akarok belőle lépni? De csak is akkor. Amúgy ha fél napot játszok vele akkor sincs baja. (Eredeti a játék, és mással nincs ilyen gond.)
Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
zoo8800
veterán
Elsírnám a bánatom, ha nem baj.
Tegnap este kissé náthásan, és jó fáradtan leültem a gép elé, hogy befejezzem a játékot. Már az utolsó arénénál jártam, a boss fight-nál. Eleinte fel sem tűnt, hogy mennyire nem megy a játék, nem nagyon zavart, hogy a semmibe ellőttem a BFG-t, alig használtam a pörkölőt, stb. Aztán a spiritnél folyton összekevertem a plazmát a puskával (3-as és 4-es gomb), aztán lőszerből is kifogytam, aminek az lett a következménye, hogy a játék végére bespájzolt 7 extra life-ból mindet elcsesztem. Talán a legutolsó mentésnél jártam már. Extra life nélkül meg nem tudom végigvinni azt az arénát.
Na mindegy, kezdem elölrőlrip and tear, until it is done
-
Ragnar_
addikt
válasz cyberkind #1960 üzenetére
Azért a Souls játékok és az Eternalé között van egy nagy külnönbség, mégpedig, hogy az Eternalban vannak nehézségi fokozatok, Souls játékokban meg ugye nincs, így az Eternal csak akkor nehéz, ha magas nehézségi fokozaton tolod. Szerintem a 3. Doomban lesznek új fegyverek, új helyszínek, de hogy játékmenetben mit variálnak még a TAG1 után arra én is kíváncsi vagyok..
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
őstag
Srácok, nekem van hogy nem lép ki a játékból, csak sima fekete kép, ti tapasztaltatok ilyet? A DLC előtt nem volt ez a jelenség..
-
cyberkind
félisten
Na srácok, végre lement a játék, szó se róla, amikor szól a játék, hogy ha kell az Unmakyr, akkor szerezd be most, vagy már csak a vége után tudod, nem gondoltam volna, hogy jön egy ennyire hosszú, pályáról-pályára nehezedő zárás, ami brutálisan tömény és zúzós, nekem ez már sok volt, de nagyon. Az utolsó pálya meg érdekes, de beleillett a játékba teljesen, az meg az én bénaságom, hogy nem éreztem a pályát egyszer se, így azért voltak gondok, de nem haltam meg, csak 2-3x, mindez a legkönnyebb fokozaton, viszont hiába a legkönnyebb fokozat, hogy ha érezhetően emeltek a játék végére, ha nem is annyit mint a DLC-ben, de nehezebb a játék abszolút. De ami a legjobb számomra, az a lore, a sztori, hát mi ez a bitang jó egész egy szaros Doom játéktól? A művészi oldal meg pazar volt, pláne a 2 azonos nevű pályán, de sokszor előtte is, és kb csak átrohan a pályákon mindenki, pedig ebben is annyi munka lehet, mint a sztoriban, és senki nem állt meg időzni, sok mindent vártam, de ilyen világot és ábrázolást pont nem egy Doom-tól.
Egy szó mint száz, nekem ez a játékmenet nem tetszik, és nem azért mert nehéz, mivel nem az , viszont túl gyors, és túl tömény, alig van egy szabad perce az embernek, és én mindig szeretek időzni. A sztori, a látvány (nem a grafika, de az is jó), és a zene, viszont nagyon egyben van, de inkább jöjjön egy horror Doom, vagy még jobb, soulslike Doom. Kíváncsi vagyok mit találnak ki a 3., egyben záróepizódra, de kétlem, hogy marad ez, megint egy ilyen játék már túl snassz lenne, minden extra, és kihívás nélkül.
És ha már DLC, a kiegészítő mennyivel nehezebb, mondjuk az alapjáték utolsó 3 pályájánál?
Csak a sztori miatt, idővel jók lennének azok is. (sztori miatt Doom-ot játszani)[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz WATERDACA #1958 üzenetére
jól hangzik
-
őstag
Annyira Doom fanatikus lettem, hogy ma megvettem a 2016-ot is, végig tolom, na meg van rendes multi
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz WATERDACA #1953 üzenetére
Innen is gratula.
Mikor jossz at nekem is megcsinalni?[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz cyberkind #1951 üzenetére
Pont most nyomom a The Plutonia Experimentet UV-n (14. mapnál járok épp), meg a napokban újra végigvittem a Knee-deep in the Dead-et (2x), a The Shores of Hellt, az Infernót, a Thy Flesh Consumed-ot, meg a SIGIL-t, jó kis ZDoommal (szintén csak UV-n; jobb az idegrendszeremnek, ha először felépítem a dolgot ). Mivel inkább vanilla guy vagyok, eddig javarészt Crispy Doomot vagy PrBoom+-t használtam, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy az egér input harapósabbnak tűnik ZDoomban.
Gondoltam is rá, hogy mehetne egy Nightmare, ha már az elő három ep meg a DOOM II anno megvolt úgy (meg a féjszbukkos DOOM app, billentyűzet only és az alap Eternal, bár az itt eléggé irreleváns) . A Plutonia kivételével; ott még kicsit szintre kell hozni a dolgokat, de azt vettem észre, hogy SIGIL meg ezután az alap epizódok eléggé tingli-tanglikká válnak, mert megedződik az ember a nettó szopatásban. : >
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Azért ez nem semmi! PROJECT BRUTALITY 3.0 [DOOM The Plutonia Experiment 21-30]
-
törölt tag
válasz Synthwave #1947 üzenetére
Huhh köszi, ez elég részletes útmutatónak ígérkezik. Ami érdekes, egyben részemről megfontolandó, hogy nálam kocctól koccig a csuklón 180-270 fok, de inkább 180 amit tudok egy mozdulattal fordulni, ami távolságban, az egérpadon kb egy arasz. Próbálgattam az ennél érzékenyebb beállításokat, de túl érzékeny nekem, a pontosság rovására megy. Innen szerintem nálam veszett fejsze nyele, bár elképzelhető, hogy gyakorlással lehetne fejlődni.
Az accel dolog szerintem nálam tárgytalan, az nem az én szintem. Sajnos jelenleg még az sem megy, hogy akármilyen beállítással pont sikerüljön 180/360 fordulatot tennem.
Egyébként Apex/Doom, nekem is ez a két game van fent jelenleg. Szerintem Doomhoz érzékenyebb sensi kell, legalábbis nekem, mert kevésbé pontos találatokkal is el lehet lenni. Apexben néha ez a mostani is gyors, pedig mondom, és csak kb 180 fokot forduléok egy csuklómozdulattal
Lehet a pontos lövéseket kellene először gyakorolnom. Egyszer már ennek is nekikezdtem, de hamar unalmassá vált, így hagytam. -
Segal
veterán
válasz Synthwave #1941 üzenetére
Régen tv-n nyomtam a pc-t, de aztán a pubg megváltoztatott mindent.
Addig max csak egyedül ökörködtem multiban, de ott csapat volt és hatalmas hátrány volt a tv.
Aztán váltottam egy 21:9-es monitorra ami (épp eladó ) a G Sync végett egy csoda volt a tv után.
Most a kettőt ötvöztem és egy LG 4k/120hz, G Sync és HDR képes OLED tévére esett a választás"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz #48613632 #1942 üzenetére
Teljesen egyénfüggő a dolog, de nagy általánosságban elmondható, hogy ~15 cm/360° alá nem célszerű menni (a cm az egér padon megtett útját, a fok meg a játékbeli karaktered nézőpontjának elmozdulását jelenti egy alapállapothoz képest). Az izommemóriádnak is sokkal könnyebb dolga van, ha nem 16,88 mm-es pöckölgetéseket, hanem mondjuk 10-20 cm-es rántásokat kell megszoknia. Illetve az alacsonyabb sens sokkal jobban kiszűri a kezed bizonytalanságát.
Persze létezik mindkét véglet, de szintén általánosságban igaz, hogy az alacsonyabb sensivel könnyebb konzisztensnek lenni, érdemes 20-45 cm/360° közt megtalálni a sweet spotot. Azt mondanám, hogy próbáld úgy beállítani, hogy a precíziós tracking aim kényelmesen, erőlködés nélkül menjen (tehát egy aktívan mozgó célponton simán, folyamatosan rajta tudd tartani a célkeresztet), de még komfortosan tudj insta 180 fokokat is fordulni.
DOOM-ban itt most éppen 800 cpi/2-es horizontális és 3-as vertikális sens, driverben nincs mókolás, Windows egércsúszka default 6/11, Enhance Pointer Precision off (ezt mindenképp kapcsold ki, ha netán aktív lenne, mert ugyan nem szünteti meg teljesen a windowsos egérgyorsítást, de az értékét leveszi 1-re).
Persze külső szoftverrel (Povohat accel driver) akár accellel is tolhatod, ráadásul a végletekig testreszabhatod/paraméterezheted az accel görbét.
Röviden és tömören ez az accel dolog egyesíti a high és low sens előnyeit, mert a rántásod sebességétől függően skálázódik a sens (de persze mindenféle határértékeket is megadhatsz). Értsd úgy, hogy ha lassan mozgatod az egeret, akkor mondjuk 20 cm-en fordulsz 180 fokot, viszont ha gyorsan rántod, akár 5 cm-en is meg tudod tenni ugyanezt. Ezek a számok nem kőbe vésett értékek, csak példák; minden az egyéni beállításokon múlik.
A Povohat csodássága még az is, hogy csak addig aktív, amíg maga a program fut, és nem csak bármilyen játékban, de a desktopon is kifejti hatását. Miután leállítod, minden visszaáll ugyanolyanra, mint amilyen az indítás előtt volt. DOOM-hoz ugyan nem, de pl. Apex Legendshez használom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Grat a TV-hez. Mi is TV vásárlás előtt állunk, igaz már évek óta. Valahogy nincs szívem kidobni a régi plazmát. (Megjegyzem, még a jelenlegi előtti plazma is megvan)
4k gaming viszont nem vonz annyira. Egy 32-es Asus VG32VQ előtt ülök, és tökéletesen kielégít a színeivel. Kis ghosting van, ami zavaró, de IPS-ben kicsit drága lett volna, ha ugyanezeket a paramétereket szeretném. 32" 144Hz esetleg curved, bár ennek nagy haszna nincs, viszont fancy
(amúgy milyen TV ha már szóba került?)A sensiben az érdekelt volna, hogy Nálad pl letámasztott csuklóval, ütközéstől ütközésig mennyit fordul a slayer? Vagy mi az optimális Neked/Nektek?
A task nálam CTRL + TAB, Win + TAB, ALT + TAB, valamint ugyanezek, csak TAB helyett Esc nem működik, és az egeret sem tudom kihúzni a 2-es monitorra sem.[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Nalam most 2 napja kiesett a doom.
Meglett a 4K tv.
Valami eszmeletlen a kulonbseg grafikaban.
Mintha kijott volna az eternal utodapitepeti71:
1. Megmozgatom az egeret es szerintem hamar kiderul mi all kezre.
2. Nekem.siman megy alapbol."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
törölt tag
csövi
Végre meg nálam is. Újra kellett tennem a full windowst, és most túl fogok menni az ugrabugrás részeken, amitől kicsit viszolyogtam, de a többi része meg annyira érdekel, hogy inkább belevágok.
Viszont volna két kérdésem
1. Ti hogy lövitek be a sensit? Milyen módszerrel?
2. Hogyan lehet játék közben letaskolni? Nekem még borderless windowsban sem engedi.Köszi
-
cyberkind
félisten
Az tényleg normális dolog, hogy ebben az Arc Complex-ben lévő Slayer Gate-ben, olyan ellenfél jön, amire még az előző körből se emlékszem, pedig majdnem végigjátszottam a sztorit?
Ragnar_
Én tényleg nem viccből írtam egyszer se, hogy qrva nehéz a játék, most tolom a legkisebb fokozaton, és ugyan nem sokszor, de már 2 életet elhasználtam a feltámadásra.
Ja, és most jött az a köcsög Marauder, hiába próbálkozom, meg követem a tippeket, úgyis szar és nehéz, szóval...[ Szerkesztve ]
-
Ragnar_
addikt
válasz Plazmacucci #1911 üzenetére
Azért annyira nem rossz a helyzet, ott a difficulty kapcsoló, HMP-n azért nem annyira esös/kelős, legalacsonyabb fokozaton meg olyan , mint God módban. Kb. tökmindegy, hogy hány monsta jön, meg milyenek. UV-re meg már gyakorolni kell, vagy minimum gyors fegyverváltás, de én kb. minden pályát olyan fokozaton játszom ami még kényelmes. De vannak akik könnyedén végigtolják így is UN-en.
[ Szerkesztve ]
-
zoo8800
veterán
Be lehet állítani, hogy ne használja fel a játék automatikusan az extra life-ot, ha meghalok? Tartogatnám a végére
rip and tear, until it is done
-
őstag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Első körben annyi, hogy játékra én mindenképp TKL-eset (nincs rajta num pad) vennék (és csakis mechanikusat), mert közelebb lehet az egérpadhoz, nem kell a vállaiddal annyira terpeszteni, jóval semlegesebb, komfortosabb posztúrát vehetsz fel a monitor előtt.
Kapcsolókból nekem (az eddig tapasztaltak – 10-15 mech billencs, a 15 000-től ~80 000-ig tartó ársávban – alapján) a Cherry/Outemu/Kailh Blue-k jönnek be legjobban, szeretem, hogy nem csak taktilis, hanem hangos is, olyan "old school" kattogós. Játékra általában a lineáris Red vagy a taktilis, de halk Brown switch-eket (esetleg Black) szokták többen ajánlani, mivel a gyorsismétléses püfölés egy leheletnyivel könnyebb vele, viszont általánosságban véve elmondható, hogy ez erősen személyes preferencia kérdése.
Amúgy talán még én is újítok egy másik klavit az idén, és pont ezt a(z amúgy nem túl magas, de már decens) keretet szabtam meg magamnak, mint te (30k); persze ennyi pénzért nem szabad csodát (vagy ABS helyett PBT kupakokat) várni, de már lehet találni egészen korrekt dolgokat.
A magam részéről szerintem vagy egy Sharkoon PureWriter TKL (Blue switch-es) vagy egy Tesoro Gram Spectrum TKL lesz (ebből is Blue-sat szeretnék, de itthon csak Red kapcsolókkal látni), bár ezek low profilosak, igaz, ez is személyes ízlés kérdése; jobban szeretem, ha rövidebb úton jár a switch, mert kevésbé megterhelő/könnyebb gyors egymásutánban spamolni az gombokat.
A Ducky sajna többe kerül, az épített dolgok meg...azok lehetnek a legkirályabbak, hiszen a lehetőségek száma effektíve határtalan, a legapróbb részletekbe menően testre lehet szabni mindent, de NAGYON zsebbe nyúlós történet..
mod: Eh, látom, már lényegtelen.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Azt nem is láttam. És pont a legszopóbb rész jön.
Hozok is be valami ropogtatnivalót. Csak nehogy a torkom akadjon a röhögéstől"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Felejtsük el Pistit Doom téren.
Találtam egy másikat srácot aki olyan emberi módon játszik
Nem egy Draqu az ügyessége, de pont ettől lesz vicces
videó1
videó2"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz cyberkind #1920 üzenetére
Csak nem mindegy a f*sz melyik végén vagy
zoo8800: Az fogyóeszköz a játékban
-
Segal
veterán
válasz zoo8800 #1918 üzenetére
Akkor még véletlenül se menj el a harmadik pálya végéig, mert ha már az eleje a mészárszék akkor elképzelésem sincs minek kéne nevezni a végét.
impossible"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
zoo8800
veterán
Aki ezt a mészárszéket a 3. pálya elején kitalálta... 2 életet buktam, de megvan. Próbálom gyakorolni a gyors fegyverváltást, de nem áll rá az agyam.
rip and tear, until it is done
-
muxi-muxi
senior tag
Szerintem is rohadt nehéz, nem szabad nagy arccal nekimenni. Kivitele után viszont nagy arccal lehet közlekedni a 2016-os kiadásban 😆
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
őstag
Nem ide tartozik, ezért aki tud, és akar segíteni, tapasztalata van ezzel kapcsolatban, az privátban tegye meg, köszönöm szépen..
Írtam a monitoros topikban is, de mikor a jelenlegit vettem sem volt válasz..
Szeretnék vásárolni egy ívelt, 32-34" körüli, legalább 144Hz-es monitort, ami játékra kell. Olyan 200.000ft-ig. Melyik lenne a legjobb ár/érték arányban? Jelenleg egy LG 27GL650F-B FullHD IPS 144Hz monitorom van, azt szeretném lecserélni. -
WATERDACA
őstag
Ha nehéz neked a játék, le kell csavarni a nehézséget, nem szégyen.
Mint már írtuk, az Eternal erősen rétegjáték lett, de így is baromi sokat eladtak belőle és lehet rá építeni a jövőben.Ízlések és pofonok, de ilyen lesz a Cyberpunk 2077 is.
A kihívásokat szeretjük ez tény, utálom ha egy játékban magától visszamegy az életerő (ez csak egy példa volt, de legalább ez a játék nyomokban emlékeztet a régi igazi NES/Nintendo kihívásokra).
Sokkal többen vagyunk mint hárman vagy négyen, van külön Facebook csoport is és a Steam fórumok is nagyon pörögnek. Néha úgy érzem viszont hogy felesleges mindezeket leírni, mert valaki a világfájdalmát 1-1 videojátékra akarja kivetíteni.
Egyébként baromira várom a CB 2077-et, borzalmas FPS felhozatalok vannak évről-évre. Bizakodok.
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
Segal
veterán
6:50-es végigjátszás
Tudom szanaszét van glichelve, de a vége miatt akkor is megéri megnézni (brutális a boss-nél az a bfg trükk)"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
őstag
Mint írtam, nem vagyunk egyformák, és az utolsó két mondatig, valamilyen szinten egyet is értettem veled, de a vége, enyhén szólva is sértő, szerintem másoknak is, nem csak nekem.
Mazochista, vagyis ki abban talál élvezetet, ha valaki megalázza vagy fájdalmat okoz neki vagy akár ő saját magának. Szerintem enyhe túlzás, senki nem szeret meghalni egy játékban 100X, ezért vannak a fokozatok, ez egy ügyességi játék, ha valaki nem ügyes, az nem a játék hibája, én sem vagyok az, de van olyan nehézségi szint, ahol az vagyok, és élvezem, mert soha nem halok meg..
Az tény hogy nem pörög ez a fórum, úgy mint amilyen nagy játék ez, de az alapjáték esetében sem volt nagy forgalma, biztosan máshol beszélik ki az emberek.Három-négy ember homokozik, meg te, mert te is játszottál vele, és szinte biztos hogy ami kijön hozzá azzal is fogsz, attól hogy nem jó a véleményed, még itt homokozol te is..
-
Segal
veterán
Nézd
Számomra a Doom az nem 1 játék hanem 1 vallás/szenvedély.
Kb mint az Apple fannak az iPhone, a függőnek a cigi vagy alkohol stb.
Ha visszanézed a témár olvashatod hogy mennyien panaszkodtak a bejelentéskor az árra én meg egyből előrendeltem (a deluxe változatot) pedig más játékoknál meg szoktam várni legalább az első leakciózást.
Tehát itt nem érdekeel ha drágább, nehezebb mert eszméletlen mód szeretem ezt a szériát.
Eleinte az alapjátékot is keménynek találtam, de elmentem gyakorolni és mára már messze nem jelent akkor kihívást.
Most épp ezt teszem a dlc-vel is. Egyelőre új izmot fedeztem fel a testemben (szopizom), de nem feladom hanem gyakorlok és gyakorlok és amikor már picit jobb leszek akkor gyakorlok még
Persze egyszerűbb lenne egy uninstall és el is felejteni a dolgot, de én inkább próbálok jobbá válni[ Szerkesztve ]
-
félisten
Tény és való hogy nehezebb mint az alap játék, de nem a nehézsége idegesített hanem az ahogy próbálták nehezíteni. Mivel a szörnyek nem lehetnek erősebbek ezért behoztak új mechanikákat amik nem tetszenek. Gondolok itt az olyanokra, hogy ugyan már ki van találva a buff totem de az már nem újdonság, ezért kicsit változtatunk rajta és legyen belőle spirit. Legyen még egy mob akit fejbe kell lőni és akkor szétpotyog. De engem inkább az olyasmik zavarnak, hogy a mozgástér szándékosan kicsi és még akkor is korlátozva van olyasmivel, hogy most nem érhetsz a falhoz/padlóhoz, stb. Ez olyasmi mint az említett Sigil, direkt szopat ami valljuk be csak keveseknek és a mazochistáknak tetszik. Nem véletlenül csak háman-négyen homokoztok ebben a topikban.
[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
őstag
válasz Plazmacucci #1908 üzenetére
Értem, nem inkább az a baj hogy nehéz? Nekem nagyon tetszik mind a 3 pálya, igaz, a legjobban az első, ott valóban úgy érzem hogy ott vagyok, a tenger közepén ez a bázis, dörög az ég, esik az eső, olyan igazi/hihető, oda teleportálnak a szörnyek, nekem nagyon átjön.
De megértelek, nem jöhet be mindenkinek, nem vagyunk egyformák. -
WATERDACA
őstag
válasz Plazmacucci #1908 üzenetére
A Blood Swamp az egyik (vagy talán legjobb) Eternal pálya. Nekem a harmadik pálya nem tetszik, ami szinte ugyanaz mint Urdak az alapjátékban, csak újrakeverték és túlbonyolították.
A boss tényleg gyatra lett.Rosszat aligha lehet írni amúgy a DLC-re, az Eternal játékosoknak nagyrészt megfeleltek, ez volt a cél.
Új játékosokat nem vonzanak be ez 100%, pedig ezt is hangoztatták a standalone kompatibilitással.
Összességében ez egy jó DLC lett, várjuk a többit.
u wanted, i got it \o/
-
félisten
Az, hogy alapjátékhoz képest béna és átgondolatlan, nevetséges mechanikákkal van tele, és érdektelen az egész. Nincsenek apró részletek, megfigyelni valók, ez egy map pack egymásra dobálva, kamu sztorival. érezni rajta, hogy csak papíron van köze az Eternal készítőihez.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Segal
veterán
Aztán nehogy a billentyűzet vagy az egér lássa a kárát az ilyen meggondolatlan döntéseknek
Lehet én is totál végigmegyek inkább második fokozaton. Csak azt meg tudom hogy meg tudom csinálni és csak azért hogy nekem is legyen egy ilyen végigtoltad kiírásom. A fene se tudja annyira nem érzem a kihívást benne, de gyakorlásra jó lenne"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
őstag
-
Segal
veterán
Használd egészséggel
Kicsit a doom-ról is.
Ma eszembe jutott hogy ha kapunk is a közeljövőben Master level pályát akkor vajon melyik lesz az.
Ebből kiindulva jutottam el odáig hogy az utolsó kettő pályát nem is nagyon lehetne megcsinálni Master Level pályára a pálya végi boss végett. Igaz az utolsón eleve jön Baron of Hell miközben puhítjuk a boss-t, de azért az durva lenne hogy ha csak azok jönnének, vagy pl az angyal hookozása közben
Viszont meg lehetne bolondítani a Master level pályákat kb úgy mint az empowered demon ki-be kapcsolási lehetőségnél hogy lehessen spirit
Tudom mazochista állat vagyok"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
őstag
-
kabalababa
tag
Bár nem engem kérdeztél, és Synthwave se vagyok 🙂 , de én ebből a listából választottam ki magamnak, hogy majd mit vennék, ill. a topikban is rákerestem a billentyűzetre, ahol jókat írtak róla.
Szóval ezt néztem ki, ami mechanikus, barna kapcsolós.
De tény, ez nincs az alza kínálatában.
Természetesen, az ő véleménye a mérvadóbb, jobban ért hozzá, mint én, mivel még én is vásárlás előtt állok. 🙂[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
A magyar kiosztás és a jó az nagyon ritkán barátkozik egymással
Viszont elnézve aaz alza kínálatát ebben az árkategóriában szerintem a Hama uRage M3chanical-t válaszd. (Viszont az MM-ben olcsóbb)
Ez mechanikus, magyar kiosztású inkább belépőkategóriás, de még mindig jobb mint a kamu mecha billlek.
Azt döntsd el még hogy TKL bill-t szeretnél e (nincs rajta numpad) vagy teljesértékűt, fontos e a machanikus kapcsoló stb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla