Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Plazmacucci #1911 üzenetére
Mint írtam, nem vagyunk egyformák, és az utolsó két mondatig, valamilyen szinten egyet is értettem veled, de a vége, enyhén szólva is sértő, szerintem másoknak is, nem csak nekem.
Mazochista, vagyis ki abban talál élvezetet, ha valaki megalázza vagy fájdalmat okoz neki vagy akár ő saját magának. Szerintem enyhe túlzás, senki nem szeret meghalni egy játékban 100X, ezért vannak a fokozatok, ez egy ügyességi játék, ha valaki nem ügyes, az nem a játék hibája, én sem vagyok az, de van olyan nehézségi szint, ahol az vagyok, és élvezem, mert soha nem halok meg..
Az tény hogy nem pörög ez a fórum, úgy mint amilyen nagy játék ez, de az alapjáték esetében sem volt nagy forgalma, biztosan máshol beszélik ki az emberek.Három-négy ember homokozik, meg te, mert te is játszottál vele, és szinte biztos hogy ami kijön hozzá azzal is fogsz, attól hogy nem jó a véleményed, még itt homokozol te is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest