Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Nem szeretnelek elkeseriteni de ha mar az elso palyan problemaid vannak akkor ez csak bonyolodni fog a kesobbiekben mert az elso palyan meg igazan "baratsagos" enemyk vannak.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
heavygrip
senior tag
Nekem Xboxon is megvan, szerintem tök jó az auto aim. Leggyengébb fokozaton már 2x is kivittem, úgy hogy meg sem halltam. Annak ellenére hogy nem igazán vagyok valami jó kontrollerer
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
Segal
veterán
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Melyik pályát nem tudod csalás nélkül végigjátszani?
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Valahogy nem lehet megkerülni, hogy a cheat-et előbb aktiváljam, mielőtt végigjátszom a pályát?
autoaim valahogy nem kapcsolható be?
PS4-en tolnám!
-
melega
őstag
válasz heavygrip #3117 üzenetére
Értem, de most egyenlőre más játékokat tolok.
Majd később vissza térek rá.Silent hill 2 remaket 8 án jön.
Ghostrunnert, jó nehéz.
Jövőre a Kingdom Come Delivarence II berendelt.Amit nagyon várok az a GTA 6
Eddig kitoltam ps 5 ön az 5 öt az tökéletes lett.
A 3, Vice City és San Andreas remaket.
Amúgy kedvenceim:
Witcher, Dark Souls, God of War széria, Ghost of Tsushima, régi PoP Sands of Time trilógia.Érdeklődési köröm is lovagkor, nomád és sztyeppei harcművészetek, középkori harcmodor.
A Witcherekbe az összes befejezést megcsinaltam, de most már sokkal szűkebbre szabott a szabadidőm 3 éve.
Az új Witcher és Cyberpunk játékok amik készülnek szetintem Konzol vagy gépcserések lesznek.
A GTA 6 ot majd látom első napos vetel bár nem biztos hogy a ps 5 pro bírja akkor konzol vagy gépcsere lesz.Bár szerintem a Doom Dark Agesnek ami jelen generációra készül lesz olyan jó grafikája mint a GTA 6 nak.
-
heavygrip
senior tag
Ahogy előttem is írja Segal, van benne bőven tartalom.
Nekem tulajdonképpen nem a master level, nem a megszerezhető skinek, nem a multiplayer, nem a horde mód illetve nem a rengeteg event jelentette a szórakozást, hanem maga a robosztus játék menet, méghozzá olyannyira,hogy 850órát pakoltam bele. (Ez csakis az egyjátékos mód.)
Szerintem a Dark Agent megjelenésig még jó párszor végig szántom a démoni hordát.
Mostanában a Doom2016al szoktam felváltva tolni az Eternalt.They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
Segal
veterán
Akkor utána kezdheted a master level pályákat
Viccet félretéve a végigjátszás után is van élet, mert sok mindent lehet gyűjtögetni, újra lehet tolni az extra life acsi (meg úgy összeségében az acsik végett). Ott vannak a slayer gate-k, horde mod stb. Tulajdonképpen bármi csak a multi nem"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
cami][us
senior tag
A 2. DLC ahogy haladtam előre, úgy lett egyszerűbb. Davoth kimondottan könnyű boss, pláne Seraphimhoz képest.
-
heavygrip
senior tag
válasz wjbhbdux #3110 üzenetére
Tudom tudom, én is ettől tartok. Hátha megjelenik jövőre.
Doom 2016 is a Quakeconon volt zárt ajtók mögött demózva 14-ben, és az a rész nincs is végül a játékba.
Ezt [link] a gameplay-t mutatták be végűl a 2015ös E3-on, vagy rosszúl tudom? Benne van a játékban csak kicsit másképpen.[ Szerkesztve ]
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
wjbhbdux
veterán
válasz heavygrip #3109 üzenetére
id, tehát ha 2025-öt mondanak elsőre, az biztos 26 vagy 27 lesz.
Csak nincsenek még annyira előrehaladva a fejlesztéssel, hogy mindenkinek mutogassák a hotelpincébe utazó zsíroshajú rajongóikon kívül. Doom 2016 is a Quakeconon volt zárt ajtók mögött demózva 14-ben, és az a rész nincs is végül a játékba.
/s
-
heavygrip
senior tag
Hja, és ha emlékszel, anno a Doom Eternal vitte a 2018as quakecont...úgy, hogy akkor a Rage 2 is odapakolta magát... most ezt mér nem lehetett megcsinálni?
Én azért remélem hogy 2025ben játszunk az új Doomal és nem fogják elhalasztani mint anno az Eternalt. Bár őket ismerve a tökéletesre mennek az eddigi játékaik alapján és mindent meg tesznek azért hogy ne érjen csalódást senkit
-
Segal
veterán
Egyelőre iszonyat csalódás a a Quakecon szempontjából az új Doom.
Zárt ajtók mögött mutogattak egy kb 10 perces gameplay-t és páran akik látták ezt-azt nyilatkozgattak is, de ennyi...
Odébb lesz az a megjelenés, ha még nem indítják be a hypetrain-t..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
wjbhbdux
veterán
Hivatalos mod támogatást, pályaszerkesztőt kap a játék [link]
/s
-
cami][us
senior tag
-
RazoR
veterán
válasz spleenszuru #3104 üzenetére
Hát talána vsync és a resolution scale-en állítottam és utána lett jó, azóta is megy gond nélkül. De délután megnézem pontosan neked.
-
spleenszuru
őstag
Anno AMD kártyával csak asszem a 22.11.2, vagy valami ilyesmi driverrel volt hajlandó ezt abbahagyni, szóval én lemondtam a játékról.
Nvidia oldalról nem tudom mi oldja meg, anno én minden grafikai beállítást, reddit tippet próbáltam, semmi nem oldotta meg, csak a driver degrade.
Malaka!
-
heavygrip
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla