Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Hidd el tudom miről beszélsz, 1400+ órám van pubg-ben ami lényegében ugyanez volt csak én már kiégtem br fronton.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
őstag
Nem akarlak meggyőzni, de nálam a második helyre szorult a doom, más emberek ellen játszani, más mint egy mesterségen intelligencia ellen, azt be lehet gyakorolni, mindig onnan, ugyanakkor jönnek ellenfelek. Az Apexba igencsak fifikásnak kell lenni, más ember gondolkodását átvenni és kijátszani, egyáltalán nem egy agyatlan játék, sokkal szórakoztatóbb, legalábbis nálam. Nem véletlenül tolják még 2 év után is ennyi millióan, mindegy mikor akarsz játszani, 60 fő összejön másodpercek alatt. Főleg mikor jó cimborával toljátok és közben beszéltek, és persze vissza hozom, jó barátként, megmentem az életét [link] nagyon szórakoztató...
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egyáltalán nem lenne az bohózat, ha lenne új engine. 980 Ti FE-vel meg sem merem nézni.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
őstag
Ha jó a csapat, akkor megy az idő, volt hogy péntek estétől vasárnap reggelig
-
Segal
veterán
válasz zoo8800 #2394 üzenetére
Apex
bohockodás"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
700 órával nálam jelenleg csak a harmadik helyre kerülhetne.
A GTA V és a PUBG bőven 4 számjegyű, de le sem merem írni hogy mennyi"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz WATERDACA #2387 üzenetére
Gondolom most megint érkezett egy réteg aki arra várt hogy a teljes csomagot kapja a pénzéért. Mármint hogy elérhetőbe és nem igéretként hogy majd érkezik a dlc.
Én utoljára akkor vettem észre sok új játékost amikor le volt akciózva steamen a játék.
Sajna hamar le fognak morzsolódni.
Én is többnyire akkor megyek fel amikor a challange-hez jól jönne 1 battlemod win győzelem, de annyi elég is szokott már lenni belőle. Acsik úgyis megvannak.
Tulajdonképpen boosterekből is összerakható az egész event, de azért a kampányos challangeket meg szoktam csinálni."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz WATERDACA #2387 üzenetére
Hát még a normális játékmódok mennyit vonzanának..
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
WATERDACA
őstag
Ami nagyon durva, hogy rengeteg az új arc Battlemodeban, több új játékost is bevonzott a játék?
u wanted, i got it \o/
-
hszilard666
veterán
válasz WATERDACA #2385 üzenetére
Én is így érzem. A DLC végén vagyok, nem azt mondom hogy csalódás volt, mert nem, minden fillért megért, de lehetett volna pöppet nehezebb is. Valahogy az eternal+dlc-kel is így vagyok hogy imádom őket, tényleg, de azt a feelinget amit a 2016 os DOOM tudott nyújtani nekem az utolsó pályán sajnos nem hozzák. Erről a szegmensről beszélek:
[link]
Itt konkrétan nem tudtam a seggemen maradni amikor először játszottam annyira hatása alá vont a zene a pálya és a flow. Egyszerűen egy olyan jó élmény volt. Sajnos nekem ezt nem tudta reprodukálni az új DOOM egyik szegmense sem. Viszont mindkettő bekerül a kedvenc játékaim közé, nem is kérdés!MOD:
Picit sajnálom hogy a 2016 os DOOM-ban nincsenek master levelek.[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
WATERDACA
őstag
Nagyon sokat gyengítettek a DLC-ken, most már hivatalos, a fórumok is ezzel vannak tele. Valószínűleg a part 1 nehézsége/kontroller irányítás a ludas, de sok játékos a visszaállítást kéri.
Egy szó mint száz, tényleg nagyon könnyű lett a part 2.u wanted, i got it \o/
-
Segal
veterán
A 3 pálya könnyebb mint a a part1, viszont a boss-ra nagyon rá kell érezni.
Második szinten játszottam a játékkal, de igen a boss-ra levettem a leggyengébb szintre.
Nem is az hogy nehéz mert az idők végtelenségéig életben lehet maradni csak mindketten tudtok bukni meg szeerezni is hp-t, így az egész harc átmehet egy teniszmérkőzésbe ahol ide-oda ütitek a ladbát, de egyikőtök sem tudja lenyomni a másikat.
Elkezdtem közben az extra life küldetést is, de a boss-t nagyon be kell majd gyakorolni mert nagyon más lett mint az eddigiek.
Persze idővel biztos könnyebb lesz, de egyelőre nem hiányzik (nagyon nem )"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
WATERDACA
őstag
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #2369 üzenetére
Sikerült megoldani!
Valószínüleg a kevéske 2gb nyi vram ból fakad az issue, de valamiért az megoldotta a problémát ha az MSI afterburnerben limitálom az FPS-t 40 re. Avagy addig számol csak a kártya míg el nem érem a 40fps-t, utána pedig visszaveszi az órajelet. Konkrétan hibátlanul végigmentem a fent említett arénában fagyás nélkül!
Pedig már majdnem vettem drágapénzért valamit a romokban lévő használtpiacrólKöszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, jó játékot!
-
hszilard666
veterán
válasz WATERDACA #2376 üzenetére
Megértem!
"mint a Doom Huntert, akit először egy bossként kellett legyőzni."
Hehe, nevettem is hogy miután lecsaptuk a doom huntert a következő arénában kettőt kapunk
Segal:
Hát, nem hiszem hogy az RTX et sok user várná, max azok akik benchmarkolni használják a játékot. Egy cím sem jut eszembe hírtelen, amin játszató lenne jelenleg RTX on nal. Talán a Quake 2 RTX Én amit még nagyon várok azok a DLC-k a nintendo switches kiadáshoz. Én day1 oda is megvettem az Eternal-t hogy ha megyek valahova akkor is tudjak az egyik kedvenc shooteremmel játszani[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz WATERDACA #2378 üzenetére
Gyakorlatilag ebben a part2-ben állt össze annyira az egész hogy azt piszok nehéz lesz überelni.
Persze grafikailag lehet még ez ugye tény, de játékmenet szempontjából mit tudnak még hozzárakni, főleg ha annyi plusz akarnak adni mint az eternal esetében, hisz ugye ott jelent meg a meet hook, a dash, a bal karján a penge és ugye az egész platforming rész kezdve az egyszerű dash és ugrás kombótól a part2-ben látott shotival közlekedj verzióig.
Ennyi plusz tartalmat szerintem nem lehet még pluszba beletenni egy jövőbeli részbe.
A másik nagy kérdés hogy ha bővül az univerzum akkor azt az eternal alatt teszi e mondjuk part3-ként dlc formában vagy egy teljesen új részt terveznek e majd.
Meg az invasion mód és az rtx támogatás csak nem akaródzik megérkezni a játékhoz."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz WATERDACA #2376 üzenetére
Nem kell elképzelned mert meg is mutatták az érkezését
Sokkal szarabb verzióban (de mégis nagyobb élményben) itt a közönség reakciós változat.
Utóbbiból az egészet érdemes végignézni. (akár én is ülhettem volna az operatőr mellett )"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
WATERDACA
őstag
válasz hszilard666 #2372 üzenetére
Sajnos ismerős a story és átérzem, nem egy könnyű világban élünk.
Az Archvile valóban először egy boss lett volna, ezt korábban elmondták, úgy képzelem el, mint a Doom Huntert, akit először egy bossként kellett legyőzni.
u wanted, i got it \o/
-
hszilard666
veterán
Pont a 29:15 nél kezdődő arénában fagyok ki állandóan
Nekem se az alapjáték se az AG1 nem fagyott sosem. 4770+1080Ti+16 giga ram.
"eredetileg boss-nak szánták az archvile-t "
Ezen meglepődtem, mert nem túl szívós egy enemy
-
Segal
veterán
válasz hszilard666 #2372 üzenetére
sajna van
Itt egy videó az esetről. Nálam akkor jött elő amikor az első pályán mentem a slayer skinért és a második archvile-t próbáltam bfg-vel puhítani. Gondolhatod mennyire értékeltem, mert az már a csata harc vége felé van és így kezdhettem elölről
De az eddigi legdurvább kifagyásom az volt amikor az alapjátékban épp befejeztem az utolsó slayer gate kűzdelmet. Az acsit meg is adta érte, láttam is a kulcsot magam előtt, de amint elindultam felé kidobott a játék és mivel ugye nem vettem fel a kulcsot, csinálhattam meg újra...
Amúgy most a kényszeres itthonlét végett tegnap néztem videókat a neten doom témával kapcsolatban és nekem tegnap derült ki egy előzetesen prezentált videóból hogy eredetileg boss-nak szánták az archvile-t"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
heavygrip
senior tag
Ugye amit korábban beszéltünk, amellett meg csinálhatnák a Doom64 és a 2016 os rész közötti eseményt. Még ha egy komplett játékot nem is,de egy hosszabb (4-5 pályás) DLC t simán ki lehetne hozni a dologból. Tudom, codex ben le van írva naggyából, meg ugye Hayden meséli a történetet nekünk menet közben,de szerintem tök jó lenne. Na meg amire a rajongók túlnyomó többsége kíváncsi az az,hogy mi történt velünk a 2016os után,illetve hogy szerezzük meg a Doom fortrest.
Szerintem van még ebben bőven potenciál és élni is fognak vele. Remélem
"Egy univerzumot csinálunk" ebbe bízok.[ Szerkesztve ]
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
hszilard666
veterán
lol, nem tudtam erről a bugról
WATERDACA:
Abszolút igazad van, de a jelenlegi piacon nem lehet normális áron VGA-t venni. Miután befejeztem a cyberpunkot el is adtam a 1080Ti-m. Azért választottam a 770 et, mert 10K HUF volt, és az esetek 90% ában BF3 azok csak. Oda ez a GPU még 2560x1080 as felbontáson is szuper számokat produkál. Nem akarok új kártyát venni, utálok rossz üzletet kötni, és a jelenlegi piac szürreális. Drágább a 1060 3gb mint amennyiért 1070 et vettem anno, sőt 1080Ti-t is vettem már 90K HUF ért, erre majdnem 2x ennyiért ment el nem olyan régen. De a mai árakhoz képest még olcsón is adtamKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
WATERDACA
őstag
Más is számolt be hasonló problémákkal 2GB-os VGA-val, továbbra is fenntartom, hogy ilyen kártyákkal nem érdemes modern játékot futtatni, pláne ami erőforrásigényes.
u wanted, i got it \o/
-
Segal
veterán
Ha ugrassz és közben használod a Plasma Rifle Microwave módját vagy a dlc2-nél nálam a bfg-vel is előfordult akkor hajlamos kifagyni a játék.
Ha nem erről van szó akkor a vga a gyanus."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Rég jártam erre, remélem mindenki jól van!
A problémám a következő:
Tegnap megvettem az új DLC-t, de valamiért egy adott arénában mindig kifagy a játék. Egy GTX 770 et használok, 2GB os variánst, első körben itt gyanakodtam, mivel anno az alapjátékot és a dlc1 et is egy 1080Ti vel játszottam. Ami fura nekem hogy egy bő 2 órát már beletettem a DLC be, és gyönyörűen működött eddig a pontig. A profilomban lévő PC ről van szó, annyi difivel hogy nem 2560x1080 as monitoron játszom, hanem projektoron 720p ben. Ami fura hogy a hőfokokkal sincs baj, sőt az FPS sel sem, 40-80 között mozog, bőven játszható volt eddig. Most csak megáll a kép, folytatódik a zene, és csak a feladatkezelő segít. Azt néztem hogy alapból 3giga vram kell a játéknak, lehet ez a baj?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Segal
veterán
Szerintem lassan elkezdhetnénk azt is átbeszélni hogy vajon hogyan tovább?
Ha nem játszottad még végig akkor ne olvasd tovább!!Kis töltelék részek jönnek majd, vagy előzmény. Esetleg elsütik a valaki megtalálta a koporsónkat vagy épp nagyon elrontott valamit sztorit és evégett 2016 módjára megint a ládában éledünk (majd nyilván ebben az esetben vissza is térnénk)
Nagyon max a Lord a halála előtt még csinált valamit duma.
Egyáltalán innentől kezdve a poklon kívűl hogy tudnánk létezni?
Agyaljunk kicsit"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz muxi-muxi #2366 üzenetére
Na igen. A mai fiataloknak vagy 15 ujjuk van kezenként
Legyőzhető amúgy csak tényleg rá kell érezni, meg türelem kell hozzá.
Max annyi a különbség hogy az ufók a legnehezebb fokozaton is kényelmesen megcsinálják, mi halandóak mert vért izzadunk"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
muxi-muxi
senior tag
Hát ahogy ez a srác váltogat a távcsöves és a duplacsövű közt, én meég az egérgombot sem tudom ennyire kezelni
Már előre látom, hogy nem nekem való ez a frusztráló bossharc, gyorsan meg is néztem az endinget
Most, h a végére értek a DLC-kkel is, azt mondom, a moderkori DOOM a maga kategóriájában (eszetlen hent) a legjobb. Grafika nagyon jó, irányítás pedig csillagos ötös. Szépen adagolták az újdonságokat és a nehézséget is. A platformrészektől néha a belem kifordul, de ez legyen a legnagyobb baj.
Ha így kell két open world FPS közt agyat rohasztani ám legyen...Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
Segal
veterán
Találtam egy bakit a befejezéssel kapcsolatban. Inkább csak vicces amire lehet elsőre nem is gondoltak a készítők vagy csak nem foglalkoztak vele.
Ugye amikor legyőzzük a Lord-ot akkor a Slayer leveszi a sisakját. Igen ám, de mi van akkor ha a barbár skinnel megyünk, akin nincs sisak? A válasz
Ha nem játszottad végig a játékot akkor ne nézd meg a videót!!
Gratula!
Ritka gyenge skint ad Legalábbis az eddigi gold verziók után.[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz WATERDACA #2362 üzenetére
Gondolom a többség panaszkodása végett lehetett.
Ha belegondolsz úgy is el lehetett kezdeni a part1-et, hogy nem játszottál az alapjátékkal.
Mert mi már kiszuperált fegyverekkel mentünk neki a kiegészítőnek, de az alap shotival és főlag tapasztalat nélkül semmi esélye sincs annak aki a kiegészítővel kezd.
Nektek idővel egyre több master level pálya lesz szerintem."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
WATERDACA
őstag
Néhány érdekesség a Doom Eternal nehézségi szintezéseiről.
Az utóbbi hónapokban gyengítették a nehézséget, nem hivatalos információ, de discordon összegyűjtötték, AoG Part 1-ben milyen gyengítések tapasztalhatók a megjelenés óta:
Ennek tudatában lehetett a Part 2 nehézsége is könnyebb.
Amit pedig a Part 1 óta tudni lehet, hogy az Ultra Violence könnyebb lett az alapjátékhoz képest.
Valamilyen szinten érthető a döntés, de szűk réteg természetesen nem örül ennek a változásoknak.
u wanted, i got it \o/
-
heavygrip
senior tag
Igen, én majdnem sírtam is....
Remélem azért szúrnak be DLC ket. Van mit ki foltozni... még mindig ott az űr a 2016 os és az Eternal között...na meg Exultia Taras Nabad mellett ott volt még 3 sentinel város. Azzal még lehetne mit kezdeni.
Kérdés hogy a Microsoftnál a gerinc vagy a pénztárca lesz e a fontosabb
Én attól nem tartok,ott volt Hugó, azt nyilatkozta 2020 januárjában hogy nem lesznek a játékban mikro tranzakciók, célzott ezzel a Bethesda kapzsiságára is... Na meg eléggé malacpersely ez a játék nekik, 450 millió dollár 9 hónap alatt tranzakció nélkül....
Bízok benne hogy nem küldik nyugdíjba Slayert.
Na meg ott az invasion mód... én még azt várom nagyonThey are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
Segal
veterán
válasz heavygrip #2358 üzenetére
köszi
Viszont a lezárás az kemény mint a kád széle és elég egyértelmű a játék jövőjére nézve
Kérdés hogy a Microsoftnál a gerinc vagy a pénztárca lesz e a fontosabb"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
heavygrip
senior tag
Amúgy nem rég hagytam abba,gondoltam tartok egy kis maratont,hiszen nemrég volt 1 éve hogy megjelent a játék. Én még nem unom, bár nem is játszok vele folyton,de közel 440 óra után azt kell mondjam,hogy számomra még mindig tökéletes el foglaltság. Valahogy mindig újnak hat. Már az elődjét is rongyosra játszottam,de ezzel sem lesz másképp.
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
heavygrip
senior tag
Na de jó,gratula Akkor már most naggyabol rá éreztél a dologra. Következőleg simábban fog menni. Különben rá kell erre érezni. Vissza gondolva, azért jó sokáig szívtam vele legelsőnek.... Na de a lényeg,hogy kegyetlen jó lett a játék.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Na még lefekvés előtt láttam hogy Pisti is letolta a dlc-t, gondoltam belekukkantok.
Milyen jól tettem. Az eddig is világos volt hogy közel kell hozzá menni hogy zöldüljön, de a kutya és a kalapács összefüggés az nem.
Így gondoltam adok még 1 esélyt neki este. A negyedik körben így is szenvedtem mert a szokásos 2 kábítás után sikerült neki fullra tölteni, de mondom nem adom fel neki megyek mégegyszer. Megvolt a szokásos 2 újra és most biztosabban mozogva sikerült harmadszor is elkábítani. Ezután jött az ötödik kör, de itt meg azt mondtam hogy életben maradok akár hajnalig is, de akkor sem hagyom veszni a dolgot. Persze 1 szintet itt is vissza tudott tölteni, tehát 4 kábításra volt szükség, de próbáltam nagyon nyugodtan és higgadtan táncolgatni körülötte. Végül sikerült"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz heavygrip #2355 üzenetére
Így elsőre egyetlen extra életem sem maradt, de második nekifutásra szerintem 5-6 extra élet megoldható lehetne. Itt leginkább azzal van a baj hogy ugye 3x kéne alapesetben kábítani.
Ebből rögtön az elején ad egyet az lényegében sima ügy. A második is elég sokszor megvan és innentől kezdődnek a gondok, mert már "csak" 1 lenne hátra, de ilyenkor van mindig az hogy ugye közelebb megyek hogy adja a zöldet, de mintha az istennek sem akarná beadni hanem csak csapkod meg a pajzsát lökdösi és előbbb-utóbb mindig eltalál és kijövök az 1 kábítós életcsíkból. Ez még nem is lenne hatalmas probléma mert pl Zero videójában is láttam, hogy még őt is eltalálta akkor miért pont engem ne tudna eltalálni, de egyszerűen játszuk oda-vissza ezt az x szintig le tudom sebezni, de utána vissza tud töltődni 1 kábítás fölé és sohasem érem el a glory kill szintet.
Az idők végtelenségéig püfölhetjük egymást ő sem tud megölni engem meg én sem őt...
Tehát a legnagyobb probléma hogy nem tudom megfelelően kikerülni a támadásait.
Holnap azért megpróbálom újra"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
heavygrip
senior tag
Értem. Amúgy most konkrétan megöl a sok próbálkozás közepette,vagy el fogyik a türelmed? Már nem azért,csak én amikor úgy mond süldő voltam a boss harcra, értelem szerűen még fogalmam sem volt hogy kéne megölni az ellent (pl Khan Makyr,vagy a Final sin,illetve a Szeráfot) szinte mindig döglöttem, tehát kellet extra life, bőven. Attól féltem hogy elfogy, és kezdhetem előről. Na most itt ez nem fordult elő egyszer sem. Hiába ment le,asszem vagy 3x is 100 alá az életem, mindig újra tudtam tölteni.
Tehát arra akarok kilyukadni,hogy téged megöl? Vagy inkább eleged lesz,mivel (érthető) folyton újra tölti az életet.??
Mennyi extrád marad a Dark Lordig?They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
WATERDACA
őstag
Nekem most lett meg Nightmaren az Extra life mód 11 élettel, lesz még mit elemezni.
u wanted, i got it \o/
-
Segal
veterán
válasz heavygrip #2351 üzenetére
Én délután úgy éreztem egyenesbe jött a csím és készen állok némi szenvedésre.
A végeredmény ugyan az. 2x simán elkalapálom, már csak 1 kéne de akkor a következő dolgok történhetnek
- az istennek sem ad zöldet
- eltalál a pajzsával vagy a kardjával akár többször is
- démont lőve eltalálom a Lord-ot
A lényeg hogy egyszerűen ha nem megyeek hozzá közelebb akkor az életbe nem zöldől, ha meg közelebb megyek akkor sem nagyon akar zöldülni, de legalább ha támad akkor jó eséllyel még el is talál. A lényeg hogy akármivel próbálkozom nem tudom kinyírni.
És ugye a legnagyobb probléma hogy ha itt még sikerülne is akkor utána 1 esély van az ötödik fordulóba vagy lehet elölről kezdeni a negyediktől...
Persze az első 2 kalapálás már jobban megy, szóval látok némi fejlődést csak ez inkább vért izzadás mint élvezet."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
heavygrip
senior tag
De most meg nézted a vég kifejlettet is? Hogy mi történik amikor legyőzöd a Dark Lord ot? Ugye nem? Már csak azért mert azt csak úgy jó szerintem,ha ott vagy a játékban és úgy mond át éled az egészet.
Most délután meg volt egyébként a extra life mód is, még maradt 12. És levittem 13 percre a fő boss-t.
Én is találkoztam egyébként buggal,de már az első végig játszással is. Veszett idegesítő tud lenni, főleg hogy végre be adja a zöldet,erre hiába tolod rá a kalapácsot és semmi....vagy elkezd szédűlni, aztán meg rád ver kettőt és vissza tölt...They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
Segal
veterán
Szevasz ujra itt.
Elvezetes lett
Kivancsi leszek a vegen te hogy boldogulsz.
Steam barataim kozul egyelore ketto vitte vegig a part2-ot."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
őstag
Na akkor én is leszedem újra, kíváncsi vagyok.
-
WATERDACA
őstag
Szerintem sokkal jobb volt ez a boss mint Seraphis volt a part 1 végén. Igazából a 2016-osban is azt bírtam jobban hogy a gladiator boss harcok jól működtek.
u wanted, i got it \o/
-
Segal
veterán
válasz heavygrip #2346 üzenetére
Nyugodtan átbeszélhetjük a végét mert kiváncsiságból én is néztem már videót róla. Tudom mi vár rám
A vicc hogy én is dobálom a gránátokat közben sőt volt hogy még pirózgattam is, tehát mindent próbáltam mindent próbáltam, de eegyszerűen kb 50 próbálkozásból 1x sikerült a negyedik az ötödiken meg már vagy 10 perce játszottuk ezt a leveszek az életéből és vissza tud tőlteni dolgot.
Amikor úgy voltam vele hogy ez így nem vezet sehova, akkor próbáltam folyamtosan közel maradni hozzá hátha sürübben adja a a zöldet, de annyira kiszámíthatatlan hogy mikor jön és mikor fog támadni hogy végül meghaltam.
Persze nagy lekesedéssel nekivágtam újra mert tudtam hogy ha sikerült a negyedik kör akkor csak idő kérdése és egyszer összejön az ötödik is.
Kb addig tartott a lelkesedés míg rá nem jöttem hogy újra a negyedik körben vagyok...
Na ott jött a kiégés és tettem fel magamnak a kérdést hogy tulajdonképpen mi a fenének sz*patom magam, ha úgyis tudom hogy mi a vége és nem is élvezem a dolgot.
Mert a 3 pályán is voltak keményebb arénarészek, de az ott élvezetes volt. Amit már írtam is hogy amikor már azt gondolod hogy ezt nem lehet überelni akkor bekanyarodik a látképedbe valami olyan amit nagyon nem akartál már látni , de ez mégis élvezetes volt.
Ez a vége viszont számomra nem az. Nagyon nem."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
heavygrip
senior tag
Így van,az egy külön álló rész. Nyugodtan tolhatod a 3 pályát. Végülis egy külön pályára tették a boss-t.
Sajnálom hogy nem sikerült. Remélem azért meg lesz. Jó lenne át beszélni a végét. Van jó pár dolog...
Még annyi,hogy ma reggel meg néztem hogy csinálja zero master a végét, és kb ugyanazt a módszert csinálja mint én. (csak persze sokkal ügyesebben,neki 13 perc volt asszem)Annyi hogy eldob még közbe 2 gránátot,ami annyit tesz hogy leveszi kb az élete feléig, talán még attól is lentebb.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Na most untam meg a dolgot. Elmennek ezek oda ahova nem süt be a nap...
Lenyomom a negyedik kört is, de az ötödikben meghalok és visszarak a negyedik elejére.
Kész ennyi volt számomra a dolog.
A 3 pályával így is tudok játszani minek erőlködjek ezzel a fossal a végén...
Persze jó lett volna teljesen kiacsizni a játékot, de ez már nem szórakozás számomra hanem kínlódás.
Még ha sikerül is nagy nehezen a negyedik körön átvergődnöm magam, van 1 esélyem az ötödikben vagy lehet elölről kezdeni az utsó kettőt..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz heavygrip #2341 üzenetére
Ha valamitől nem félek az a meghalás. Tulajdonképpen az idők végtelenségéig életben lehet maradni
SPOILERAz első 3 szinteen egész jól működik a kombózás azt sikerült is letudni, de a negyediknél hogy már ott a sok nagy dög is és rájuk is figyelni kell sokkal könnyebb hibázni.
Pl nem veszi be a kalapácsot, eltalál a pajzsával, beleakadok valamelyik démonba stb és akkor ugye vissza tud menni az életereje ami valami brutálisan lelombozza az ember lelkesedését. Már volt hogy csak 1 zöldülés kellett volna, de belehibáztam és már láttam is az életcsíkján hogy ez innentől újra minimum 2 lesz...
Persze nem adom fel, de hogy ezt a késöbbiekben 5 extra élet megtartásával lehozni...
Na az gyakorlást igénylő feladat lesz.
Ti akik már túljutottatok rajta, nézzétek már meg a pályaválasztórésznél lehet a Dark Lordot is választani?
Mert nekem a 3 pályát már engedi, de ha legyőzöm a Lordot akkor utána lehetne egyből közvetlenül hozzá is menni?
Csak mert nekem nagyon úgy tűnik hogy a bossfight már nem a harmadik pálya része."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hát igen, az volt a lényeg, hogy natívan Windowsból fut.
386-oson Win 95? Azért az erősen állatkínzás kategória.
-
heavygrip
senior tag
Na végig toltam még egyszer. Észre vétel a Dark Lord nál: Csak ő rá kell koncentrálni. Gyorsnak kell lenni,ez tény,de ha meg idéz több dögöt gyors menj végig rajtuk (nem kell közel sem annyi ammo beléjük mintha igaziak volnának) aztán gyors láncfűrész zombiba és ott legyél mindig a közelében. Nekem most kb 20-25 perc volt 10-15 percet faragtam le, és asszem az utolsó életénél szívtam csak. De már azt is azért mert izgultam
Itt tényleg nem attól kell félni hogy meg halsz,hanem attól hogy vissza ne töltse az életet, és kb amit 10 percig szívtál vele,azt ne kezd előről. Türelem játék sajna. Azt hiszem így akarták kompenzálni a 3 pálya rövidségét,hogy a boss ne 2 perc legyen mán.They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
Segal
veterán
válasz WATERDACA #2339 üzenetére
Engem a marauderek (harmadik pályán) letakarítottak extra life ügyileg.
Én most a boss-al szívok. Még 2 élete van...
Tehát pont a legszívósabb rész.
Mára feladtam a dolgot.
Amúgy tényleg látszik hogy ebbe több energiát fektettek mint a part1-be."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
WATERDACA
őstag
Messze a legjobb Doom volt a az Eternalban. Úgy érzem itt teljesedett ki egészében a játék. A gameplay nagyon erős, nagyon jól meg van tervezve. Az új ellenfelek ötletesek, jók, látszik hogy többet foglalkoztak vele, mint a part 1-el. Talán picit könnyebb is volt az előzőnél. Az utolsó pálya nagyon epic, sokszor csak megálltam nézelődni. Eszméletlen.
Sajnáltam hogy véget ért.
Nightmaren 4 extra lifem maradt első játszásra (van olyan extra life amit nem vettem fel), utolsó boss utolsó fázisa kicsit kellemetlen volt, de majd idővel UN run lesz ebből is. Extra lives achievement még nincs meg, de arra is ráfekszünk a hétvégén.
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
Segal
veterán
válasz heavygrip #2336 üzenetére
Írd már meg privátba hogy mégis mi az a kiskapu mert én is itt szívok vele.
SPOILEREgyszer már legyőztem, tehát minden világos mit kell csinálni csak a második körben már szívok rendesen és gondolom ezután csak még bonyolultabb lesz a dolog...
-
heavygrip
senior tag
Én már 2. jára tolom végig,és asszem hajnal 4 ig még vagy 3x...nekem ez a part2 a legjobb. hihetetlen amit le tettek nekünk az alkotók. eszméletlen a grafika,a pálya kinézete,a megvalósítás. Minden része.
Eggyetértek veled abban, hogy sokkal rosszabb a fő ellenség khan makyrnál,meg a part1 főellenségnél 10x minimum DE, azok is elsőre voltak nehezek,másodjára még mindig szívás volt,de most mind a kettő játszi könnyedséggel megy, úgy ahhogy ez is fog. Én szívtam vele 35 percet,míg rá nem jöttem a kis kapukra (pont öcsémmel bezséltem,mert ugye ő is tolta neki) és mondtam neki,hogy ezt nem lehet végig vinni, meg hogy totális kapufa az egész, aztán 25 percig csak oda vissza ment a dolog(SPOILER)FOLYTON VISSZA TÖLTÖTT AZ ÉLETE, azután meg kb10 perc alatt végeztem vele.
Vicces, hogy ott nem halltam egyszer sem, előtte néztem be egymás után kétszer,de még így is maradt 8 extra life,úgy hogy az elején nem találtam meg azt az eggyet. Én ultra violencén toltam és szerintem könyebb lett mint a part1.[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Na akkor összegezzünk kicsit. Nem spoiler, mert végülis mindegyik egyértelmű volt amiről írni fogok, ami nem annál meg nem konkretizálok.
Nem játszottam teljesen végig, Dark Lord-nál járok.
Első pálya zseniális, komolyan mintha a Crysis 4-el játszanánk. Itt találkozunk több újdonsággal is mint platforming és ellenfél. Meg a kalapács fejleszthetősége is zseniális lett, de nem lövöm le a poént.
Második pálya is jó, csak itt már kevesebb az újdonság plusz nekem az első dizájnilag jobban bejött.
Harmadik pályát aki viszont kitalálta. Na az egy zseni. Eszméletlen ötlet van benne.
Szépen el is lehet jutni Dark Lord-ig. Na itt kezdődik a baj...
Az teljesen világos hogy mit kéne csinálni, de ha a part1 bossát szidtuk akkor ezt minimum triplán fogjuk.
Az 1 dolog hogy mindenképp ránkerőltet a játék 1 játékmódot, de ez a boss inkább röhejes (vagy inkább RÖHEJES)...
Valahogy nagyon nem ilyen végső csatára vágytam
Persze meg fogoom csinálni, de most felqrta az agyam.
Ettől függetlenül baromi jól ki van találva a dolog és összeségében mind a 3 pálya jó lett.
Az új enemyk hamar kitapasztalhatóak, az első pályán még kicsit problémás, de utána már zsigerből menni fog az irtásuk.
A menyiségüket viszont nagyon jól adagolták. Amikor már el nem tudod képzelni mi jöhet még akkor meglátsz még valami olyat amit nagyon nem szerettél volna
Összeségében jó lett és ami fontos hogy több újdonságot ad mint a part1. Viszont sajna vesz is el, de ez van. Egyedül a befejezés lesz kritikán aluli szerintem."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz heavygrip #2332 üzenetére
Nagyon erzed a dolgot.
En meg csak most ertem a harmadik palyara, de komoly a kezdes"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
zoo8800
veterán
Megvéve. Este jön a hentelés
rip and tear, until it is done
-
s912
aktív tag
válasz Synthwave #2283 üzenetére
doom95.exe: "This program cannot be run in DOS mode."
Persze a szimpla doom vagy doom2.exe indult, sőt, +4 (összesen 8!) MB RAM-al már a pontok is "süvítettek" betöltésnél.
Aztán hajlékony (nagy) floppikon (talán 40? db ..), VGAcopy programmal 1.44-re formázva feltelepült win95 a 8MB, x386 40MHz PC-re (nem, sajnos turbo nem működött, de milyen jó lett volna, ha van [jútyú]
Csak egy memoár volt
-
Segal
veterán
válasz heavygrip #2328 üzenetére
En is most ertem az elso vegere.
Mit ossze kerestem az utat..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
Segal
veterán
válasz heavygrip #2326 üzenetére
En hagytam a fenebe egyelore.
Eloszor vegigtolom, aztan foglalkozok majd a secretekkel, extra life-al.
A masodik extra life-ot viszont baromi konnyu felvenniVolt itt a forumba egy link ami kozverlenul a season pass-hoz vezetett.
Nem tudom el e meg, de en anno azon keresztul vettem meg a pass-t.[ Szerkesztve ]
-
heavygrip
senior tag
válasz zoo8800 #2325 üzenetére
Nekem deluxe van a kezdetek óta. Öcsémnek year on pass,de neki engedte tölteni.
#2324 Segal: nagyon el van rejtve a kar ami kinyitja az ajtót,vagy nem tudom, már bejártam oda vissza a területet.They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
zoo8800
veterán
Nektek Year One Pass van? Akárhogy frissítgetem a Steamet, nem adja a vásárlási felületet
rip and tear, until it is done
-
Segal
veterán
válasz heavygrip #2323 üzenetére
Nem
-
heavygrip
senior tag
-
Segal
veterán
Még épp csak elkezdtem az első pályát, de ez nagyon beteg cucc lett.
A srácok valami nagyon durva cuccot szívhattak...
Simán felér egy kezdeti master level pályával.
Ja és az armored baron nem gyerekjáték"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz heavygrip #2317 üzenetére
Szerintem 2 körül jött a part1.
Persze valaki majd beírja elsőnek hogy lehet tölteni. Én azért fél 2-től nézegetem.
Addig többnyire csak ide. Most is azt jöttem nézni hátha beírta már valakiMire leírom kezdi is a frissítést
Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket meg karácsonyt, ha nem találkoznánk addig[ Szerkesztve ]
-
heavygrip
senior tag
Na toljátok neki Slayerek? Vagy majd 7 körül jelenik meg mint a part 1? Azt is majd csak este tudtam tolni,mert dolgoztam sokáig,na de most itthon vagyok
-
-
Segal
veterán
válasz WATERDACA #2314 üzenetére
Skin biztos lesz
-
Segal
veterán
válasz WATERDACA #2312 üzenetére
Majd ha erkezik uj master level palya akkor jatszhatsz UN fokozaton.
Vagy ha itt meghalsz nightmare fokozaton ujrakezded.
Helyette lesz itt nemi avatar meg bosszuallok ahogy jobban kielemeztem az elozetest.
Mindegy is csak legyen elerhero"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
WATERDACA
őstag
Kár hogy megint kihagyták az Ultra Nightmare öcsit, így megint gyorsan meglesz minden.
u wanted, i got it \o/
-
Segal
veterán
válasz cyberkind #2310 üzenetére
Nem muszáj ma megvenned.
Nekem pl drágább volt a season pass mint az alapjáték
Ha kellően visszaolvasol a témában láthatod a történetem.
Az elsők közt rendeltem elő közvetlen a bejelentéskor a deluxe verziót (bizony még 90 euroért) mert ez mégis csak a doooooooom , de aztán úgy felbosszantottak a halasztás közlésével (ahogy tették) hogy refundoltam és meg sem vettem pár hónapig.
Aztán jött egy steam sale ahol eleve 50%-os leárazás volt plusz 5 euro kedvezmény így 25 eurora jött ki az alapjáték. A pass meg 30 volt
De ma már ez jelentéktelen. Lemaradtam pár skinről, de kb ennyi a veszteség.
Ma már csak az a lényeg hogy Come Brothers
Remélem délután 1-2 körül aktiválják a dlc-t"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
cyberkind
félisten
Megnézve a trailer, és hát qrvára tetszik, na pont ezért lett volna jó, ha valami nagyobb infó van a kiegekről a megjelenés után/körül, mert így a season pass meg az alapjáték (még ha leárazva is) sokkal többre jön ki, mintha megveszem a deluxe-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Szerintem holnap estére nálam Dark Lord halott
Kib*szott jó lesz ez"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
oriic
HÁZIGAZDA
DOOM Eternal: The Ancient Gods – Part Two | Official Trailer
Hivatalos megjelenés: Március 18.
Live-Die-Respawn
-
Segal
veterán
Ma rákukkantottam az acsikra. Ezekből azért elég sok minden megmondható.
Ugyanúgy 7 darab lesz, mint a part1 esetében. 3 fix és 4 rejtett.
A 3 fix
- extra life-os: Teljesen egyértelmű maradjon 5.
- Codex-es: Begyűjteni az összeset.
- A harmadik a kalapácshoz köthető. Lehet majd tuningolni. Gyakorlatilag biztosra vehető hogy a pályákon levő Slayer Gate-ek teljesítéséért lehet majd ez a jutalom.4 rejtett
- Part1-ből kiindulva az egyik szinte biztos hogy a secretek begyűjtéséért fog járni.
- Végül a rossz hír. Innen kikövetkeztethető hogy a maradék 3, az a pályák teljesítéséért jár majd, így sajna nagyon úgy néz ki hogy megint csak 3 pályát kapunk.
Persze ez nem tragédia, ha hozza a part1 minőséget, de azért az ember még minél többre vágyna a pénzéért"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz Scarabeus #2302 üzenetére
Ugyan az első pálya sem könnyű a part1-ben, de vissza fogod még sírni az első pályát, mert eszméletlen mód durvul pályáról-pályára a part1.
A jó hír hogy még kényelmesen van időd kijátszani a part2 előtt
Remélem max 17.-én kiderül hogy mikor érkezik a part2"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Scarabeus
aktív tag
Most jutottam el, hogy megvegyem a year one passt. A Part 1 első pályáján vagyok túl Nightmaren. Valami eszméletlen élvezetes lett, igaz, hogy nehezebb mint az eredeti kampány de nekem nem gond, így jobban tetszik. Gondolom a Part 2től is hasonló minőséget várhatunk
Én a support runeok közül egyértelműen a blood punch upgradedel tolom, gyakran kerülök 75 HP alá. Így egy Cyber Mancubus 1 blood punch és halott. :)
[ Szerkesztve ]
"Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Windows 11
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla