Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz l.skywalker #96 üzenetére
Na, egy hónapom marad így végigtolni, mert április 16-án érkezik a Cyberpunk 2077... Akkor pedig, DOOM ide vagy oda, az fog elsőbbséget élvezni...
A DOOM 64 annyira nem izgat amúgy, a DOOM 3 BFG Edition-nel már megvan az eredeti 1-2. rész, azt semmi nem tudja überelni. Mondjuk ha már ingyen ideadják, akkor belenézek...
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
myckey
veterán
válasz l.skywalker #96 üzenetére
Na baszki....
Ez most szíven ütött.
Pedig már rákészültem.
Na de akkor végigtoljuk az előzőeket.....Esetleg befizetek az új COD-ra. Állítólag jó lesz a kampány menet.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
l.skywalker
félisten
Azért döbbenetes, mert az egész Stadia kampány erre volt "főleg" építve. Nagyon rosszul érint engem is. Amúgy meg örülök, mert így legalább nem lesz elkapkodva.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem vagyok boldog.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
félisten
Hivatalos. Új megjelenés 2020 március [link]
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"The skins are part of a new Slayers Club reward and players can earn these skins by linking their Slayers Club account to the recent re-releases of DOOM, DOOM II and DOOM III. The skins are based on the Classic DOOM Marine – Indigo for the first DOOM, Bronze for DOOM II and Red for DOOM III."
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
heavygrip
senior tag
válasz l.skywalker #92 üzenetére
Értem,pedig néha megéri felmenni, én pl tegnap nyertem egy pólót
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
l.skywalker
félisten
-
heavygrip
senior tag
válasz l.skywalker #90 üzenetére
Nem tudod véletlen,hogy szinkronban van e a játékkal?
Vagy ez a pontozás hogy működik? Minden eventben rész veszek,de kevés pontot kapok,most van 4200 körül.
A játékon (steames)belül megnyitottam,felregisztráltam, aztán csak játék előtt vagy után szoktam megnézni böngészőn.They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
heavygrip
senior tag
izgi, már csak 2,5 hónap és csapathassuk
Mindig eltervezem,hogy nem nézem meg ezekett a spoileres infókat,képeket, videókat,de nem bírom megálni
A slayer klubba is van jó pár,elég érdekesek. Valaki van regelve oda?They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egy kis leak, nyilván SPOILERES:
Live-Die-Respawn
-
Segal
veterán
De varom mar
Az elorendelok igazan megkaphatnak 3 honappal hamarabb"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
s912
aktív tag
Most olvasom .. Timi otthagyta az id-t .. Marad(t) még ott bárki az "ős" id-sek közül?
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Segal
veterán
Egyelőre arra sincs semmi garancia hogy lesz egyáltalán season 2
Szerintem csak bebiztosították magukat a névvel hogy ha jól fogy az alapjáték meg a seaseon 1 pass is akkor lehessen folytatni a történetet.
Én is a deluxe verziót vettem de nem bánnám ha jönne még utána is single tartalom"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Vistaboy
veterán
Lehet benne valami. Akkor remélem, hogy 30 EUR-ért legalább két színvonalas DLC-t kapunk, ha már nem az összes bővítményt tartalmazza. Mert ennyiért már igazán adhatnák mellé a komplett Season Pass-t, nem csak az első kettőt...
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
wjbhbdux
veterán
Az előző DOOM esetében belátták, hogy hiba volt a multiplayer DLC, idővel ingyenessé kellett hogy tegyék mert a kevés érdeklődőt is felosztotta. Szerintem csak SP DLC lesz, annyi évig van rá igény. Nem csonka játékot veszel, hanem az addig kiadott és közeljövőre beígért tartalmat. A mai játékiparban már szinte nincs kész meg teljes játék, pl. a Borderlands 2 is most kapott egy új single player DLC-t majdnem 7 évvel a megjelenése után.
/s
-
Vistaboy
veterán
válasz #13056512 #74 üzenetére
Azt tudom, hogy benne van az első 2 DLC, amire kíváncsi vagyok, hogy ezeken kívül lesz-e később még hozzá ilyen, vagy csak multis pályák jönnek? Ezért mondtam, hogy én remélem, miszerint csak multis cuccok jönnek már a Year One Season Pass után, mert ha lesz Year Two Season Pass is, akkor megint csonka játékot vettünk 90 euróért... és az nem kicsit lenne idegesítő.
Ja, igaza van Oric-nak, belőlem csak egy van... többek szerint már ez is egyel több a kelleténél.
-
törölt tag
A Deluxe tartalmazza a kampány kiegészitőket is ! Minden tiszteletem a tiéd ha már délben iszol :
"Én őszintén remélem, hogy kizárólag multis cuccok, mert én úgysem multizok, viszont az egyjátékos rész jó lenne, ha benne lenne a Deluxe kiadásban..."Multis cuccokat akarsz ha nem multizol ? Szépen néznénk ki ha a deluxban nem lenne egyjátékos rész.
Persze megértettem a mondandód!
Ha az a Visztaboy vagy akire gondolok akkor imádom a munkásságod, ne hagy fel vele ![ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
DOOM Eternal Deluxe Edition megvásárolva, most már csak a perceket kell számlálni november 22-ig. Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy a Year One Season Pass mellett milyen DLC-k lesznek még később. Én őszintén remélem, hogy kizárólag multis cuccok, mert én úgysem multizok, viszont az egyjátékos rész jó lenne, ha benne lenne a Deluxe kiadásban...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Segal
veterán
Őszinte leszek én is napi szinten beleolvasok a best buy témába a fórumon és ott spórolok ahol csak tudok a játékokon de egyszerűen van pár olyan játék ahol egyszerűen nem érdekel az ár. Az egyik ezek közül a doom
Egyértelmű hogy a doomra lebontva a nézetünket a tiéd a normális Majd a többi játékon visszahozom az árát"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Apollyon
Korrektor
Gratz, nekem ez így ebben a formában max 40 eurót érne meg, ráadásul nincs is benne az összes DLC, mert ahogy (#66) Vistaboy is mondja, csak year one pass. Tehát lesz még valami csicskítás, és pluszban kellene még a 90 eurós áron túl is fizetni. Season pass-vel még instant get lenne 45 euróért is, de így kösznem.
Plusz még az is fura, hogy majdnem fél évvel előbb elkérik a money-t, nem ilyenkor kellene adni a legnagyobb kedvezményt?
Na mindegy, én megvárom inkább amíg meglesz az összes DLC, és akkor megveszem akciósan.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Segal
veterán
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Vistaboy
veterán
Ennyiért tutira nem, ahogy a Collector's Edition sem, hiába lesz benne egy olyan DOOM Marine sisak, amit viselni is lehet, kétlem, hogy ezzel kimennék az utcára. Mondjuk teljes vértezetben, shotival meggondolnám, ellátogatnék a helyi gettóba gyakorolni...
"DOOM Eternal Year One Pass, granting access to two single-player Campaign expansions, set to release within one year of DOOM Eternal’s launch"
Amúgy az pontosan mit is jelent, hogy "Year One Pass"? Ha jól értem, már nem is kapjuk meg egyben a teljes Season Pass-t, hanem csak az első két DLC-t, oszt csókolom, a többit majd vegyük meg - ha lesz -, függetlenül attól, hogy a gyűjtőiért kicsengetjük a nem kevés felárat?
[ Szerkesztve ]
-
heavygrip
senior tag
Nov22. messzi van még... lesz idő gyűjteni legalább
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
Apollyon
Korrektor
Steamen 90 euró a teljes verzió (deluxe edition) preorder... Hát akkor nem lesz preorder.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
DOOM Eternal az E3-on. Június 10. 02:30 (Magyar idő szerint)
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Google Stadia ár/játékok bejelentése jön június 6-án. Valszeg megtudjuk így a Doom megjelenési dátumát is (Lévén day 1 jön a Stadia-val)
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
QuakeCon július 25-től 28-ig. Ott lesz a Doom Eternal is, vagyis addig biztosan nem jelenik meg sajnos.
Live-Die-Respawn
-
Vistaboy
veterán
Illő volt, már csak a dobozosban is Steam kulcs legyen és akkor elő is rendelem. Addig várok, míg ez kiderül, nem akarok pofára esni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Stadia előadásról új gameplay
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
"A Google emellett bejelentette, hogy a Stadia egyik nyitócíme a Doom Eternal lesz, amelynél a felhasználók egy teljes GPU-t kapnak a játék futtatásához."
Vagyis DOOM még idén megjelenik, ez már így biztos. \o/
Live-Die-Respawn
-
heavygrip
senior tag
Nagyon brutál mióta bemutatták kb megnézem minden nap nekem is elsőnapos vétel lesz,mint az előző DooM.
Az is nagyon adta, meg mai napig ott van a szeren, de az Eternal ba ezek az új ellenfelek és a fegyverek tényleg a régi DooM hangulatot adják vissza.
Az a plazma gun...... oltári jó, már csak a Hell Knight küllemét kéne visszahozniuk arra a koss fejű patásra és akkor hibátlan lenne.[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Előzőt megvettem első nap, végig is játszottam majdnem egy ültő helyembe. Az Eternal sem lesz kivétel.
-
melega
őstag
Én előrendeltem, első napos vétel. az első része egy percre nem engedte el a kezemet.
Jó nehéz voltAmi a doom 2-ben volt a 6.-os fegyver itt dizájnosabb sokkal minrt a 2016-os doomban volt.
-
s912
aktív tag
válasz [Prolixus] #36 üzenetére
Szerintem bethesda/id a "többségre" hallgatott, így az eternal még jobban fog "hajazni" a régi doom-okra. Nekem piszkosul tetszenek az új monster és fegyver/lőszer skin-ek. Persze a 2016-os esetében is jók voltak. De aztán az is lehet, hogy ez semmi más, csak egy erős marketing húzás (már tudták a 2016-os esetében, hogy lesz újabb kampány/DLC). Illetve Pöce Hugo és/vagy Marty mondta is, hogy "univerzumot" építenek, ami azt jelenti, hogy bőven lesz még hozzá tartalom (nem feltétlenül nyúlnak vissza a "gyökerekhez lásd a szárnyas monstert az új gameplay-ben).
szerk.: summoner és arch vile (remélem) ég és föld lesz. Szeretném, ha újjáélesztené a megölt monstereket
[ Szerkesztve ]
-
batman91
őstag
válasz [Prolixus] #36 üzenetére
Na ja, ezekre én is felfigyeltem. De azért nem zavar, szerintem jobb lesz így.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
[Prolixus]
addikt
Szerintetek abban mi a logika, hogy a 2016-s DOOM-ra átdizájnolak jópár dolgot, erre ebbe a játékba nem az új dizájnt viszik tovább, hanem inkább a réginek a modernizált változatát? Lásd Mancubus, Zombieman, Plasma Gun, Arch-vile (2016-os változatban Summoner, de alapvetően ugyanazt tudta mint az Arc-vile)...engem ez tökre zavar. Megszoktam, megszerettem az új dizájnokat, erre ebben a részben dobják ezeket a kukába. nem értem.
Nagyon jó volt ez a bemutató, játék nagyon város, BFG10000 jó poén, még talán azzal kis kibékülök hogy komoly lore-t építenek (bár ez szerintem legalább ugyanolyan eséllyel elsülhet tök szarul is ha maga a lore rossz), de ahogy néztem ezt a gameplay bemutatót végig a fenti kérdés járt az eszemben onnantól kezdve hogy feltűnt a régi-új Mancubus...
Még a Doomguy páncél is jobban hajaz így a régire azzal, hogy a bicepszeknél nincs semmilyen elem, megjegyzem eléggé érthetetlen módon...miért jobb ez mint a full body armor?
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
s912
aktív tag
"Erdekes, hogy az Archville-t big bossnak csinaltak meg"
Remélem csak a hangulatfokozás miatt és a játékban majd pákyákon "elszórva", itt-ott, random meglepve minket jönnek és újjáélesztegetik az általunk megölt monster-eket. Mert azért sem a doom 1-ben, sem a doom 2-ben nem boss volt..
-
cyberkind
félisten
Nem volt rossz a bemutató, ezután simán ott a lehetőség, hogy megint minden rendben lesz, de azonkívül, hogy bejárjuk ismét azt az utat amit az ID srácok 2 év alatt megcsináltak a 90-es években, más nem is fog történni? Tényleg nagyon jó, csak ezt már ha nem is így de láttuk egyszer, a ruha meg nem tetszik, nem Predator-t alakítunk.
-
tiv83us
veterán
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv83us
veterán
Ja neztem, azt hittem hirtelen, hogy bug, hahaha,
Mekkore mar, hogy mindenki osszeszarja magat, ahogy Doom Slayer vegigsetal Phobos stationon, es mindenki megy amerre lat. Aztan meg lazan kiveszi az or kezebol a fegyver.
Nagyon jo lesz ezl Foleg, hogy meg kell neki jo par honap, hogy kilehesen adni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új kedvenc kivégzésem. GIF
Live-Die-Respawn
-
frame>24
addikt
Nem ismerősek az alábbiak valakinek?
- "...we want drama, the ability to invade another player's campaign... with your friends"
Tiszta Fallout 76. Tehát az új Bethesda irányvonal a coop, és a többi játékos random basztatása * gondolom már ez maradt, mint lényeges újító elem.
Amúgy fasza + minden. Ha van beépített láncfűrész, akkor a benzines kanna mibe kell? (csak az első videót nézem még)
* nincs Cacodemon smiley...
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Segal
veterán
Piszok jo. Szerintem most nem kovetem el azt a hibat mint a 2016osnal es a collector editiont valasztom (felteve hogy lesz)
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
tiv83us
veterán
Siman. Day-1 preorder.
Erdekes, hogy az Archville-t big bossnak csinaltak megUgy tunik, hogy a perkek kozott lesz movement boost, tudsz elore-hatra-oldalra jumpolni.
A Baron of Hell valami brutalis lett, meg nagyobb es erosebb mint eddig.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv83us
veterán
Eddig brutalisan kurvajo!!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Gery9112
őstag
Red Dead 2 után úgy érzem most nagyon el vagyunk kényeztetve.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
oriic
HÁZIGAZDA
Eljott a mai nap is. \o/
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Habugi
addikt
Akarom. Azonnal. Váááááá.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
s912
aktív tag
Hétvégén quakecon = eternal gameplay !
-
s912
aktív tag
akkor ide is
Pain Elemental és Archville !!! love id
-
tiv83us
veterán
Hat erre nem szamitottam
Varoooooos!!![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla